Cena €400.37 €800.73

Pilns apraksts

Laipni lūdzam DMDRS Puse Kleita Veikals

Silts Padomi:

1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.Mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde.

2.Kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies.

3.Lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē pie kases.

4.!!!Pēc izvietojot savu pasūtījumu, ir vēl VIENA DIENA, lai mainītu savu prātu, vai, Lūdzu, apstipriniet, arī pirms laišanas pasūtījumu.Kad šūšanas process ir sācies, materiālu nevar izmantot atkārtoti.Atsakoties pasūtījumiem līdz pusei radīs mums lielus zaudējumus, jo visi mūsu kleitas ir ne stock, bet pavisam jaunu un pasūtījuma izgatavotas katram pasūtījumam.

5.!!!Mēs piedāvājam skriešanās, lai pakalpojumu visiem produktiem.Ja ir jāsteidzas, lai, mēs iesakām jums sazināties ar mums pirms vietas, lai izvairītos no kļūdu aprēķini.

MODELIS LIECINA,

IZMĒRS DIAGRAMMAS UN KĀ PASĀKUMS

Ja izmēri piedāvāja nav fit jums, mēs piedāvājam pasūtījuma izgatavotu pakalpojumu, ziņu man šādus mērījumus:

1.Pilnas Krūtis:_____cm/collas

2. Pilna Viduklis:____cm/collas

3. Pilna Gurni:_____cm/collas

4. Plecu(Dobie) uz Grīdas(Hem):____cm/collas

5. Basām kājām Augstumā no Galvas līdz Kājām:____cm/collas

6. Papēži:____cm/collas

7. Dienas, jums nepieciešama kleitu:____

ATGRIEŠANĀS POLITIKU

1.Mēs nepieņemam atgriež pēc pasūtījuma kleitas izmēru vai kleitas ar jebkuras pieprasītās izmaiņas.

2.Regulāra izmēra kleitas ar nekādas izmaiņas, lūdzu ziņa mani atgriešanās pieprasījuma 5 dienu laikā no saņemšanas kleitu.Atpakaļ postenī, ir jābūt perfektā stāvoklī (kā jauns), jūs varat mēģināt kleitu, bet pārliecinieties, nevis stiept to vai veikt jebkādas netīrās zīmēm, pretējā gadījumā tas netiks pieņemts.

3.Mēs paturam tiesības noraidīt jebkuru nepamatotu peļņu, piemēram, nepareizi pasūtījuma veikti mērījumi jūs noteikumu vai standarta izmērs, kas mums jādara tiesības, bet jūs izvēlējāties nepareizi, vai jūsu gadījumā tas ir atcelts vai kleita nav vajadzīgs vairāk, utt.

4.Lūdzu, jāpalīdz skaidrs Pasūtījuma Nodokļus.Atpakaļ maksa tiks segti klienta beigās, ja jūs nevēlas sadarboties, rīksti Nodokļu samaksas.Tomēr lūdzam muitas nodokļa, kas ir ārpus mūsu kontroles, mēs nevaram garantēt, visus nodokļus, nodevas un nebūs nekādu nodokļu samaksu.Visas nodevas, kas, iespējams, izriet no muitošanas tie nav iekļauti Bezmaksas Piegāde sniegšanu.

ATSAUKSMES

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai attīstītu mūsu biznesu, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Specifikācijas

  • CN: Shanghai
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Vilciens: Tiesa Vilcienu
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Faktisko Attēlu: No
  • Grūtniecēm: No
  • Kāzu Kleitu Audums: Tills
  • Zīmola Nosaukums: DMDRS
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Stils: Izsmalcinātu
  • Atpakaļ Dizainu: rāvējslēdzēju
  • Vienuma Tips: Kāzu Kleitas
  • Modes Elements: Luksusa
  • Piedurknes Stils: TVERTNE
  • Apdare: Noapaļošana, Pērles
  • Izgriezums: MĪĻOTĀ
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

