Cena €17.38 €24.84

Pilns apraksts

modname=ckeditor Stilam: 10/20pcs Dāvanu maisiņi+10/20pcs Bowknot+apmēram 50/100g Sadriskāt Papīra

Stils B: 10/20pcs Dāvanu maisiņi+apmēram 50/100g Sadriskāt Papīra

Stila C: 10/20pcs Dāvanu maisiņi

Stila D: 10/20pcs Dāvanu maisiņi+ 10/20pcs Bowknot

+apmēram 50/100g Sadriskāt Papīra +10/20pcs Karte

Silts padomi:

Cienījamais pircējs, jo apgaismojuma efektu, monitoru spilgtumu, manuāla mērīšana, utt., tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu un izmēru starp foto un faktisko objektu.Izmēri ir pielaide par 1cm.No sirds ceru, ka var saprast!

Paldies ļoti daudz!

Specifikācijas

  • Materiāls: Kartona
  • Godu: Kāzu & Iesaistīšanos, Kristību & Kristības, Dzimšanas Dienas Svinības, Pateicība, Puse, Ziemassvētku, Kāzas, Jubilejas
  • Raksts: tīrtoņa krāsu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • CN: Ķīna

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5gab Mājas Rotājumi Džungļu Lapu Hawaii Party Piegādes Palmu Lapu Cērtes Palmu Lapu Filiāle Mākslīgās Palm Leaf Tropu Puse Rotājumi
€12.19 €6.22

(apraksts tas ir šiks un atšķirīgu palmu lapas, skaists un spilgts.izmantojiet to ar skaistu vāzi, tas būs pievienot dažas māksliniecisko atmosfēru jūsu mājās.dekorēšana dzīvojamā istaba, ēdamistaba vai mācību telpa, arī dekorēšanas kāzu ziedu kompozīcijas. funkcijas -materiāls: žāvētu ziedu -dabas un svaigu izskatu paredzēti, žāvēti palmu lapu dekoru var kalpot jums)

Izskatās arī
3500W Elektriskā Nepateicīgs Instant Karstā Ūdens Sildītājs 110V Vannas Krāns, Krāna Apkures un 3 Sekundes Instant Apkures MUMS Plug
€70.94 €30.50

(3 sekundēs, kas ir karsti, tiešām termostats ar automātisku jaudas-off, kad noplūdes instant apkure, jūs varat izmantot karstu ūdeni, kā jums patīk.mini ķermeņa, enerģijas taupīšanu, augstu efektivitāti lcd digitālais temperatūras displejs.nerūsējošā tērauda konstrukcija, izturīgs, elegants un moderns.viegli uzstādīt zem vannas istabas vai virtuves izlietnē, lai mazgājot traukus, pārtiku, apģērbu un)

Izskatās arī
45 Vadītājs Mākslīgo Rožu Stādījumiem Plastmasas Viltus Ziedu Stādījumiem Zaļo Lapu Augu, Ziedu Stādījumiem Kāzu Mājas Apdare Ziedu
€4.72 €2.35

(rūpnīcas tiešu vairumtirdzniecības augstas kvalitātes mākslīgie ziedi, visas rūpnīcas pārdošanas cena specifikācija: aptuveni 2,5 metrus garš/sloksnes, ar 45 ziedi uz vienu joslu, un ziedu diametrs ir apmēram 4cm. sver aptuveni 0.04 kg/bārs)

Izskatās arī
3PCS Rotājumi Vāks Vīna Pudeli Par Ziemassvētku Rotājumi,Svētku Dāvanas, 3.9X10.6 Inch
€15.25 €9.46

(1. trikotāžas vīna pudele vāki ir izgatavoti no poliestera, kas ir zināma elastība, un to ir viegli stiept.jūs varat nodot to uz ārpusi no pudeles, kā rotājums, šie maisi pievienotu svētku pieskārienu. 2. piemēram, ziemassvētku rotājumi, šie vīna pudele vāki ir lielisks papildinājums ziemassvētku.šie rotājumi var saģērbt ziemassvētku puse, un ir ideāls dekorēšanai vīna un šampanieša pudeles. 3.)

