Cena €377.39 €754.79

Pilns apraksts

Laipni lūdzam SAROULU Kāzu Puse, Veikals

Silts Padomi:

1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.Mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde.

2.Kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies.

3.Lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē pie kases.

4.!!!Pēc izvietojot savu pasūtījumu, ir vēl VIENA DIENA, lai mainītu savu prātu, vai, Lūdzu, apstipriniet, arī pirms laišanas pasūtījumu.Kad šūšanas process ir sācies, materiālu nevar izmantot atkārtoti.Atsakoties pasūtījumiem līdz pusei radīs mums lielus zaudējumus, jo visi mūsu kleitas ir ne stock, bet pavisam jaunu un pasūtījuma izgatavotas katram pasūtījumam.

5.!!!Mēs piedāvājam skriešanās, lai pakalpojumu visiem produktiem.Ja ir jāsteidzas, lai, mēs iesakām jums sazināties ar mums pirms vietas, lai izvairītos no kļūdu aprēķini.

MODELIS LIECINA,

IZMĒRS DIAGRAMMAS UN KĀ PASĀKUMS

Ja izmēri piedāvāja nav fit jums, mēs piedāvājam pasūtījuma izgatavotu pakalpojumu, ziņu man šādus mērījumus:

1.Pilnas Krūtis:_____cm/collas

2. Pilna Viduklis:____cm/collas

3. Pilna Gurni:_____cm/collas

4. Plecu(Dobie) uz Grīdas(Hem):____cm/collas

5. Basām kājām Augstumā no Galvas līdz Kājām:____cm/collas

6. Papēži:____cm/collas

7. Dienas, jums nepieciešama kleitu:____

ATGRIEŠANĀS POLITIKU

1.Mēs nepieņemam atgriež pēc pasūtījuma kleitas izmēru vai kleitas ar jebkuras pieprasītās izmaiņas.

2.Regulāra izmēra kleitas ar nekādas izmaiņas, lūdzu ziņa mani atgriešanās pieprasījuma 5 dienu laikā no saņemšanas kleitu.Atpakaļ postenī, ir jābūt perfektā stāvoklī (kā jauns), jūs varat mēģināt kleitu, bet pārliecinieties, nevis stiept to vai veikt jebkādas netīrās zīmēm, pretējā gadījumā tas netiks pieņemts.

3.Mēs paturam tiesības noraidīt jebkuru nepamatotu peļņu, piemēram, nepareizi pasūtījuma veikti mērījumi jūs noteikumu vai standarta izmērs, kas mums jādara tiesības, bet jūs izvēlējāties nepareizi, vai jūsu gadījumā tas ir atcelts vai kleita nav vajadzīgs vairāk, utt.

4.Lūdzu, jāpalīdz skaidrs Pasūtījuma Nodokļus.Atpakaļ maksa tiks segti klienta beigās, ja jūs nevēlas sadarboties, rīksti Nodokļu samaksas.Tomēr lūdzam muitas nodokļa, kas ir ārpus mūsu kontroles, mēs nevaram garantēt, visus nodokļus, nodevas un nebūs nekādu nodokļu samaksu.Visas nodevas, kas, iespējams, izriet no muitošanas tie nav iekļauti Bezmaksas Piegāde sniegšanu.

ATSAUKSMES

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai attīstītu mūsu biznesu, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Specifikācijas

  • Modelis Tips: Citi
  • Piedurknes Garums(cm): Īss
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • Modes Elements: Krelles
  • Vilciens: NAV
  • Siluets: TAISNI
  • Stils: Classic
  • Apdare: Noapaļošana, Spalvas, Sequined
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Zīmola Nosaukums: SAROULU
  • Godu: Oficiāla Vakara
  • Piedurknes Stils: Pie Pleca
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Faktisko Attēlu: No
  • CN: Dzjansu
  • Modeļa Numurs: LX9.26
  • Auduma Veids: Tills
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Materiāls: Poliestera
  • Izgriezums: Pie Pleca
  • Vienuma Tips: Vakara kleitas
  • Jostasvietu: Dabas Faktori

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Dathy Violeta Mežģīnes Greznība Balles Kleitu Roku Izšūtu Puse Kleita-line Milzīgais Īpašs notikums Kāzu Kleita
€213.33 €106.66

(1.man vajag citu krāsu un pielāgoto izmēru,bet es nevaru chooseit kad ielieku šo rīkojumu,ko man darīt? mūsu izmēru un krāsu, ir bez maksas.jūs varat ievietot šo pasūtījumu ar yourown pieprasījuma.mums būs kleita pēc jūsu newmessage. 2.es varu darīt dažas izmaiņas uz sākotnējo projektu vai var yourfactory padarīt savu dizainu? absolūti ok!lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma. 3.es)

Izskatās arī
Jancember Izsmalcinātu Greznību Kāzu Kleitu 2024. Gadam Sirēna ar Augstu Apkakli, Īsām Piedurknēm Watteau Vilcienu Frēzēšana Mežģīņu Apmetni De Mariée LSMX001
€1 995.25 €917.82

