Cena €15.03

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Mūžīgā Zīmuli Bezgalīgs Zīmuļi Tehnoloģiju Inkless Metal Pen Burvju Zīmuļi Zīmēšanas Nav Viegli, Lai Izjauktu Taisni Zīmuli
€2.90 €1.94

(iezīme 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2. piemērots birojam mūžīgā zīmuli funkcijas: zib ir izgatavots no metāla, kas ir mazs un to krāsa ir līdzīgas parastajām zīmuļi, tā var rakstīt, raiti, un rokraksts ir viegli noslauka ar dzēšgumiju.ilgi dzēšgumiju iekšā, viegli izdzēst. darbības princips: iemesls, kāpēc šī inkless metal pen var rakstīt bez asināšanas)

Izskatās arī
JAUNS-Apliecinājums, Zīmuļu Komplekts 2023 Jaunus Iedvesmas Zīmuļi Ar Motivācijas Teicieni Koka Motivācijas Zīmuļi
€10.84 €7.91

(jauns-apliecinājums, zīmuļu komplekts 2023 jaunus iedvesmas zīmuļi ar motivācijas teicieni koka motivācijas zīmuļi [solījumu zīmuļi] jūs saņemsiet 10 gabali zīmuļi ar teicieni.šie zīmuļi nodrošināt jūs ar motivācijas solījumu, aicinām jūs būt ar sevi un atgādināt jums par jūsu spēkos, lai sasniegtu.jā, jūs varat! [augstas kvalitātes un lieluma] mūsu iedvesmas zīmuļi ir izgatavots)

Izskatās arī
6pcs/kastē, kas Gudrs Gēla Pildspalva Bērniem Students Skolas, Biroja Piederumi, Kancelejas Kawaii Rakstot Pildspalvas 0.5 mm, Melna Tinte
€3.48 €2.79

(materiāls-plastmasa+ 0.5 mm, melna tinte krāsa iepakojums-cena par 6pcs/daudz iepakojums - opp maisiņu iepakojumā)

Izskatās arī
Jinhao 82 Fountain Pen Mini Gudrs Īss Macaron Krāsu EF/F/M/Smilga Nib Zelta Apdari ar Pārveidotāju Rakstīšanas Pildspalva
€5.46 €4.75

(postenis ziņas: zīmols: jinhao modelis: 82 mini pildspalvas uzgali: skrūves tipa pildspalva materiāls: akrils tinte: darba pudelēs ar tinti vai 2.6 mmmm kalibra tintes c artridges. le ngth(aptuveni): 106mm; svars(aptuveni): 18g; diametrs(aptuveni): 12mm *nib: ef nib(ef, par 0.38 mm); f nib (f, apmēram 0,5 mm); pakete ietver: tintes pildspalva)

Izskatās arī
Kaligrāfija Dip Pildspalvu angļu Kaligrāfija Pildspalvu Copperplate Skriptu Slīpā Dip Pildspalvu Turētājs ar Stikla Zīmuļi Piederumi
€5.49 €2.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes stikla un materiāli, izturīgas, labas kvalitātes, kad pilnībā aprīkoti, jūs varat to izmantot, lai rakstītu angļu valodā, kaligrāfija, zīmēt komiksu vai karikatūru. viegli lietot un rakstīt beautifull,var būt angļu praktizē rakstīšanu/kaligrāfijas/ gleznošanas /zīmēšanas pildspalvas,)

Izskatās arī
10 Modeļa Samaisa Pigmenta Starplikas Mikronu Tinti Un Marķieri, Pildspalvas 0.05 0.1 0.2 0.3 0.4 0.5 Suku Padoms Black Fineliner Ieskicējot Manga Velce
€14.98 €6.14

(pārdošanas vienība: 10 gab 10 modelis mix pērļu izmērs: br mīkstu otu/1.0/0.8/0.6/0.5/0.4/0.3/0.2/0.1/0.05 mm pildspalvas krāsa: melna pildspalva un tintes krāsa: melna produkta nosaukums: ar roku apgleznotas komiksu pildspalvu produkta īpašības: ūdensdrošs traipiem / anti-fedings / anti-alkohola / vienmērīgu tintes izvades / rich modeļi izmantot aina: ilustrācija/komiksu/projektēšana)

