Cena €65.63 €145.85

Pilns apraksts

WUIHA 925 Sterling Sudraba Dzirkstošo Moissanite Dimanta Kāzu Joslā Saderināšanās Gredzeni Komplekts Sievietēm Jubilejas Dāvanu Smalkas Rotaslietas

Akmens Izmērs:5MM/6,5 MM/8MM/9MM

Specifikācijas

  • Dzimums: SIEVIETES
  • Metālu Tips: baltā zelta
  • CertificateType: GTC
  • Sertifikāts:
  • Stils: Classic
  • Sertifikāta Numurs: GRA
  • Postenis Svars: 10g
  • Formas\raksts: Ģeometriskas
  • Godu: Kāzas
  • Zīmola Nosaukums: WUIHA
  • Sods vai Modes: Sods
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Iestatīšanas Veids: Dakšas Iestatīšana
  • Sānu Akmens: Citi Natrual materiāls
  • Gredzeni Tips: Kāzu Joslās
  • Vienuma Tips: Gredzeni
  • Modeļa Numurs: W-R1007
  • Galvenais Akmens: Moissanite
  • Metāla Zīmogs: 925, Mārciņa

Komentāri

  1. / Anon - 2024-01-10

    Man patīk rotaslietas no šī veikala, tik elegantu un spēcīgu. Es vienmēr saņemt komplimentus, smalkas rotaslietas ir tiešām spēle mainītājs uzticību. Nevilcinieties nopirkt no šejienes.

  2. / Anon - 2024-01-17

    Wuiha vienmēr nodrošina labāko ! Šis gredzens ir pārsteidzošs, pilns moissanite maģija ! Viņi izskatās pārsteidzošs reālā,kopā svētlaime ! Paldies !

  3. / Anon - 2024-01-06

    pārsteidzošs, kā vienmēr :) es iegādāties šeit bieži, tas ir izcilu kvalitāti. es ieteiktu bez vilcināšanās :)

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Smaids Žetons Metāla Broša Modes Mīksto Pogu Pin Mīļāko Radošo Dāvanu Apkakles Dekoru Pielāgojamu
€9.76 €1.96

(laipni gaidīti!mēs atbalstām pielāgošana !arī dropshipping ! jūs varat sūtīt man uz dizaina, kuru vēlaties izdrukāt uz jūsu žetona, un es varu radīt unikālu žetons tieši jums! izmērs: s : 3cm m : 4.5 cm l : 5.9 cm)

Izskatās arī
Dabas Preču Jadeite 12 Zodiaka Vērsis Tīģeris, Trusis, Aproces, Kulonu Ķīnas Griešanai Zaļā Modes Rotaslietas Laimīgs Amuletu Vīriešiem un Sievietēm
€17.16 €14.93

(izmērs apmēram 44*31*6mm produkts ar sertifikātu piezīme: izlases piegāde.krāsa, izmērs un svars, dabas nefrīta krāsas var nedaudz atšķirties, jo tas ir dabīgi izveidojies, ziņas, kas attiecas uz faktisko objektu.mēs izvēlēties augstas kvalitātes produktus par piegādi, lūdzu, esiet droši! mums ir mūsu pašu pārstrādes uzņēmumu, pieņemt visu veidu vairumtirdzniecības, mazumtirdzniecības,)

Izskatās arī
Jauno Modes Daudz 3pcs vairumā Tīra Nerūsējošā Tērauda Roku darbs Ķēdes Saite Aproce 8mm 8.26"
€18.59 €17.10

(: tāpat kā attēlu materiāls : augstākās kvalitātes 316l nerūsējošā tērauda stāvoklis: augstas kvalitātes un 100% brand new maksājumu: * mēs pieņemam tikai paypal, kā arī ārvalstu klientiem. * nav apvienojumā kuģniecības atlaidi vairākus objektus. * jūs varat iegūt viszemāko cenu, par kādu produktu mūsu jaunajā veikalā, lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes)

Izskatās arī
Cool Pērle Sirds Rhinestone Priekšgala mezgls Ins Stila Butterfly Modes Rotaslietas Meitenes Aksesuārs Sieviešu Gredzenu komplektu korejiešu Stilā Gredzenu komplektu
€1.57 €1.00

(produkta apraksts materiāls: sakausējuma, dimantu, pērles krāsa: zelta, sudraba izmērs: 2 cm iepakojums:10pcs gredzeni vai 1 gab gredzenu vai 8pcs gredzeni vai 9pcs gredzeni salds un skaists gredzens, kas piemērots ikdienas dzīvē. piezīme: izmērs un svars tiek mērīts ar roku, tas ir normāli, ir kļūdas, lūdzu, skatiet produkta faktiskās saņemšanas.)