(jancember izsmalcinātu greznību kāzu kleitu 2024. gadam sirēna ar augstu apkakli, īsām piedurknēm watteau vilcienu frēzēšana mežģīņu apmetni de mariée lsmx001 nekādu risku, lai no jancember . mēs apsolām, visas bildes ir īstas. 100% oriģināls pieņemšanas , tāpat kā par mājas lapā. mēs varam veikt video un fotogrāfijas parādīt vispirms, pirms sūtījumu ! individuāls)

Izskatās arī
Jaunu 2023 Melna Satīna Sieviešu Tērps ar Unikālu Ziedu Elegants Biznesa Birojs Jaka Sieviešu Ikdienas Viena Žakete
€80.95 €64.76

(尺码 izmērs 肩宽 plecu 胸围 krūtis 腰围 viduklis 袖长 piedurknes garums 衣长 garums s 40 104 98 54 72 m 41 108 102 55 73 l 42 112 106 56 74 xl)

Izskatās arī
OEING Miglas Zilā Līnija, Balles Kleitu Elegants Saldās Slaucīt Vilcienu Tilla Daudzpakāpju Vakara Kleitas Oficiāls pasākums Kleitas Vestidos De Fiesta
€128.00 €89.60

(laipni lūdzam oeing vakara kleitu veikalu akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______cm/collas 2) vidukļa ______cm/collas 3) gurni________cm/collas 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______cm/collas 5) dabas augstums bez kurpes_______cm/collas uzmanību)

Izskatās arī
Modes Sky Blue Mermaid Oficiāla Vakara Balles Kleitas, V Kakla Mirdzoša Sequined Grīdas Garums Mežģīnes Ilūziju Luksusa Dāmas Kleita
€228.62 €198.91

(1 izmērs un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita , tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru, lūdzu, atbilstoši lieluma bildi, jo izmēri var būt dažādi, lai jūsu valstī. 2. ja jūs vēlaties, lai padarītu pasākumu, kleita , atstāt mums ziņu par jūsu sīka izmēra .krūtis =, viduklis =, gurni =, dobu uz grīdas ar apaviem (collās vai cm) un pasākums pats kā mūsu mērīšanas instrukcijām. 3.ja jūs izvēlēties)

Izskatās arī
Toofgon Spīdīgu Sirēna Mīksta Tilla Līgavas Kleitas Mežģīņu Kāzu Kleita Noņemams Garām Piedurknēm Līgavas Tērpi Sievietēm Formālā Puse Kleita
€172.31 €108.55

(laipni lūgti mūsu veikalā ★ paldies par jūsu interese par mūsu veikalu un mūsu kleitas. ★ laipni gaidīti katru patiesu klientu, kas vaicā, vai iegādāties mūsu kleitas!mūsu rūpnīcas ir daudzi dizaineri un darbinieki ar daudzu gadu pieredzi.mēs izvēlamies augstas kvalitātes auduma mūsu tirgū, lai katru kleitu.tāpēc jums nav jāuztraucas par kvalitāti. ★ mums ir ļoti liela kolekcija)

Izskatās arī
Garas Piedurknes Musulmaņu Balles Kleitas, Sieviešu Puses Sirēna, Dubaija Vakara Kleitas вечерние платья turku Couture Celebrity Kleitas
€271.88 €182.17

(garas piedurknes musulmaņu balles kleitas, sieviešu puses sirēna, dubaija vakara kleitas вечерние платья turku couture celebrity kleitas)

Izskatās arī
Sirēna Balles Kleitu Mīļotā Noņemams Garām Piedurknēm Grūtniecības Fotogrāfija Aksesuārus Smago Ruffles Maternitātes Kleita Sievietei
€137.83

(pasūtījuma izgatavoti :pieņemt pasūtījuma lieluma un pieņemt pasūtījuma izgatavotu krāsu! jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______ 2) vidukļa ______ 3) gurni________ 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______ 5) dabas augstums bez kurpes________ 6) tiek lēsts, kurpes)

Izskatās arī
Modes Īsām piedurknēm Tilla Mežģīnes Drukāšanas Bērniem Pārsteigums Dzimšanas dienas dāvana Puķu Meitene Kleita Princese Bumbu Pirmās Komūnijas Kleitas
€123.55 €61.77

([xlmodel]-[produktu]-[58707] [xlmodel]-[foto]-[0000] [xlmodel]-[custom]-[58693] laipni lūgti manā veikalā gdybao veltīt, lai nodrošinātu jaunākās modes bērniem drēbes, lai jūsu maz eņģeļu visā pasaulē.tostarp meitene puse kleitas, kleitas puķu meitene kleitas, meitene cēloņu kleitas, meitene mēteļi & apģērbu komplekti, tutu kleitas un svārki, zēnu apģērba komplekts, topi)

Izskatās arī
Sevintage Izsmalcinātu Tīkams Stils, Balles Kleitas Strapless Bow Josta Ruched 3D Ziedu Oficiāla Vakara Kleitu Virs Ceļgala Puses Gown2024
€156.42 €96.98