Izskatās arī
Mākslīgie Ziedi Pot Lavandas Biroja Dekori Telpaugi Ēteriskās Eļļas Rotā
€16.22 €7.79

(apraksts visi materiāli ir videi draudzīgi materiāli, ziedi ir ļoti skaista un tie ' t izskatās vai jūtas, jūtas un krāsu izskatās ļoti dabiski, ļoti reāla meklē apkopes. spilgti ziedu kompozīcijas, izskatās, mākslas darbu, lielisks klāt ģimenes loceklis, mīļotājiem, draugiem, kolēģis, paziņa, kaimiņš, kam patīk lavanda ziedi, šo mākslīgo lavandas ziedi ir lieliska izvēle, lai cilvēkiem)

Izskatās arī
Zēns/Meitene, Folija Baloni, Bērnu Dzimumu Atklāt Puses laimes Dzimšanas dienā, 1. Dzimšanas dienas svinības Baby Dušas Rotājumi
€3.05 €2.22

(apraksts:zēns/meitene, folija baloni materiāls: folija krāsa : kā parādīts attēlā)

Izskatās arī
Santa Claus Rotājumi Ziemassvētku Eglītes Lelle Ziemassvētku Amatniecības Piederumi Izdrukāt Vizuļi Ziemassvētku Eglīte Kulons Dāvanas Mamma Tētis
€10.53 €5.27

(šie santa claus rotas ir ne tikai ideāls ziemassvētki, bet arī kalvītis un citi svētku pasākumi.tie ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, kas ir izturīgi pret nodilumu.jūs varat izmantot tos, lai izveidotu jautru atmosfēru jūsu mājās vai klasē.tās var izmantot arī kā dāvanu tagus pievienot personisku pieskārienu jūsu dāvanām. īpašības: produkta nosaukums: ziemassvētku eglīte)

Izskatās arī
Mazās Sienas Karājas Tāfele Glezna Koka Karkasa Tāfeli Restorānu Pieliekamais Īpašs Notikums, Apdare, Mājas Dekoru Skola
€6.37 €4.27

(apraksts: 【plašu piemērošanu] aicina mazos sienas karājas tāfele var izmantot diy sienu apdare, mājas apdare, ziņojumu, laipni zīme, kāzu svinības, restorāni izvēlne, utt.tas ir piemērots lietošanai mājās, ofisa, viesnīcu, restorānu, bāru un tā tālāk. 【viegli pakārt] aicina tāfeli nāk ar karājas virve un var pakārt pie sienas, durvis vai jebkur citur, kur vēlaties. 【viegli)

Izskatās arī
Āra Automātiskā Telts Kempinga Telts Āra Automātiskā Telts Nojume Bērnu Āra Automātiskā Ātri Atvērt Pludmales Telts M
€15.68 €11.44

([dizainu nojumi un logu ventilācijas] mini -up telti ar 360 grādu logu ventilācijas funkcija ir paredzēta, kas var labāk izkliedē siltumu un smaržu cilvēka organismā.sniedz visvairāk skaistas pludmales ainavu. [anti-ultravioleto staru, vēja un smiltīm] uz augšu pludmales telts ir izgatavota no augstas kvalitātes anti-ultravioleto materiāli, kas var ievērojami bloķē saules gaismu, un tieši aizsargātu)

Izskatās arī
Smilšu Komplekts Smilšu Inžektora Sprauslas Piederumi K Sērijas Šļūteni, Augstspiediena Mazgāšanas Iekārtu Nomaiņa Smilšu Strūklu Rezerves Daļas
€20.60 €14.42

(funkcijas: * jūs iegūt pavisam jaunu un augstas kvalitātes spridzināšanas mazgātājs jauda rīks! * izgatavotas no augstas kvalitātes materiāli, augstas kvalitātes un ražošanas procesa, spēcīgs un izturīgs, lieliski kalpošanas laiku. * piemērots noņemot eļļas, rūsas un grūti netīrās,viegli tīrīt noturīgiem traipiem *var izmantot uz spiediena mazgātāju. specifikācijas)

Izskatās arī
Custom printed logo spilgtas gaismas, pildspalvas ar Apdruku, Personalizētu Stylus pildspalvas Bagāžnieka Black Rakstot Tintes kāzas, dzimšanas dienas dāvanas
€27.23 €21.79

(materiāli tintes, tukšu tintes, gumijas ♥ personalizētu - pēc spožas gaismas lodīšu pildspalva ar irbuli. šī krāsains, klasiskās reklāmas pildspalva būs mīļākie pēc kāzām, konvencijas, bērnu dušas, grand atveres, skatēs, family reunions, skolas pasākumos, ziemassvētku dāvanas, dzimšanas dienas, korporatīvi pasākumi un tik daudz vairāk! ♥ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: -----)

