Tagi: sniegpārslas stils

Cena €5.36

Pilns apraksts

Posteņa Nosaukums

Vairumtirdzniecības pogu saldūdens Pērļu Neatkarīgu kaklarota

Pērļu Veids

dabīgo Saldūdens pērli

Neatkarīgu Izmēra

20 mm

Perlamutra Krāsa

Melns

Pērļu Forma

Poga

Pērle Pakāpe

AAA

Pērļu Izmērs

11-12 mm

Neatkarīgs Materiāls

925 Sterling Sudraba

Citas krāsas Balts/Rozā/Lavanda/melna

Iepakojums Un Transportēšana

Iepakojums:

1.Rūpīgi iepako maisos un kastēs ar vārstu, somas,burbulis plēvju un kartona .

2.Pēc klienta detalizētas prasības.

Piegādes laiks:

1.Pēc tam, kad saņem naudu 3-5 darba dienu laikā par pasūtījumu noliktavā .

2.Ja preces ir nepieciešams pielāgot ,tas būs 7-30 darba dienu laikā pēc pasūtījuma summu .

Maksājums :

1.Jūs varat maksāt ar T/T, western union,Moneygrams ,paypal un Darījumu

2.Pielāgotus lai,30% jāsamaksā pirms ražošanas un līdzsvara maksā pirms nodošanas .

3.Par akciju kārtībā ,pilns maksājums jāveic pirms piegādes .Mūsu Pakalpojumi

1. Atbilde savu izmeklēšanas laikā 24 darba stundas.

2. Pieredzējuši personāls atbildēt uz visiem jūsu jautājumiem profesionālajā un brīvi pārvalda angļu valodā.

3. Ar dažādu izmēru, formas, krāsas.

4. Cenas ar labas kvalitātes

5. Paraugs pieņemams

6. Nelielu daudzumu pieņemt

7. Ātra piegāde

8. Pielāgoto dizainu ir pieejams Uzņēmuma Informācijas

PearlsATPearls Kultivētas Pearl Farm.ir kvalitatīvs ražotājs, kas ietver saldūdens akvakultūra, intensīvas apstrādes un vairumtirdzniecības darbības saldūdens Pērlēm.Mums ir vairāk kā desmit gadu pieredze un iemaņas, ražošanu un pārdošanu saldūdens Pērles un mūsu klientu bāze ietver sevī vairākus vietējos, kā arī ārzemju klientiem.

Mēs piedāvājam dažādu šķirņu augstas kvalitātes saldūdens Pērles, kas svārstās no zaudēt pērles, pusfabrikāti rotaslietas, lai gala produktu, piemēram, kaklarotu , rokassprādžu, gredzenu, auskaru utt.Mēs arī nodrošina pielāgotu pakalpojumu klientiem, kuri vēlas izmantot savu dizainu.Biežāk UZDOTIE jautājumi

Kāpēc izvēlēties Mūs

1. Visi mūsu pērles ir no kultivētie pērļu fermas.Specializējamies pearl tirdzniecības un ražošanas,kam ir veikals,rūpnīcas un pērļu fermas.

2. Nodrošina tūkstošiem pērļu dizainu,arī akceptē pielāgotus pakalpojumus.

3. Pērļu forma: apaļa, ovāla, off kārtā, asaru lāse, pogas, dzīvoklis, pērle un utt.

4. Mēs varam piegādāt zaudēt pērles, saldūdens pērļu daļa, pērļu krelles, pērļu aproce un kulons visi ir pieejami.

5. Tiešu vairumtirdzniecības cenu,mazo MOQ,ātra piegāde.

6. OEM & ODM, pielāgotus rotaslietas ir pieņemts.

7. Ideāls klientiem pakalpojumus ar profesionālu ieteikumu.

8. Vislabāk pēc pārdošanas pakalpojumu.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: PP0041
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Kuloni
  • Kuloni Tips: slide
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Formas\raksts: AUGU
  • Metālu Tips: Tibetas sudraba
  • Art. - Nr.: PP0041
  • Sods vai Modes: Modes
  • Materiāls: pērle
  • Pērļu Veids: Saldūdens Pērles, Dabiskā Saldūdens Pērles
  • Stils: Classic, Romantisks
  • Dzimums: SIEVIETES

