Tagi: Taras

Cena €17.10 €18.59

Pilns apraksts

: Tāpat kā attēlu

Materiāls : augstākās Kvalitātes 316L Nerūsējošā Tērauda

Stāvoklis: Augstas Kvalitātes un 100% Brand New

Maksājumu: * Mēs pieņemam tikai PayPal, kā arī ārvalstu klientiem.

* Nav Apvienojumā Kuģniecības Atlaidi vairākus objektus.

* Jūs varat iegūt VISZEMĀKO CENU, par kādu produktu mūsu jaunajā veikalā, lūdzu atstājiet Pozitīvas Atsauksmes un 5 Zvaigžņu DSR rezultātu par mums.Atgriešanās : * Lūdzu veikt maksājumus, 7 dienu laikā pēc izsoles beigām.

* Lūdzu, NAV par cenu, ja jums nav gatavojas maksāt par jūsu izsolē.

* Mēs pieņemam atdevi.Lūdzu, atgriezieties prece(s) uz mums, ja neesat apmierināts ar preci par kādu iemeslu dēļ.

* Ja nav Kvalitātes Jautājumiem , kuģniecības maksa netiks atpakaļ.

* Mēs labprāt apmaiņu.

* Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu atsauksmju, kas dod mums iespēju, lai atrisinātu jūsu problēmu.Neitrāls vai negatīvs feedbacks nav palīdzēt, lai atrisinātu jebkādas problēmas!!

* Ja jūs atbilstat ar mūsu produktu un pakalpojumu , jūs Varētu, lūdzu, atstāt Pozitīvas Atsauksmes un 5 Zvaigžņu DSR rezultātu par mums !!Paldies.

* Kad jūs atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, mums būs jāatgriež, lai jūs nekavējoties.Piegādes Informācija:

Parasti, mēs kuģis pasūtījumu 24 stundu laikā, kad mēs saņemt maksājumu.Lai virs $10, lai mēs kuģis ar sekošanas numuru, vai ka mēs nevarētu nopelnīt kādu moeny .Mēs kuģis paketi, lai visā pasaulē, Ķīna post, gaisa pastu, tas parasti aizņem 30-40 dienas ierasties, bet dažreiz tas var ilgst aptuveni vai vairāk kā 40 dienas(tas var ietekmēt post office, pasūtījuma vai laika, utt).Ja preces vēl nav ieradīsieties, jūs pēc 40 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs atrisinātu šo problēmu, jums drīz!

Vai vēlaties saņemt ātri?Ja pasūtījums ir vairāk nekā $200, mēs nosūtīt vienumus, kas jums ar DHL, vai EMS bezmaksas kuru preces ieradīsieties, jūs 5-7 dienu laikā !Ja jūsu pasūtījuma nesasniedz šo standartu, bet jūs gaidāt, ka preci piegādā pēc, ātri, vienkārši justies brīvi sazināties ar mums, tikai dažas papildu dolāru, kas ir vajadzīgs!

Specifikācijas

  • Sods vai Modes: Modes
  • Formas\raksts: Kārta
  • Aproces Veids: Ķēdē & Saite Aproces
  • Stils: MODERNS
  • Iestatīšanas Veids: Dakšas Iestatīšana
  • Ķēdes Tips: Citi, id aproce
  • Metālu Tips: Nerūsējošā Tērauda
  • Materiāls: NAV
  • Garums: 22cm, 21cm
  • Zīmola Nosaukums: GNAYY
  • Vienuma Tips: Rokassprādzes
  • Dzimums: Vīrieši
  • Skavu Veids: OMĀRS

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1pc Keychain Piekariņi Poliestera Pušķis Lodītes Persiku Ziedu Pušķis Kulons Tūkstoši Lapu Piederumi Laivas Roku Izšūtu
€1.29 €0.64

(produkta apraksts: materiāls: poliesters vārpa garums: 14cm virves garums: 8.5 cm kopējais garums: 27cm krāsa: kā attēlu daudzums: 1gab pušķis kulons piezīmes: 1. lūdzu, atļauts 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies! 2. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, lūdzu, saprast, ka attēlā var neatspoguļot faktisko krāsu)

Izskatās arī
Wbmqda 585 Rožu Zelta Krāsā Luksusa Elegantu Sarkanu Emalju Zircon Stīpas Auskari Sievietēm, Etniskā Līgava Kāzu Smalkas Rotaslietas, Dāvanas
€4.90 €2.94

