Cena €7.60 €12.07

Pilns apraksts

Apraksts:

【Mini Basketbola Stīpas Set] aicina: Šajā basketbola stīpas rotaļlieta ir ideāls, lai jūsu bērniem baudīt basketbola mājās un attīstīt savu roku acu koordināciju.

【Scoreable] aicina: Iekštelpu basketbola Stīpas rāmis rotaļlieta var vērtēšanas gudri.Kad bērns met bumbu vērā stīpas, būs dažādas svētku skaņas efektiem, lai veicinātu bērnu un palielināt uzticību.

【Regulējams Augstums] aicina: sienas uzstādīts basketbola stīpas var brīvi regulēt augstumu atkarībā no augstuma bērns, piemērots vairākām vecuma grupām, lai atskaņotu.

【Mazs un Viegls] aicina: basketbola stīpas pasākumi 30cmx33cmx36.5cm/11.81inchx12.99inchx14.37inch, maza izmēra, un var salocīt uz augšu, kad to neizmanto, viegli uzglabāt un nav aizņem vietu.

【Uzticamu Kvalitāti] aicina: basketbola backboard bērniem sporta rotaļlietas ir izgatavotas no augstas kvalitātes ABS materiāla, kas ir stiprs, stabils, izturīgs un tam ir ilgs kalpošanas laiks.

Specifikācija:

Materiāls: ABS

Krāsa: Daudzkrāsains

Izmēri:

30cmx33cmx36.5cm/11.81inchx12.99inchx14.37inch

Komplektā Ietilpst:

1 Mini Basketbola Stīpas Komplekts

Piezīme:

1. Tas nav zīdaiņu rotaļlietas , lūdzu, ņem prom no bērniem, lai izvairītos no ēšanas.

2. Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

3. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

4. Novēlu jums brīnišķīga tiešsaistes iepirkšanās!

Specifikācijas

  • MainKey2: Mini Basketbola Stīpas iekštelpu sienas stiprinājums Bērniem
  • Zīmola Nosaukums: Sunnimix
  • MainKey5: Iekštelpu Basketbola Mācības, Sporta Spēles Plaything
  • MainKey1: mini basketbola stīpas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: mini basketbola stīpas
  • MainKey4: Bērniem Backboard Rotaļlietas Bērniem, Āra Sporta Dārzs
  • bērniem rotaļlietas, sporta: Basketbola Mērķis
  • Veids: Backboard
  • MainKey6: Basketbola Mērķis Neto Durvju Basketbola Rotaļlietas
  • MainKey3: Portatīvo Basketbola Stīpas Komplekts salokāms Vērtēšanas rotaļlietas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Smieklīgi Hokeja Stūmēju Tabletop Ledus Ripas Spēļu Piederumi Gaisa Piederumi Bradāt Abs Plastmasas
€15.90 €7.95

(apraksts kas ir labāks nekā ir mājās un celt hokeja tabula no dažiem jautri?jūs celt hokeja galda, un jums trūkst ripas!nekad šo pieredzi, vēlreiz, un pārliecinieties, ka jūs uzņemt lielu vērtību nomaiņa piederumu.un mūsu galda hokeja ripas ir ideāls piederumi, lai jūs. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:abs,lint -izmērs(spiedpoga):9.60x9.60x6.00cm/3.77x3.77x2.36in -izmērs(pad):9.60x9.60x0.10cm/3.77x3.77x0.04in -)

Izskatās arī
1 Rullis Volejbola Lentes Dāvanu Kastē Lentas Dekoratīvās Lentas Iesaiņošanas Lentas Dekoratīvās Lentes DIY
€8.03 €3.46

(apraksts šo multi-izmantot un dekoratīvā iesaiņošana lente ir izgatavota no poliestera materiāla, un ir vēl ļoti piemērots dažādām lietojumprogrammām.jūs varētu to izmantot, lai iepakojuma veidu klāt kastes, vai dara to uz priekšgala mezgli, lai vainags apdare.uz gaišāka krāsa, varat veikt labu noskaņojumu un atmosfēru. funkcijas -krāsa:zila -materiāls:poliesteris -izmērs:457.00x2.00x0.01cm/179.60x0.79x0.00in -piezīme:5)

Izskatās arī
Sporta Bumbu Uzglabāšanas Plaukts Akrila Turētāji Statnes, Futbola 2gab Skaidrs Displejs Stāvēt, Futbola, Basketbola Displejs Stāvēt, Lai
€11.73 €4.69

