Cena €65.35 €155.59

Pilns apraksts

IDEĀLI piemērots VISIEM FITNESA LĪMEŅIEM: Mūsu 42.5-collu anti-slīdēšanas soli virsma ar četriem noņemamiem 16" x 16" x 2" stāvvadi nodrošina drošu un ērtu treniņu pieredze, iesācējiem un profesionāļiem līdzīgi.

PIELĀGOT SAVU TRENIŅU:: Viegli regulēt platformas augstumu no 4" 6" 8", izmantojot komplektā iekļauto ceļas agri, lai pastiprinātu savu treniņu un sadedzināt vairāk kaloriju.

IZTURĪGA UN DROŠA: Izgatavoti no augsta blīvuma polietilēna, mūsu stepa platformu var atbalstīt līdz 300 mārciņas un ir ideāli piemērots iekštelpu un āra lietošanai.

UNIVERSĀLS UN JAUTRI: Izmantot mūsu stepper platforma sirds, fitnesa, zemas un augstas ietekmes treniņiem, vai apvienot to ar citas fitnesa rīku, lai vēl vairāk tauku dedzināšana vingrinājumi.

VAIRĀKUS VESELĪBAS IEGUVUMUS: Sadedzināt taukus, zaudēt svaru, tonis un saglabāt jūsu ķermeņa, un uzlabot jūsu sirds ar mūsu universāls un efektīvs aerobikas stepa platformu.

Specifikācijas

  • Sporta veids: Atlikums Apmācības
  • Apmācību Vietas: Viduklis
  • Zīmola Nosaukums: LIANMAN
  • Izcelsme: MUMS(Izcelsmes valsts)

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jaunā Partija Kleita Īss Ziedu Vidukļa Treneris Underbust Korsete Steampunk Gothic Apģērbu Vidukļa Korsete Novājēšanu Shaper Puse kleitas
€8.37 €6.27

(sieviešu korsete mini underbust korsete shaper vidukļa cincher bustiers top treniņu formas ķermeņa shaper, plus lieluma underbust sexy xs-xl produktu informācija postenis apraksts mēs esam kn/us pārdevējs,tādēļ mēs var piedāvāt ātra piegāde un labu servisu, lai jums. korsete ir izmēra, ar vidukļa izmēru(vienu collu virs vēdera apakšā). krāsa: melna (sakarā ar gaismas)

Izskatās arī
Vibrācijas Mašīnas Masāža Jostas Vibrēt Mašīna Piederumi Skrejceļš Masāža
€40.76 €22.42

(apraksts: 【labu piederumu] aicina: skrejceļš jostas krustu masāža jostas, liels uzdevums piederumi, iekštelpu un āra treniņu iekārtu piegādēm. 【daudzfunkcionāls jostu] aicina: vibrācijas mašīnas roller jostu svara pacelšanas siksnas vīriešiem un sievietēm, stiprums apmācību, masāžas un fitnesa. 【portatīvo veiktu] aicina:kompakts, viegls dizains slaidinoša josta padara to viegli)

Izskatās arī
Mūzikas Boksa Mašīna Boksa Sporta Veiklība, Reakcijas Sienas Uzstādīts Elektronisko Boksa Apmācību Mērķa Elektroniskos Sienas Mērķa
€64.64 €30.31

(mūzikas boksa mašīna boksa sporta veiklība, reakcijas sienas uzstādīts elektronisko boksa apmācību mērķa elektroniskos sienas mērķa 1. variants apraksts: 【boksa sienas uzstādīts pad] aicina: funkcijas smart tālrunis savienojums, gaismas krāsu izriet mūzikas ritmu spilgtumu; mērījumu 49.5cmx44.5cm/19.49inchx17.52inch. 【premium un uzticamu] aicina: boksa treneris ir izgatavotas)

Izskatās arī
PXPF Fitnesa Puses Expander Gripper Stiprināt Exerciser Vilcienu-er Stress Atvieglojums Power-Grip ball Rīku Apakšdelma Exerciser
€5.28 €2.64

(1 gab palīdzības bumbu rezistence terapijas izmantot izspiest bumbas, roku, pirkstu, plaukstas muskuļu exerciser stiprināšana funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes svarīgi izmantot fitnesa aprīkojums. viegli pārvadāt, uzlabotu plaukstu spēks jebkurā laikā, jebkurā vietā. tā pieņem augsti elastīgs porainā materiāla, kas ir viegls un bez smaržas. tas var)

