Tagi: Aproce Rokas Siksniņu

Cena €13.43

Pilns apraksts

Skatīties Joslas Nomaiņa Sporta Fitbit Otrādi Nomaiņa Skatīties Piederumi Aproce Siksnas

Motīvs:

nerūsējošā tērauda materiāls ,ar Bezskrūvju Nēsāšanai rokas joslā / rokas siksna, Lai Fitbit Otrādi jauku nomaiņa, lai krāsu jūsu rokassprādzi Viegli un vienkārši lietot, kas Izgatavoti no augstas kvalitātes ,vides un veselīgu Ērti valkāt, Krāsa : Sudraba,Melnā,Zelta ,Pieauga Zelta ( Rādīt kā attēli ) Produkta apraksts Par mums: Mūsu uzņēmums tirgo skatīties joslas no visu veidu materiāliem.Īpaši labu kvalitāti, pievilcīgu dizainu, lielisku pakalpojumu, uz laiku piegādi un saprātīgu cenu, ir mūsu galvenās priekšrocības, padarot mūsu produkti ir labāk saņēma visas pasaules.Ja jums ir interese par citiem mūsu produktiem, jūs varat ieiet mūsu veikalā un, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu.Iepakojuma Saturs: joslas fitbit Versa tikai.Pēcpārdošanas Pakalpojumu: Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, jums tikties.Ja jums ir, lūdzu, paziņojiet mums.Bet mēs neesam atbildīgi par mākslīgo bojājumus.Iespējamie Jautājumi: 1. Q:Vai šī grupa nāk ar rezerves instrukcijas?A:neuztraucieties, mans draugs.Tas klipus par to pašu, kā oriģinālam, par fitbit joslā, super vienkārši. 2. Q:vai tas Ir ūdensizturīgs ?A:Jā, tas ir izgatavots no silikona.Tā tas ir ūdensizturīgs.

Komplektācija: 1x Luksusa Datumi Nomaiņa Piederumi Aproce Siksnas Fitbit Otrādi

Jaunas Rezerves Siksniņu Rokassprādze Mīksta Silikona Skatīties Joslā, Rokas Siksniņa Watchbands par Fitbit dzejolis Band Aproce Smart Aproces

Specifikācijas

  • Funkcija 6: Rezerves joslas fitbit Otrādi
  • Funkcijas: Par Fitbit Otrādi
  • Zīmola Nosaukums: BEHUA
  • Kvalitāte: 100% Jauns un augstas kvalitātes grupa
  • Izmantojot: Viegli un modes, unikālo dizainu, ļaut skatīties jūsu
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Valodas: Pulksteņu Siksniņas
  • Fit: Aproce Siksnas Fitbit Otrādi
  • Stāvoklis: Jauns ar birkām
  • Stils: Modes
  • Saderīgs: Par Fitbit Otrādi
  • Veids: Rokas Siksniņa, par fitbit Otrādi pulksteņu siksniņas
  • Pieteikumu Vecuma Grupā: Pieaugušie
  • Skatīties Siksniņa Funkcija: Augstas Kvalitātes Dizaina Stils

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ādas draudzīgu Piedurknēm Sony WF-1000XM5 Triecienizturīgs Anti-scratch Gadījumā Aizsargāt Mājokli
€23.11 €11.33

(funkcijas: ootdty izgatavots no izturīga puleather un grūti polikarbonāts, šajā gadījumā piedāvā uzticamu aizsardzību pret triecieniem, putekļiem un skrāpējumiem. paredzētas ērtības, gadījumā, ja piedāvā priekšējie led redzama dizains, kas ļauj jums viegli pārbaudīt uzlādes jūsu earbuds.gadījumā, ja atbalsta arī bezvadu uzlādes, tāpēc jūs varat uzlādēt savu earbuds, nenoņemot)

Izskatās arī
45cm USB Kabeļa Joslas 5 6 7 Uzlādes Adapteris, strāvas Vads Skatīties Aproce Aproce Par Miband 6
€1.43 €0.72