CERMAE Bordo Garā vakarkleita Puses Oficiālu Kleita Eleganta, Romantiska Balles Kleitas Sieviešu Īpašu gadījumu oficiālā Puse Kleita
€228.73

(atgriešanās un kompensāciju politiku mēs esam viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!ja jūs neesat pilnīgi apmierināti ar objektu(ieskaitot kvalitātes problēma, ne pareizo izmēru utt.)jūs varat atgriezties šo preci par pilnu kompensāciju.(izņemot piegādes izmaksas) atgriešana un apmaiņa prasības precei jābūt unworn un sākotnējā stāvoklī pat pēc tam, kad mēģināja fit kompensāciju:)

Izskatās arī
Eightale Musulmaņu arābu vakartērpi, Augsta Kakla Fāzēm Kristāli Tējas Garums garām Piedurknēm Samta Balles Kleita vestidos de fiesta
€190.33 €106.59

(laipni lūgti mūsu veikalā lūdzu, lūdzu, norāda: 1.lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru,lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,becase izmēru, varbūt nedaudz atšķiras ar savu valsti. 2.ja jūs vēlaties pasūtījuma kleita,lūdzu, atstājiet ziņu, lai mums par savu sīku izmēra krūtis___,vidukļa___,gurniem,___,)

Izskatās arī
Mūsdienu Viena Pleca Līgava Drēbes Mirdzoša Grīdas-garums Vakara Kleita Romantiska Mermaid Kāzu Kleitas Vestidos De Novia
€262.54 €131.27

(laipni lūdzam saroulu kāzu puse, veikals silts padomi: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē)

Izskatās arī
Qanz Sexy Strapless Sirēna, Vakara Kleitas, Augsti Sadalīt Balles Kleitas, Ilgu Vilcienu Dubaija Celebrity Kleitas Puse Kleitas 2023
€119.18 €83.42

(akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______ 2) vidukļa ______ 3) gurni________ 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______ 5) dabas augstums bez kurpes________ 6) tiek lēsts, kurpes papēža augstums var izmantot, lai šī kleita)

Izskatās arī
Vienslāņa Kāzu Plīvurs par Līgavas Dušas Īsās Kāzu Plīvuru, Matu Ķemme Tilla Plīvurs Pludmales Kāzu Plīvuri Bridesmaids
€6.95 €4.45

(funkcijas: ootdty šo vienoto slāni, īsās kāzu plīvurs ir papildus līgavas izskatu.maiga lapu un modes detaļu padarīt to standout aksesuārs līgavas. izstrādāts ar sietu, šis plīvurs nodrošina ērtu un perfektu fit, kas saglabā savu īso izstrādāta, piebilst jaunības un dinamiskas pieskarieties, lai jūsu vispārējo izskatu. paredzēta personām, kuri novērtē modernu un stilu,)

Izskatās arī
Puķu Meitene Kleitas Dzeltena Tilla Elsojošs 3D Ziedu Ar Trailing Ilgi bez Piedurknēm Kāzu Puse, Dzimšanas dienas, Banketu Princese Kleitas
€119.23 €59.61

(- jūs varat izvēlēties izmēru, jūs vēlaties no iepriekš izmēru tabulu vai sniegt mums izmēriem, jūs vēlaties, mēs varam pielāgot kleitu, lai jūs bez papildu maksa.lūdzu, sekojiet measurement instrukcijas, un mērīt sevi uzmanīgi.informāciju, kas nepieciešama custom-made kleitas lieluma vienība: centimetri vai centimetru (cm) 1. krāsa: ------- 2. krūtis: ------- 3 cm. viduklis: -------4 cm. gurni:-------5 cm.)

