Cena €3.90 €5.19

Pilns apraksts

Funkcijas: jaunu Plastmasas, Akmens Tableti Varavīksnes puķu pods,modes dizains, krāsas var jaukt un saskaņot brīvi, ļoti piemērotas audzēšanai gaļas augi/galddatori/office/home apdare.Izmantojot augstas kvalitātes plastmasas, izsmalcinātu meistarība un izturīgu,netoksisku nekaitīgs, krāsu, mīkstu un skaistu.Ļoti labas kvalitātes puķu pods, izmērs ir vidēja izmēra, ļoti skaista, maiga tekstūra, izturību atpalicību,ļoti piemērots stādīšanas zaļo augu uz balkona vai uz galda.Iepakojumā: 5 Gab(Nosūtiet atbilstoši produktu veidu izvēlaties) Lūdzu, ņemiet vērā:

1.Lielums tiek mērīts ar rokām, tur var būt neliela novirze, bet tas neietekmē to lietošanas.Lūdzu, izlasiet produkta izmērs lapā details rūpīgi pirms pirkšanas.Paldies.

2.Sakarā ar dažādu apkārtējo gaismu un dažādas displeja uzstādījumus,var būt dažas atšķirības starp attēliem, kas jums redzēt un priekšmetus, kas sevi.Lūdzu, saprast.

3. Atbalsta dropship, nebūs informācijas paketi.

4. Atbalsts vairumtirdzniecība, sazinieties ar mums, mēs jums vislabāko cenu un IZMAKSA: Pirms izvietojot savu pasūtījumu,lūdzu, apstipriniet, detaļas ar mums, ja jums ir pieprasījuma par precēm.Lūdzu, veiciet maksājumu 3 dienu laikā no pasūtījuma arī, ja iespējams.SŪTĪJUMU: 1. Sagatavošanas Laiks:mums ir 1-2 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu numberous pasūtījumus katru dienu. 2. Lūdzu, vēlreiz pārbaudiet savu adresi, ja jūs rakstīt Pack24.lv,ja jūs vēlaties mainīt pirms mēs kuģis tos ārā. 1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus un mūsu pakalpojumiem,lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt possitive atgriezenisko saiti ar visām 5 zvaigznēm .mēs novērtējam to. 2. Kādas problēmas,lūdzu, sazinieties ar mums, lūdzu, turēt prom no negatīvas atgriezeniskās saites.Mēs varam sniegt jums vislabāko risinājumu.

Specifikācijas

  • Iezīme 2: Siltumnīcas stādi aug Piederumi
  • Veids: Bērnistaba Podi, Podi, Dēstu Paplātes & Vāki
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: Jāievēro, Lai Lidot
  • Līdzeklis 1: Dārza Stādīšanas Instrumenti
  • Materiāls: Plastmasas
  • Stils: eiropa, Piemājas dārzkopība, balkons stādīšanas
  • Funkcijas: Izturīgs, izturīgs pret koroziju, elpojošs
  • Piemērojams: augu vairošanās pirmsskolas rīks
  • Modeļa Numurs: 10540 10541 10542 10543 10544
  • Ir Smart Ierīces: no
  • Lietošanas Stāvoklis: Rakstāmgalda
  • Funkcija 3: Dēstu audzēšanas dārzs instrumenti
  • Plastmasas Tips: Polyresin
  • Apdares: Nav Pārklājumu
  • Izmantot Ar: Flower/Zaļo Augu
  • Nosaukums: Mini Puķu Pods
  • darbības joma: Dārza augi dārzeņi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ķirbju Triks Vai Ārstēšanai Tote Somas Bērniem, Bērniem Konfektes Soma Halloween Puse Konfektes Uzglabāšanas Kausa Portatīvo Dāvanu Grozs
€3.47 €2.40

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.uzvarētāju bezmaksas produkti un liels kuponu no veikala klubs 3.zinot, jaunajām kolekcijām, veikalā veicināšanu un citas priekšrocības, kas iepriekš. halloween candy soma izmērs(aptuveni):kā attēlu daudzums:1gab. piezīme: 1.sakarā ar gaismas un ekrāna)

Izskatās arī
30Pcs Melna Organza Vīna Pudeļu Somas, Milzīgais Acs Pudeli, Dāvanu Maisiņi, Vīna Attiecas Kleitas ar Aukliņu, Kalvītis
€10.44 €7.83

