Cena €0.38 €1.53

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Postenis stāvoklis: 100% brand new
  • Metālu Tips: Cinka sakausējums
  • Iepakojums: OPP Pakete
  • Vienuma Tips: Piespraudes
  • Bezmaksas Piegāde: Lai>$8 ar izsekošanas skaits
  • CN: Zhejiang
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Fast Express: Virs $150, fast express piegāde
  • Rūpnīcas:
  • Formas\raksts: Kukaiņu
  • Dzimums: Unisex
  • Sods vai Modes: Modes
  • Pārdošanas Metodes: mazumtirdzniecība, vairumtirdzniecība; dropshipping
  • Piespraudes Tips: Piespraudes
  • Stils: MODERNS
  • Materiāls: Metāla
  • Godu: Jubilejas, Iesaistīšanās, Dāvanu, Puse, Kāzas
  • Izcelsmes Vieta: Zhejiang Ķīna (Mainland)

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Alžīrijas Līgava Kristāla Ilgi, Kaklarota, Pušķis Dizaina Arābu Etniskā Tradicionālā Stilā Apzeltīts Džemperis Ķēdes Kaftan Kāzu Kleitu, Rotaslietas
€25.16 €12.58

(alžīrijas līgava kristāla ilgi, kaklarota, pušķis dizaina arābu etniskā tradicionālā stilā apzeltīts džemperis ķēdes kaftan kāzu kleitu, rotaslietas, dāvanu ***ilgi:150cm uzturēšanas dārgmetālu 1 - jums nevajadzētu valkāt metālu piederumi tad, kad jūs darāt mājas darbus vai pārvadā smagas lietas 2 - jums vajadzētu izvairīties no saskares ar dzīvsudrabu,svinu un citus)

Izskatās arī
Māsu Nedēļas Galā - Stethoscope Emaljas Atloks Pins - 1gab vai 10pc - Medmāsa Adatas, Beramkravu Broša Nozīmītes Ārsta Palīgs Studentiem
€9.85 €5.22

(stethoscope broša tapas medmāsa ārsts adatas emaljas atloks pin piespraudes gudrs nozīmītes medicīnas studentiem apģērbi, somas sievietēm vīriešiem)

Izskatās arī
Modes Vīriešu Gredzens Punk Vintage Nerūsējošā Tērauda Gredzenu, Saderināšanās, Kāzu Gredzeni, Vīriešu Rotaslietas, Dāvanas Vairumtirdzniecības Dropshipping
€10.18 €5.08

(nosaukums: nerūsējošā tērauda gredzens materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: tērauda izmērs: 7/8/9/10/11/12# iepakojuma specifikācijas: 1 gab/iepak)

Izskatās arī
1PC Titāna Tērauda Auskaru Auss Klipsis Ausis Sprādzes Auskari, Rotaslietas Auss Klipsis Bez Caurdurtās Ausis Rotaslietas Sievietēm Cilvēks 1.3x1.3cm
€1.64

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. modes un unikāls dizains. specifikācijas: materiāls: titāna tērauda krāsas: 8 krāsas daudzums: 1 gab. izmērs:par 1.3*1.3 cm (0.5 ) paketē iekļauts: 1 gab auss klipsi piezīme: sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. lūdzu)

Izskatās arī
585 purpura, zelta, inkrustēts rubīns auskari sieviešu modes Pārklājumu 14K rose gold crystal sirds formas auss, kniedes gaismas luksusa rotaslietas
€6.02 €4.82

(stāvoklis:pavisam jaunu. augstas kvalitātes/heavygold pārklājumu gredzenu.tas ir absolūti apdullināšanas dārgakmens gredzenu akcentu akmeņiem.šis gredzens ir ļoti mirdzoša!jūs esat pārliecināts, lai būtu pamanījuši ar šo gredzenu.meistarība un izturība, piemēram, tas ir nedrīkst jaukt ar lētu rotaslietas.metāla tips: augstas kvalitātes elektriskie pārklājumu 5 mikronu ļoti bieza,long life care)

Izskatās arī
Y51E Silikona Foto Rāmis Veidnes, Epoksīda Sveķi, Pelējums uz Silikona Veidnes Attēlu Rāmis
€2.98 €1.99

(funkcijas: ootdty izveidot foto rāmji, reklāmas stendi ar šo plūstošā smilts rāmis set ideāls pievienojot pieskaras eleganci jebkurā telpā. izgatavots no augstas kvalitātes silikona, tas pelējums ir izturīga un viegli izmantot, nodrošinot, ka jūsu radīšana nāk pilnīgi katru reizi. ideāls rotaslietas veidotājiem, diy entuziasti, vai ikviens, kas vēlas pievienot dažas unikālas)

Izskatās arī
Huitan Dzīvot Koku Formas Kokteilis Puse Sieviešu Gredzenu Svaigi Stilīgs Dzimšanas Dienas Prieks Dāvana Sieviešu Modes Regulējams Atvērt Gredzeni
€4.77 €2.57

(produkta informācija zīmols: huitan modeļa numurs: b2921 materiāls: misiņš,kubiskā cirkonija izmērs: #6 7 8 9 10; stāvoklis: 100% pavisam jaunu lielisks kuģis iepakojuma saturs: 1pc gredzenu, opp maisā ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.mēs atbildēsim 24 stundu laikā. rotaslietas uzturēšana: * ja alerģijas)

Izskatās arī
Dawapara Rūnas Kaklarota Skandināvu Rūnu Elder Futhark Apli Talismans Kulons Īrija Reliģijas Vintage Dāvanu Nerūsējošā Tērauda
€5.03 €4.03

(skandināvu vikingu rūnas amuletu: šīs skandināvu rotaslietas ir izgatavotas no viking elementi un iegravēts ar ziemeļvalstu rūnas, kas ir forši, un personalizētus.unikālo skandināvu aizsardzības talismans ar rūnu apli, enerģijas, rūpīgi izstrādāts ļoti detalizēti.)

