Cena €34.12 €51.70

Pilns apraksts

1 Iestatiet Automātiskās Laistīšanas Ierīces, Sistēmas Augu Automātiskā Laistīšanas Auto Pilienveida Apūdeņošanas Komplekts Laistīšanas Ierīces Potted Augu 1. APP Tālvadības pults-smart pilienveida apūdeņošanas komplekts atbalsta PROGRAMMU tālvadības pults, izmantojot 2,4 GHz WIFI, kas ļauj jums iestatīt vairākus laistīšanas plānu.Kad ūdens tvertne ir Automātiskā laistīšana vai trūkst ūdens, tas būs atgādināt jums caur APP paziņošanas laikā.

2. Ūdens Taupīšanas Dizains-Automātiskā augu laistīšanas sistēma var ūdeni līdz 10 podi, telpaugi vienlaicīgi, un ūdens dziļi augsnē.Ietaupījums 70% ūdens, salīdzinot ar tradicionālo spray un augu apūdeņošana kausam, kas strādā efektīvāk, lai saglabātu jūsu laiku un ūdeni.

3. Laika Balstīta Smart Laistīšanas Smart laistīšanas ir balstīta uz vietējiem lauka apstākļos, piemēram, Laika, Temperatūras, un Saullēktu/Saulrietu.Automātiskā laistīšanas sistēma var novērst jūsu augus no drenējoša, kad jūs ceļojat, vai aizmirst uz ūdens.

4. Spēcīgs APP Funkcija-modernizētas pilienveida apūdeņošanas sistēmas 2023 atbalsta balss kontroli, atbrīvojot jūsu rokās.Un jūs varat dalīties ar ierīci, ar jūsu ģimenes locekļiem, izmantojot APP, lai viņi varētu piedalīties arī vadībā laistīšanas sistēmas.

5. 2-Ceļu Jaudas Metode: Palaist istabas augu laistīšanas sistēma, ar 4 AA baterijas (Nav Iekļautas) vai USB savienojumu jaudas.Ja USB strāvas neizdodas sūknis turpinās palaist no AA bateriju jauda (ja ir ievietots akumulators), saglabāt jūsu laistīšanas grafiku, kas notiek.

krāsa:Melna

Materiāls:plastmasa

Iepakojuma Saturs:

1 x laistīšanas ierīces

1 x USB Kabelis

1 x laistīšanas piederumi

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jauns balkona grīdas stāv puķu paliktni, āra, dārza, pagalmu sienas stūra plaukts, dekoratīvie puķu poda paliktni, multi-layer
€122.90

(par mums 1 , mūsu kompānija atrodas ķīnā lielākais vairumtirdzniecības tirgus.jebkurš produkts, kas jums nepieciešams, var nosūtīt uz mani ar produkta attēli vai modeļiem.es došu jums zemāko citāts cik drīz vien iespējams, un pēc tam likt produkta uz veikalu, lai iegādātos. 2 , visiem produktiem, ko pārdod veikalā ir patiesa, lūdzu, atpūtas droši)

Izskatās arī
5 GAB. Ilgi, Varš, Augu Dārzs, Mieti Electroculture Vara Spoles Antenas Audzēšanas Dārzs Daļas Komplekts
€19.25 €6.74

(5 gab. ilgi, varš, augu dārzs, mieti electroculture vara spoles antenas audzēšanas dārzs daļas komplekts palielināt augu augšanu: pieredze transformējošo spēku electroculture dārzkopības ar mūsu premium antenas kopumu, kas paredzēti, lai optimizētu augu vitalitāti un izaugsmi. augstas kvalitātes konstrukcija: katra antena ir rūpīgi izstrādāts ar augstas kvalitātes vara stieples un funkcijas)

Izskatās arī
Dzīvnieku Puķu Pods Sveķu Stādāmās par Sulīgs Augu Pot Corgi Žirafe Hippo Darbvirsmas puķu pods Mājas Dekoru, Dāvanu
€11.40 €7.98

(produkta informācija izgatavots no sveķu materiāliem.izmērs: aptuveni 12cm x 9cm x 11cm 6 dzīvniekiem pieejams: corgi, žirafe, lauva, hippo.zaķis, zilonis.radošā sveķu puķu podi, liels mini sukulenti un kaktusi vai citu mazo augiem.ar drenāžas caurumu aizbāzni un uz leju.roku apgleznoti atšķirīgu, funny, ornamentu, kam patīk dārza darbi.pievilcīgs maz poda,padara jūsu galda unikāls.var izmantot kā)

