Cena €91.66 €145.49

Pilns apraksts

Laipni Lūgti Mūsu Veikalā

*Laipni gaidīti katru patiesu klientu, kas vaicā, vai iegādāties mūsu kleitas!Mūsu rūpnīcas ir daudzi dizaineri un darbinieki ar daudzu gadu

pieredze.Mēs izvēlamies augstas kvalitātes auduma mūsu tirgū, lai katru kleitu.Tāpēc jums nav jāuztraucas par kvalitāti.

*Mums ir ļoti liela kolekcija kāzu, līgavas, un vakara/balles kleitas, un citu īpašu gadījumu kleitas.

*Bez tam, mēs pieņemam pasūtījuma izgatavotu dizainu, ja jums ir citi skaists dizains.Vienkārši nepieciešams, sazinieties ar mums, lai pārliecinātos, ka, ja mēs varam piešūt to.

*Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir jautājumi par šo preci un asv

Produkta Parādīt

Standarta Izmēri

Paziņojums:

Mūsu Izmērs ir MUMS, Izmērs UK Izmēru, lūdzu, skatiet mūsu izmēru chart, lai izvēlēties pareizo izmēru.Ja jums ir UK Izmēru, lūdzu, atrast atbilstošo MUMS Izmēra, ja jūs nezināt, kā izvēlēties, lūdzu, sazinieties ar mums .

Pasūtījuma Lieluma

Ja jums ir nepieciešams pielāgot kleitu izmēru, lūdzu, izvēlieties līdzīga izmēra, lai nopirktu, tas ir vienkārši samaksāt, nekā atstāt mērījumus, lai piezīmi vai ziņu mums, kā zemāk:

*Krūtis__________collas/cm

*Viduklis __________collas/cm

*Gurni __________collas/cm

*Plecu pie pleca (mērot no

atpakaļ)_______collas/cm

*Dobi līdz stāvs bez kurpēm _______collas/cm

*Jūsu augums bez kurpēm (ne kleita

garums)_________collas/cm

*Jūsu augstiem papēžiem augstums : __________collas/cm

*Roku Garums : __________collas/cm

*Armhole: __________collas/cm

*Sakarā Datums_________

Tikai kleita ar piedurknēm ir nepieciešams, roku garums un armhole

To, Kā Pasākums

Krāsu Diagrammas

* Šī kleita mēs varam padarīt šīs krāsas, iespēju jums izvēlēties, kad jūs pērkat tikai vienu vispārēju krāsu, dažādas auduma krāsas varbūt mazliet starpība, nevar būt tieši tāpat.

*tāpēc, lūdzu, izvēlēties krāsu no bildes, ja jums nav nepieciešams attēla krāsu.

*Lai gan izvēlēties kādu no mūsu krāsu diagrammu vai attēlu krāsu, atšķirība krāsas var izraisīt dažādi iemesli, piemēram, krāsu pārdomas dažādos monitori, apgaismojums, foni, citu partiju auduma un utt.Mēs ceram, ka jūs varat pieņemt maza atšķirība.

Par Kuģošanas

*Standarta Piegāde: Pack24.lv Standarta Kuģniecības 15-25 darba dienas, daži novadi var būt nepieciešams vairāk laika.

*Pārdevējs Piegāde: 7-15 darba dienām;

*Paātrināta piegāde: DHL/UPS/FedEx/TNT 4-9 darba dienu laikā.

* Parasti, kad ir labi, izņemot īpašas situācijas, kuģniecības uzņēmums.

*Laiks, kas nav iekļauts mūsu sew laiku.Mūsu šūt laiks, parasti apmēram 7~10 darba dienas, izņemot gadījumus, aizņemts sezonā.Nekustamā sew laiku, lūdzu, skatiet rīkojumu pēc tam, kad jūs to samaksāt.

Piliens kuģniecība

Mēs pieņemam nometiet kuģniecības, mēs nevar likt veicināšanas vai jebkuru citu mūsu veikalu un zīmolu informāciju.Neuztraucieties

Ražošanas Process

Atsauksmes

*Kā jūs zināt, atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai pārdevējs.Ja jūs esat neapmierināts ar mūsu kleitu, vai ar izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums risinātāja problēmu.Nav eave slikti atgriezenisko saiti.

*Ja jums ir apmierināti ar kleitu lūdzu, palīdziet mums, apstiprināt saņemt pasūtījumu pirmo reizi, nekā dod mums visas 5 zvaigznes, atsauksmes, ja jūs varat ievietot dažas skaistas fotogrāfijas ļauj klientiem vairāk redzēt kleitu, būsim ļoti priecīgi un paldies.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • vestido de noiva: Drēbes de mariage
  • Zīmola Nosaukums: bafftafe
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Plus Lieluma: Plus Lieluma Kāzu Kleitas Daļa
  • Piedurknes Stils: Spageti Siksnas
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Vilciens: NAV
  • Grūtniecēm:
  • Izgriezums: Scoop
  • Atpakaļ Dizainu: rāvējslēdzēju
  • Modes Elements: Vienkāršs
  • Vienuma Tips: Kāzu Kleitas
  • Izmērs un Krāsa: pasūtījuma izgatavotu
  • Stils: Classic, Pludmales Kāzu Kleitas
  • Modeļa Numurs: 2311nn57
  • Apdare: Appliques, Ziedi, Mežģīnes
  • Faktisko Attēlu:
  • CN: Dzjansu
  • Sievietes Kāzu Kleita: Kāzu Kleitas
  • Kāzu Kleitu Audums: Tills
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Kāzu Kleitas Boho: Līgava Kāzu Kleitas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Traugel Sexy Mīļotā Ziedi, Mežģīnes Mermaid Kāzu Kleitas Delikāts Spageti Siksnas Appliques Fāzēm Taures Līgavas Kleita
€415.67 €295.12