Izskatās arī
Komplekts 100 Vintage 2024 Gadā Formas Kuloni ar Caurumu DIY Rotaslietu izgatavošana Piegādes Ierīču Detaļas
€18.75 €11.63

(funkcijas: ootdty uzrunu ar mūsu 2024. gadam kulonu, kas raksturo unikāls un futūristisks dizains, kas atspoguļo uzmanību. izgatavots no augstas kvalitātes sakausējuma materiāla, mūsu kulons aksesuāri ir izturīga un ilgi kalpo. vai jūs esat diy entuziasts, vai kāds, kurš mīl modes, mūsu 100 piederumu komplekts ļauj endlesses radošumu, padarīt rotaslietas. paceļamās savu)

Izskatās arī
10pcs Jaunu Kaķu Acu Saule Rhinestone Piekariņi Krāsains Kristāla Opal Kuloni DIY Padarot Sievieti, Auskari, Kaklarota, Anklet Modes Rotaslietas
€3.58 €2.50

(posteņa nosaukums: 10pcs jaunu kaķu acu saule rhinestone piekariņi krāsains kristāla opal kuloni diy padarot sievieti, auskari, kaklarota, anklet modes rotaslietas 1.svars:14g 2.izmērs: kā attēlā 3.iepakojumā: 10pcs/daudz 4.sods vai modi: modes 5.materiāls: sakausējums/rhinestone 6.lietošana: roku kaklarota keychain, auskari, gredzens ... kvalitātes nodrošināšana 100%)

Izskatās arī
Rozā, Violeta Emerald Olu Virsmas Kulons 18K Zeltu Inkrustēts Saule Zaļa
€94.14 €56.49

(viens art, viens attēls tika nosūtīta pēc nejaušības principa.vai jums prātā, ja jums nav iegādāties? 1. pēc saņemšanas jūsu informāciju, lūdzu, atstājiet man 4 zvaigznes un 5 zvaigznes atpakaļ tik labi, kā jūs varat, ja vēlaties.un tad mums darīt to pašu jums. 2. lūdzu, dod mums iespēju risināt jebkuru problēmu.mēs saprotam, ka jūs varētu būt neapmierināti, ar dažiem posteņiem.lūdzu,)

Izskatās arī
Dubajas Zelta Krāsas Rotaslietām Komplekts Sievietēm ar Garu Ķēdi Kaklarota un Vilināt Auskari 2Pcs Set Kāzām Puse, Rotaslietas, Dāvanas,
€45.43 €22.71

(dubajas zelta krāsas rotaslietām komplekts sievietēm ar garu ķēdi kaklarota un vilināt auskari 2pcs set kāzām puse, rotaslietas, dāvanas produktam: rotu komplekts materiāls:vara, spalvu: nav izbalināt, ne alerģijas, ne rūsa krāsa: 18k zelta pārklājumu rotu komplektā ietilpst: auskari, kaklarota)

Izskatās arī
S925 Sudraba Gredzens Mantra Amuletu Retro Taizemes Sudraba Sieviešu Dobi no Gredzens
€26.89 €12.91

(mārciņa 925 sudraba gredzens mazā versija: apmēram 3,3 g joslas platums:0.77 cm biezums: 0.15 cm regulējams diapazonā 6.25-8 lieli versija: ap 4.7 g joslas platums:0.95 cm biezums: 0.18 cm regulējams diapazonā 8-10)

Izskatās arī
GODKI Luksusa Nigērijas Juvelierizstrādājumu komplekti Sieviešu Kubiskā Cirkonija Āfrikas Krelles, Rotu Komplekti, Indijas kāzu rotaslietas komplekti
€303.65 €151.82

(100% brand new ,visu kubiskā cirkonija ir inlayed, izmantojot mūsu darbinieku, kam ir pieredze vairāk kā 3 gadus stils: augstas kvalitātes modes rotaslietas materiāls: vara ar baltā zelta /18k zelta pārklājumu un 100% aaa kubiskā cirkonija dimanta valkā iespēja: daliy valkā / party / jubilejas / kāzas dāvana: draudzene / sieva / mamma / sevi šīs rotaslietas saskaņota ar)

Izskatās arī
1 Pāris Bowknot Hairclip Elegants Ārējie Matadatu Kulons Matu Barrette X3UD
€3.36 €2.38

(funkcijas: ootdty pievienot pieskārienu cuteness, lai tavs stils ar šo adorable spārnu un bowknot matu spraudes. izgatavoti no sakausējuma/plīša materiāla, šie matu spraudes ir izturīgs un izbalināt izturīgs, nodrošinot ilgstošu izmantošanu.unikāla dizaina eņģeļu spārnu un lokus pievieno modes pieskārienu jūsu izskatu. ideāls cilvēkiem, kas patīk moderns stils un meklēt modes)

Izskatās arī