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

S925 Sudraba Zelta Pārklājumu Hetian Jade Piliens Auskari Sievietēm, Lapis Lazuli Ziedu, Ģeometriskajiem Moderns Auskars Smalkas Rotaslietas
€59.16 €35.50

(laipni lūgti manā veikals s925 sudraba zelta pārklājumu hetian jade piliens auskari sievietēm, lapis lazuli ziedu, ģeometriskajiem moderns auskars smalkas rotaslietas 【size] aicina: garums & platums apm. 48mm*12mm (ietver auskars ir āķis) (manuāla mērīšana: kļūdas ir normāla) 【svara] aicina: 1 pāris apm. 7.1 g 【materiāls] aicina: starptautiskā)

Izskatās arī
20pcs 20/25mm Nerūsējošā Tērauda Vītā Kolonnu Montāžas Stienis Piekariņi Kulons Savienotāji Dubultu Caurumu Auskari Rotaslietu izgatavošana DIY
€3.47 €1.76

(20pcs 20/25mm nerūsējošā tērauda vītā kolonnu montāžas stienis piekariņi kulons savienotāji dubultu caurumu auskari rotaslietu izgatavošana diy >> materiāls: nerūsējošais tērauds, augstas kvalitātes!nav izbalināt! >> izmērs: garums 20mm, 25mm. >> krāsa: zelta krāsu, tērauda krāsā. >> funkcija: vilināt auskari kuloni, krelles piekariņi, aproce pieņemšanas. >> paketi,)

Izskatās arī
Sakausējuma Skatīties Formas Gredzeni, Modes Vintage Punk Regulējams Atvēršanas Gredzeni, Dāvanu Rotaslietas Pāris Gredzeni Sievietēm
€0.65 €0.40

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. nosaukums: skatīties formas gredzeni krāsa: melns, zelts materiāls: sakausējuma izmērs: iekšējais diametrs-17 mm paketē iekļauts: 1gb skatīties formas gredzeni piezīme: 1.lūdzu atļaut 0-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. 2.sakarā ar atšķirību starp)

Izskatās arī
Dubajas Zelta Krāsu Kristāla Juvelierizstrādājumu Komplekti Sieviešu Līgavas Puses, Kaklarota, Auskari Rokassprādze Gredzens
€29.53 €11.81

(♥jebkurā gadījumā piederumu : piemērots kāzu, saderināšanās, izlaidumi, svinības, balles, ikdienas valkāšanai un jebkurā gadījumā, lai būtu skaista dieviete. ❤unikāls dizains :klasisks un elegants vienmēr iet kopsolī ar modi,kas dos mūžīgu aksesuārs jebkurā juvelierizstrādājumu kolekciju.var valkāt ar elegants gadījuma ar oficiālu attire vai kāzu kleitu ,nekad iet no stilā.stāvoklis:100% new daudzums:)

Izskatās arī
Ir 2021. Jauno Populāro Ziedu Formas Pirksta Gredzens Regulējams Interneta Slavenība Sexy Pirksta Gredzenu Sieviešu Rotaslietas, Aksesuāri
€1.88 €1.34

(ir 2021. jauno populāro ziedu formas pirksta gredzens regulējams interneta slavenība sexy pirksta gredzenu sieviešu rotaslietas, aksesuāri materiāls : vara produkta izmērs: 14*5 mm produkta svars : 1.5 g)

Izskatās arī
Mini Jauks Plīša Lācis Keychain Gudrs Aniaml Keyring Karājas Rotājumu Atslēgas Turētājs Mugursoma Somas Šarmu Dāvanu Meitenēm, Sievietēm
€1.43 €0.74

(funkcijas: šī ir jauka plīša lācis kulons keychain.cute karikatūra forma ir piemērota visu veidu cilvēkiem. tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, ar smalku workmanships, izturīgs un ērts.vieglo svaru, nav viegli izbalināt, viegli pārvadāt. jūs varat savākt taustiņus, lai izvairītos no zaudēt tiem.to var arī piestiprināt pie mugursomas, automašīnu vai jebkur jūs varat)

Izskatās arī
26 Vēstuli Sveķu Lējuma Veidnes DIY Rotaslietas Liešanas Veidnes Rotaslietas, Amatniecības
€4.61 €3.79