(1. cena ir tikai par kleitu, neietver piederumi, piemēram, cimdi, plīvurs un apakšsvārki. 2. mēs darām standarta izmēru vai pasūtījuma lieluma, cena ir tāda pati, lūdzu, atstājiet mums savu measurments.ja jūs izvēlaties pasūtījuma, lūdzu, skatiet tālāk mērīšanas instrukcija (mērvienība: cm).padomi: 1. pārliecinieties, ka jūs veikt jūsu mērījumi basām kājām.nav pasākumu, vairāk nekā drēbes,)

Izskatās arī
Cap Sleeve Līgavas Kleitu Slaucīt Vilcienu Mežģīnes Atklātu Atpakaļ Bohēmijas Boho Beach Kāzu Kleita, Kāzu Kleita Līgavas Kleita
€132.36

(par krāsu un kvalitāti kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp crt ekrāna un lcd cscreen, krāsu atšķirība nevar izvairīties, tāpēc mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs excetly pats kā uz bildes, jūs redzējāt, lūdzu, saprast.ja jums ir ļoti ļoti stingru krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs veikt pasūtījumu.paldies. būtībā)

Izskatās arī
Līgavas Kāzu Headpieces Mākslīgā Pērle Rhinestone Princese Stila Teatralizēts Uzvedums Līgavas Puse Matu Aksesuāri
€5.03 €4.03

(【paldies, ka tuvojas geeying juvelierizstrādājumu veikals.] aicina 【mēs garantējam, ka katrs viens ir pilnīgi jauns.] aicina 【mēs pārbaudīs objekta jums, pirms mēs nosūtīt to ārā.] aicina 【 lūdzu, skatiet mērījumu.tiny mērīšanas kļūda ir pieļaujamā normālā diapazonā.] aicina 【tur varētu būt nedaudz krāsu atšķirība, jo displejā, fotokamera vai citi faktori,)

Izskatās arī
Smago Roku Darbs Fāzēm, Balles Kleitas, Ilūziju Sexy Celebrity Kleitas Filmu Atklāšanas Ceremonija, Kleitas Sievietēm Vestidos De Noche
€555.34 €344.31

(smago roku darbs fāzēm, balles kleitas, ilūziju sexy celebrity kleitas filmu atklāšanas ceremonija, kleitas sievietēm vestidos de noche)

Izskatās arī
Lorencia Rožu Zelta Izšuvumi Spīdīgu Quinceanera Kleita 2023 Bumbu Kleita Appliques Krelles Vizuļi Sweet 16 Vestido De 15 Anos YQD269
€426.81 €277.43

(96853 96865 jums var patikt 96850 laipni lūdzam lorencia kāzu veikals , labākais ražotājs 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi)

Izskatās arī
LISM Elegants-Line Kāzu Kleitas Pavada bez Piedurknēm Grīdas Garums Līgavas Kleitas Par korejas Sieviešu Pasūtījuma Vestido de noiva 2024
€127.21 €89.05

(laipni lūdzam lism veikals 1. labākais pirmās puses-rūpnīcas cenu - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu.plz ziņu vai piezīme klientu apkalpošanas...(pielāgotu krāsu, pielāgoto izmēru,)

Izskatās arī
Sumnus Debesis Zilas Tilla Ilgi, Balles Kleitas, Pie Pleca Ruffles Līnijas, Augstas Sānu Spraugas Vestidos Para Mujer Puse Desses 2023
€131.59 €92.11

(piezīmes pirms jums iegādāties preces, 1. cena ir tikai par kleitu, neietver piederumus, piemēram, cimdus,jaku,plīvurs un apakšsvārki. 2. mēs darām standarta izmēru vai pasūtījuma lieluma,lūdzu, atstājiet mums savu measurments ja jūs izvēlaties, pasūtījuma izgatavotu, lūdzu, skatiet tālāk mērīšanas instrukcija. krūtis ___collu vai ___cm, vidukļa ___collu vai ___cm, gurni)

Izskatās arī
Vintage Lāce Nāriņa Kāzu Kleitu Sievietēm Mīļotā Pie Pleca Backless Beach Spīdīgu Līgavas Kleita Drēbes De Mariée Slaucīt Vilcienu
€247.51 €148.50