Izskatās arī
30pcs Sakausējuma Ziedu Kaktuss Piekariņi piemērots DIY Rotaslietu izgatavošana S08 FC033-FC034
€16.41

(zīmols:ellybling materiāls:sakausējuma pārklājumu:gold&silver tips:ziedu daudzums:30pcs izmērs:2.8 cm/1.1 collu kuģniecības politika 1.pasūtījumiem tiks nosūtīts 1 līdz 5 darba dienām, atbilstoši jūsu vēlamo piegādes iespēju.izsekošanas informācija tiks sniegta, tiklīdz tā ir pieejama. 2.pasūtījumi, kas saņemti laikā, brīvdienās un svētku)

Izskatās arī
54 GAB./daudz Jauktu Krāsu Rotaslietas Pieņemšanas Sveķu Rhinestone Sudraba Pārklājumu Core Liels Caurums Kristāla Eiropas Krelles Fit Šarmu Aproces
€10.92 €5.13

(54 gab./daudz jauktu krāsu rotaslietas pieņemšanas sveķu rhinestone sudraba pārklājumu core liels caurums kristāla eiropas krelles fit šarmu aproces)

Izskatās arī
Krāšņs Tauriņš Tiaras Kāzu Rotaslietas Komplekti un Vainaga Ziedu sānslīdi kaklasaite Kaklarotu Komplekti, Kāzu Līgava Rotu Komplekts Aksesuāri
€21.87 €10.71

(krāšņs tauriņš tiaras kāzu rotaslietas komplekti un vainaga ziedu sānslīdi kaklasaite kaklarotu komplekti, kāzu līgava rotu komplekts aksesuāri produktu nosaukums:kronis, kaklarota, auskaru komplekts krāsas: zelta pārklājumu un sudraba pārklājumu sarkans zils zaļš metāls:eco-friendly cinka sakausējuma rhinestone vainaga augstums: ap 6 cm vainaga diametrs: aptuveni 14.5)

Izskatās arī
ER1151 41mm Popkorns Vilināt Auskari Peles Galvu Gudrs Auskari Lāzera Izgriezums Spīguļi, Akrila Auskari
€2.81 €0.45

(paldies, laipni lūgti veikalā.nav papildu sūtīšanas maksa par visu 3 produktiem šajā veikalā. produkta apraksts atslēgvārdu rotaslietas auskari aksesuāri,latetest,moderns 2022,dāmas priekšrocības pielāgojama zīmola logo,ātri shippment,profesionālu dizaineru pakete, opp,soda baclage,customizble parauga bezmaksas,kravas savākt moq noliktavā,piliens kuģniecības oem/odm pielāgošana pakalpojumu,)

Izskatās arī
Modes Pērles, Zelta Kāzu Matu Aksesuāri, Ziedi Līgavas Matu Rotas, Matu Adatas, Pērles Klipus Sievietēm Headpieces
€7.66

(postenis veids: kāzu tiara / headhand materiāls: crtstal,rhinestones, cinka sakausējums process: roku darbs, galvenais krāsa: zelta garums: 8.5 cm platums: 6.5 cm svars: 18g gadījumiem: kāzām/party/prom/jubilejas dāvana: līgava/līgavas/ziemassvētku dāvanu/jaunais gads)

Izskatās arī
Aproce Skatīties, T-Bar Plaukts Rotaslietas, Koka Stāvēt Vienā Slānī Cepures Aproce Rokassprādze Neatkarīgu Atbalsta Kumode Organizators
€15.79 €9.48

(apraksts: koka materiāls: rotaslietas stāvēt pieņem premium koksnes materiāla, kas var uzturēt stabilu. t-bar: rokassprādzi, plaukts nāk ar t-bar forma, kas ir praktiski un ērti lietot. aizsardzības: stand izvēlas premium velūrs un pu ādas, kas var arī aizsargāt jūsu rotaslietas no bojājumiem. organizators: rotaslietas, īpašnieks var labi organizēt savu galds, kumode, letes, galda,)

Izskatās arī
Dawapara Zīmogs Dieviete Babalon Kaklarota Heptagram Zvaigžņu Kulons Thelema Mistisks Amuletu Nerūsējošā Tērauda Rotaslietas
€4.84 €3.88

(simbolizē atbrīvošanos un auglību tas ir simbols, dievietes babalon.citi vārdi ir lielā māte, koši sieviete un māte negantības.viņa ir dieviete heka un pazeme.punkti zvaigžņu pārstāv septiņus pamatprincipus pazeme.diviem augšējiem punktiem zvaigzne un viens zemākā punkta nozīmē skaitlis sieviete.)

Izskatās arī