Cena €3.46 €7.35

Pilns apraksts

Apraksts

Vai jūs meklējat pūķis atslēgu piekariņu?Šī keychain, kas ir izgatavots no izturīga metāla materiāla ilgi lietot.Ar gredzenu, keychain, var viegli un ērti pievienots jūsu atslēgu gredzens, soma, mugursoma rāvējslēdzēju, utt.Šis pūķis dizaina keychain ir ideāls kulons, lai jūsu soma, automašīnu atslēgu vai citu apdare.

Funkcijas

-Krāsa:Balta

-Materiāls:metāls

-Izmērs:12.00X5.00X1.50cm/4.72X1.97X0.59in

- Metāla materiāla kvalitāte: Izgatavots no metāla materiālu, rūpīgi izrotāts ar mirdzošiem dimantiem.

- Smalks un sarežģīts dizains: unikāls un smalku Ķīniešu pūķis formas vitrīnas rūpīgi uzmanību detaļām, kas izsūcas sajūtu romāns.

- Universāls un praktisks: to Var izmantot kā keychain vai kulons, kas piedāvā ērtības un funkcionalitāti.

- Dinamiskas krāsu vēl vairāk uzlabo savu apelācijas sūdzību, kas simbolizē prieku, svinības, un laba .

- Unikāla un nozīmīga dāvana: īpašu dāvanu izvēle, lai nodotu svētības, un vislabākos novēlējumus ģimeni un draugiem.

1 x keychain

Specifikācijas

  • feature3: pūķis keychains
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature9: keychain dekorēšanai
  • Feature10: ziemassvētku soma piekariņi
  • feature2: dekoratīvo spilvenu kuloni
  • Feature8: atslēgas piekariņu
  • feature1: pūķis Rhinestone keychain
  • feature4: somā dekoriem
  • Metālu Tips: NAV
  • feature5: keyring dekori
  • Feature7: dragon-formas karājas dekori
  • Feature6: bagāžas piekariņu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Minimālisma Modes Pušķis Ķēdes Kritumu Vilināt Auskari, Rotaslietas Dobi Plašu Huggie Stīpas Auskari Sievietēm Meitene
€6.89 €3.44

(funkcijas: fashion square pušķis ķēdes auskars dangling rotaslietas, labi saskaņota par kleitu, iecelšana, kāzu un citu occation. tas ir ļoti unikālu un stilīgu rotaslietu, ne tikai ērts un viegls, bet arī liels auskari iet ar katru apģērbs un katru reizi. lai labāk saglabātu jūsu rotaslietas, lūdzu, ņemt to off, kad jūs peldēties, iet dušā, vai citas darbības, kas iesaistīts ūdens. par-spīdīgs)

Izskatās arī
Jaunu 18K Zelta Pārklājumu Nerūsējošā Tērauda Gards Fāzēm Ķēdes Layering Gredzenu Sievietēm Ūdensizturīgs Šarmu Regulējams Gredzens Rotaslietas Dāvanu
€6.63 €4.64

(materiāls : nerūsējošais tērauds pvd 18k zelta pārklājumu svars :2g motīvs: ūdensizturīgs , hypoallerenic)

Izskatās arī
30Pcs/24Pcs Eņģelis Keychain Kulons Favor Kastes Keychain Kristību Dāvanu Keyring K3KF
€13.24

(funkcijas: ootdty eņģelis kulons keychain ir lielisks papildinājums jūsu maisā. vienā pusē ir tukšas,jūs varat rakstīt visu, ko jūs vēlaties, piemēram, nosaukums, svētība vai siltu vārdu. mūsu keychain kulons ir izstrādāta forma eņģelis, kas ir stilīgs un , un smalku eņģeļa kulons forma var iet arī ar keychains. ar keychain ir izgatavoti no sakausējuma, dāvanu)

Izskatās arī
100pcs/daudz Bezmaksas Piegāde Gem Deguna Riņķi 10 Krāsas Nāsī Deguna Gredzenu, Skrūves Kniedes Ķermeņa Pīrsings Rotaslietas
€10.93 €9.29

(staineless tērauda deguna kniedes ar kristāla pērlēm kristāla rotaslietas:2mm bārs garums 6mm joslas platums:20g~0.8 mm shippment : visas mūsu preces ir pārbaudītas un iesaiņotas labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas. mēs esam 100% apmierinātība garantiju uz visiem mūsu klientiem, ja jums atrast jebkuru problēmu ar mūsu objektus, lūdzu, nevilcinieties sazināties)

Izskatās arī
Japāna korejas Atslēgu Pāris Kulons Personības Sirds Kaklarota Sievietēm, Vīriešiem Mīļotājiem, 2gab/Set Puse Rotaslietas Valentīna Diena Dāvanas
€0.68 €0.40

(produkta apraksts: 1. produkta nosaukums: pāris taustiņu mīlestība atslēga kaklarota 2. produkta izmērs: 1.8*1cm(0.71*0.39 gadā),2cm(0.79 gadā),kaklarota, garums 45+5cm (17.72+1.97 gadā) 3. produkta stilu: patīk stils 4. produkta krāsa: sarkans,melns,balts,zils 5. produkta materiāls: sakausējuma funkcijas: 1. šī minimālisma un stilīgs taustiņu bloķēšanas)

Izskatās arī
12mm Izlases Sajauc Pūķa Acis Apaļas Stikla Cabochon Flatback Foto Dome Rotaslietas DIY Piederumi bāzes Renes, 50gab/daudz K06093
€3.49 €3.07