(laipni lūgti mūsu veikalā laipni lūgti mūsu kāzu kleitu veikalā ,mana skaistā lēdija .mums ir profesionāli un ir sava rūpnīca šu zhou ,ķīna . jautājumi un atbildes: q: vai produkts ir tieši tāds pats kā attēlā? a: godīgi sakot, mēs nevaram veikt produkts, 100% tāda pati, kā bilde, bet mēs darīsim visu iespējamo, lai padarītu to vairāk nekā 95% līdzīgi j: kura)

Izskatās arī
Graciozs O-veida kakla Vakara Kleitas, Elegants Grīdas garuma Kleita, Līgava, Mūsdienu Klasisko Sirēna Līgavas Kleita Vestido De Novia
€366.46 €183.22

(laipni lūdzam dmdrs kāzu puse, veikals silts padomi: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē pie)

Izskatās arī
Sieviešu Krēmu / Balta Līgava Kāzu Nakts Matu Galvas Melns Plīvurs AR Mežģīnēm ĶEMME
€1.96

(izmērs diagrammas piezīme: sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā, bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm, kā par modeli.paldies! shipping noteikumi mūsu postenis ir bezmaksas piegāde uz asv,es, āzijā, un katrā valstī., pielāgošanas, nodokļu)

Izskatās arī
Īss vienslāņa Roku darbs Rindā Līgavas Plīvuru ar Ķemmi Līgavas Plīvuri un analogi izstrādājumi:
€20.76

(izmērs garums 90cm, platums 130cm izšūtām mežģīnēm līgavas plīvuri un analogi izstrādājumi:)

Izskatās arī
Romantisku Tauriņu, ceriņi lavandas Quinceanera Kleitas Pie Pleca Caftan Fāzēm Mežģīnes-up korsete balli Sweet 16 Kleita Vestidos
€341.30 €324.23

(izmērs chfaq:mākslas to, kā pasākums krāsu diagrammas kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp crt ekrāna un lcd cscreen, krāsu atšķirība nevar izvairīties, tāpēc mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs excetly pats kā uz bildes, jūs redzējāt, lūdzu, saprast.ja jums ir ļoti ļoti stingru krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms)

Izskatās arī
OIMG 2023 Pieticīgs Mermaid Kāzu Kleitas Puff garām Piedurknēm Spīdīgu Augstu Apkakli, Korsete Atpakaļ Mežģīnes Up Līgavas Kleitas Drēbes de mariage
€134.43 €90.07

(ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie pleca =___ cm/collas 8.kleita,)

Izskatās arī
POMUSE Vienkārši Strapless Kāzu kleita bez Piedurknēm Backles Grīdas-Garums Līgava Kāzu Kleita Pasūtījuma Vestido De Novia Sievietēm
€182.98 €84.17

(apraksts laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 dienu laikā pēc pasūtījuma)

Izskatās arī
2023 Jaunu Bēša Tilla Midi Balli Spageti Siksnas Kroku Tēja-Garums Vakara Kleitas Ar Jostu Puse Kleitas Vestidos De Fiesta
€211.34 €147.94

(customized izmērs krūtis ___collu vai ___cm, vidukļa ___collu vai ___cm, gurni ___collu vai ___cm, gravu hem(ar kurpēm) ___collu vai ___cm , jūsu augstums(ar kurpēm) ___collu vai ___cm, roku garums ___collu vai ___cm, armhole___collu vai ___cm. q:es esmu sajaukt, kāda lieluma kāzu kleitas man vajadzētu pasūtīt? a: kāzu tērpi palaist mazāki nekā)

Izskatās arī
Puķu Meitene Kleita Princese Bumbu Gājienā Piedurknēm Baltā Tilla Mežģīnes Decal Pirmās Komūnijas Bērniem Pārsteigums Dzimšanas Dienas Dāvana
€97.29 €48.65

([xlmodel]-[produktu]-[58707] [xlmodel]-[foto]-[0000] [xlmodel]-[custom]-[58693] laipni lūgti manā veikalā gdybao veltīt, lai nodrošinātu jaunākās modes bērniem drēbes, lai jūsu maz eņģeļu visā pasaulē.tostarp meitene puse kleitas, kleitas puķu meitene kleitas, meitene cēloņu kleitas, meitene mēteļi & apģērbu komplekti, tutu kleitas un svārki, zēnu apģērba komplekts, topi)

Izskatās arī
Spalvu Zaļā Vakara Kleitas Ir 2021. Roku Darbs Pilnībā Fāzēm Seksīga Balles Kleitas, Plus Izmēru Arābu Dubaija Puse Vakara Tērpi Vestidos
€654.15 €313.99

(laipni lūgti manā veikalā newsouq ja jums ir kādi jautājumi par kleitu,lūdzu ziņa mani brīvi,es atbildēsim jums, cik ātri vien varu. un es centīšos manu vislabāk, lai palīdzētu jums. pircējam paziņojums piezīme: kleita doens nav iekļauta nekāda piederumi, piemēram, kāzu plīvuri , kāzu cimdi, un tā tālāk . pasūtījuma laikā:15-20 dienas.nav noliktavā mūsu)

Izskatās arī