Izskatās arī
Bohemian Kāzu Kleitu Sexy V Kakla Līnija, Mežģīnes Mirdzēt Beach Kāzu Kleita Plus Lieluma Pasūtījuma Boho Kāzu Kleitas vestido novia
€347.86 €104.36

(piezīmes pirms jums iegādāties preces, laipni lūdzam mīlestība weiwei lietu veikalā!mūsu ražojumu kvalitāti, ir garantēts, mēs savu kāzu kleitu rūpnīcas ķīnā.mūsu veikals politikas kvalitāte ir pirmajā vietā.arī darbs ir, pirmām kārtām,tāpēc, lūdzu, nevilcinieties, lai pirkt no mums. ja jums ir problēmas ar objektu, sazinieties ar mums pirmo reizi, mēs apsolām, lai dotu jums apmierināts)

Izskatās arī
Kāzu Cimdi-Kāzu Cimdi Pirkstiem Īsu Punktā, Elegants Rhinestone Kāzu Aksesuāri Līgava
€7.23 €4.98

(1.brazīlijas draugiem, pievērsiet uzmanību: lūdzu atstājiet jūsu cpf par jūsu rīkojumu, ja jūs izvēlaties fast express, piemēram, dhl,ems.muitas tas ir nepieciešams .paldies par jūsu sadarbību.)

Izskatās arī
Lorencia Zilā Līgavas Kleitas ar V-veida Kakla Spageti Sirēna, Līgavas Kleitas, Seksīga Kalpone, par Godu Kāzu svinības Viesu Tērpu YBD38
€190.46 €123.79

(96854 jums var patikt laipni lūdzam lorencia kāzu veikals , labākais ražotājs 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu ap)

Izskatās arī
Vintage Īss Laukumā Apkaklīte, Satīna vakarkleita Elsojošs Piedurknes, ar Kabatām Līnijas Tējas Garums Vestidos Longos Abendkleider
€142.21 €92.43

(laipni lūgti mūsu veikalā ! vintage īss laukumā apkaklīte, satīna vakarkleita elsojošs piedurknes, ar kabatām līnijas tējas garums vestidos longos abendkleider produkta parādīt izmēri to, kā pasākums rokasgrāmata: pasūtījuma izmēriem: custom made apģērbs, mums ir izmēros mazāks un sniedz mums pirms jums vietu secībā: 1. krūtis:___________cm/collas 2.viduklis:___________cm/collas 3.gurni:___________cm/collas 4.dobi)

Izskatās arī
Spalvu Zaļā Vakara Kleitas Ir 2021. Roku Darbs Pilnībā Fāzēm Seksīga Balles Kleitas, Plus Izmēru Arābu Dubaija Puse Vakara Tērpi Vestidos
€654.15 €313.99

(laipni lūgti manā veikalā newsouq ja jums ir kādi jautājumi par kleitu,lūdzu ziņa mani brīvi,es atbildēsim jums, cik ātri vien varu. un es centīšos manu vislabāk, lai palīdzētu jums. pircējam paziņojums piezīme: kleita doens nav iekļauta nekāda piederumi, piemēram, kāzu plīvuri , kāzu cimdi, un tā tālāk . pasūtījuma laikā:15-20 dienas.nav noliktavā mūsu)

Izskatās arī
Oisslec Māte Līgava Kleita Izšuvumi Līgavas Kleita Ruffles Vakara Kleita Layering Balles Kleitu Eleganci Pielāgot
€175.82 €114.29

(halāti grande taille tableau des tailles komentāru mesurer rokasgrāmata pasūtījuma taille pour une drēbes sur mesure, veuillez remplir failu formāts ci-dessous un prāts fournir avant de passer la commande: 1. buste: cm/pouces 2. taille: cm/pouces 3. hanches: cm/pouces 4. creux ās sol sans talon: cm/pouces 5. hauteur naturelle: cm/pouces 6.)