Izskatās arī
15Pc Nūjiņas, Bērniem, Pasaku Nūjas Meitenes Kostīms Prop Darbības Aksesuārus Puses Piegādes Cosplay Plastmasas Plaything Bērnu Posmā Pasaku Zižļus
€14.36 €8.33

(apraksts šie pasaku zižļus izmantot plastmasas materiālu, spēcīgs un izturīgs, drošs un bez asumiem, gan bērni un pieaugušie var izmantot tos drošs.izsmalcinātu un jauki zvaigžņu dizaina uz virsmas, var būt labas partijas apdare aksesuārus.vienkāršs krāsu, vieglais svars, viegli ejams, var arī būt par brīnišķīgu dāvanu izvēle bērniem. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:)

Izskatās arī
Halloween Salvešu Gredzenu Galvaskausa Spooky Smaidošas Sejas, Ķirbju Drukāt Ilgi Pušķis Lielas Krelles, Elastīgās Virves, Salvešu Turētājs, Svētku Dekori
€1.13 €0.45

(halloween salvešu gredzenu galvaskausa spooky smaidošas sejas, ķirbju drukāt ilgi pušķis lielas krelles dekoru krāsains dekoratīvās elastīgās virves salvešu turētājs uzlabot jūsu halloween puse ar šo gudrs un spooky autiņu gredzeni. izveidot interesantu un pārsteidzošu atmosfēru, lai viesi, ar šo uzkrītošā halloween rotājumi. lielisks papildinājums, lai halloween pusēm, haunted)

Izskatās arī
100 Gab. Kokvilnas Piepildīta Kartona Papīra Zelta Rotaslietas Kastes Dāvanu Lietā #11, 2 1/8 x 1 5/8 x 3/4 Collas, Zelta Krāsā
€31.71 €28.22

(krāsa: zelta,sudraba,spīdīgs krīklis zilā,melns virpulis,damask iespiests brūnā,melns matēts gadījumā:līgavas dušas, mātes diena, kāzu, ziemassvētku, izlaidums, jubileja, dzimšanas diena, halloween, pateicības, valentīna daybridal duša, mātes diena, kāzu, ziemassvētku, izlaidums, jubileja, dzimšanas diena, halloween, pateicības, valentīna diena kartona kastes, papīra kastes)

Izskatās arī
Musulmaņu Islama Kuģiem, Mājas Dekoru Svētku Galda Rotājumu Islāma Musulmaņu Puse Dekori
€7.99 €4.31

(apraksts šo akrila rotājumu dos lielāku festivāls skaistumu jūsu telpā.vienkārši uzlieciet to uz galda, plaukta vai jebkurā vietā jūsu vēlas, lai rotā, viegli rada unikālu, īpašu ramadan mubarak atmosfēru.piemērots guļamistaba, dzīvojamā istaba, biroja galda dekorēšanai utt. funkcijas -krāsa:zelta -materiāls:akrils -izmērs:20.00x16.00x6.00cm/7.86x6.29x2.36in -)

Izskatās arī
Sadzīves puķu podu Grāmatu Miniatūras Bērnudārzos, Bonsai Podi Balkona puķu podu ar Vāku
€22.76

(apraksts liels augu audzēšanas un sukulenti.izgatavoti no papīra, papīra masas, pet izturība.pievienot touch of elegance jūsu dārza, novietojot šo augu konteineros uz jūsu balkona vai terases.liels sukulenti, , ziediem un citiem augiem. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīrs, papīra, pet -izmērs:8.40x8.40x8.50cm/3.30x3.30x3.34in -piezīme: jābūt)

Izskatās arī
15pcs Putnu Formas Svilpe Rotaļlietas, Multfilmas Svilpe Rotaļlietas, Koka Svilpes Bērnu Mūzikas Rotaļlietas (Random Krāsu)
€10.49 €5.04

(apraksts tie ir izgatavoti no labas kvalitātes materiāla uz ilgu laiku un izmantot.šie uzmundrinoša svilpe ļaus puse, ievadiet posmā ātri, viņi ir smieklīgi un pievilcīgu.ideāli piemērots dzimšanas dienas, svētki, kāzas, karnevāls, brīvdienu pusēm, sporta pasākumos utt. funkcijas - krāsa: random krāsa. - materiāls: koks. - izmērs: 3.70x2.50x5.50cm/1.45x0.98x2.16 collu. -)

Izskatās arī