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šis angļu pelējums ir izgatavoti no silikona, elastīgs, izturīgs, un atkārtoti.gluda interjeru. sveķu pelējuma var izmantot sveces/wax/ziepes. vieta pelējuma uz līdzenas virsmas, pārlej sveces kušanas/wax/ziepes vai sveķu, jāgaida materiālu, lai sacietēt, un tad ņemt to off. šāda veida pelējuma var veikt sveķu)

Izskatās arī
Vīriešu Papildu Tērpi Akmens Maska Lakatu, Atloks Pin Pin Uxedo Ņieburs Apkakles Vabole Pin Broša Rotaslietas
€1.37

(tips: broša pin dzimums: vīriešu stils: fashion krāsa: zelta materiāls: varš iezīmes: spalvu dizains, burvīgs aksesuārs, lieliska dāvana izmērs: 9.5 cm -8.5 cm/3.74 -3.35 (apm.) piezīmes: 1. salīdzināt sīki izmēri ar jums, lūdzu, atļaujiet nelielu starpību dēļ, manuāla mērīšana. 2. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem,)

Izskatās arī
Kabatas pulkstenis, Kaklarota, Mikro Polyhedral dambretes kauliņus Keychain Kulons Rotaslietas Spēlmaņiem
€5.97 €4.24

(funkcijas: ootdty ; paaugstinātu jūsu galda spēļu pieredzi ar mikro polyhedral dambretes kauliņus kopums, ideāli rpg cienītājiem. izgatavots no augstas kvalitātes sakausējuma, šie antīkie dambretes kauliņus nodrošinātu līdzsvarotu un randomizēti ruļļi, aizraujošas spēļu paredzētas spēlmaņiem, kam patīk dažādas rpg un kāršu spēles, šī universāls dambretes kauliņus)

Izskatās arī
Karstā Spēles Honkai: Zvaigzne Dzelzceļa Anime Attēls Welt Yang Dan Heng Gepard Landau Gudrs Akrila Keychains Kulons Dekoru Rotaļlietu Dzimšanas Dienas Dāvana
€1.97 €0.98

(karstā spēles honkai: zvaigzne dzelzceļa anime attēls welt yang dan heng gepard landau gudrs akrila keychains kulons dekoru rotaļlietu dzimšanas dienas dāvana produkta nosaukums: honkai: zvaigzne dzelzceļa anime skaitļi taustiņu ķēdi izmēri: aptuveni 6cm iepakojums: opp neatkarīga iepakojums amats: dāvanu, rotaļlietas ,kulons labdien, dārgie draugi, paldies jums par ierašanos. mēs)

Izskatās arī
150-1000Pcs 3 4mm Šarmu, čehu Stikla Pērlītes Sēklas Distances Zaudēt Apaļu Caurumu Pērlīšu Par DIY Rotaslietu izgatavošana Secinājumi Piederumi Piederumi
€2.10 €1.47

(150-1000pcs 3 4mm šarmu, čehu stikla pērlītes sēklas distances zaudēt apaļu caurumu pērlīšu par diy rotaslietu izgatavošana secinājumi piederumi piederumi stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes krāsa:kā attēlu materiāls: stikls paketi, ieskaitot: 150-1000pcs(iepakojumā) fit : veicot materiāli, roku darbs diy kaklarota&rokassprādzi rokassprādze iepirkšanās)

Izskatās arī
Modes Tehnoloģijas Android Tālrunis Iekārtas Ūdensizturīgs NFC Pirksta Gredzenu Saprātīga Valkājamas Savienot Smart
€2.06 €1.23

(stāvoklis: jauns tips: nfc smart gredzens materiāls:titāna tērauda + nfc smart čipa dzimums: sievietes, vīrieši krāsa: melna/balta/sarkana izmērs(pilna u. s. izmēri pēc izvēles): 6/7/8/9/10/11/12/13 nfc smart gredzenu piemērošanu programmu; atbalsts izmantot android mobilo telefonu nfc funkcijas; produkta apraksts: nfc smart čipa gredzens ir moderni valkājamas)

Izskatās arī
Avārijas-Glābšanas Keychain, Āra Visskaļāk Sakausējums-Svilpes Keychain
€1.33 €0.89