(funkcijas: ootdty augstas veiktspējas sastāvdaļas, īstu mašīnu testa novecošanās drošību. spēcīgu uzlādi,tas var padara uzlādes jūsu miband 5/6/7 ērtāk,ar lielāku uzlādes ātrums ar 2mm metāla kontaktiem, tas var palielināt uzlādes dzīvē, aizsargāt savu skatīties no pārlādēšana, maksas ātrāk un drošāk viena pieskāriena-adsorbcijas un uzlāde, tieši plug)

Izskatās arī
3D Mīksto Malu Aizsardzības Plēves Segumu, Huawei Skatīties uzstādīt 2/New/Mini Godu ES Fit2 Classic/Active/Elegants Joslā Ekrāna Aizsargs
€3.27

(apraksts : liels ekrāns jutību un ērtu pieskārienu sajūta. ekrāna aizsargs var pretoties skrāpējumiem un bojājumiem no nevēlamas skrāpējumiem. anti eļļas/ ūdens laka, izvairīties no traipu un samazināt pirkstu nospiedumu. viegli uzstādīt, patstāvīgi-ievērojot, neatstāj lipīgu atlieku pēc tam, kad noņemta.paketē ietilpst: 3d ekrānu filmu sausās un mitrās salvetes)

Izskatās arī
20 22mm Siksnu Samsung Galaxy Skatīties 5/4 44 40mm/5 Pro 45mm/Classic 46 42mm/Aktīvā 2 Smartwatch Magnētisko Pītā Aproce Band
€2.45 €1.97

(20 22mm siksnu samsung galaxy skatīties 5/4 44 40mm/5 pro 45mm/classic 46 42mm/aktīvā 2 smartwatch magnētiskā aproce rīku s3 grupa apraksts: platums:20mm/22mm *materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes silikona, veselīgu un videi draudzīgu *compression molding, spēcīgs un izturīgs *materiāls: magnētiskā pītā *mērens maigumu, ļoti ērti valkāt,viegli pielāgot)

Izskatās arī
Saite Aproce+Case For Apple Skatīties Ultra 2 49mm iWatch Series 9 8 7 6 5 4 SE 45mm 41mm 44mm 40mm Nerūsējošā Tērauda Siksniņa, TPU Vāciņu
€42.95 €9.71

(komplektā ietilpst: 1*skatīties band( nav iekļauts skatīties) 1 * demontāžas instruments(bezmaksas dāvanu neatbalsta pēc pārdošanas) 1*tpu gadījumā)

Izskatās arī
Mīksta Neilona Siksnas, Apple Skatīties Joslas 44mm 8 7 41 45mm Elastīgs Pītā Sporta Rokas Joslā, lai iWatch 6 5 4 3 SE 38 40 42 44 49mm
€4.50 €3.15

(mīksta neilona siksnas, apple skatīties joslas 44mm 8 7 41 45mm elastīgs pītā sporta rokas joslā, lai iwatch 6 5 4 3 se 38 40 42 44 49mm)

Izskatās arī
uhgbsd Nerūsējošā Tērauda Lietā, + Silikona Siksniņa Apple Skatīties Iwatch Ultra 49mm Watchband Aproce Piederumi
€52.51 €49.88

(-iepakojuma saraksts : 1 * siksna gadījumā (skatīties nav iekļauts) produkta informācija produkta nosaukums: ultra nerūsējošā tērauda integrētas siksnas gadījumā krāsa: 22 krāsas iepakojums: cartonspackaging materiāls: nerūsējošais tērauds + silikagela svars: aptuveni 185g ar iepakojumu)

Izskatās arī
22mm Siksnu Turētājs par Fenix7/6/5/5 Silikona Aproce Turētājs Stiprinājums
€5.29 €3.44

(funkcijas: ootdty viegli salikt un izjaukt. compression molding, spēcīgs un izturīgs. 10 gab./iepak, 2 veidu izvēlēties, atbilstību jūsu vajadzībām. izgatavoti no augstas kvalitātes silikagēla, izturīgs un ērti valkāt. nav toksisks, bez garšas, maiga tekstūra, labas puses sajūta, super nodilumu un spēcīgu saķeri. specifikācijas: materiāls: silikona izmērs:)

