Cena €104.46 €213.18

Pilns apraksts

Produkta Descriptio

Laipni lūgti mūsu veikalā un paldies, ka izvēlējāties mūsu komanda, lai padarītu kāzu kleitas par jums.Mēs esam no Suzhou Starptautiskā Kāzu Kleitu Pilsēta, viena no lielākajām kāzu kleitu nozares bāzēm pasaulē.Mums ir ļoti bagāta pieredze ražošanā, kāzu kleitas, vakara kleitas, balles kleitas, utt.Mēs esam apņēmušies nodrošināt pircējus ar pielāgotiem augstas kvalitātes kāzu pakalpojumi.Ja jums ir kādi jautājumi vai neskaidrības, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.Mēs saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.Laimīgu iepirkšanos.

kopīga problēma:

1. Izmērs A: Lai izpildītu dažādas vajadzības, kas dažādi pircēji, piedāvājam standarta izmēra, plus lieluma un pielāgota izmēra.Standarta izmēru, jums ir nepieciešams uzklikšķināt lapas izmēru informāciju, lai apskatītu un atrast atbilstošo izmēru.Ja jūsu izmērs nav atrasts.Mēs piedāvājam bezmaksas pielāgoto izmēru, lūdzu, klikšķiniet uz lapas sazināties ar mums.Pievērsiet uzmanību, lai pielāgotu izmēru un plus lieluma, mēs nepiedāvājam peļņu un kompensācijas.paldies par sapratni.

2. Šajā postenī neietver nekādus piederumus, piemēram, auskari, kaklarotas, kāzu kleitas un apakšsvārki (kā parādīts attēlā).Cena tikai svārki!

3. Lūdzu, izlasiet šo sarakstu, rūpīgi un jautāt visiem jūsu jautājumiem, pirms pasūtīšanas.Lai nosūtītu e-pasta ziņojumu, noklikšķiniet uz pogas "Pajautājiet pārdevējam" saiti augšējā labajā stūrī šajā sarakstā.Mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem 24 stundu laikā.Ja jūs nesaņemat atbildi, lūdzu nosūtīt jūsu e-pastu.

4. Sakarā ar dažādām datora iestatījumi, faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā, paldies par jūsu sapratni.Izmēri tiek mērīti ar rokām, tāpēc var būt nedaudz tolerances (apmēram 1-3CM).

5. Pasūtījuma apstrādes laiks: no 6-10 dienas. (Izņemot neatliekamo rīkojumus, izņemot kuģniecības laiks), piegādes laiks ir atkarīgs no jūsu izvēles, Pack24.lv standarta kuģniecības 15-25 dienām, DHL 4-7 dienas ierasties.Ja jums ir nepieciešams, lai paātrinātu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma.paldies.

6. Nodrošināt mērījumu izmēra

*krāsu______________

*Krūtis _______________ collas/cm

*Vidukļa________ collas/cm

*Hip _________ collas/cm

*Plecu pie pleca (mērot no aizmugures) _______ collas/cm

*Plecu pie grīdas (mēra bez kurpēm) _______ collas/cm

*Jūsu papēži, augstums: ________ collas/cm

*Jūsu augums _______ collas/cm

Specifikācijas

  • Stils: Izsmalcinātu
  • Faktisko Attēlu: No
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modes Elements: vintage
  • Auduma Veids: satīns
  • Piedurknes Stils: Spageti Siksna
  • Modelis Tips: mono
  • Vilciens: Vērienīgajai Vilcienu
  • Izgriezums: MĪĻOTĀ
  • CN: Dzjansu
  • Apdare: Appliques, Drapēti, Ruched, Plisēt
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Materiāls: Poliestera
  • Krāsa: Pasūtījuma
  • Izmērs: Custom
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Godu: Oficiāla Vakara
  • Vienuma Tips: Vakara kleitas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

POMUSE Kāzu Kleitas Strapless Tilla Pie Pleca Daudzpakāpju Valsts Kāzu Līgava Kleita Pasūtījuma Vestido De Novia Sievietēm
€182.98 €118.94

(apraksts laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 dienu laikā pēc pasūtījuma)

Izskatās arī
Oriģināla Dizaina Līnijas, Kas Sequined Tilla Kāzu Kleitas Tvertne Mežģīņu Aplikācijas Dizainera Kāzu Kleitas
€167.86 €117.51

(kā pasākuma: izmēri: piezīme: a : šī kleita nav nevienas piederumi, piemēram, jewelley,cimdi, plīvurs un krinolīns apakšsvārki ( rādīt uz bildes).cenu noteikšana ir, lai vienu kleitu tikai!!! b : tā kā datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp crt ekrāna un lcd ekrānu, mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs tieši tas pats ar fotogrāfijām,)

