Cena €7.60

Pilns apraksts

Produkta nosaukums:

5-6mm Saldūdens Pērļu baroka Formas Pērle

Apraksts

pērlīšu izmērs: 5-6mm

Funkcijas:

Art. - Nr.

RC-23121801

Materiāls

saldūdens pērles

Izmērs

5-6mm

Krāsa

Balts

MOQ

5 daļām

Pakāpi (kvalitātes )

Augstas kvalitātes materiāls

Funkcijas

Niķeļa bezmaksas un radīt brīvu, vairāk nekā 20 gadu bagātu pieredzi

Iepakojums

Poly spilvenu/Rotaslietas maisiņš/ Jewelry box

Pielāgota iepakojumā: varat pievienot logo, attēlus u.c. visi ar jūsu pieprasījumu

Piegādes laiks

5-15 dienas

Sūtījumu

1. DHL/Fedex/UPS/TNT/EMS/Aviopasts, jebkuru pieprasījumu, justies brīvi sazināties ar mani,

2.Sūtīt pa jūru: zemas piegādes izmaksas un lēna piegāde (15-30 dienas ir atkarīgs).Piemērots lielu daudzumu, un nav steidzami piegāde.

Maksājuma termiņš

1. Bankas pārskaitījums/ Paypal/ Western union/ Alipay

2.Apmaksas noteikumi: EXW, FOB Shanghai

3.Pircējs ir atbildīgs kuģniecības maksa

Uzņēmuma Informācija

MOQ

5 gabali

Pakāpi (kvalitātes )

Augstas kvalitātes materiāls+ Lielisku tehniku

Funkcijas

Niķeļa bezmaksas un radīt brīvu, vairāk nekā 20 gadu bagātu pieredzi

Iepakojums

Poly spilvenu/Rotaslietas maisiņš/ Jewelry box

Pielāgota iepakojumā: varat pievienot logo, attēlus u.c. visi ar jūsu pieprasījumu

Piegādes laiks

Paraugs: 2 nedēļas vai 1~3days, ja noliktavā

Masveida ražošanā: 7-30 dienām

Sūtījumu

1. DHL/Fedex/UPS/TNT/EMS/Aviopasts, jebkuru pieprasījumu, justies brīvi sazināties ar mani,

2.Sūtīt pa jūru: zemas piegādes izmaksas un lēna piegāde (15-30 dienas ir atkarīgs).Piemērots lielu daudzumu, un nav steidzami piegāde.

Maksājuma termiņš

1.Bankas pārskaitījums/ Paypal/ Western union/ Alipay

2.Apmaksas noteikumi: EXW, FOB Shanghai

3.Pircējs ir atbildīgs kuģniecības maksa

Daking Co Rotaslietas.Ltd.Zhangjiagang Pilsētā, Jiangsu Province, atrodas slavenā ostas pilsētas Zhangjiagang, netālu no Šanhajas.Ir kolekcija pearl ražošanas, pārstrādes un pārdošanas kādā no specializētām rotaslietas uzņēmumiem.Kopš tā izveides 1992. gadā, kas ir apņēmies audzēšanas un pārstrādes saldūdens pērles, bet dizains un eksporta modes pērļu rotaslietas, zelta un sudraba rotaslietas, pusdārgakmeņu akmens rotaslietas un modes aksesuāri, produkti tiek eksportēti visā pasaulē.

Uzņēmums ir specializējies pērle saimniecībām, kuru kopējā ūdens platība ir 1000 hektāru, un ir specializējies ražošana juvelierizstrādājumu rūpnīcas.Pēc 20 gadu attīstības, kompānija ieviesa papildu pērle pulēšana, urbšana, krāsošana, apstrādes tehnoloģija, kas veidojas stingras normas, kvalitātes kontroles un vadības sistēmas, kā arī ražošanas, apgādes, tirdzniecības integrāciju mūsdienu biznesa struktūru.Bagāti produkti struktūru, sugu daudzveidību, ražošanu kaklarotas, aproces, rokassprādzes, aproces, kuloni, auskari, gredzeni, anklets, piemērots deviņām galvenajām kategorijām, kopā vairāk nekā 8000 modeļi produktiem.