Izskatās arī
USB Magnētiskas Uzlādes Kabelis 4pin 9mm Telpu JEEP P03/MT1 Skatīties Piederumu
€5.72 €2.86

(funkcijas: ootdty magnētiskā absorbcijas uzlāde, vienkārši pievienojiet lādētāja kabeli uz skatīties un baudīt bez piepūles lietotāja pieredzi, viegli darboties. materiālu kvalitāte, zemas pretestības,pretoties lieces pretestības un nodiluma, ne likvidācijas, ne lauzt, un pilns ar izturību. viedo mikroshēmu proetctions, tas var pasargāt no sargiem, tiek bojātas, stabilu pašreizējo)

Izskatās arī
Aizsardzības Slaidu Cove Telefonu Gadījumā Aizsardzības Apvalks Kamera Lenr ar Gredzenu, Statīvu Samsung Galaxy S21 PLUS/ULTARPLUS/ULTAR
€16.41 €12.31

(funkcija s: l brand jaunu un augstas kvalitātes l stingru aizsardzību, aizsargāt tālruni katrā pusē l dubultā aizsardzība anti-scratch + anti-app privātā sākt objektīvs l iebūvēts četru stūrī anti-kritums gaisa spilveni priekšā, augstas elastības molekulas spilvenu ietekme l cinka sakausējuma galvanizācijas jums, 360 ° brīvu rotāciju, atbrīvojot jūsu rokās l)

Izskatās arī
5gab Mīksto Filmu ZIEMEĻU MALU EVOQUE 2 Ekrāna Aizsargs, TPU HD Anti-Scratch Filmas
€3.02 €2.45

(funkcijas: 1.100% jaunpienācēju un laba kvalitāte. 2.materiāls:mīksto tpu 3.piemērots: ziemeļu malu evoque 2 4.līdz pat 99% hd gaismas caurlaidības attiecība. 5.sprādziendrošas funkcija uztur drošības lietotājiem. 6.nodiluma līmenis ir līdz 3h nodrošina, ka jūsu ierīcē ir aizsargāts visos laikos no ikdienas skrāpējumiem,putekļiem, skrāpējumiem, ūdens, eļļas,)

Izskatās arī
Īstas Ādas Siksna, Lai Xiaomi Mi Joslā 8 Aproce Miband 8 NFC miband 8 Correa Watchband Aproces, Jostas, Metāla Interfeiss
€10.38 €5.18

(īstas ādas siksna, lai xiaomi mi joslā 8 aproce miband 8 nfc miband 8 correa watchband aproces, jostas, metāla interfeiss)

Izskatās arī
Aizsargs Segtu Gadījumā -Amazfit Smartwatch Aizsardzības Apvalks, Rāmis par mazfit Trex Pro Malas Amortizatori 1 GAB
€2.11 €1.79

(94048 karstā aizsargs segtu gadījumā -amazfit smartwatch aizsardzības apvalks, rāmis par mazfit trex pro malas amortizatori 1 gab ootdty iezīmes: saderīgu mazfit t-rex/t rex pro skatīties uz lietu. anti-scratch viegls, triecienizturīgs, buferi gadījumā segums mazfit /t-rex smart pulksteņi izgatavots no augstas kvalitātes izturīga pc materiāla un īpaši viegls, viegli piekļūt visām)

Izskatās arī
Lādētājs Smartwatch Uzlādes Doks Stāvēt Stacijas Uzlādes Adapters Piederumu
€13.59 €8.15

(apraksts: materiāls: šī smart skatīties lādētājs izmanto alumīnija sakausējuma kā materiālu, kas ir pret nodilumu izturīgs un var tikt izmantots ilgu laiku. portatīvo: tas alumīnija sakausējuma smartwatch uzlādes doks ir mazs un viegls, tāpēc, ka jums var likt savā kabatā, kad jūs iet ārā. grozāms: portatīvo smart skatīties lādētājs ir paredzēts pagriezt tā, ka jūs varat to)