Izskatās arī
Puķu Meitene Kleita Princese Bumbu Gājienā Piedurknēm Baltā Tilla Mežģīnes Decal Pirmās Komūnijas Bērniem Pārsteigums Dzimšanas Dienas Dāvana
€97.29 €48.65

([xlmodel]-[produktu]-[58707] [xlmodel]-[foto]-[0000] [xlmodel]-[custom]-[58693] laipni lūgti manā veikalā gdybao veltīt, lai nodrošinātu jaunākās modes bērniem drēbes, lai jūsu maz eņģeļu visā pasaulē.tostarp meitene puse kleitas, kleitas puķu meitene kleitas, meitene cēloņu kleitas, meitene mēteļi & apģērbu komplekti, tutu kleitas un svārki, zēnu apģērba komplekts, topi)

Izskatās arī
LISM Graciozs Mermaid Kāzu Kleitu, Zīda Satīna Pie Pleca Korsešu Līgavas Kleita Grīdas Garums Vestido de noiva Pasūtījuma
€135.27 €94.68

(laipni lūdzam lism veikals 1. labākais pirmās puses-rūpnīcas cenu - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu.plz ziņu vai piezīme klientu apkalpošanas...(pielāgotu krāsu, pielāgoto izmēru,)

Izskatās arī
2024 Elegants Princese Kāzu Kleitas Ilgi Puff Piedurknēm Ar Mežģīņu Appliques Ilūziju Pogu Līgavas Kleita Vestido De Novia Pasūtījuma
€183.12 €109.88

(produkta apraksts biežāk uzdotie jautājumi: cik ilgi piegādes ņems? piegādes laiks = apstrādes laiks + piegādes laiks standarta piegādes 15-25 dienām rush piegāde 7-15 dienās piezīme: 1.par rush piegāde.ja jums ir nepieciešams, kleita mazāk nekā 7 vai 15 dienas.lūdzu, ņemiet vērā, mums dienas, kad jums ir nepieciešams, kleitas, mēs ieliekam jūsu pasūtījumu)

Izskatās arī
Spalvu Zaļā Vakara Kleitas Ir 2021. Roku Darbs Pilnībā Fāzēm Seksīga Balles Kleitas, Plus Izmēru Arābu Dubaija Puse Vakara Tērpi Vestidos
€654.15 €313.99

(laipni lūgti manā veikalā newsouq ja jums ir kādi jautājumi par kleitu,lūdzu ziņa mani brīvi,es atbildēsim jums, cik ātri vien varu. un es centīšos manu vislabāk, lai palīdzētu jums. pircējam paziņojums piezīme: kleita doens nav iekļauta nekāda piederumi, piemēram, kāzu plīvuri , kāzu cimdi, un tā tālāk . pasūtījuma laikā:15-20 dienas.nav noliktavā mūsu)

Izskatās arī
DIDEYTTAWL Reālo Ainu Elegants O-veida Kakla Piedurknēm Ilūziju Mermaid Kāzu Kleitu Appliques Tiesa Vilcienu Ilūziju Atpakaļ Līgavas Kleita
€184.46 €129.12

(jautājumi un atbildes: q: vai produkts ir tieši tāds pats, kā tas parādīts attēlā? a: laipni lūdzam dideyttawl kāzu veikalā!visi attēli, mūsu veikalā tika veikti ar sevi, tāpēc jums nav jāuztraucas, ka kleita atšķiras no attēliem. q: cik ilgi tas veic, lai pielāgot kleitu?ja man vajag šo preci ar rush,ko man darīt? a: kas mums parasti nepieciešams, apmēram 10-12 darba dienas,)

Izskatās arī
Eightree Zaļās Satīna Vakara Kleitas Ar Vienu Plecu Piedurknēm Potītes Garums Dubajas Arābu Balles Kleitas Lielo Loku Oficiālas Notikuma Kleita
€139.45 €83.67

(laipni lūdzam eightree vakara kleitu veikalu akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______cm/collas 2) vidukļa ______cm/collas 3) gurni________cm/collas 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______cm/collas 5) dabas augstums bez kurpes_______cm/collas uzmanību)

Izskatās arī
CloverBridal Pasakaina Rozes Ziedu Pie Pleca Rozā Vestidos De 15 Quinceañera 2023 Iespiests Kleitas Dzimšanas dienas svinības WQ9736
€122.41 €116.28