Izskatās arī
LBSISI Dzīve-Kāzu Dāvanu Papīra Kaste Cepumu Šokolādes Konfektes Iepakojumu, Dzimšanas dienas svinības Labā Speciāli Jums 50gab
€29.53 €23.62

(noklikšķiniet šeit, lai sekotu veikalā un tur būs vairāk atlaides kāzu dāvanu kastē materiāls:papīrs karte iepakojums:50gab vienu partiju izmērs:7*7*7cm lietošana: kāzas, svinības, jubilejas, bērnu duša vai dzimšanas dienas svinības apdare ideāls konfektes iesaiņojums, sīkdatnes/konditorejas izstrādājumu iepakošanu, rotaslietas kastes, radošās mākslas un)

Izskatās arī
100 Gab Šļirču Filtri PTFE Hidrofobās 0.22 Um Membrānu 13Mm Poru Filtrācijas nesterilas Šļirces Lab Filtri
€20.27 €16.22

([vienotu poru izmērs]ptfe adatu filtru ar vienādu poru izmērs, augsta porainība un augsta saglabāšanas efektivitāti.ptfe adatu filtra diametrs: 13mm, poru izmērs: 0.22 µm. [hidrofobās ptfe membrena]ptfe adatas šļirču filtri ir ptfe membrāna un dabas hidrofobās.tas arī nodrošina ar plašu ķīmiskā saderība, spēcīga ķīmiskā stabilitāte, inerces un hydrophobicity. [augstas kvalitātes filtrus]tās ir viegli)

Izskatās arī
Adventes Kalendārs Atpakaļskaitīšanas Somas Uzstādīt Ziemassvētku Saldumu Dāvanu Maisiņi 24 Dienas Ziemassvētku Atpakaļskaitīšanas aiz rupjš audekls Somas, Bērnu Dzimšanas dienu
€5.29 €3.70

(svinēt svētku sezonā ar mūsu unikālā ziemassvētku aukliņu, dāvanu maisiņi.tos izmanto, lai uzglabātu mazu priekšmetu, katru dienu vai kā diezgan rotājumi.nāk ar maisiem, klipus, 10m virvēm, kartēm - ideāls uzpildes kabatas ar uzkodām, nelielas dāvanas, un kas vēlas pudeles.viegls veids, lai pievienotu touch jautrības, lai jūsu svētku galda. specifikācija: materiāls: lins izmērs: soma: s:)

Izskatās arī
Augļu Grozu Mājas Apdare Augļu un Dārzeņu Turētājs Augļu Uzglabāšanas Grozs par Brīvdienu Ziemassvētkos, Dzimšanas dienas svinības Letes
€9.17 €4.86

(apraksts: 【daudzfunkcionāls] aicina: augļu grozu var izmantot, lai uzglabātu augļi, olas, uzkodas, saldumus, maizi, dārzeņus, utt. 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: augļu trauks ir izgatavots no plastmasas plāksni un dzelzs rāmis, kas ir stiprs, stabils, izturīgs, ir lielas slodzes nestspēja un var izmantot ilgu laiku. 【viegli lietojams] aicina: countertop augļu turētājs, plātņu)

Izskatās arī
100Pcs/daudz 350Gsm Kraft Papīra Kastē Jauki Kraft Kaste Balta/Melna/Kraft Iepakojuma Kaste Samll Izmēra
€30.40 €28.88

(piezīme: ja jūs pērkat 3 daudz vai vairāk par vienu izmēru, jūs varat baudīt 10% atlaidi atlaidi automātiski! paketē iekļauts:10 0 gab. tikai kasti, bez apdares . 1inch=2.54 cm=25.4 mm par izmēriem, ar 1-5mm atšķirību, jo no mērīšanas ar roku. krāsa var būt nedaudz atšķirīgs, jo monitora, paldies par jūsu sapratni!)

