Cena €2.19 €4.38

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Piespraudes Tips: Tapas
  • Vienuma Tips: Piespraudes
  • Formas\raksts: AUGU
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Stils: Biroja/karjera
  • CN: Ķīna
  • Sods vai Modes: Modes
  • Materiāls: CRYSTAL
  • Metālu Tips: Cinka sakausējums

Komentāri

  1. / Anon - 2024-01-06

    DIEZGAN! ES NOPIRKU ŠO, MANA MEITA, PĀRĀK. PALDIES PĀRDEVĒJAM.

  2. / Anon - 2023-11-13

    LIELISKI!

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Luksusa Zelta Krāsā Bambusa Eleganta Aproce Salds Ķēdes Sieviešu Zircon Kristālu Rokassprādze, lai Meitene Puse Aksesuāri, Rotaslietas, Dāvanas,
€6.39 €3.90

(materiāls: vara+zircon valkā accasion:iepazīšanās / dienas / kāzu / jubilejas / puse, dāvana: vīrieši / sievietes / brālis / draugs / mamma / sieva piemērots:sieviešu,jauniešu un sieviešu termiņš)

Izskatās arī
Koraba Fine Jewelry Modes Rokām adītas Dabas Agate Halcedons Krelles, Elastīgās Aproces, Rokassprādzes Bezmaksas Piegāde
€31.72

(nopirkt tagad ir cena par 11.11; 10 gadus vecs veikals, 24 stundu piegādes; pack24.lv loģistika, transportēšana.ātri ierasties 100 raksti par zemām cenām, precēm, par cenu $1 dienā.atdot faniem, lūdzu, pievērsiet uzmanību mūsu veikalā! mēs piedāvājam piliens kuģniecības un ceram uz sadarbību ar jums! dabas nefrīta krāsas būs toņos, kā arī tekstūru akmens; virs)

Izskatās arī
2024 Gadā Ķīnas Dragon Rokassprādzes Sievietēm Lucky Red Fāzēm Dzīvnieku Roku Aproces, Draudzības Svētība, Rotaslietas, Dāvanas,
€1.33 €0.80

(1. produkta nosaukums: 2024 pūķa gadā krelles, rokassprādze 2. produkta izmērs: ķēdes garums aptuveni 17cm(6,69),bumbiņas diametrs 8mm(0.31 collas) 3. produkta stils: aproce 4. produkta krāsa: kā parādīts attēlā 5. produkta materiāls: kristāls,sakausējuma produkta iespējas: 1. ir enerģijas un spēka gada pūķis ar mūsu 2024. gadam pūķis rokassprādzi, stilīgs)

Izskatās arī
100gab Melnā un Baltā Dredi Matus Gredzenu Netīro Matu Lentu, Krelles, Matu Bize Bīties Dreadlock Krelles, Aproces Klipus Āfrikas Stils
€5.63 €3.37

(āfrikas parūka lielā bize, rotaslietas regeja netīrās pīt apdare matu pagarināšanas gredzenu sveķu pērlītēm produkta nosaukums: dirty bize, dekoratīvās krelles krāsa: caurspīdīgs, melns, balts materiāls: sveķi izmērs: 11*10mm, diafragmas atvērumu, 5mm daudzums: 100gab)

Izskatās arī
Dabīgā Akmens Skaistu Chrysocolla Auskari Krelles 27x15x4mm 5g Moderns Rotaslietas Aaccessory Sievietēm
€15.31 €10.72

(laipni lūdzam skaists džeks! dabīgā akmens skaistu chrysocolla auskari krelles 27x15x4mm 5g moderns rotaslietas aaccessory sievietēm man ir gadu pieredze akmens tirdzniecība.es cenšos piedāvāt jums labu produktu par taisnīgu cenu.es varu padarīt vairumtirdzniecības zemes gabalus, par tirgotāju.mana specialitāte ir saskaņota sodu, kokgriezumi, rets dārgakmens krelles/cabochon, intarsia, un)

Izskatās arī
Aaazee 2 Gabali, Skavas un Slēgšanas Aproce Pieņemšanas 35mmx4mm Caurumu Sudraba
€4.60 €4.14

(magnētiskās skavas un slēgšanu pieņemšanas aproce iekšējais caurums: 35mmx4mm apm korpusa mea :38mmx19mmx9mm. krāsa: sudraba pārklājumu virs cinka sakausējums jūs saņemsiet 2 gabali, magnētisko funkcija ar nagiem, lai turiet cieši. ādas auklas, līmes)

Izskatās arī
Dabīgā Akmens Slīpētas Zaļā Birmas Izgatavots Pērles Apaļas Gem Distances Krelles Diy Roku darbs Rokassprādze par Rotu Veidošanas Piederumi 15"
€9.11 €4.83