Izskatās arī
1PC Pavisam Jaunu Nomaiņa PE45 Kvarca Kustība, 2-adatu +Mazo Adatu Elektronisko Apriti Skatīties Remonta Piederumi
€6.83 €4.10

(1pc pavisam jaunu oriģinālu pe45 kvarca kustība, 2-adatu +mazo adatu elektronisko apriti skatīties remonta piederumi funkcija s: l ād izmantot kā rezerves daļa, lai atvieglotu vai nomaiņa oriģinālā vecā pulksteņa mehānismu, lai jūsu skatīties darbotos pareizi l hig h kvalitāti, kas paredzēti profesionālai lietošanai l h igh precizitāti un stabilu sniegumu, var strādāt brīvi l)

Izskatās arī
20mm Neilona Skatīties Siksnu Garmin Vivoactive 5 3 Venu 2 Plus SQ 2 Mūzika Aproce Priekštecis 645 245 Mūzikas 158 55 Band Aproce
€2.84 €1.42

(20mm neilona skatīties siksnu garmin vivoactive 5 3 venu 2 plus sq 2 mūzika aproce priekštecis 645 245 mūzikas 158 55 band aproce iezīmes: zīmols 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.īpašu izstrādātas savienotājs, ātri atbrīvot rokas joslā maigumu ir mērens, valkāt ļoti ērti compression molding, izturīga un izturīga izmēru var pielāgot saskaņā ar apstākli, atsevišķu rokas, ņemiet vērā,: 1.sakarā)

Izskatās arī
Fitnesa Tracker,1.91" Smart Skatīties,Ar Sirdsdarbību,Asinsspiedienu Oximetry,Sporta Pasākums,Miega Signalizācijas,Bluetooth Zvanu Funkcija
€38.42 €26.90

(iepakojums satur: 1. sporta skatīties 2. pulksteņu siksniņas 3. lādētājs 4. instrukcijas produkta parametri: 1. uzlādes interfeiss: bezvadu maksas 2. akumulatora kapacitāte: 250mah 3. ekrāna izmērs: 1.91 collas 4. materiāls: sakausējums+silikona jostas 5. bluetooth versija: 5.0 ble 6. sistēmas prasības: android 4.4+/ios8.2+ 7.)

Izskatās arī
120 Noklikšķiniet uz Retro Skatīties Lietā 39.5 mm, Lupas Safīra Stikla Gadījumā Čaulu, lai NH34 NH35 NH36 Kustību, 28.5 mm Skalu Gadījumā
€51.26 €35.88

(120 noklikšķiniet uz retro skatīties lietā 39.5 mm, lupas safīra stikla gadījumā čaulu, lai nh34 nh35 nh36 kustību, 28.5 mm skalu gadījumā apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes palielināmais stikls safīra stikls, spoguļi skatīties lieta, romānu un praktiski nerūsējošā tērauda skatīties, gadījumā, nav viegli rūsas, nav viegli, lai izjauktu bezel šīs lietas)

Izskatās arī
Mīksts silikona Vāciņu Aizsardzības Gadījumā, Stikla Ekrāna Aizsargs Filmu Par Garmin edge 1000 Velo GPS Velo Velosipēdu Datoru Ādu
€4.37

(apraksts : tips:silikona gadījumā funkcijas:anti scratch,slim, viegls svars,triecienizturīgs.)

Izskatās arī
Mīksto TPU Aizsargs Gadījumā Ticwatch pro5 Ekrāna Vāka Apvalku Ticwatch pro 5 Pulksteņu Siksniņas Rokassprādze Silikona Joslas Piederumu
€22.78 €4.79

(paketē iekļauts: 1 x (siksna+vāks) (skatīties nav iekļauta) produkta apraksts: 1.materiāls: silikona siksniņa, tpu gadījumā 2.sprādzes tips: sprādzes 3.100%.pilnīgi jauns ar labu kvalitāti 5.multi-krāsu jūsu izvēles. 6.elpojošs, ērts un mīksts, 7.smart skatīties siksnu nomaiņa aproces piederumi 8.pilna vāciņš, kas aizsargā virsmas no)

Izskatās arī