(saglabāt savu sporta bumbas glīti organizēti un no tā ar mūsu vienkārša un praktiska sporta bumbu uzglabāšanas plaukts!kas ar kompakts un pārnēsājamo dizains, šis plaukts ir biezums aptuveni 3mm un ir ideāli piemērota lietošanai mājās, skolā vai jebkur citur, kur jums ir nepieciešams, lai saglabātu jūsu sporta bumbas.tas padara lielisku dāvanu pārāk! specifikācija: nosaukums: futbola stends)

Izskatās arī
Milzu Pludmales Bumbas Baseins, Āra Piepūšamās Varavīksnes Volejbola Iekštelpu Pvc Ūdeni Spēlēt Mazās Rotaļlietas Bērnu Rotaļlietas Bērniem
€8.12 €3.33

(apraksts izgatavots no pvc materiāla, tas piepūšamo pludmales bumbu rotaļlieta ir radošs un delikāts, kas raksturo radošu izskatu, dizainu, ļoti smieklīgi, kas var ļaut draugiem iegūt vairāk jautrības.kompakts izmērs un vieglais svars, viegli izmantot, un spēlēt, un piepūšamo bumbu ir ideāls dzimšanas dienas dāvanas jūsu draugiem. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:pvc -izmērs:16.00x16.00x16.00cm/6.29x6.29x6.29in -piezīme:)

Izskatās arī
2X Futbola Pretestības Izpletnis Ātrumu Apmācības Pretestības Izpletnis Darbojas Eksplozīvu Spēku Mācību Piederumi
€22.81 €10.72

(2x futbola pretestības izpletnis ātrumu apmācības pretestības izpletnis darbojas eksplozīvu spēku mācību piederumi apraksts: regulējams josta-āķi un cilpas slēgšanu josta ir piemērota visiem ķermeņa tipiem (līdz 42 collas jostas) drošības jostas rotē par 360 grādiem un ir brīvās kustības gredzenu, kas nozīmē, ka jūs varat sprint jebkurā virzienā. lieliski palīdz skrējējiem)

Izskatās arī
Aizrautīgs Basketbola Atstarojošs Rotaļlietas Zaļās Bumbiņas Labas Saķeres Saldu Dāvanu
€54.12 €32.48

(apraksts: premium materiāls: šī mirdzošā basketbols ir izgatavota no premium pu materiāla, kas nodrošina izturību. gaismas: šī mirdzošā basketbola nāk ar gaismas funkcija, kas ir diezgan īpašs. bērnu rotaļlieta: sakarā ar tās atstarošanas funkcija, mazulis būs tas patīk, kvēlojošs basketbols. sporta piederumi: šī mirdzošā basketbols ir laba izvēle, jo sporta piederumi. naudas)

Izskatās arī
Pašlīmējošās Futbola Uzlīmju Skaits Dizaina Dekoratīvās Uzlīmes Beisbola Uzlīmēm, Numuru Uzlīmes
€5.21 €2.61

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu, vēl pieejamas uzlīmes?vai jūs, meklējot izturīgs, uzticams rīks, kas var darīt vairākus darbus uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu uzlīmes ir jāatbilst jūsu vajadzībām.tas ir viens no labākajiem izvēli jums.uzlīmes var izmantot arī uz daudziem citiem tīrām un gludām virsmām, piemēram, koka, stikla, metāla, plakāti, u.c. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
Āra Hokeja Nūju Pārnēsāšanas Soma Nepievelk Putekļus Hokeja Nūju Soma Viena Pleca, Hokeja Nūjas Maisiņš
€27.41 €13.71

(apraksts izgatavota no premium oxford auduma materiāls, viegls, ērts un izturīgs ilgtermiņa lietošanai.unikālo dizainu, kas īpaši paredzēti uzglabāšanai izmantot.praktisko hokeja nūju soma var ērti uzglabāt un aizsargs hokeja nūju.pareiza izmēra, ērts, lai jūs varētu veikt.un tā ir lieliska dāvana, badmintona spēļu mīļotājiem. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:oxford audums -izmērs:178.00x14.00x1.00cm/69.95x5.50x0.39in -tas)

