Cena €6.94 €13.88

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Multi-funkcionāls rīks, kā un valdnieks kancelejas piederumi studentiem.

Misiņa vai sarkanā ražošanas ar augstu izturību, 0.8 mm/0.03" biezuma, var būt izmantots ilgu laika izmantošanu.

roku darbs, skaista forma, vienkāršs dizains ar tīrām līnijām un dāsna, labu spīdumu.

Tās var izmantot jebkuram gadījumam, piemēram, dzīvi, mācīties, strādāt, eksperimentēt, utt.

Lieliska dāvana jūsu labākais draugs vai skolotājiem.

Specifikācijas:

Produkta Nosaukums: Misiņš 30cm Lineālu

Materiāls: Misiņa H65

Process: Iespiešana & Formēšana, Virsmas Smalku Stiepļu Vilkšanai

Izmērs: Apm. 306x30 mm/12.05x1.18 collas

Biezums: Apm. 1,5 mm/0.06 collas

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Valdnieks

Piezīme:

Misiņš ir dažādība, krāsu un spožumu, tā pakāpeniski oksidētu, jo tas tiek izmantots, un krāsa un spīdums mainīsies, oksidācijas, kas veido raksturīgo retro šarmu un pilnu vecumu.

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jums prātā.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

21cm/25cm Elipsei, Rasēšanas, Zīmēšanas Trafaretu Mehāniskās Valdnieks Ovāli Apaļu Veidni DIY Zīmēšanas Valdnieki Drošu Bērniem, Studentiem Birojs
€0.94 €0.46

(21cm/25cm elipsei, rasēšanas, zīmēšanas trafaretu mehāniskās valdnieks ovāls apaļā veidne specifikācijas: izveidot aizraujošu modeļus ar šo klasisko mākslas rīks, kas ir mīlēja paaudzēm. pēdas no līkumiem pagrieziena matemātikas skaisti mākslas. izmantojot dažādus organizēt un organizācijas, var izdarīt daudz modeļu. ielieciet vienu no rīkiem lielā aplī, pēc)

Izskatās arī
Caurspīdīgs Lineāls Augstas Kvalitātes Plastmasas, Ar Viļņotu Līniju Mēroga Lineāls Novērst Tuvredzība Taisni Valdnieki Skolu Birojs
€0.69 €0.43

(nosaukums: novērst tuvredzība valdnieks materiāls: plastmasa svars: 20g mērogs: 15/18/20cm krāsa: caurspīdīga zila/rozā funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produktus. 2. īpašu marķējumu tiek veikta katru 5cm skalas, ar skaidru un netraucēts līnijas, kas neietekmē vizuālo spriedumu un novērstu redzes zudumu. 3. izvēlēts augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Komplekts Ģeometrija Kompass, Transportieris, Lineāls, Zīmēšanas Matemātika Instruments, Transportieri, Piederumi Rasēšanas Students Skolas Kompasi Komplektu Klasē
€10.20 €4.80

(apraksts matemātika kopu, kas paredzēta pieredzējušiem matemātika ar visiem būtiskajiem posteņiem, pasniedzējiem un studentiem jebkurā līmenī. izturīgs metāla kompasi nav saliekt vai flex lietošanas laikā. ergonomisks kompass galva ir ērti turēt. ideāla ģeometrija komplektu par papildu studentiem! funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls:)

Izskatās arī
M17F 12 collu Alumīnija Arhitekts Mēroga Trīsstūrveida Mēroga Mēroga Lineāls par RASĒJUMU
€2.91 €1.89

(funkcijas: ootdty mistubishi mēroga un plastmasas skalas, kas paredzēti, lai veicinātu projektu sagatavošanu un mērīšanas arhitektūras rasējumi, piemēram, stāvu plānus, zils izdrukas, un ortogrāfisko prognozes. trīsstūrveida lineāls no liela ietekme, alumīnija un augstas kvalitātes plastmasas, veidot, lai pēdējā.mēroga skaidrs, iebūvēta mērogā. precīzu impērijas mērogā,)

Izskatās arī
Jaunā Alumīnija sakausējumu, Trīsstūra Lineāls Studentiem Matemātika Ģeometrija Metāla Iestatīt Office Skolas Kancelejas Piederumi Lineāli 2gab/komplekts
€2.93 €2.58

(jaunā alumīnija sakausējumu, trīsstūra lineāls studentiem matemātika ģeometrija metāla iestatīt office skolas kancelejas piederumi lineāli 2gab/komplekts)

Izskatās arī
K Sveķu Zīmējumi Veidni Valdnieks Par Fizikālās Un Ķīmiskās Instrumentu Mērīšanas Rīks
€1.54 €0.75

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: vienkārši, praktiski un precīzi veidnes zīmēšanas valdnieks. profesionāla kvalitāte ļauj jums koncentrēties uz jūsu radošumu, lai pievērstu fizikāli ėīmiskās instruments. piemērots arī dažādos gadījumos: jūs varat izmantot tos, mākslas, dizaina, arhitektūras, tīklu, tehniku, frekvenču mērījumiem un zīmēšanas veidnes,)

Izskatās arī
8 Collu Kompass 200Mm Precizitāti Ārējie Dalītāju Scribe Instruments, Ar Zīmuļa Turētāju Ģeometrija, Koka, Metāla Un Ādas
€15.76 €10.09

(8 collu kompass 200mm precizitāti ārējie dalītāju scribe instruments, ar zīmuļa turētāju ģeometrija, koka, metāla un ādas profesionālās kompass/frekvences dalītāju, piemērotas kokapstrādei, kokapstrādes, metāla apstrāde, ādas apstrāde, matemātikā, utt. kompass pēdas 8 collas garš, un var izdarīt aplī starp 1-1/2 paredzēts ar zīmuļa turētāju, jūs varat viegli mainīt zīmuļu)

Izskatās arī