Cena €105.12

Pilns apraksts

Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums!

Savietojams IRobot Roomba S9 Sērijas s9 (9150) s9+ s9 Plus (9550) Birste, Montāža Nomaiņa (S9).Ideāls nomaiņa jūsu iRobot tīrīšanas galvas moduļus.

Izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīga un nodilumizturīga.Par irobot s9 rezerves daļas

Pamatoti dizains padara to viegli uzstādīt un noņemt, lai jūs varētu ātri nomainīt vecās vai bojātas detaļas.

Mūsu nomaiņa tīrīšanas galvas moduļus, kas paredzēti, lai darbotos klusi, bez jebkādiem trokšņiem.Saprātīgi struktūra nodrošina tīru un klusu dzīves telpa.

Ieteicams izmantot roomba s9 plus " rezerves daļu un aizstāt tos reizi 2-3 mēnešos, atkarībā no lietošanas biežuma

Materiāls: Plastmasa+ABS

krāsa: melna+zaļa

Iepakojuma Saturs:

1 x Tīrīšanas suka modulis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Par Omni 2 C102CN Nomaiņa, Rezerves Daļas, Piederumi, Hepa Filtrs Mop Pamatni, Putekļu Maiss
€33.39 €16.69

(1. jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs iekārtas. 2. labs piederumi, lai jūsu mājas robotu, lai saglabātu optimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana.visi vienlaikus samazinot putekļi, putekšņi un citi no seeping gaisā, ko elpojam jums. 3. lai sasniegtu vislabākos attīrīšanas un filtrācijas spēkā, tīrīšanas)

Izskatās arī
Galveno Suku Nomaiņa Piederumi piemēroti Xiaomi Mijia Robots Vakuuma Mop 3C B106CN STYJ02YM Nomaiņa Rezerves Daļas Grīdas Birste
€13.17 €3.82

(pavisam jauna, augstas kvalitātes materiāla, labi veidots, izturīgs un labi saskaņota ar veco iekārtu. labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots, kas veic tās labākās. ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes. lai sasniegtu vislabāko attīrīšanas filtru efektu, tīrīšanas piederumi, būtu jāmaina ik pēc 2-3 mēnešiem, atkarībā no lietošanas)

Izskatās arī
Mīksto Spilvenu Potēti Skropstu Pieaudzēšanas Spilvens Pagalvi Kakla Atbalsts U Forma Profesionālās Salons Ūdensizturīgs Līdzeklis Ādas
€28.86 €14.72

(ergonomisks dizains labākais kakla atbalstu.pu ādas vāks būs pievienot vēl lielāku komfortu .spilvens jūsu ērtāk darbības workspace!atmiņas putu pildījumu.ne-alerģiskas un toksiskas.perfekta skropstu spilvenu krēslu.modeļa numurs: spilvena, lai skropstu pieaudzēšanas forma: u-formas svars: 0.5-1 kg krāsa:melna materiāls:pu ādas + sūklis izmērs:50 x 20 x 12cm iepakojuma saturs: 1 x spilvena tikai iepriekš)

Izskatās arī
4gab 28inch x 12inch Elektrostatiskā Filtra Kokvilnas,HEPA Filtrēšanas Neto PM2.5 par Philips Xiaomi Mi Gaisa Attīrītājs
€4.77 €2.72

(izmantot elektrostatiskā filtra materiāls, var efektīvi izolēt gaisa 0.2 µm daļiņveida piesārņotāju emisiju, putekļu filtru efektivitāte 0,5 µm var sasniegt vairāk nekā 95%.efektīvs filtrs gaisa putekļiem, ziedputekšņiem, un citu piesārņotāju, aizsargātu filtra elementu, mazāk piesārņojuma.tas var efektīvi paplašināt dzīves gultām filtrs vairāk nekā 1 reizes, saglabājot aizstāšanas izmaksas.pirms)

Izskatās arī
10 Pāri Piemērots Ecovacs Deebot OZMO T5/N8/N5/T8/DV35/DJ65/T9 Slaucīšana Robots Piederumi HEPA Filtra Kokvilnas
€16.18 €10.52

(izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs regulāra nomaiņa tīrīšanas piederumi būs arī uzlabotu tīrīšanas veiktspēju.kā daļu no ikdienas uzturēšanu, tas ir viegli izjaukt un nomainīt, un ir ļoti saderīgs ar aprīkojums labas rezerves daļas, tehniskās apkopes un modernizācijas slaucīšana robots materiāls:plastmasas krāsa:kā parādīts iepakojuma saturs: 10 x filtrs 10 x filtra kokvilnas)

Izskatās arī
HEPA Filtri INSE S600/S6P/S6 Par Bezvadu putekļsūcējs HEPA Filtru Komplekts putekļu Sūcēji Piederumi
€25.92 €16.07

(izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga. filtra putekļu filtru izplūdes gaisa, aizsargātu putekļu sūcēju mehānisko lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums mazgājams & atkārtoti filtri ,vienkārši noskalo ar tīru ūdeni un ļaujiet tai pilnībā nožūt, pirms tā atkārtotas lietošanas tās ja tur ir bieži izmanto putekļsūcējs,)

Izskatās arī
16Pc Muti Mūrnieks, Burkas Vāku Rūgšanas Vāki Ar Airlocks Fermentācijas Komplektu, Lai Padarītu Kāpostiem Platas Mutes Mūrnieks, Burkas
€37.27 €28.32

(16pc muti mūrnieks, burkas vāku rūgšanas vāki ar airlocks fermentācijas komplektu, lai padarītu kāpostiem platas mutes mūrnieks, burkas komplektā ietilpst 4 gaisa centrālās slēdzenes sistēma, 4 izturīga balta skrūvi-par vāki plata mute mūrnieks, burkas izmantot izturīgs, skaists uzglabāšanas gadījumā, lai uzlabotu organizācijas savā virtuvē.padara lielisku dāvanu fermentācijas eksperts savā)

Izskatās arī
2 Gab 20W Mehānisko Mīkstu Rullīti Par Dyson V6 V7 V8 Robotu Tīrītājs Nomaiņa putekļsūcējs Nomaiņa Piederumi Mehāniskajiem Montāža
€48.86 €37.62

(apraksts/pazīmes: 1. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2. izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai. 3. delikāts un izsmalcināts, ļoti atbilst iekārtas. 4. ciets un izturīgs, ilgs kalpošanas laiks. 5. viegli uzstādīt un ticamas, lai izmantotu. specifikācijas: par dyson v6 v7 v8 materiāls: metāla krāsa: kā)

Izskatās arī
Galvenais Sānu Birste Filtra Putekļu Maisiņš iRobot Roomba I7 I7+ I3 I3+ I4 J7J7+/Plus I6 I6+ I8 +/Plus E5 E6 E7 putekļsūcējs
€21.11 €13.51

(1. jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskaņota ar aprīkojumu. 2. labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots ar maksimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes.arī samazināta infiltrācija, putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums. 3. lai sasniegtu vislabākos tīrīšanas un filtrēšanas efekts,)

Izskatās arī
Par Irobot Roomba I1, I3, I4, I5, I6, I7, I8, E5, E6, E7 Nomaiņa, Rezerves Daļas, Piederumi Galvenais Sānu Birste Hepa Filtrs
€41.59 €21.21

(1. jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs iekārtas. 2. labs piederumi, lai jūsu mājas robotu, lai saglabātu optimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana.visi vienlaikus samazinot putekļu, putekšņu un citu alergēnu, no seeping gaisā, ko elpojam jums. 3. lai sasniegtu vislabākos attīrīšanas)

Izskatās arī
Rezerves Piederumi ABIR X5 S6 X8 Robots putekļsūcējs, Rezerves Daļas, Rullīšu Suka Galveno Suku Vāciņu
€38.35 €24.93

(izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga unikāli izstrādāti sukas ar pakāpieni, lai pielāgotos dažādām grīdas virsmām, kas noņem visu, sākot no maziem putekļu lieli noguldījumi kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt tas ir ieteicams, ka jūs nomainīt rezerves daļas, ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem, atkarībā no lietošanas biežuma turēt mašīnu,)

Izskatās arī
Putu Vīriešu Displejs Manekena Galvu Lelli, Parūkas, Cepure, Šalle Statīva Modeli
€21.26 €6.80

(putu manekena galva ir izgatavota no polistirola, tas ir ideāls, lai parādītu, parūkas, cepures, rotaslietas.tajā pašā laikā, jūs varat arī uzzīmēt savu mīļāko , piemēram, grafiti un tā tālāk.uz parūkas vai cepures var viegli pinned uz galvas modeļiem.tas ir tik viegls un pārsteidzoši spēcīgs, ka var dot savu businessprofessional izskatu.vienuma tips: putu manekena galvu krāsa: balta materiāls: putas apkārtmērs:)

Izskatās arī
Filtri Rezerves Roborock S5 S5 MAX S6 E20 E25 E35 C10 S50 par Xiaomi Robots Aktos,4-Pack
€13.52 €7.57

(filtri rezerves roborock s5 s5 max s6 e20 e25 e35 c10 s50 par xiaomi robots aktos,4-pack saderība: mūsu rezerves daļas, piederumi, komplekti filtrs ir paredzēts, lai saderīgs ar xiaomi mi mijia roborock s4, s5, s5 max, s50, s55, s6, s6 tīra, s60, s65, e4, e20, e25, e35 robots vakuuma. šiem roborock un xiaomi piederumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes un izturīga materiāla, lai nodrošinātu augstu efektivitāti)

Izskatās arī
100gab 54mm Gāzes Ūdens Sildītājs Spiediena Diafragmas Piederumi Ūdens-Gāzes Saistība Vārsts Ūdens Filmu Tympanic Membrānas
€27.51 €14.58