Izskatās arī
Sporta Velkot Aids Stiprums Apmācību Atkārtoti Praktiski Deadlift Ērti Pauerliftings Delnas Siksniņas, Vīriešu, Sieviešu Svarcelšana
€7.99 €5.59

(apraksts: 【palielinātas berzes] aicina izmantojot delnas siksniņas, lai palielinātu berzi jums ir, laikā, jūsu treniņiem, samazinot risku iekārtas nejauši nokrist no skateboarder. 【ērti materiāls] aicina šīs delnas siksniņas ir izgatavotas no premium neilona un sbr materiāla, kas ir izturīgs un novērš jebkādu kaitējumu un berzi.malas ir kārtīgi pabeidzis, tāpēc ir maz valkāt. 【redue)

Izskatās arī
Optimāla Kakla Spēku Ar Sporta Kakla Siksnām Regulējams Siksnu Elpojošs Veikti Ar Oxford Audums
€27.05 €16.23

(apraksts: regulējama siksna: viegli regulēt siksnu, lai pielāgotu fit un intensitāti jūsu sporta kakla apmācību ar mūsu kakla siksnām, palielinot savu treniņu rezultātus izturīga un izturīga: made ar oxford audums, mūsu sporta kakla siksnas ir būvēts, lai izturētu intensīvu izmantošanu un nodrošina ilgstošu veiktspēju, nodrošinot to, tas joprojām ir uzticams daļu no jūsu fitnesa rutīnas plaši)

Izskatās arī
Komplekts Spilventiņi Iekārtas, Rokas Ceļgalu Aizsardzības 6pcs Skeitborda Izjādes Drošības Aizsardzības Pieaugušajiem Riteņbraukšana Elkoņu Aizsargi
€33.53 €15.08

(aizsargi pieaugušajiem uzstādīt izjādes auto, rokas 6pcs ceļgalu drošības aizsardzības aizsardzības riteņbraukšana skeitborda spilventiņi iekārtas ceļgalu aizsargi pieaugušo aizsardzību, kas rokas drošības skeitborda 6pcs riteņbraukšana kluči, kluči, aizsargājoši spilventiņi izjādes iekārtas elkoņa šo ceļgalu sargus, elkoņu sargus un plaukstas spilventiņus, kas var nodrošināt jūs ar visu)

Izskatās arī
Svarcelšana Anti-skid Pulveris Vingrošana Kāpšanas Pauerliftings Pulveri Sporta Krīts Magnija Pulveris Bumbu Fitnesa Piederums
€1.49 €0.63

(svarcelšana anti-skid pulveris vingrošana kāpšanas pauerliftings pulveri sporta krīts magnija pulveris bumbu fitnesa piederums parametri: preces nosaukums: anti-skid pulveris svars: aptuveni 56 grami funkcijas: ievietot magnija pulveris uz bumbu, kas izgatavoti no īpaša marli.kad jūs to izmantot, tikai izmantot jūsu rokas, lai berzēt to un tad jūsu rokās būs pilns ar magnija pulveri.tas)

Izskatās arī
Batuts Būra Polu Cepures Daļas seguma Meitenēm Zēniem Ģimenes
€3.65

(apraksts: 【produkta nosaukums] aicina: batuts būra polu cepures, viegli uzstādīt augšpusē jūsu batuts stabi, nodrošinot efektīvu risinājumu, lai saglabātu jūsu drošības tīkla vietā. 【funkcionalitāti] aicina: šajā batutu piederumi ir izstrādāti, lai nodrošinātu batuta drošības tīkls, kas nodrošina noturīgu un patīkamu lekt pieredzi par bērniem. 【materiāls] aicina: izgatavota)

Izskatās arī
Mācību Plaukts Push neslīdoša Fitnesa Pushup Roku Kultūrisms Līdz Sporta Muskuļu Vingrinājumu Statīva Stieņi un Rokturi Power Mājas Krūtīm Iekārtas
€27.82 €12.52