Ja jums ir interese par produktu, lūdzu, sazinieties ar mums.Tajā pašā laikā, mēs sirsnīgi sveicu jūs veidot

1. Vai jūs varētu sniegt paraugu?

jā.Lūdzu, apstipriniet ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu.Ja ir stock, mēs iesakām mūsu klientiem, lai pieprasītu paraugus kvalitātes pārbaudei.Paraugs maksa ir jāsedz pircējam.Pēc tam, kad apstiprināts par pasūtījumu, mēs nosūtīsim daļēji vai pilnībā parauga maksa saskaņā ar īpašiem nosacījumiem.

2. Jūs varat izgatavošana pēc klienta rasējumiem vai konstrukcijas?

Jā.Mēs esam rūpnīcā vairāk nekā 20 gadus; OEM ir pieejams asv.

Tik ilgi, cik jūs pastāstiet mums savu īpašo pieprasījumu mēs sniegsim tehniskā novērtēšana un atbilde jums sīkāk.

3: jūs esat rūpnīcas vai tirdzniecības uzņēmums?

Mums ir ne tikai rūpnīcas, bet integrēta uzņēmuma.Mēs palaist rūpnīcas, dizaina studija, vairumtirdzniecības centrs, un ārējās tirdzniecības.Mēs piedāvājam augstas kvalitātes produktus un lielisku eksporta pakalpojumu jums.

4: Kāds ir OEM politika?

Lūdzu, sazinieties ar mūsu tirdzniecības informāciju.

5: Var I saņemt paraugus, pirms veikt pasūtījumu?

Jā.Mēs varētu piedāvāt paraugus, lai lielākā daļa dizainparaugiem, kas ir tiešsaistē, lūdzu, jautājiet mūsu tirdzniecības paraugu maksas un kravu.

6: Vai jūs apmeklēt Rotu Izstāde?Kad un Kur?

Jā.Mēs esam kabīnē, Hong Kong Rotaslietas Liecina, Martā, jūnijā, septembrī katru gadu, lūdzu, jautājiet mūsu tirgotāja stenda numurs vai uzaicinājumu.

Specifikācijas

  • Sods vai Modes: Sods
  • Pērļu Veids: Saldūdens Pērles
  • Metāla Tips: NAV
  • Brīvs Pērles Tips: dabas
  • Kvalitāte: Augstas Qulaity
  • Pērles Krāsa: Balts
  • Pērles Izmērs: 5-6mm
  • Izmērs: 5-6mm
  • Materiāls: pērle
  • Brīvs Pērles Materiāls: saldūdens pērles
  • Zīmols: Daking Juvelierizstrādājumi
  • Iepakojums: OPP Pakete
  • Krāsa: Balts
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • OEM/ODM: Weclome
  • Pērļu Forma: Baroka stila
  • Vienuma Tips: Krelles

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jaunu 18K Zelta Pārklājumu Nerūsējošā Tērauda Gards Fāzēm Ķēdes Layering Gredzenu Sievietēm Ūdensizturīgs Šarmu Regulējams Gredzens Rotaslietas Dāvanu
€6.63 €4.64

(materiāls : nerūsējošais tērauds pvd 18k zelta pārklājumu svars :2g motīvs: ūdensizturīgs , hypoallerenic)

Izskatās arī
ALIZERO 925 Sterling Sudraba Dobi Sirds Ķēde, Kaklarota, Rokassprādze noteikti Sieviete, Vīrietis, Kāzas, Saderināšanās ballītes Rotaslietas Pāris Dāvanu
€19.73 €9.67

(alizero 925 sterling sudraba dobi sirds ķēde, kaklarota, rokassprādze noteikti sieviete, vīrietis, kāzas, saderināšanās ballītes rotaslietas pāris dāvanu)