(preces nosaukumu: dabīgā akmens slīpētas zaļā birmas izgatavots pērles apaļas gem distances krelles diy roku darbs rokassprādze par rotu veidošanas piederumi 15 piezīme: krelles var būt nelielas krāsu un izmēru atšķirības.mēs galvenokārt pārdod akmeņi,roku vai mašīnu slīpēšana, tas ir grūti būt pats.lūdzu, saprast, pirms jūs iegādāties.ja jūs neesat apmierināts,lūdzu, sazinieties ar mums,)

Izskatās arī
10 x Antīka Sudraba Krāsā Dobi Atklātā Spirālveida Ziedu Piekariņi, Kuloni par DIY, Kaklarota, Aproce Rotaslietu izgatavošana Piederumi 41x41mm
€8.71 €4.79

(10 x antīka sudraba krāsā dobi atklātā spirālveida ziedu piekariņi, kuloni par diy, kaklarota, aproce rotaslietu izgatavošana piederumi 41x41mm daudzums: 10 gabali svars:apm 5.2 g krāsa: antīka sudraba krāsā materiāls: cinka sakausējums ( svina un niķeļa bezmaksas ) ārējais izmērs: apm 41x41mm cauruma izmērs: apm 5x3mm postenis stāvoklis: 100% pavisam)

Izskatās arī
Keychains Rokām Veidotas Stikla Cabochon Sakausējumi, Atslēgu Piekariņi, Priecīgus Ziemassvētkus, Santa Klauss Ar Ziemeļbriedi Māksla
€2.87 €1.26

(pakalpojumi 1 .mūsu servisa komanda ir paredzēts, lai sniegtu augstākā līmeņa klientu apkalpošanas, kā arī klientu apkalpošanas speciālistiem, vienmēr stāv, lai atrisinātu jūsu problēmu. 2. ja jums ir kādi jautājumi par kuģniecības laiks un bojāto kvalitāte un posteņi nav saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums var sniegt apmierināts atbilde & izšķirtspēja. 3. jūsu 5-zvaigžņu)

Izskatās arī
5gab Akrila Ziedu Kulons ar Caurumu Dobi Ziedu Šarmu Rotaslietas DIY Piegādes Kaklarota, Aproces, Auskari, Rotaslietas XXFB
€2.53 €1.79

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes izceļas ar šiem puķu dobi kulons-unikālu un pievilcīgu gabals, kas liks jums . puķu dobi kulons šarmu, unikālās rotaslietu izgatavošana piederumi,ideāls handcrafted auskari, kaklarotas, rokassprādzes, keychains, kuloni, un vairāk. spilgtas krāsas un vienkāršs un svaigu-stils ir ideāli piemērots sievietēm un meitenēm .dot saldu un)

Izskatās arī
Karstā Modes Sudraba Krāsā Nelielas Stīpas Auskari Vīriešiem Sievietes Puses Rotaslietas, Piederumi, Vairumtirdzniecība
€5.86 €3.69

(aprakstīt . 1) mēs varam pieņemt, nometiet kuģniecības , mēs varam nosūtīt uz klientiem tieši, bez jebkādas kvīts vai rēķina iepakojumā. 2) kad, lai vairāk nekā $150usd, bezmaksas piegāde ar dhl, ems, ups, fedex un tā tālāk)

Izskatās arī
Anime Keychain Mīlestību un Ražotāju Baiqi Akrila Keyring siksna Attēls Karājas Piederumi, 6cm
€5.46 €4.37

(ietver: 1 gabals keychain materiāls:akrils. izmērs: aptuveni 6cm double sided,atpakaļ ir spoguļattēls priekšā uzlabota procesu padara to izturīgāku .attēls ir noslēgts starp 2 akrila slāņi. aizsardzības plēves abās pusēs keychain, kad jūs to saņem .lūdzu, izņemiet tās pirms lietošanas.)

Izskatās arī
HANGZHI Ģeometriskā Laukumā Stīpas Auskari Sievietēm, Meitenēm pie Auss, Sprādzes Modes Pusei Rotaslietas franču Jaunas
€8.59 €6.36

(iepirkšanās ceļvedis izmērs: attēlā materiāls:metāla iepakošanas metode: opp daudzums: 1pair 1. pēc garas transports, daži objekti varbūt salūzis .ja salūzis, pleasedo nevilcinieties sazināties ar mani. 2. t viņš liels, lai mēs varētu piedāvāt atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde.lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums vietu pasūtījumu. veida tip)

Izskatās arī