(12mm izlases sajauc pūķa acis apaļas stikla cabochon flatback foto dome rotaslietas diy piederumi bāzes renes, 50gab/daudz k06093 materiāls:stikls+plakanu aizmuguri foto izmērs:12mm krāsa:izlases dažādi, bet pāri daudzums: 50gab)

Izskatās arī
Marka Ziedu Kulons, Kaklarota Sievietēm Pērle Piederumi Ilgi, Nerūsējošā Tērauda Kakla Ķēdes Meitene Modes Rotaslietas Dāvanu-Bezmaksas Piegāde
€11.09 €4.44

(sekojiet mūsu veikalā!jaunu stilu iziet katru dienu,kas ļauj jums būt priekšgalā modes 8692 marka ziedu kulons, kaklarota sievietēm pērle piederumi ilgi, nerūsējošā tērauda kakla ķēdes meitene modes rotaslietas dāvanu-bezmaksas piegāde)

Izskatās arī
10pcs/daudz Tibetas Sudraba starplika liels caurums Zaudēt Biezumu Distances Krelles Savienotāji DIY Rotaslietu izgatavošana aproce dfg4
€2.63 €2.50

(f764g tērps aproce un kaklarota diy pieņemšanas tās diametrs ir aptuveni 10mm, augstums ir apmēram 7mm, un tās iekšējais diametrs ir apmēram 4mm. par mums kuģniecības pakalpojumu quastion un atbildes mūsu solījums)

Izskatās arī
2gab Metāla Priekšējās Piedziņas Vārpstas CVD Driveshaft 7503 par -10 DBX10 1/10 RC Auto Upgrade Daļas, Rezerves Piederumi
€14.80 €7.55

(izgatavots no augstas kvalitātes meterial, spēcīgāku un izturīgāku viegli lietot,viegli nomainīt piemērots: -10 1/10 rc auto krāsa:melna materiāls:metāla iepakojuma saturs: 2 x rc auto priekšējās piedziņas vārpsta tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu)

Izskatās arī
Sieviešu, Vīriešu Dabas Dārgakmens Akmens Arbūzs Sarkanu Aproci Šarmu Rokassprādze Aproce
€3.81

(zīmols:nav dzimums:unisex materiāls:balts opāla dārgakmens metālu veids:nav aproces veids:aproces daļa izcelsmes valsts:ķīna ķēdes tips:nav vienuma tips:rokassprādzes aizdare veids:nav saderība:visas saderīgās formas\modelis:apaļa iestatīšanas veids:nav sods vai modi:modes stils:etniskās daudzums: 1gb)

Izskatās arī
Sveķu Kratītāju Pelējumu Silikona plūstošās smiltis Pelējuma Piekariņi Kulons Rotaslietas Liešanas Pelējuma DIY Amatniecības Padarot Gudrs Keychain Pelējuma
€2.33 €1.61

(funkcijas: ootdty sveķu kratītāju veidņu materiāli,kas izgatavoti no silikona sveķu, elastīgi un spīdīgi apdare, ecofriendly un viegli tīrāma.šie silikona veidnes ir par , un citas liešanas materiāli. gudrs asterism silikona sveķu kratītāju veidnes, varat izveidot unquie plūstošās smiltis piederumi ,viegli pāri ar savu apģērbu apģērbs. daudzfunkcionāls epoksīda sveķiem,)

Izskatās arī
Rotaslietas Stāv Veikalos Fotogrāfija Displejs Aksesuārus, Rotaslietas Displejs Turētājs Kaklarotas Karājas Kulons Aproces Skatīties Auskari
€4.10 €2.17

(apraksts: 【auskaru statīvs] aicina: rotaslietas displejs stāvēt, vienkārši dzelzs, stilīgs un mūsdienīgs dizains, var collocation ar jebkuru apdares un rotaslietas krāsu, un to var izmantot, lai pakārt jūsu mīļākie rotaslietas un aksesuārus. 【lielu jaudu] aicina: rotaslietas, plaukts nodrošina plašu uzglabāšanas telpu ar spoguli, kas organizē un parādot kaklarotas, rokassprādzes, gredzeni)

Izskatās arī
Šarmu Savienotāji Rotaslietu izgatavošana 14K Zelta Pārklājumu Baltā Pērle Čaula Apaļa Lode Kulons Daudz Vairumtirdzniecības Piegāde (4/6/8/10mm)
€12.38 €5.32

(atrast tips: zelta mazo šarmu kulons materiāls: 14k nekustamā zelta pārklājumu misiņš, balts pērļu čaulas izmērs: 4mm/ 6mm/ 8mm krāsa: 14k zelta krāsā forma: apaļa forma kategorija: zelta atrast vienība: pārdod 4-200 gab atrast nosaukums: 14k zelta pārklājumu white shell šarmu kulons lielu attēlu parādīts:)

Izskatās arī
Ziedu Moissanite Dimanta Vilināt Auskari 100% Reāla 925 Sterling Sudraba Kāzu Piliens Auskari Sievietēm Līgavas Rotaslietas Dāvanu
€545.85 €54.58

(kuģniecības un piegāde mēs kuģis visu paku 48 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas nodrošināt visu veidu nosūtīšanas metodi.ja jūs vēlaties, lai precizētu piegādes metodi, lūdzu, pievērsiet kuģniecības izmaksas.zemāk ir aplēse piegādes ātrumu, jūsu zināšanai.paldies! * ja jūsu pasūtījuma izmaksas pārsniedz asv $200, mēs sniegs jums bezmaksas dhl, fedex, vai aramex kuģu satiksmi.(attālā)

Izskatās arī