Izskatās arī
Tamborēt Bērniem Lelles, Adītas Rotaļlietas Lelle Trikotāžas Tamborēšanas Plīša Apdare Plīša Pildījumu Trikotāžas Lelle Dāvana Meitenēm Zēniem Toddler
€9.00 €4.50

(mūsu trikotāžas tamborētas rotaļlietas ir ideāls variants, ja jūs meklējat, lai dotu savu mīļoto cilvēku, kaut ko īpašu un endearing.šīs dāvanas ir ne tikai burvīga piemiņas ka vēlas saņēmējiem veiksmi un laimi, bet tie ir arī prātīgi.turklāt, jūs varat tos izmantot, lai izdaiļot jūsu mājas ar smalku amatnieku.par svētku dienām un citām svinībām, tie ir ideāli. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Mākslīgie Augi Zaļo Bonsai Mazās Eglītes podiņos Augus Viltus Puķu Podos Rotājumi Mājas Dārzā Puse Kuģiem, Augu Dekori
€5.60 €2.79

(mākslīgie augi zaļo bonsai mazās eglītes podiņos augus viltus puķu podos rotājumi mājas dārzā puse kuģiem, augu dekori apraksts: nosaukums: simulācijas augu iekštelpu zaļo augu mazo bonsai krāsa:zaļa izmērs: 14*14*14cm 【izvietošanu] aicina piemērots palodzes / galds / plaukts / logs / mazs kafijas galdiņš, retro pastorālo stils, piemērots gan iekštelpu un āra)

Izskatās arī
10PCS Krāsu Tukšā Dāvanu Kastē Festivāls Puses Displeja Gofrēta Iepakojuma Uzglabāšanas Parūka Kartona Kastes, Druka logo
€23.36 €21.72

(krāsu dāvanu kastē tukšu festivāls puses displeja gofrēta iepakojuma uzglabāšanas parūka kartona lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas apstiprinājums, pirms maksājumu pielāgota, lai pasūtījuma logo uzlādes standartu kartona maksa + drukas maksa = maksājumu summa piezīme: cena vienā pusē drukāšana ir $30, un papildus $10, ir vajadzīgs katram papildu pusē.šis citāts)

Izskatās arī
100% Misiņa 1/2" DN15 Vīriešu Vītne 19mm Barba Šļūteni, Cauruli Savienotājs, Tērauds, Lokano Asti Montāžas Ūdens Gāzes Eļļa Adapteri
€2.58 €1.50

(100% misiņa 1/2 dn15 vīriešu vītne 19mm barba šļūteni, cauruli savienotājs, tērauds, lokano asti montāžas ūdens gāzes eļļa adapteri produkta detaļu describtion : nuonuowell pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls : tīra vara viegli uzstādīt un ērti lietot ārpus telpām 1 gab/iepakojumā ​ piezīme : laipni lūdzam, sazināties ar mums lielā daudzumā, lai.lūdzu, pārbaudiet)

Izskatās arī
10pcs Jauns Gads, 2024 Ziemassvētku Aploksnē, Dekoratīvi Ziemassvētku Rotājumi uz Mājām Bērniem Dāvanas, Ziemassvētku Eglīte Dekori Navidad Noel Kerst
€7.95 €4.77

(produkts: ziemassvētku aploksnē rotājumi materiāls: non-audumi izmērs: 8x12cm lietošana: laimīgu jauno gadu ziemassvētku eglīte apdare ,radītu ziemassvētku atmosfēru,ziemassvētku dāvanas, kas piepildīta ar candy bērniem. motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. piezīme: sakarā ar citu monitora un kameras gaisma var radīt nelielas krāsu atšķirības, mazliet dažādu)

Izskatās arī
DIY Vēja Lāpstiņu Modeļa Komplekts Bērniem - Zinātne Eksperiments ir Izglītības Rotaļlieta, lai Uzlabotu praktiskās Prasmes un Iztēli
€11.97 €5.63

(apraksts rokasgrāmata montāža modeli, ievērojami uzlabot bērniem praktiskas iemaņas un bērnu iztēli un darbības spējas.laba dāvana bērniem un studentiem. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā - materiāls: - izmērs: 12 x 15 cm paketi, ieskaitot 1 x vējš lāpstiņu modelis 1 x vējš lāpstiņu modelis)

Izskatās arī
Svētku Eglīšu Svārki Balta Plīša Sniegpārslas, Ziemassvētku Eglītes, Svārki Diy Dekoratīvus Aksesuārus par Ziemassvētki 2024. Gadam Svētku par Ziemassvētkiem
€12.68 €9.00

(svētku eglīšu svārki balta plīša sniegpārslas, ziemassvētku eglītes, svārki diy dekoratīvus aksesuārus par ziemassvētki 2024. gadam svētku par ziemassvētkiem apraksts: elegants, apaļas formas ar snowflake pattern pievieno pieskārienu elegance un spīdumu jūsu ziemassvētku koku. salokāms dizains ērtai uzskaites un telpas taupīšanas uzglabāšanas, kad to neizmanto. universāls)