Izskatās arī
Vārtsargs Apšuvuma Sveķu Trofeju Vārtsargu Cimdi, Formas, Futbola Mačs Balvu Rotaļlieta Ar Bāzi Biroju, Skolu, Bērnudārzu
€44.93 €22.47

(apraksts trofeju ir simbols veiksmi un ir viss iespējamais, gan fiziski, gan garīgi.izmantojiet šo radošo futbola trofeju, lai atalgotu jūsu studentiem, ļaujiet viņiem iet tālāk un tālāk uz ceļa mīlot futbolu, un baudīt sviedri, mīlēt futbolu. funkcijas -krāsa:zelta -materiāls:abs -izmērs:26.00x14.00x6.00cm/10.22x5.50x2.36in -vienalga, kā spēle ir, pārsteigums)

Izskatās arī
Izmērs 9 Atstarojošs Regbija Bumbu, Profesionālas Klases Mācību Bumbu PU Ādas Gaismas Amerikāņu Futbols Regbijs Prakses Piederumi
€52.64 €18.95

(izmērs 9 atstarojošs regbija bumbu, profesionālas klases mācību bumbu pu ādas gaismas amerikāņu futbols regbijs prakses piederumi aizzīmju punktiem: 1.apgaismotu jūsu spēle: pacelt savu spēli ar mūsu atstarojošs regbija bumbu, kas apgaismo nakts.izstaro spilgtu zaļo gaismu, šo bumbu nodrošina redzamību tiesa, uzlabot savu spēlēšanas un padara jūs izceļas. 2.lielisku izturību: ar izturīgu)

Izskatās arī
2x Spats Nonslip Saglabā Radzes Saistīts Kūdras Granulas No Pieaugušajiem, Kūdra Hokeja Ietīšana Pusaudžiem 1 Pāris Piedurknēm Zēniem un Meitenēm Radžu Zeķes
€6.10 €3.36

(apraksts: 【materiāls] aicina: izgatavots no augstas kvalitātes likra, nodrošinot izturību un ilgmūžību. 【produkta izmēri] aicina: pieslēgvietas vāciņu pasākumi 27.5 cm garš, 10cm plats, un 12cm augstumā, kas sniedz vispārēju piemērots vairumam sporta kurpes. 【universāls, izmantojiet] aicina: ideāli piemērots futbola radzes, regbija zābaki, hokeja kurpes un citi sporta apavi, lai)

Izskatās arī
2Pack Skaidrs, Akrila Bumbu Statīva Turētājs Bumbu Displejs Glabāšanas Plaukts Basketbola Futbola Volejbola Futbola Bumbu
€7.99

(2pack skaidrs, akrila bumbu statīva turētājs bumbu displejs glabāšanas plaukts basketbola futbola volejbola futbola bumbu, izturīga materiāla: bumbiņas reklāmas stends ir izgatavots no kvalitātes akrila, tipa no organiskā stikla, kas labi zināms par to, izturīga un pārredzamu, pievilcīgs un viegli tīrāma. praktisks plānojums: bumbiņas stāvēt turētājiem, kas ir paredzēti, ar ģeometriskas formas un)

Izskatās arī
Molten BG3800 Basketbola Lielums 5 6 7 Oficiālais Mačs Iekštelpu Sandard Basketbola Jaunatnes Sievietes Cilvēks Bumbiņas Brīvu Gaisa Sūknis, Soma
€111.83 €55.91

(bezmaksas: gaisa pumpis+soma izmēru apraksts: izmērs 5: svars 470-500 g, apkārtmērs 69-71cm, diametrs 22 cm, vairāk suitbale jaunatnes izmērs 6: svars 510-560g, apkārtmērs 70-71cm, diametrs 22.6 cm, vairāk suitbale sievietēm izmērs 7: svars 567-650g, apkārtmērs 75-76cm, diametrs 24.6 cm, vairāk suitbale vīrietis pirkuma apraksts: -visus basketbola, futbola un volejbola)

Izskatās arī
2gab Bumbu Turētājs Raust Sienas Plaukts Displejs Regbija futbols Futbols Basketbols
€20.77

(bumbu nagi ir konstruētas, lai noturētu vīriešu vai sieviešu basketbola elastīgi, uzglabāšanas vai parādīt uz sienas. smart izvēle, lai saglabātu sporta bumba netīrs skapis vai kumode.basketbola stīpas var uzņemt apkārtmērs 28 1/2 līdz 29. 1/2 collas. apaļā spīlēm gluda un viegli grip vai noņemt basketbola.ietver aparatūras montāžai uz drywall vai koka virsmām, un var tikt uzstādīts)