(paziņojums lūdzu, izvēlieties izmēru no zemāk lieluma diagrammu.mēs parasti izmanto mūs izmērs.lūdzam mūs atšķir izmērs, uk izmērs un eiropā lielums uzmanīgi. customized izmērs krūtis ___collu vai ___cm, vidukļa ___collu vai ___cm, gurni ___collu vai ___cm, gravu hem(ar kurpēm) ___collu vai ___cm , jūsu augstums(ar kurpēm) ___collu vai ___cm, roku)

Izskatās arī
Ilgi Puff Piedurknēm Seksīga Nāriņa Balto Kāzu Kleitu Mežģīnes Appliques Rāvējslēdzējs Atpakaļ Tiesai Vilcienu Līgavas Kleita Sievietēm Vestido De Novia
€379.30 €227.58

(caterinasara mīļā līgava būtu,laipni lūgti mūsu veikalā padomi, pirms veicat pasūtījumu jūs varat izvēlēties piederums katra kāzu kleitu: plīvuru vai fāzēm kaklarota (jāsazinās ar klientu apkalpošanas nosūtīt jums bildes) pirms piegādes,mēs nosūtīsim jums informāciju par kāzu kleitu hd bildes, lūdzu būt pārliecināti, lai mēs izsekot pielāgošana,)

Izskatās arī
Luksusa Melna Meitene Sirēna Balles Kleita Ar Fāzēm, Kristāla Elegants Sudraba Satīns Aso Ebie Vakara Tērpi Ar Vilcienu Oficiālo Dzimšanas Dienu
€230.69 €156.87

(izmēri visas kleitas ir nepieciešams pielāgotus, ja jums ir steigā, lūdzu, sazinieties ar mums būs jāsteidzas made īpašības un specifikācijas pieņemt pasūtījuma kā mērīšanas ja kleitas ir piedurknēm, lūdzu, sniedziet mums piedurknēm izmērs)

Izskatās arī
Seksīga nāriņa mīļotā sānu spraugas backless luksusa sieviešu vakara kleita Kokteilis Bumbu puses Oficiāls pasākums grīdas garuma kleita
€182.98 €87.83

(atgriešanās politiku mēs esam viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!jūs varat atgriezties šo preci par pilnu kompensāciju (izņemot piegādes izmaksas). a. precei jābūt unworn un tikai mēģinājis uz fit un lieluma. kompensāciju : valkāšanai, aromatizēti vai mainīt apģērbu. b. objektu jāatdod(ir piemēroti un sāka atgriezties)7 dienu laikā pieņemt sūtījumu.tā ir pircēja atbildība)

Izskatās arī
2024 Viena Pleca, Kakla Bumbu Kleita Satīna Priekšgala Ceļa Garums Vakara Kleita Saūda Arābija Oficiālas Personas Eleganci Darbības Kleita
€223.09 €78.08

(laipni lūgti mūsu veikalā 1:oem ir pieejami, pircēju etiķetes pieņemt 2. uzticami maksājumu darījuma internetā 3. minimālais pasūtījuma daudzums 4.brazīlijas draugiem pievērsiet uzmanību, lūdzu:lūdzu atstājiet jūsu cpf par jūsu rīkojumu, ja jūs izvēlaties fast express piemēram, ems.muitas tas ir nepieciešams.paldies par jūsu sadarbību. izmērs custom made)

Izskatās arī
Krāšņs Viena Pleca, Arābu Eveing Kleitas Spalvu Ilgi Cape Piedurknēm Vizuļi Aso Ebi Kristāli Puse Balles Kleitu Halāti De Saviesīgs Vakars
€492.25 €191.97

(laipni lūdzam mr zhu kāzu un notikumiem kleitas co., sia mēs esam profesionāla kāzu kleitas ražošanas rūpnīca ķīnā.mēs esam bijuši iesaistīti ražošanas un eksportējošo kāzu & modes kleitas par 10 gadiem.mēs varam pasūtījuma kopēt veikt visdažādākās kleitas, tostarp stilu. mūsu ražotne iezīme: 1.izcila kvalitāte--superior auduma, veltīt meistarība, precīzu mērījumu un)

Izskatās arī
Elegants Sarkans Celebrity Kleitas Satīna Lielo Loku Trailing Strapless Nāra Bez Piedurknēm Sexy Slim Ilgi Līgava Kāzu Balles Kleitas Jaunas
€160.58 €96.35

(laipni lūgti mūsu unikālās augstas klases kāzu vakara veikalā. paldies par jūsu interese par mūsu tērpi.kā ražotājs, kas specializējas ražošanas high-end kāzu kleitas un vakarkleitas, mūsu kāzu kleitas ir izgatavoti saskaņā ar augstiem standartiem no slavenā starptautiskā kāzu kleitu uzņēmumiem, un, izmantojot augstākās kvalitātes ražošanas tehnoloģijas un materiāli.salīdzinājumā ar citu)

Izskatās arī
Booma Daudzpakāpju Tilla Ilgi, Balles Kleitas, V Kakla-Line Oficiāli Vakara Kleitas Grīdas Garums Homecoming Kleitas vestido formatura
€185.05 €92.52

(laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 7-10 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas. 4.)

Izskatās arī