(produkta lietošanas zīmols: wbmqda materiāls: vara + 585 pieauga zelta pārklājumu akmens: zircon citi akmens: zircon laiks:saglabāt krāsu uz 2 gadiem, nepieskaroties šķidrums бренд: wbmqda материал: медь + розовое золото 585 пробы камень: циркон другой камень: циркон время:сохраняет)

Izskatās arī
4pc/set Izsmalcinātu Zircon Apaļu Loku, Ausu Caurduršana Auskari Sievietēm, Nerūsējošā Tērauda Kubiskā Cirkonija Stīpas Auskari Tendence Rotaslietas
€7.29 €3.64

(4gab/set vienkārša skrimšļu helix tragus hops pīrsings, auskaru sievietēm zircon kārta auss klipsis sprādzes earing rotaslietas pārdod mērvienība :4gab/set pīrsings, auskaru)

Izskatās arī
Skolotājs Lanyards ID Nozīmītes un Atslēgas Gudrs Fāzēm Lanyards ar Keychain Silikona Fāzēm, Keychain, Sievietēm, Meitenēm
€16.53 €9.42

(jūs saņemsiet 4 gabali fāzēm lanyards sievietēm; un pietiekamā daudzumā, lai izpildītu jūsu dekorēšanas un nomaiņa , un jūs varat dalīties ar saviem draugiem un ģimeni silikona lodītes siksniņa pieņem krāsains silikons, pērles un akrila varavīksnes kuģa konstrukciju, gudrs un izsmalcinātu; akrila varavīksnes valdes modeļa dizains ir jaunas, spilgtas krāsas, pievilcīgu un burvīgs, viegli piesaistīt)

Izskatās arī
Handmaded Capybara Auss, Kniedes/Videoklipus, Multiplikācijas filmu Dzīvnieku Rotaslietas Īpašos Gadījumos
€2.34 €1.74

(funkcijas: ootdty pievienot pieskārienu cuteness, lai jūsu ar šo adorable capybara akrila auskari.ideāls ikvienam, kas vēlas moderns un atšķirīgu izskatu. izstrādāts ar augstas kvalitātes materiāliem, šie auskari ir drošs un izturīgs, nodrošinot ilgstošu izmantošanu.viegls dizainu, kas piedāvā komfortu visu dienu valkā, padarot tās piemērotas jebkurā gadījumā. piemērots)

Izskatās arī
Kulons Auto Atslēgu Ķēdes, Roku Darbs, Stikla Cabochon Keychain Grims Mīļāko Lūpu Karikatūra Modes Dizaina Radošā
€2.59 €1.27

(pakalpojumi 1. mūsu servisa komanda ir paredzēts, lai sniegtu augstākā līmeņa klientu apkalpošanas, kā arī klientu apkalpošanas speciālistiem, vienmēr stāv, lai atrisinātu jūsu problēmu. 2. ja jums ir kādi jautājumi par kuģniecības laiks un bojāto kvalitāte un posteņi nav saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums var sniegt apmierināts atbilde & izšķirtspēja. 3. jūsu 5-zvaigžņu)

Izskatās arī
20pcs Krāsains Sveķu Trušu Varde Panda Kaķis Pīlēns Karikatūra Dzīvnieku Flatback Albums Amatniecības DIY Dekoru Statuetes Sveķu Piederumu
€5.46 €4.92

(noklikšķiniet, lai saglabātu vairāk ! sveķu cabochons flatback par diy apdare piederumi kawaii ar plakanu aizmuguri cabochon piekariņi meitenēm hairclip apdare . sveķu karikatūra cabochons meitenēm telefonu gadījumos gudrs flatback izrotājumu sveķu piekariņi bērniem gļotas . sveķu cabochons flatback telefona gadījumā apdare karikatūra diy sveķu cabochon meitenēm)

Izskatās arī
8x6x6cm/3.15x2.36x2.36in Veidnes Ziemassvētku Augstas Kvalitātes Silikona, Izgatavoti Cietas Veidnes
€4.53 €3.03

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes to plaši izmanto ģimenes puses, kāzās, valentīna dienā, ziemassvētku rotājumi, lai radītu siltu un romantisku sajūtu. tas būs naudas sodu dekoratīvie dāvanu espically uz ziemassvētkiem. izgatavots no izturīga silikona elastīgu un atkārtoti. tā var tikt izmantota kā cepšanas veidnē, lai padarītu roku darbs,)