(funkcijas: ootdty viegls un aprīkots ar keychain, viegli pārvadāt; šī ir lielāks, arī ir skaļāks un āra avārijas-krājumi ir pieejami; alumīnija sakausējuma materiāla, virsmu krāsot ar anodic oksidācijas tehnoloģija, kas neizbalo un ir ilgāks kalpošanas laiks. plaši pieteikums: visskaļāk izdzīvošanu-svilpes, plaši tiek izmantota mūsu ikdienas dzīvē, un tās būs)

Izskatās arī
Pandora, 925 Sudrabs Little Daisy Gredzenu Sieviešu Valentīna Dienā, Jaunajā Gadā, Rotaslietas, Dāvanu
€18.42 €10.31

(postenis funkcijas: materiāls:s925 sudraba vienumi stāvoklis: 100% new iepakojums: maisiņš ar gredzena izmērs: 6(52), 7(54), 7.5(56), 8.5(58) krāsa: skaida dzimumu:sievietēm informācija: daisy ir pozitīvs puķu pildīta ar simbolismu.uzzināt, ko nozīmē, lai jums ar šo atvērt gredzenu.rotāta ar divām akmens-izpušķot margrietiņas, tas kubiskā)

Izskatās arī
Dabas Tibetas Agate Onyx Dzi Krelles Ovāls Rotaslietu izgatavošana Diy Kaklarota, Aproce Piederumi Grade Aaa 11x38mm Tibetas Dzi Pērles
€12.03 €8.42

(produkti dati : dabas tibetas agate dzi krelles,paziņojumu, ovālas, divu toņu, grade aaa, 11x38mm, caurums aptuveni 2mm, pārdod ar pc nr.:131224174032weight:11.5 gramsize:11.00x38.00x0.00 mm iepakojums: samaksa : kredīta kartes ,reālā laika zīmola nodošana ,bezsaistes maksājumu ,var izvēlēties metodi, kas ir ērtāk .lai aizsargātu jūsu intereses,mēs varam pieņemt, alipay (darījuma), tāpēc,)

Izskatās arī
Meitenes, Līgavas Rokas Ziedi Roku Darbs Kāzu Balli Puses Boutonniere Rožu Aproce Auduma Roku Ziedi Kāzu Aksesuāri
€2.68 €1.34

(modname=ckeditor pavisam jaunu mākslīgo rokas ziedu,ņieburs simulācijas ziediem: eiropas stilā materiāls : audums krāsa: kā parādīts godu līgavas ir rokas aproce kāzu piegādēm visiem viesiem mākslīgo rožu kāzu drānās rokas ziedu ģimenes dārza dekorēšana, svētku dekorēšana dāvanu kastē piederumi, dzimšanas diena dāvanas, utt.paketē iekļauts: 1*rokas ziedu vai 1*ņieburs piezīmes: 1. sakarā ar atšķirību)

Izskatās arī
zaudēt krelles saldūdens pērļu pelēkā krāsā, pie apaļā 5-6mm raksturs 15" par rotaslietas krelles FPPJ vairumtirdzniecība
€47.03

(metāls: saldūdens pērles forma:gandrīz apaļa krāsa : pelēka izmērs:5-6mm garums 15inch jums nopirkt vairāk, daudz lētāk ! šie tā nav pabeidzis kaklarotu ,jūs varat diy, lai padarītu rotaslietas !vai jūs varat iegādāties saliekamos manā veikalā , es varu bez maksas izdarīt gatavo rotaslietas jums !)

Izskatās arī
Palielināmais Stikls 12 LED Gaismas Darbvirsmas 2.5 Šūšana, Remonts Amatniecības Lasījumā
€9.23 €4.80

(apraksts: šis palielināmais lasījumā galds ir izgatavots no abs rāmis + augstas kvalitātes pvc objektīvs; pilnas lappuses izmēru un taisnstūra forma, kas padara lasīšanu pa visu lapu, vieglāk nepārvietojot ; četru kāju statīvs ļauj jums iestatīt kā mini-galda vairāk nekā kāds, kuru lasāt, vai strādā.kamēr kakla vadu, to pārveido portatīvo lasot uz gultas vai ne līdzenas virsmas; 12)

Izskatās arī