Izskatās arī
Atslēgu piekariņi Kristāla Kulons ar Epoksīdsveķu Pelējuma Diy Kāju MP3 Atslēgu piekariņi Liešanas Silikona Veidnē Rotaslietas Pieņemšanas Instruments, kas
€3.01 €1.80

(materiāls: silikona veidnes specifikācija: pelējuma izmērs 5.5 cm garš, 4.2 cm plata iepakojuma saraksts 1/iepak)

Izskatās arī
Cute Dzīvnieku Stud Auskari Sievietēm Kaķis Imitētu Pērļu Auskaru Kaķēns Zirgu, Putnu Rhinestone Auskars Meitene Puse Dzimšanas Dienu Rotaslietas
€1.46 €1.05

(1.kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp crt ekrāna un lcd ekrānu, mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs tieši tas pats ar fotogrāfijām, jūs redzējāt. 2. ķīna post parasto mazo pakešu plus , cainiao super ekonomiku,cainiao super ekonomikā, pasaules ātrums ir lēns un nav stabila.dažas valstis varbūt vairāk nekā divas gada.visi no tiem , mēs nevaram garantēt,)

Izskatās arī
100pcs/daudz Bezmaksas Piegāde Gem Deguna Riņķi 10 Krāsas Nāsī Deguna Gredzenu, Skrūves Kniedes Ķermeņa Pīrsings Rotaslietas
€10.93 €9.29

(staineless tērauda deguna kniedes ar kristāla pērlēm kristāla rotaslietas:2mm bārs garums 6mm joslas platums:20g~0.8 mm shippment : visas mūsu preces ir pārbaudītas un iesaiņotas labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas. mēs esam 100% apmierinātība garantiju uz visiem mūsu klientiem, ja jums atrast jebkuru problēmu ar mūsu objektus, lūdzu, nevilcinieties sazināties)

Izskatās arī
Izsmalcinātu Kritums Auss Līnijas Ilgi Karājas Auskari Sievietēm Zircon Kristāla Bišu Butterfly Ziedu Pīrsings Earing Aksesuāri, Rotaslietas
€3.62 €2.35

(nosaukums :modes vienkāršu ūdens piliens kulons auss līnijas jaunu tendenci dāmas izsmalcinātu rotaslietas dāvanas draugiem neparastu pušķis auskari izmērs: 8*1.1 cm garums: 9cm krāsa: sudraba/zelta iepakojums: opp maisiņu. sods vai modi:modes stils:moderns auskari tips:piliens auskari metāls :925 sudraba,vara)

Izskatās arī
MY0623 Samaisa Akmens Trīsstūris Punktu, Kulons,Rozā Kristāla Amethysts Zelta Smiltis Opal Aventurine Dārgakmeņi Akmens Kulons Zelta Electroplated
€24.62 €22.15

(produkta kods: my0623 materiāls: pusdārgakmeņu akmens krāsa: daudzkrāsains izmērs: apmēram 30 mm garš dzimums: unisex maksājums: t/t/western union/visa/master/bankas pārskaitījumu sūtījumu: epacket/dhl/fedex/ups iepakojums: katru posteni, iepakojumā ar vienu opp maisā produkta parādīt)

Izskatās arī
Sveķu Kratītāju Pelējumu Silikona plūstošās smiltis Pelējuma Piekariņi Kulons Rotaslietas Liešanas Pelējuma DIY Amatniecības Padarot Gudrs Keychain Pelējuma
€2.33 €1.61

(funkcijas: ootdty sveķu kratītāju veidņu materiāli,kas izgatavoti no silikona sveķu, elastīgi un spīdīgi apdare, ecofriendly un viegli tīrāma.šie silikona veidnes ir par , un citas liešanas materiāli. gudrs asterism silikona sveķu kratītāju veidnes, varat izveidot unquie plūstošās smiltis piederumi ,viegli pāri ar savu apģērbu apģērbs. daudzfunkcionāls epoksīda sveķiem,)