Izskatās arī
Sexy Spraugas, Liekšķere Kakla Spageti Siksnas Atpakaļ Mežģīnes Up Šifona Vakara Kleita Līnijas Kāzu Kleitu Balles Kleitas, Līgavas Kleitas Vestidos
€238.47 €119.23

(**atbalstīt** laipni lūgti manā veikalā, mūsu komanda var pielāgot parauga kleitu, lai atbilstu jūsu mērījumiem.lūdzu, izvēlieties lielums tuvu, lai jūsu ķermeņa izmērus iesniegt, lai.ja jums ir nepieciešams, pielāgotu izmēru vai krāsu, lūdzu, īsziņu ar mums vai sniegt mums ņemiet vērā, veicot pasūtījumu ļaut mums zināt, jūs vēlaties, lai jūsu kleita būtu piemērota.ja jums ir kādi jautājumi,)

Izskatās arī
Mini Off Pleca Kāzu Jumpsuit Ar Svārkiem Vilcienu Pasūtījuma Izgatavotu Vienkāršas Satīna Pārklājums Īsās Bikses Aukstumu Pleciem Kāzu Kleitas
€157.52

(klientam vajadzētu izlasīt pirmais: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē pie kases. 4.!!!pēc)

Izskatās arī
Noņemamu Mežģīņu Piedurknēm Līgava Kāzu Roku Vāku Rotā Balts Savirmot Piedurknēm
€13.08 €9.94

(funkcijas: ootdty paaugstina jūsu kāzu ceremoniju ar šo izsmalcinātu līgavas puses piedurknēm, pievienojot pieskārienu elegants un muižniecība. izgatavots no mīksta un ērta dzijas audums, šīs piedurknes ir maigi roku izšūtu un ir elastīgas aproces platums, lai atbilstu dažādiem roku izmēriem. ideāls līgavas, lai būtu, kas demonstrēt savu unikālo šarmu un aizraut citus, ballītēs. piemērota)

Izskatās arī
grezns Bumbu Kleita Kāzu Kleitas 2024. Gadam Bling Mirdzoša Mežģīnes Sequined O Apkakli, garām Piedurknēm Vestido Casamento Musulmaņu Kāzu Kleitas
€437.43 €209.96

(sākt mēs vēlētos izmantot izturīga materiāla,audums ir mīksts un izskatās awesome, sausas, tīras, vai auksta ūdens roku mazgāšanai. kāzu kleitu veikti ar mīkstu tilla ,appliques mežģīnēm un augstu kvalitāti līnijas ,veikts kleita vairāk cēls un cienīgs. standarta izmēra kleitu.mēs varētu iznākt, pamatojoties uz mūsu standarta izmēra galda, pirms jūs kārtībā, lūdzu, pārliecinieties,)

Izskatās arī
Mignon Satīns-line Liekšķere Izgriezums Savirmot Vizuļi Balles Kleita Grīdas-garums Oficiālu Elegantas Vakara Puse Kleita Sievietēm 2023
€228.73 €100.65

(laipni lūgti mūsu veikalā ! dārgie draugi, lai padarītu jūsu kleita fit jums perfektu un padara jums vairāk apmierināti ,mēs jums iesakām pasūtījuma standarta izmēra ,tādēļ, lūdzu, atstāt mums savu precīzus mērījumus ,mēs esam priecīgi pasūtījuma lielumu vai krāsu, lai jūs par brīvu(saskaņā ar asv size18)!kad jūs vieta jūsu pasūtījumu , vienkārši atstājiet savu mērījumus, un prasības)

Izskatās arī
Baltās krāsas Balles Kleita ar garām Piedurknēm Tēja-Garums vienkrāsainu Augstas Vakara Puse Kleitas Sievietēm Plisēt فساتين للحفلات الراقصة
€150.20 €82.61

(foto parādīt piezīme: ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu fit jums labi .paldies mēs varam piedāvāt arī bezmaksas pielāgotus, pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums ar šādu izmēru parametri. 1. krūtis = ___ cm/collas. 2. vidukļa = ___ cm/collas. 3. gurni = ___ cm/collas. 4.)

Izskatās arī
Qanz Karstā Rozā Saūda Arābija Vakara Kleita Satīna Pie Pleca Luksusa Dzirksti Mirdzēt Prom Bumbu Kleita Abendkleider Luxus 2024
€147.31 €103.12

(akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______ 2) vidukļa ______ 3) gurni________ 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______ 5) dabas augstums bez kurpes________ 6) tiek lēsts, kurpes papēža augstums var izmantot, lai šī kleita)

Izskatās arī