Izskatās arī
Zelta Apdare Fountain Pen Kaligrāfijas Zīmēšanas Biznesa Fountain Pen 0.38 mm EF Nib Rakstot Tintes Pildspalvu Studentu Kancelejas preces
€5.39 €2.05

(nosaukums: 0.38 mm tintes pildspalvu materiāls: metāla krāsa: black & gold,black & silver smalka vieta: 0.38 mm klp: push-tipa ierobežots garums pildspalvu: 132mm/ 5.2 cm neto svars: 38.4 g/ oz 1.35 gluda rakstīšana - neticami gluda rakstnieks sniedz smalku līniju ( 0.38 mm ), ideāls ikdienas rokraksta. tintes uzpilde konvertētājs - noņemama tintes)

Izskatās arī
200Pcs/Lodziņā Grafīta Svina 2B Mehāniskā Zīmuļa Piepildīt Automātisko Zīmuli Radīt Jaunas
€4.15 €2.49

(descrition: ideāls kompanjons skolas, koledžas un universitātes. jūsu jaunā mīļākā pencil ieskicējot, burbuļošana atbildes uz eksāmenu, kaligrāfija, un izstrādi. ietaupīt laiku, nokārtot eksāmenus, aizpildot burbuļi viegli un ātri. svina nebūs snap, jo tā biezums un dzēšgumiju izdzēš ātri, neatstājot nevienu traipu, vai zīmes. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Izpildu Dāvanu ar Pudeli, 6 GAB. Zib
€9.28 €8.16

(funkcijas: ootdty 【visgaršīgāko kvalitātes] aicina - nekustamā spalvu padarīt mūsu pildspalva jāuzglabā ilgāku laiku, 6 nerūsējošā tērauda zīmuļi, un irīdija sakausējuma, lai novērstu rūsēšanu un nodrošina izturību. 【antīks stils] aicina-izsmalcinātu dāvanu kastē, elegants appearence,lojāls, lai gars senās eiropas veidošanā, pildspalvas,tātad tas ir nozīmīgs un luksusa)

Izskatās arī
Jaunu Ratu Rotaļlieta Pieaugušajiem Bērniem, Stress, Atbrīvot Vērpšanai Pildspalvu Radošo Plastmasas Anti-slip Rokas Ratu Rotaļlieta, Studentiem, Bērnu Stacionārā
€1.98 €1.38

(specifikācija izmērs: aptuveni 192mm garums materiāls: plastmasa galvenā izmantošana: biroja, kancelejas preces pildspalvas krāsa: random krāsa tintes krāsa: melna komplektācija: 1x ripu pildspalvu)

Izskatās arī
21Pcs Rožu Zelta Pildspalva Bling Dimanta Pildspalvas Smalku Melnu Tinti Kristāla Lodīšu Pildspalvu Gredzenu, Kāzu Biroja Metāla Rullīšu un Lodīšu Pildspalvu Dāvana
€32.56 €17.91

(funkcijas: 1. tintes krāsa : melna 2. krāsu kā picture show,lūdzu, atstājiet mūs, ņemiet vērā,vai izlases 3. augstākās kvalitātes ar zemu cenu. 4. garums: aptuveni 13,5 cm)

Izskatās arī
6Pcs Boulinga Lodīšu Pildspalvas Rakstot Pildspalvas Boulinga Spilgti Boulinga Formas Lodīšu Pildspalvas
€8.03 €4.02

(apraksts izgatavots no plastmasas materiāla, kas ir izturīgs un praktisks.ātri, sausā tinte, tīrs un kārtīgs rakstiski.birstošs tintes nodrošina vienmērīgu rakstiski un krāsošana.pārnēsājamiem un viegla, lai veiktu un izmantot.boulinga lodīšu pildspalvu ļauj bez problēmām slīdēt pa papīra bez velkot. funkcijas -krāsa:random krāsa -materiāls:plastmasa -izmērs:10.00x2.00x2.00cm/3.93x0.79x0.79in -ar)