(premium milzīgais organza auduma ar: organza vīna maisi ir izgatavoti no milzīgais acs auduma, elegants un pārredzamu, dot savu pudeles elegantu izskatu kā dāvana.mirdzoša satīna aukliņu dizains: vīna pudele dāvanu maisiņš ar aukliņu ir viegli aizvērt un atvērt, unikālā veidā, lai wrap vīna pudeles, kāzu dāvanas vai jebkuru ilgi-ish vai garš-ish dāvanu par izmēru pudeles.klasiskais melns (classic black)

Izskatās arī
glitter pasaku ar pasūtījuma numuru cupcake Toppers bērnu līgavas dušas dzimšanas dienā kāzu kūka rotājumi pārtikas cērtes
€20.77 €17.65

(dārgais draugs, mums ir savas rūpnīcas, lai mēs varam veidot jebkura stila vai jebkuras krāsas vīna glāzi marķieri, kūka ietinēji,konfekšu kastes un ielūgumu.ja jums nepieciešama jebkāda palīdzība, pls sazinieties ar mums.paldies:) ja vēlaties pasūtīt, pls pastāstiet mums numurus un krāsas toppers vēlaties pārdevējam piezīme vai e-pastu, lai mums.mēs pieņemam sajauc krāsas vai tikai dažu citu)

Izskatās arī
Smieklīgi Vistas Žogu Dekoru Sveķu Statujas Keramikas Vistas Hilde Dārza Apdare, Keramikas Figūriņas Handcraft Ainavas Rotājumu
€6.37 €2.55

(smieklīgi vistas žogu dekoru sveķu statujas keramikas vistas hilde dārza apdare, keramikas figūriņas handcraft ainavas rotājumu specifikācija: augstums: 25cm platums: 13cm materiāls: sveķi svars: 226g funkcijas: gailis dekori dārza statuja virtuves ārā: tas ir krāns ir reibonis.tas atrodas uz dārza izkārnījumos un izskatās debesīs ar lielām acīm, padarot jūsu)

Izskatās arī
Ziemassvētku Durvju Rāmis Portatīvo Horoskops Durvju Toppers Ziemassvētku Daudzfunkcionāls Santa Claus Koka Ziemassvētku Rotājumi
€15.62 €7.80

(svinēt svētkus sezona ar šo klasisko un svētku ziemassvētku durvīm stūra zīme.featuring ziemassvētku tēmu dizainu, tas ir ideāls, skapji, logi, spoguļi, un vairāk.ar izturību un uzticamību prātā, šī zīme ir būvēti uz pēdējo sezonas nāk.plus, vienkārša montāža, padara to viegli, lai pievienotu dažas svētku garastāvoklis, lai jūsu mājās bez steigas. specifikācijas: nosaukums: ziemassvētku)

Izskatās arī
4 Gab. Pastkasti, Karogu Piederumi, Rezerves Grozāms DIY par Red Alert Āra Universal
€7.70 €3.93

(apraksts bez instrumentu nomaiņu, lai viegli un ātri lietot.universālais dizains, kas der dažādu pastkastēm.izgatavoti no stabila un stingra, akrila materiāli, kas nodrošina izturību un uzticamību.elegants un stilīgs, uzlabo gaumei.nomaiņa bez instrumentiem nepieciešama.saderīgs ar vairākiem pastkastes dizainu. funkcijas -krāsa:sarkana -materiāls:akrils -izmērs:9.00x5.00x0.20cm/3.54x1.97x0.08in -)

Izskatās arī
1 Iestatiet Automātiskās Laistīšanas Ierīces, Sistēmas Augu Automātiskā Laistīšanas Auto Pilienveida Apūdeņošanas Komplekts Laistīšanas Ierīces Potted Augu
€51.70 €34.12

(1 iestatiet automātiskās laistīšanas ierīces, sistēmas augu automātiskā laistīšanas auto pilienveida apūdeņošanas komplekts laistīšanas ierīces potted augu 1. app tālvadības pults-smart pilienveida apūdeņošanas komplekts atbalsta programmu tālvadības pults, izmantojot 2,4 ghz wifi, kas ļauj jums iestatīt vairākus laistīšanas plānu.kad ūdens tvertne ir automātiskā laistīšana vai trūkst ūdens,)