Izskatās arī
Vīrieši Jahtu Piespraudes Sarkanu Emalju Kuģa Piespraudes Sieviešu un Vīriešu Uzvalku Ņieburs Cepures Adatas, Rotaslietas, Aksesuāri, Dāvanu
€1.65 €1.28

(77288 apraksts: materiāls: sakausējums krāsa: sarkans,balts izmērs: 3.8*5.4 cm lietošana: dāvanas, puse dienas dāvana: meitene/sieviete modes dizains, pilnīgi jauns.paketē iekļauts: 1 gab. * broša piezīme: lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati 1-3cm kļūdas. sakarā ar starpību starp monitoru un gaismas spilgtumu, nekustamā krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos)

Izskatās arī
Blue Zircon Sākotnējā Vēstule Nosaukums Kulons, Kaklarota Sievietēm Nerūsējošā Tērauda Kaklarotas Estētisko Minimālisma Rotaslietas, Aksesuāri
€2.59 €1.81

(metāla materiāls: īsta nerūsējošā tērauda; metāla virsmas: sudraba.ķēdes garums: 38 plus 7cm. kāpēc izvēlēties nerūsējošā tērauda: 1. nav rūsas; 2. nav alerģiska; 3. spēcīgs anti-acid,anti-sārmu; 4. nē deformācijas; 5. nav izbalināt.)

Izskatās arī
5-8mm Nelegālo Dabas Veco Zilo Sodalite Akmens Brīvs Starplikas Krelles Rotaslietas Pieņemšanas DIY Aproce, Kaklarota, 15 collu Vairumtirdzniecība
€4.82 €2.75

(stāvoklis: jauns posteņa nosaukums: 5-8mm nelegālo dabas veco zilo sodalite akmens brīvs starplikas krelles rotaslietas pieņemšanas diy aproce, kaklarota, 15 collu vairumtirdzniecība izmērs: aptuveni 5-8mm garums: 15 collas paziņojums: par krāsu___ postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo monitori nav kalibrēti pats.par)

Izskatās arī
925 Sterling Sudraba Krelles Kosmosa 8mm Sudraba Zvaigzne Šarmu Rāmis Krelles Fit Aproces, Auskari, Padarot DIY Smalkas Rotaslietas Apdare
€2.91 €2.30

(materiāls:925 sterling silver krāsu: kā foto ārpuses izmērs:8.5 mm iekšējais izmērs:4mm iepakojumā:1gb/opp)

Izskatās arī
Kinel Karstā Pilna Spīdīga Dabas Zircon Krusta Vilināt Auskari Sieviešu Modes 585 Rožu Zelta Krāsā Aksesuāri Ikdienas Smalkas Rotaslietas
€3.33 €0.45

(produkta informācija produkta lietošanas kinel karstā pilna spīdīga dabas zircon krusta vilināt auskari sieviešu modes 585 rožu zelta krāsā aksesuāri ikdienas smalkas rotaslietas postenis tyle:sievietēm auskari galvenais akmens:dabīgs zircon citi akmens:dabīgs zircon materiāls:vara + dabas kubikmetru zircon + 585 pieauga zelta pārklājumu + micro vasks inleju(материал:)

Izskatās arī
10pcs Jaunu Kaķu Acu Saule Rhinestone Piekariņi Krāsains Kristāla Opal Kuloni DIY Padarot Sievieti, Auskari, Kaklarota, Anklet Modes Rotaslietas
€3.58 €2.50

(posteņa nosaukums: 10pcs jaunu kaķu acu saule rhinestone piekariņi krāsains kristāla opal kuloni diy padarot sievieti, auskari, kaklarota, anklet modes rotaslietas 1.svars:14g 2.izmērs: kā attēlā 3.iepakojumā: 10pcs/daudz 4.sods vai modi: modes 5.materiāls: sakausējums/rhinestone 6.lietošana: roku kaklarota keychain, auskari, gredzens ... kvalitātes nodrošināšana 100%)

Izskatās arī
Apdullināšanu Atloks Ķēdes Apkakle Kakla Padomus Broša Pin Vīriešu Aksesuārs
€2.77 €1.38

(apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes.modes un ķēdes pušķis.materiāls: sakausējuma krusta izmērs: aptuveni 3 x 4 cm / 1.18 x 1.57 collas ķēdes garums: apm 10 cm / 3.94 collu krāsa: sudraba paketē iekļauts: 1 pins)

Izskatās arī