Izskatās arī
5gab Lodīšu Pildspalvas Metāla Pildspalvas Biroja, Skolas Pildspalvas Gluda Rakstīšanas Kancelejas preces Pamatskolas Piegādēm, 0.5 mm, Melna Rakstīšanas Piederumi
€4.27 €2.56

(mūsu veikalā ir apņēmusies izveidot unikālu pētījumu un biroja piederumi katrai personai.ja jums ir kādi vajadzībām, jūs varat sniegt atgriezenisko saiti ar klientu apkalpošanu.klientiem, kuru ieteikumi ir pieņemti, mēs nosūtīsim dāvanu ar rīkojumu.yone ir laipni aicināti izvēlēties un iegādāties.papildus, veikala atbalsta dropshipping/vairumtirdzniecība.visi ir laipni aicināti izvēlēties un iegādāties. piezīme: 1:)

Izskatās arī
Izskatās arī
0.5 mm Studentu Rakstīt Eksāmenu, Kancelejas preces, Pildspalvas Home Office Gēla Pildspalvas Rakstīšanas Rīks
€4.94

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas ir videi draudzīgi,nav kaitējums,droša un praktiska. gēla pildspalva ir viegli, un to var izmantot vietās, kur rakstīt, var izdarīt, birojos un skolās. viens nib ir rakstāms, vēl ir izdzēšami, kas ir viegli izmantot, un pildspalva ir skaistu un dāsnu. dzēst)

Izskatās arī
Krāsas Krīts Marķieri 15mm Krāsas Marķieri, Pildspalvas Šķidruma Tāfeli Marķieri Izdzēšami, Auto stiklu Krāsu Marķieri Pildspalvas Stikla Bistro
€1.74 €1.21

(krāsas krīts marķieri - 15mm pērļu izmērs - neatstāj nekādas pēdas izveidot apdullināšanu zīmes un parāda ar krāsu krīta marķieriem.šīs pildspalvas ir 15mm pērļu izmērs, kas ļauj jums rakstīt un zīmēt ar drosmīgiem gājieniem.viņi arī neatstāj nekādas pēdas, kad attēli ir izdzēsti, lai jūs varat mainīt savu dizainu jebkurā laikā.vai jūs vēlaties, lai rotā kāzu, uzrakstīt ziņu vai)

Izskatās arī
Marķieri Marķieri Vieglas Marķiera Krāsas Marķieriem, Estētiskās Atzīmētājs Dropship
€4.48 €3.54

(funkcijas: ootdty atzīmētājs: krāsains marķieris dažādās krāsās, ar mīkstu dizains, viegli grupas lietām un ieplānot.liels lūgums grāmatas vai piezīmes. materiāls: mūsu atzīmētājs lietās ir izgatavots no izturīga kvalitātes plastmasas materiāla.jauki pastelis atzīmētājs ir super mīkstajam ar gludu, mīkstu galu. ātri žāvēšanas marķieri, pildspalvas: jauki maigu)

Izskatās arī
6pcs/iepak Kawaii Saldējumu, Konfektes, Krāsu Marķieri, Biroja, Skolas Piederumi
€1.13 €0.68

(6pcs/iepak kawaii saldējumu, konfektes, krāsu marķieri, biroja, skolas piederumi funkcijas: tips:atzīmētājs krāsa:zaļa,dzeltena,rozā,violeta,oranža,zila materiāls:plastmasa pakete ietver:6pcs atzīmētājs)

Izskatās arī
Labas Pirkstu Spēļu Vērpšanai Pildspalvu, Kancelejas preces, Dāvanu Vērpšanai Lodīšu Pildspalvu Praktiski nodilumizturīga
€2.24 €1.46

(labas pirkstu spēļu vērpšanai pildspalvu, kancelejas preces, dāvanu vērpšanai lodīšu pildspalvu praktiski nodilumizturīga specifikācijas: abas puses rotējošo pildspalva ir izgatavota no svērto nerūsējošā tērauda materiāla, kas uzlabo līdzsvaru un stabilitāti, tādējādi jūs varat viegli atrast līdzsvara punktu, lai pagrieztu pildspalvu. spēlējot ar pirkstu vērpšanai pildspalvu,)

Izskatās arī