Izskatās arī
Liela Sirds Formas Fona Sienas Balonu Mīlestību, Folija Baloni, Kāzu Dekorācijas, Dzimšanas Dienas Svinības Piegādēm, Foto Aksesuārus, Dāvanas
€1.86 €1.19

(funkcijas: baloni ir izgatavoti no alumīnija folijas materiāls, izturīgs un atkārtoti. uzspridzināt vienmērīgi un zīmogs cieši, kad riepa. var būt piepildīta ar hēliju pie jūsu vietējā veikalā vai izmantot salmus, lai aizpildītu ar gaisa par savu. pārsteidz mīļoto ar šiem baloniem par kāzām. piemērotas valentīna dienai, jubilejai, kāzas, saderināšanās, dzimšanas)

Izskatās arī
Augstspiediena Mazgātājs Adapteris Metriskās Adapteris Daļas 1 Gab 4500 PSI Piederumi Piederumi M22 15mm Vīriešu Vītne Izturīgs
€1.00 €0.60

(funkcijas: brand new augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, lai izturība m22 15mm vīrietis, lai m22 14mm sieviešu metriskās adapteris augstspiediena mazgātājs misiņš konvertēt metriskās m22 15mm vīriešu vītne m22 14mm iekšējo vītni.m22 15 mm savienotājs elektriskā universālā augstspiediena mazgāšanas iekārtu savienotājs savieno barošanas)

Izskatās arī
Pievilcīgs Konservēti Ziedu Stikla, kas neietilpst fedings Radītu Atmosfēru Anti-fade Rose Puķu Stikla Pārsega Rotājumu
€34.95 €12.58

(svarīga informācija materiāls:konservēti ziedu, stikla iepakojuma lielums: izmērs: 20cm x 12cm/7.87 x 4.72 (apm.) apskats: paredzēts ar rožu formas stikla vāks, šis ornaments ir ļoti skaistas un izsmalcinātas, kas var būt labs dekoratīva nozīme un radīt romantisku atmosfēru, un ir laba izvēle dāvana mamma, draudzene, sieva. raksturo naudas sodu meistarība, tas)

Izskatās arī
2024 Kalendārs Laika Vadība Portatīvo Ikdienas Grafiku No Augusts 2023 Dec 2024. Gadam Ar Twin-Wire Saistoši
€0.76 €0.42

(apraksts: produkta nosaukums: 2024 kalendārs krāsa: balta, zila, melna, zila, bēša, lotus rozā veids iepakojums:opp materiāls: papīrs stils: vienkāršs un moderns iesējums: spole izmēri: 76x60x100mm iepakojuma saraksts: 1 x 2024 kalendārs piezīme: faktiskā produkta krāsa var atšķirties no foto dēļ gaismas. tur var būt)

Izskatās arī
Custom printed logo spilgtas gaismas, pildspalvas ar Apdruku, Personalizētu Stylus pildspalvas Bagāžnieka Black Rakstot Tintes kāzas, dzimšanas dienas dāvanas
€27.23 €21.79

(materiāli tintes, tukšu tintes, gumijas ♥ personalizētu - pēc spožas gaismas lodīšu pildspalva ar irbuli. šī krāsains, klasiskās reklāmas pildspalva būs mīļākie pēc kāzām, konvencijas, bērnu dušas, grand atveres, skatēs, family reunions, skolas pasākumos, ziemassvētku dāvanas, dzimšanas dienas, korporatīvi pasākumi un tik daudz vairāk! ♥ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: -----)

Izskatās arī
6pcs Dzimumu Atklāj, Zēns vai Meitene Popkorna Kaste Komanda, Zēns, Meitene Candy Ārstēt Baby Box Dušas Dzimšanas dienas svinības Dekoru, Iepakojuma, Piegādes,
€2.74

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.uzvarētāju bezmaksas produkti un liels kuponu no veikala klubs 3.zinot, jaunajām kolekcijām, veikalā veicināšanu un citas priekšrocības, kas iepriekš. dzimumu atklāt popkorna kārbas izmērs(aptuveni):kā attēlu piezīme: 1.sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība,)

Izskatās arī
10Pcs Ziemassvētku Santa Claus Konfekšu, Cepumu Ārstēt Dāvanu Kraft Papīra Maisi, Drukas Santa Claus par Labu Balta Papīra Maisiņi
€1.85 €1.30

