Cena €4.10 €8.21

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Stils: Gadījuma/Sportisks
  • Sānu Akmens: NAV
  • Sertifikāts:
  • Modeļa Numurs: 925 Sterling Sudraba Auskari
  • Sods vai Modes: Modes
  • Metālu Tips: Sudraba
  • Galvenais Akmens: Zircon
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Metāla Zīmogs: 925, Mārciņa
  • Sertifikāta Veids: GDTC
  • Auskari Tips: Stīpas Auskari
  • Metāla: 925 sterling sudraba
  • Zīmola Nosaukums: Qikaola
  • Formas\raksts: Kārta
  • Dāvana: Mamma, SIEVIETES, Meitene
  • Postenis Svars: 3g
  • Dzimums: SIEVIETES

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Japāna korejas Atslēgu Pāris Kulons Personības Sirds Kaklarota Sievietēm, Vīriešiem Mīļotājiem, 2gab/Set Puse Rotaslietas Valentīna Diena Dāvanas
€0.68 €0.40

(produkta apraksts: 1. produkta nosaukums: pāris taustiņu mīlestība atslēga kaklarota 2. produkta izmērs: 1.8*1cm(0.71*0.39 gadā),2cm(0.79 gadā),kaklarota, garums 45+5cm (17.72+1.97 gadā) 3. produkta stilu: patīk stils 4. produkta krāsa: sarkans,melns,balts,zils 5. produkta materiāls: sakausējuma funkcijas: 1. šī minimālisma un stilīgs taustiņu bloķēšanas)

Izskatās arī
Izskatās arī
Pārspīlēti Earings Visiem Atbilstības Sudraba Bowknot Salds Auss, Rotaslietas, Auskari Nišas
€0.83 €0.41

(funkcijas: ootdty modes un izturīgs, unikālu dizainu padarīt jūs vairāk elegants. lieliska dāvana jūsu māsa, sieva vai mamma, laba izvēle, kā dāvanu savam draugam. piemērots gatavojas pusei, banketiem, vai ikdienas valkāšanai. liels modes-uz priekšu sievietes, kas mīl, lai izceltos no pūļa. lielisku pāri, par dažādām reizes, dzimšanas dienas, valentīna diena,)

Izskatās arī
N58F Kristāla Epoksīda Sveķu Pelējuma Saspraudes Skavas Silikona Veidne DIY, Amatnieku, Rotaslietu izgatavošana Rīks
€1.39 €0.69

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: diy pelējums ir izgatavoti no silikona, videi draudzīgs, nav toksisks, elastīgs, atkārtoti un izturīgs. non-stick, viegli atdalīt, viegli tīrāms, eco-friendly,zemu oglekļa emisiju var pārstrādāt, izturība pret zemas temperatūras mīnus 40 grādu augsta temperatūra 230 grādiem, vienāda apkures un dzesēšanas. vienkārša)

Izskatās arī
1/50gab Labret Stienis Monro Lūpas Stienis Gredzenu Helix Tragus Auskaru Skrimšļu Kniedes Ķirurģiskā Tērauda Pīrsings Rotaslietas 16.G
€0.30 €0.20

(1/50gab labret stienis monro lūpas stienis gredzenu helix tragus auskaru skrimšļu kniedes ķirurģiskā tērauda pīrsings rotaslietas 16.g 💖materiāls: nerūsējošā tērauda 💖bruto svars: 10-30g 💖krāsa: sudraba 💖iepakojums: opp maisā 💖partijas ietilpst: 10-30pcs)

Izskatās arī
Zelta Ķēdes Pērļu Krelles, Rokassprādzi Sievietēm Attēls Monētas Kritums, Aproces, Aksesuāri, Rotaslietas, Dāvanu
€3.19 €2.13

(1new un augstas kvalitātes materiāls: krelles krāsa: kā bildes rādīt izmērs:elastīgs paketē iekļauts:1gab. piezīme: kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.)

Izskatās arī
2gab Modes Dzelksnis Gredzenu Pīrsings Rotaslietas, Radošo Punk Ķermeņa Rotaslietas Augstas Kvalitātes Zircon Sirds Gredzeni
€2.34

(materiāls nerūsējošā tērauda izmērs 1.6*16mm svars 2.6 g/gab iepakojumā opp maisiņu(atbilstoši klienta vajadzībām))

Izskatās arī
Unikālo Halloween Matadatu Punk Kniežu Matu Klipu Roku darbs Ragu Matu Barrettes Bērniem un Pieaugušajiem N0HE
€0.85 €0.66

(funkcijas: ootdty ar matadatu pieņem tumši stila dizains ar kniežu rotājumu, demonstrēs unikālu un personības stils. matu klipus var izmantot ne tikai kā parastās matu spraudes, bet arī kā piespraudes vai sānu klipus, lai apmierinātu dažādas frizūras un stilus. matu klips ir izgatavoti no sakausējuma materiāla, kas ir zināma izturību un stabilitāti, un nav viegli deformēta vai)

Izskatās arī
PVD Zelta Pārklājumu korejas Vienkāršu Dabas Kristālu Rokassprādze Dubultā Slāņa Nerūsējošā Tērauda Sievietes, Meitenes Mīļākais Vairumtirdzniecības Rotaslietas Dāvanu
€8.38 €5.45