(uzticamu noslēgšanu un anti-novecošanās.labs palīgs ir ūdens sildītājs, gāzes vārstu un citu apkopes.izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, to var izmantot ilgu laiku.aizstājot vecās viens ir laba izvēle.tips: gāzes ūdens sildītāju piederumi krāsa: melna materiāls: gumijas izmērs: 54mm diametrs iepakojuma saturs: 100 x spiediena diafragmas tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
Rezerves Rezerves Daļas Roll Otas Sānu Suku Filtrs Xiaomi Roborock T7S S7 / T7S Plus putekļu Sūcēju Piederumi
€18.38 €8.82

(applicate modelis: roborock t7s t7s plus / s7. hepa filtri efektīvi attīra gaisu, saglabāt putekļi,ziedputekšņi,mājdzīvnieku blaugznas un alergēniem. rezerves rezerves daļas ir tādas pašas kvalitātes kā vecā, kas tērē mazāk naudas.snap savā vietā, lai ātri un bez piepūles nomaiņa. viegli nomainīt: brand jaunu un augstas kvalitātes, izturīgi un praktiski izmantot.kā daļu no parastās)

Izskatās arī
Jauno Disku, Jostu Littleswan Veļas Mašīna MICRO-V 6EPJ 1274 Mazgāšanas Daļas
€10.39 €8.82

(paziņojums: * sazinieties ar mums, lai apstiprinātu modeli. * sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk modeļiem. * sazinieties ar mums, lai atrisinātu problēmas,ja produkts nedarbojas. ======================= apraksts: * posteņa nosaukums: veļas mazgājamās mašīnas piedziņas siksna * par zīmolu: par littleswan * daļa numurs: micro-v 6epj 1274 *)

Izskatās arī
Putekļsūcēja Filtra Augstas Efektivitātes Rezerves Filtru Robots Vakuuma Daļa 49-90-1950 0850-20 Putekļsūcēja Filtra
€15.50 €10.69

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! jūsu putekļsūcējs ar mūsu viegli uzstādīt un mazgājams filtrs, kas nodrošina ilgāku lietošanas mūžu un izmaksu ietaupījumu)

Izskatās arī
Gaisa Katlā Statīvā Ninja Foodi Grils XL Gaisa Katlā, daudzslāņu Dehydrator Plaukts Grauzdiņš Plaukts Gaisa Katlā Piederumi
€43.95 €23.73

(trīs slāņu konstrukcija ir savietojams ninja foodi grils xl, ievērojami uzlabo ēdiena gatavošanas vietu.padara perfektu izmantot savā telpā un ievērojami uzlabot gatavošanas efektivitāti.šo ninja paliktni var izmantot kā dehidratācija plaukts.trīs slāņu dehidratāciju plaukts dizains ir ērti, ātri, izmantot ninja xl mašīna, lai no kaltēti augļi vai kaltēti liellopu saraustītas.trauku mazgājamā mašīna)

Izskatās arī
Putekļu Rūtiņu Dreame L10S Ultra /S10 Plus/W10S Pro & par XIAOMI Mijia Omni 1S B101CN / X10+Robots putekļsūcējs Atkritumu Kastē
€26.12 €18.02

(slaucīšana robotu putekļusūcēju dust removal piederumi, rezerves daļu putekļu kaste, putekļu savākšanas kastes var apvienot ar putekļu sūcēju, lai sasniegtu labākus tīrīšanas efektu. iztukšojiet putekļu bin ātri un efektīvi bez atbrīvojot putekļu nokļūšanu vidē. efektīvi attēlotu sīkās putekļu daļiņas un optimizēt mašīnas veiktspēju. uzlabot vispārējo darbību putekļsūcējs)

Izskatās arī
10Pcs piemērota Sanyo putekļu Sūcēju Piederumi Putekļu Maisa Auduma Maisiņu SC-S280/Y120/33A/S280/A201
€26.19 €19.64

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. tas ir standarta atkārtoti izmantojamu putekļu maisiņu.vairs sniegumu, labāk filtrācija. ekonomisks un praktisks, izturīgs un izturīgs. augstas efektivitātes daudzpakāpju īpašu microfiltration.augstas kvalitātes, pilnībā saderīgi nomaiņa putekļu maisiņu.regulāra nomaiņa maisiņu un filtrus, lai uzlabotu tīrīšanas veiktspēju un sūknēšanas)

Izskatās arī
Par Xiaomi Mijia 3C Plus C103 Nomaiņa Piederumi Galvenais Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Audums
€23.31 €16.32

(1. jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs iekārtas. 2. labs piederumi, lai jūsu mājas robotu, lai saglabātu optimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana.visi vienlaikus samazinot putekļu, putekšņu un citu alergēnu, no seeping gaisā, ko elpojam jums. 3. lai sasniegtu vislabākos attīrīšanas)

Izskatās arī