(produkta nosaukums: par labu papīra maisiņi materiāls: augstas kvalitātes gumijots vai pašlīmējošs papīrs krāsas: kraftpapīrs sākotnējo krāsu, balts izmērs: 13x16cm+2cm daudzums: 10 gabali iepakojumā iepakojums: atsevišķi iepakotas opp maisiņu lietošana: piemērots saimniecībā, konfektes, kafijas pupiņas, sīkdatnes, loterijas biļetes, un citas mazas dāvanas piemērots)

Izskatās arī
Halloween Salvešu Gredzenu Galvaskausa Spooky Smaidošas Sejas, Ķirbju Drukāt Ilgi Pušķis Lielas Krelles, Elastīgās Virves, Salvešu Turētājs, Svētku Dekori
€1.13 €0.45

(halloween salvešu gredzenu galvaskausa spooky smaidošas sejas, ķirbju drukāt ilgi pušķis lielas krelles dekoru krāsains dekoratīvās elastīgās virves salvešu turētājs uzlabot jūsu halloween puse ar šo gudrs un spooky autiņu gredzeni. izveidot interesantu un pārsteidzošu atmosfēru, lai viesi, ar šo uzkrītošā halloween rotājumi. lielisks papildinājums, lai halloween pusēm, haunted)

Izskatās arī
Jaunu IBC Tvertnes Krāna Adapteris Dārza Šļūtenes Savienotājs Plastmasas Ūdens Šļūtene Cauruļu Adapteri Nomaiņa Vārstu Montāžas Detaļas
€7.71 €3.85

(aizzīmju punktiem: 1、šļūtenes adapteri ir izgatavoti no kvalitātes plastmasas materiāli, skābes un sārmu izturīgs, laba meistarība, spēcīgs un izturīgs, lai izmantotu 2、labu materiālu garantijas un vides materiālu, ko aizsargā 3、liels dārzkopības piederumi.universālā dn60, rupju vītni šļūtenes adapteri 4、šļūtenes adapteri var izmantot kā ātru savienojumu slēdzi,)

Izskatās arī
1Pc Ziemassvētku Samta Maisiņu 15x20cm Mazo Candy Dāvanu Maisu Aukliņu Maisiņš Ziemassvētki Labu Aproce Rotaslietas, Iepakojuma Maisiņi
€0.63 €0.40

(89240 vairāk apraksts: ziemassvētku rotājumi aukliņu soma. katrai glabāšanas soma ir siksniņa, un jums tikai nepieciešams, lai pull siksniņa, lai aizvērtu maisu atvēršanu. izskats izskatās ļoti skaisti.šo produktu var izmantot, lai novietotu kādu nelielu priekšmetu, piemēram, rotaslietas, ziemassvētku dāvanas, skaistas krelles, iesaiņotas konfektes, utt., padarot to viegli lietot)

Izskatās arī
1Pc Apaļas Ziedu Papīra Kastes Dāvanu Iepakojuma Kārbas Vāks Ziedi Kausu un Dāvanu Kastes Dāvanu Konfektes Puse Kāzu Dāvanu Konfekšu Kaste
€3.19 €0.45

(funkcijas: 1. unikālais dizains: apaļo papīra konfekšu kaste ir eleganta un unikāla dizaina, kas padara to izceļas, ideāli piemērots dažādu veidu pusēm, piemēram, dzimšanas dienas, kāzas, bērnu dušas, ziemassvētki, u.c. 2. plašu izmanto: ērti uzglabāt konfektes, šokolādes, nelielas dāvanas vai pārsteigumus saviem mīļajiem.šos konfekšu kastes var izmantot arī kā puses dod priekšroku)

Izskatās arī
5gab Ziemassvētku Dāvanu Kastē 12Grid DIY Bērniem Atpakaļskaitīšanas Adventes Kalendāra Lodziņā Poked Ar Pirkstu Pārsteigums 2024 Jaunā Gada Dāvanas, Dekorēšana
€2.03 €0.97

(mūsu ziemassvētku kastes dāvanas ir lieliska izvēle jūsu brīvdienu pašreizējās vajadzības.izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, tas nav viegli deformēt vai nokrist.tas ir viegli montēt, un to var izmantot plašu lietojumu.dodam draugam, lai padarītu to unikālu, un baudīt svētku gars šajā sezonā. specifikācija: produkta materiāls: balts kartons produkta izmērs: kaste-13*17*4cm/5.11*6.69*1.57)

Izskatās arī