Izskatās arī
Moderns 8mm Dabas Melnās Vulkāniskās Lavas Akmens Zils Akmens Krelles, Rokassprādzi 3 Krāsu Krusts, Aproces, Sieviešu Un Vīriešu Šarmu Rotaslietas
€1.63 €0.81

(laipni lūgti mūsu veikalā! sveiki, dārgie draugi, laipni lūgti mūsu veikals mūsu produkti ir ļoti skaisti un lēti, jo mums ir fabrikas!!!! mūsu aproce ir par 19-20 cm izmēra.ja jums ir nepieciešams īpašu lielumu, lūdzu, atstāt mums ziņu, un mēs varam darīt jebkādu izmēru priekš jums. 1.ja jūsu ordor moer nekā 120 dolāru,mēs varam sūtīt bezmaksas dhl/ems/tnt vai fsat citu express. 2.rūpnīcas)

Izskatās arī
2023 Modes Rotaslietas Nerūsējošā Tērauda Persiku Sirds Auskari Sievietēm Šarmu Sieviešu auskariem Pendientes Mujer
€2.37 €1.54

(zīmols : liujun rotaslietas stils:modes rotaslietas auskari materiāls:nerūsējošais tērauds, kad pasūtījumu ir tad, kad pasūtījums ir≥$150.bezmaksas piegāde ar dhl/ems/fedex (3-7days) auskari izmērs:5.5*5.5 cm auskaru svars:9g)

Izskatās arī
JoiasHome Vintage Sieviešu S925 Gredzens Ar Apaļas Formas Akmens Taizemes Sudraba Smalkas Rotaslietas Klasisks Dizains Sieviešu Dienas Dāvanu Piederumi
€6.66

(joiashome vintage sieviešu s925 gredzens ar apaļas formas akmens taizemes sudraba smalkas rotaslietas klasisks dizains sieviešu dienas dāvanu piederumi)

Izskatās arī
Aplis Pērļu Krelles Piliens Auskari Sievietēm Jaunā Vara Apaļu Kulonu Auskars Modes Rotaslietas pendientes mujer moda 2023
€5.59

(aplis pērļu krelles piliens auskari sievietēm jaunā vara apaļu kulonu auskars modes rotaslietas pendientes mujer moda 2023)

Izskatās arī
Miasol 18 & 20MM Liela Izmēra Laminēta Svītras Apaļas Formas Sveķu Krelles, Piekariņi Par Diy Aproce rotaslietas Pieņemšanas Secinājumi
€2.40 €2.28

(nosaukums : svītras sveķu krelles materiāls : sveķi izmērs : 16x18mm;3,0 mm caurumu | 18x20mm; 3.2 mm caurumu svars : apmēram 4,4 g gabalā iepakojums: opp maisā piezīmes: izmērs, svars, attēls ilustrē, merkiem . krāsu, dažādu partiju produkts var atšķirties !)

Izskatās arī
ALIZERO 925 Sterling Sudraba Sirds Lapu Lucky Grass Kulons, Kaklarota, Auskaru Komplekts, Sievietēm, Kāzas, Saderināšanās ballītes Rotaslietas
€6.84 €3.62

(alizero 925 sterling sudraba sirds lapu lucky grass kulons, kaklarota, auskaru komplekts, sievietēm, kāzas, saderināšanās ballītes rotaslietas)

Izskatās arī
HANGZHI Ģeometriskā Laukumā Stīpas Auskari Sievietēm, Meitenēm pie Auss, Sprādzes Modes Pusei Rotaslietas franču Jaunas
€8.59 €6.36

(iepirkšanās ceļvedis izmērs: attēlā materiāls:metāla iepakošanas metode: opp daudzums: 1pair 1. pēc garas transports, daži objekti varbūt salūzis .ja salūzis, pleasedo nevilcinieties sazināties ar mani. 2. t viņš liels, lai mēs varētu piedāvāt atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde.lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums vietu pasūtījumu. veida tip)

Izskatās arī