(posteņa nosaukums: dabiskā kristāla dubultā slāņa rokassprādze postenis materiāls: nerūsējošais stee l, anti-scratch, ūdensizturīgs augsta kvalitāte: krāsa kalpos tiešām ilgi, tā nebūs ade viegli mērīšana:kā attēlā(lūdzu atļaut novirzes sakarā ar manuālo mērījumu) dāvana : sievietes, meitene, dāma, sieviete kvalitāte: 100% jauns augstas kvalitātes sakarā:)

Izskatās arī
JoiasHome Vintage Sieviešu S925 Gredzens Ar Apaļas Formas Akmens Taizemes Sudraba Smalkas Rotaslietas Klasisks Dizains Sieviešu Dienas Dāvanu Piederumi
€6.66

(joiashome vintage sieviešu s925 gredzens ar apaļas formas akmens taizemes sudraba smalkas rotaslietas klasisks dizains sieviešu dienas dāvanu piederumi)

Izskatās arī
Šūnveida Lodēšanas Valdes Keramikas Metināšanas Plāksnes Panelis Rotaslietas Lodēt Bloķēt Pieņemšanas Instruments, Ar Taisnstūra, Apaļas Metinātas Ķieģeļu
€2.73 €1.72

(funkcijas: ootdty keramikas lodēšanas plāksnītes ir viegls un atspoguļo siltumu, padarot to piemērotu un labu izvēli rotaslietas, metināšana un citas metināšanas procesiem. izgatavots no keramikas, šo šūnu panelis ir skābju izturīgi, ugunsizturīgas,un var izturēt augstas temperatūras, līdz grādiem tas šūnveida lodēšanas valde var izmantot zelta un sudraba rotaslietas, metināšanas)

Izskatās arī
YIZHU CULTUER MĀKSLAS Kolekcija Veco Ķīna, Tibetas Sudraba Griešanai dievs ilgmūžību dieva bagātības Kulons
€30.51 €21.35

(kolekcija veco ķīna, tibetas sudraba griešanai dievs ilgmūžību dieva bagātības kulons izmērs:augstums:160mm, platums:45mm biezums:17 mm svars:64g galvenais materiāls: tibetas sudraba piegāde 1.paku, kas parasti tiks publicēti 48 stundu laikā, izņemot brīvdienas un ķīniešu svētkiem. 2.mēs kuģis zemes gabalu uz jūsu pack24.lv apstiprinātu adresi.lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir)

Izskatās arī
HANGZHI Ģeometriskā Laukumā Stīpas Auskari Sievietēm, Meitenēm pie Auss, Sprādzes Modes Pusei Rotaslietas franču Jaunas
€8.59 €6.36

(iepirkšanās ceļvedis izmērs: attēlā materiāls:metāla iepakošanas metode: opp daudzums: 1pair 1. pēc garas transports, daži objekti varbūt salūzis .ja salūzis, pleasedo nevilcinieties sazināties ar mani. 2. t viņš liels, lai mēs varētu piedāvāt atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde.lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums vietu pasūtījumu. veida tip)

Izskatās arī
1 Pāris Anime Gothic Vilināt Auskari Zobenu Auskari ar Koši Asaras rotaslietas
€2.07 €1.39

(1 pāris anime gothic vilināt auskari zobenu auskari ar koši asaras rotaslietas 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes tips: auskari krāsa: sudraba krāsā materiāls: sakausējuma iepakojums:opp maisā tā ir laba dāvana jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem)

Izskatās arī
Retro Indijas Cilts Ērglis Piliens Auskari Čigānu Etniskās Paziņojumu Par Sieviešu Panku Gothic Party Modes Rotaslietas
€3.91 €2.66

(par mums mums ir profesionāli pack24.lv pārdevējs. ja jums ir nepieciešams vairāk, šo preci ,jūs varat sazināties ar mums.mēs dos jums mūsu labāko cenu.veids: sazinoties ar mums pa ziņām! ja jūs mums neesat apmierināts ar preci vai pakalpojumu ,lūdzu, sazinieties ar mani, un nedod mums negatīva vai dabas atsauksmes,mums ir jums piemērots risinājums. piegāde 1, beztaras)

Izskatās arī
Sudraba Pārklājumu Vienkāršs Dizains Rādītājpirkstu Atvēršanas Gredzenu Personības Dobi No Līnijas Šķērsot Dāma Gredzenu Šarmu Dāma Puse Rotaslietas
€5.68 €3.36

(produkta apraksts: 100% augstas kvalitātes metāla krāsa: sudraba forma modeļiem: ģeometrija stils: modes tendences metāla materiāls: vara daudzums: 1 gabals stils: sieviete piemērots, lai dāvanu dodot gadījumiem: kāzām, ceļojumu piemiņas vietas, tautas puses, dzimšanas dienas dāvanas, darbinieku pabalsti)

Izskatās arī
Moderns Krāsainu Kristālu Aproce Šarmu Pārredzamu Violeta Šampanieti Rokassprādze Sievietēm Un Vīriešiem Klasiskā Sirdsdarbība Rotaslietas 2023
€1.75 €0.87

(laipni lūgti mūsu veikalā! sveiki, dārgie draugi, laipni lūgti mūsu veikals mūsu produkti ir ļoti skaisti un lēti, jo mums ir fabrikas!!!! 1.ja jūsu ordor moer nekā 120 dolāru,mēs varam sūtīt bezmaksas dhl/ems/tnt vai fsat citu express. 2.rūpnīcas piegādātājs ar lielu krājumu. 3.welcom vairumtirdzniecības ar mums par labāko cenu. mēs dropshipping: 1. kuģu)

Izskatās arī