Izskatās arī
AIBIIN Izlaiduma Fotogrāfijā Fona Klases 2024. gadam Balli Grad Mirdzēt Fons Partijas Apdare Absolventi Portrets Photozone
€48.95 €29.37

(izlaiduma fotogrāfijā fona klases 2024. gadam balli grad mirdzēt fons partijas apdare absolventi portrets photozone)

Izskatās arī
Halovīni Ragana Kāju Vainags Halloween Multi Kāju Ragana Vainags Zirnekļa Ragana Vainags Rāpojošs Sienas Dekori Halloween Puse Supplies
€19.07 €12.39

(šajā halloween vainags durvju apdare padarīs jūsu mājās vairāk burvīgs naktī ar savu spooky dizains.tas ir izgatavots no izturīga materiāla, kas nav izbalināt vai sabruks viegli.pēc izņemšanas vainags, jūs varat saglabāt to uz nākamo festivālu, vai to izmantot kā sienas dekoru.šī uzkrītošā vainags, protams, piesaista uzmanību un komplimentus no saviem viesiem un kaimiņiem. specifikācija: nosaukums:)

Izskatās arī
Mini Pūce Statuja Pasaku, Zāles Pļāvēji, Dārza Miniatūras Statuetes Dārza Statuja Pūce Figūriņas Mājas Un Dārza Statuja Apdare Piederumi
€4.70 €2.34

(lode p oints: 1. augstas kvalitātes materiāls: pūce statuetes ir izgatavots no izturīga sveķiem, tas ir viegls, bet izturīgs dizains, un tas nav viegli koroziju un izturīgs pret novecošanos. 2. ainavu apdare: pūce miniatūra ir pamata ainavu diy apdare.tas ir ideāli piemērots dekorēšanai dārzu, mājas, tabletop, terašu vai klāja.tas izskatās apdullināšanas jebkurā dārzā. 3. gudrs un)

Izskatās arī
Mākslīgā Eikalipta Lapu Dekoratīvais Vainags Mākslīgās Zaļās Lapas, Zaļumi Vainags Ziemassvētku Vainags Priekšējo Durvju Sienas, Loga Pa Vārtiem
€29.37 €15.27

(funkcijas : 1. pavasarī un vasarā ideāls, vainagi, kas viesus laipni uzņem savās mājās.šis vainags ir patīkams papildinājums ikvienam, kas ir priekšā durvīm, un lielisks veids, kā svinēt svētkus. 2. lūdzu, ņemiet vērā, ka tas ir viegli izspiest laikā, loģistikas un transporta, kā arī ziedi un lapas kritīs nost vai deformēties dēļ nekontrolējama faktori, piemēram, throwing. 3.)

Izskatās arī
Elegants Ziemassvētku Eglītes Rotājumu Kulons Dekoru Lieliska Dāvana Bērniem M6CE
€2.49 €1.99

(funkcijas: ootdty mūsu ziemassvētku eglīšu rotājumi ir jābūt, lai pievienojot svētku pieskārienu jūsu brīvdienu dekori.ar savu skaisto dizainu un vieglu materiālu padara ideāls papildinājums jebkuram ziemassvētku eglīte. izstrādāts no kvalitatīviem materiāliem, mūsu ziemassvētku eglīte apdare ir izturīga un ilgi kalpo.tā pievienot šarmu uz jūsu mājās un ir pārliecināts, lai)

Izskatās arī
DIY Plastmasas Balonu Kolonnas Stāvēt Komplekti Arch Stāvēt ar Rāmja Bāzi un Polu Kāzu Bērniem Dzimšanas dienas ballīti Dekorācijas Piederumi
€25.58 €4.20

(diy plastmasas balonu kolonnas stāvēt komplekti arch stāvēt ar rāmja bāzi un polu kāzu bērniem dzimšanas dienas ballīti dekorācijas piederumi nosaukums: balonu aksesuāri stāvēt, balonu arkas uz galda materiāls: plastmasa/latekss krāsa: kā attēlā izmērs: kā attēlā daudzums: 1 set piezīme: 1.jo lieluma mērījumiem, kas ir roku darbs, tur var būt 0.1-0.3)

Izskatās arī