(cloverbridal pasakaina rozes ziedu pie pleca rozā vestidos de 15 quinceañera 2023 iespiests kleitas dzimšanas dienas svinības wq9736 instrukcijas šeit zemāk ir standarta izmēri un krāsu diagrammas, mēs varam padarīt savu kleitu, vai nu standarta izmēru vai klientu izmēra, tikmēr mēs varam padarīt jūsu kleita ne tikai ļoti līdzīgu krāsu vai pat pašu krāsu, kā tas ir bildes, bet arī jūs varat)

Izskatās arī
Elegants Rozā Sirēna, Balles Kleitas, Noņemams Vilciena Pusi Sadalīt Strapless Sievietes Vakara Tērpi Pasūtījuma Izgatavotu Tērpu De Soirée Pasūtījuma
€302.49 €157.29

(custom made apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu. vai sazinieties ar mums, mums ir vienmēr pie jūsu pakalpojumu. 1. krūtis: ___cm/collas 2.viduklis:___cm/collas 3. gurni: ___cm/collas 4. gravu hem ar papēdi: ___cm/collas 5.augstums ar papēdi: ___cm/collas 6. plecu pie pleca:___cm/collas 7:rokas garums:___cm/collas)

Izskatās arī
Baltās krāsas Balles Kleita ar garām Piedurknēm Tēja-Garums vienkrāsainu Augstas Vakara Puse Kleitas Sievietēm Plisēt فساتين للحفلات الراقصة
€150.20 €82.61

(foto parādīt piezīme: ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu fit jums labi .paldies mēs varam piedāvāt arī bezmaksas pielāgotus, pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums ar šādu izmēru parametri. 1. krūtis = ___ cm/collas. 2. vidukļa = ___ cm/collas. 3. gurni = ___ cm/collas. 4.)

Izskatās arī
2024 Jaunu Šifona Sarkanā krāsā ar garām Piedurknēm Iemeta Priekšā Sadalīt Jostas Kleita ar Fāzēm, Māte Līgava Kleita
€195.04 €103.37

(izmēri to, kā pasākums nodrošināt mērījumu izmēra *krāsu______________ *krūtis _______________ collas/cm *vidukļa________ collas/cm *hip _________ collas/cm *plecu pie pleca (mērot no aizmugures) _______ collas/cm *plecu pie grīdas (mēra bez kurpēm) _______ collas/cm *jūsu papēži, augstums: ________ collas/cm *jūsu augums _______)

Izskatās arī
Elegants-Line Kāzu Kleitas, Sieviešu, V-Veida Kakla Atklātu Atpakaļ Mežģīnes Spageti Siksnas Aplikācijas Kāzu Kleitas Tīrīšana Vilcienu Vestidos De Noiva
€177.76 €106.66

(bigday kāzu kleitu veikalu laipni lūgti mūsu kāzu kleitu veikalā ,mana skaistā lēdija .mums ir profesionāli un ir sava rūpnīca šu zhou ,ķīna . jautājumi un atbildes: q: vai produkts ir tieši tāds pats kā attēlā? a: godīgi sakot, mēs nevaram veikt produkts, 100% tāda pati, kā bilde, bet mēs darīsim visu iespējamo, lai padarītu to vairāk nekā 95% līdzīgi j: kura)

Izskatās arī
Sexy Backless Baltā Satīna Kāzu Kleita Sirēna 2022 Vestidos Elegantu Līgavas Beach Kāzu Kleitas Bez Piedurknēm Ātra Piegāde
€185.95 €120.87

(izmēri modelis attēlā pasūtījuma izmēra, lūdzu, izvēlēties jebkuru izmēru un atstāt ziņu par jūsu šādus mērījumus : mēs iesakām, ka jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti, ko profesionāli ar savu zem valkāt pirms pērkot jebkuru tērpu. piemēram:lieluma vienība :( cm vai collas) 1.pilnas krūtis = ___ collas(cm) 2.vidukļa = ___ collas(cm) 3.gurni =)

Izskatās arī
Jaunā Stila Vakara Kleitas Mežģīnes V-veida kakla Frēzēšana Balli Puse Kleita Ilgi Vestidos De Fiestas De Noche Para Mujer
€174.91 €122.44

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1, sapulču dažādas prasības no dažādiem pircējiem, mums ir preces noliktavā un pēc pasūtījuma, kādas īpašas prasības, lūdzu, sazinieties ar mums! 2 prece nav nevienas piederumi, piemēram, auskari, krelles, kāzu plīvuru un krinolīns apakšsvārki (rādīt uz bildes).cenu noteikšana ir ar kleitu tikai! 3, pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šo sarakstu, rūpīgi un jautāt)

Izskatās arī