Izskatās arī
Amerikāņu futbols Futbola, Regbija Asociācijas Futbola Footy Bumbu Standarta Izmērs 8.5 collu Sporta Futbolā Vīriešiem Sievietēm Bērniem
€1.95 €1.17

(funkcijas: tas padara lielisku dzimšanas dienā, ziemassvētkos, un svētku dāvanu bērniem. regbija bumba ir piemērota iekštelpu un āra lietošanai.tas ir labu sniegumu, un to var izmantot tiesās, iekštelpu un āra stadioniem, utt. regbija bumbu, izmanto šūtām ar mašīnu tehnoloģiju, lai tā varētu sniegt precīzu un spēcīgu izšūšanas konsekventu veiktspēju un ilgstošu izturību. materiāls)

Izskatās arī
Futbola Vārtsargu Cimdi Futbola Vārtsargu Cimdi Ērti Super Grip Anti Slīdēšanas Izturīga Vārtsargu Cimdi Pirkstu Mugurkaula Splendid
€49.70 €34.79

(mūsu vārtsargs cimdi ir izgatavoti no elpojoša auduma un izmantot profesionālās grip lateksa piedāvāt labāku aizsardzību sportistu pirkstiem.paredzētas vienkāršību un asums, tie ir ideāli piemērota profesionāliem spēlētājiem treniņa vai sacensībām. materiāls: latekss, pu, acu saraksts: vārtsargu cimdi*1pai skatīt vairāk produkta aprakstu 1.elpojošs audums: turot)

Izskatās arī
karstā pārdošanas Coppa Italia Trofeju 44CM 1:1Trophy Zelta Fani Dekoratīvie Dāvanu, Suvenīru Sveķu Fani Suvenīru Kolekcija
€206.75

(karstā pārdošanas coppa italia trofeju 44cm 1:1trophy zelta fani dekoratīvie dāvanu, suvenīru sveķu fani suvenīru kolekcija produktu ieviešanu: nosaukums: coppa italia trofeju materiāls: sveķu trofeju izmērs: aptuveni 44 cm augstums trofeju svars)

Izskatās arī
18 cm/22 cm/24cm Klusums Mācību Basketbola Zemu Decibels Amortizācija Veselīgs Izslēgt Basketbola Trieciena Izturīgs Mīksts Izslēgšanas Bumbu
€15.26 €6.10

(18 cm/22 cm/24cm klusums mācību basketbola zemu decibels amortizācija veselīgs izslēgt basketbola trieciena izturīgs mīksts izslēgšanas bumbu specifikācija [vārds, uzvārds] veselīgs klusums basketbols [materiāls] pu [size] #3-dia18cm #5-dia21cm #7-dia24cm [krāsa] oranža [funkcija] pilnīgu cietā putuplasta cilnis, nav nepieciešams, lai palielinātu. [paketes)

Izskatās arī
Bērnu Sporta Trofeju Dekori Kausa Gold Universālā Pvc Konkurences Dekoratīvas Zelta
€8.83 €4.42

(apraksts tas ir bērnu trofeju, kas izgatavoti no pvc materiālu.izsmalcinātu meistarība un portatīvo veikt.šo apbalvojumu trophy var izmantot kā puse spēli balvas, puses dod priekšroku, klasē balvas, klases dekori un vairāk. funkcijas - krāsa: zelta - materiāls: pvc - izmērs: aptuveni 23.00x12.00x9.00cm/9.04x4.72x3.54in - materiāls ir droši un izturīgi, kas ir nodiluma)

Izskatās arī
10 Gab. Futbola treniņu, Orientieris Pad Taisnstūra Labajā Leņķī Zīmes Dzīvoklis Zīme Diski Futbola Veiklību Prakses Zemes Atzīmes
€31.72 €19.98

(modname=ckeditor 10 gab. futbola treniņu, orientieris pad taisnstūra labajā leņķī zīmes dzīvoklis zīme diski futbola veiklību prakses zemes atzīmes produkta apraksts materiāls: pp krāsa: random krāsa funkciju un priekšrocības 1. futbola treniņu, orientieris, 2. anti-slip 3. uzkrītošā krāsas lūdzu, ņemiet vērā ! : sekot veikalos būs)

Izskatās arī