(iekārtas, neslīdoša sporta bāri apmācības veikšanai kultūrisms stāvēt roku muskuļu spēku up rokturi mājās krūtīm plaukts pushup push fitnesa roku iekārtu jauda mācību plaukts push mājās bāri pushup up rokturi izmantot kultūrisms fitness krūtīm sporta neslīdoša muskuļu stāvēt labdien!laipni lūgti mūsu veikalā! kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti visi ir mūsu)

Izskatās arī
Apaļā EPP Masāžas Bumbu Viegla Ķermeņa Masāža, Fitnesa Jogas Vingrojumu Bumbu
€1.94 €1.31

(īpašības: efektīvi, lai atpūsties jūsu muskuļi, kā arī roku, kakla un kāju masāžu, var darīt vienkārši self-masāža uz saistaudiem darbības joma: piemērots masāža, kakla, rokām, teļa, ahilejs ir cīpslas un atpakaļ tips:masāžas bumbu krāsa:melns izmērs:6cm,8cm,10cm svars:30g materiāls:etp pakete ietver: 1pc masāžas bumbu)

Izskatās arī
Futbola Apakšstilbu Aizsargi Bērniem Shin Spilventiņi Jaunatnes Piedurknēm Aizsargiem Aizsardzības Mehānisma Ar Stipriem Mājokļu Slidošana, Riteņbraukšana Basketbols
€4.11 €2.67

(mūsu jaunatnes futbola shin spilventiņi ir praktiski un kas paredzēti, lai nodrošinātu ērtu un nodiluma laikā futbola aktivitātēm.ergonomisks dizains nodrošina elastību, lai apmierinātu lietotāju vajadzības.aizsargāt jūsu apakšstilbiem ar šo augstas kvalitātes futbola shin spilventiņi. specifikācija: produkta nosaukums: jaunatnes futbola shin spilventiņi pieteikumu scenārijs: futbols materiāls:)

Izskatās arī
Četru Riteņu Elkoņa Atbalsta Veselīgu Vēdera Riteņu Automātiskā Atsitiens Vēdera Saraušanās Liesās Vēdera Atbalstu, Fitnesa Aprīkojums
€36.05

(četru riteņu elkoņa atbalstu un veselīgu vēdera riteņu automātiskā atsitiens vēdera muskuļu riteņu kontrakcijas un liesās vēders izmantot planšetdatoru, atbalsta fitnesa aprīkojums motīvs: 1. materiāls:izgatavots no izturīga abs, tas var izturēt pat visvairāk intensīvu apmācību, nesabojājot grīdu. 2. tvertnes tips dubultiem riteņiem ir spēcīga stabilitāte:dubulto riteņi var)

Izskatās arī
Jaunu Terapijas Beactive Lencēm Punktu Pad Kāju Black Presssure Lencēm Akupresūras Sēžas Nerva Ceļa locītavas pārsējs ceļa pretsāpju līdzeklis
€25.15 €15.09

(iezīme 1.self sasilšanu, šī ceļa lencēm iebūvēts self-siltuma magnēti, tas būtu iesildīties pati( precīzs laiks atkarīgs no cilvēka uz cilvēku). 2.palīdz uzlabot asinsriti, skaidrs, meridiāniem, noņem fizisko vietējo nogurumu un sāpes, pretiekaisuma un pretsāpju līdzeklis, pietūkums,piemērots cilvēkiem, kas cieš no ķermeņa drebuļi un artrītu. 3.augsti elastīgs jostas, elastīgās labi, valkā)

Izskatās arī
Augstas kvalitātes Waist Trimmer Vidukļa Sweatband Svara Zudums, Efektīvs Tauku Dedzināšanas Waist Trimmer Aptvērumu Vīriešiem Svara
€7.99 €3.51

(augstas kvalitātes waist trimmer vidukļa sweatband svara zudums, efektīvs tauku dedzināšanas waist trimmer aptvērumu vīriešiem svara apraksts: augstas kvalitātes aizsardzības josta, kas izstrādāta, lai uzlabotu treniņu pieredzi un sasniegtu fitnesa mērķus. izgatavots, izmantojot augstākās klases materiālus par izcilu veiktspēju, salīdzinot ar citiem jostas tirgū. speciāli izstrādātas)

Izskatās arī
Jostas Soma Sieviešu Fanny Pack Dupes, Modes Crossbody Lulu Viduklis Pack Lemen Soma ar Regulējamu Siksnu Ceļojumu Darbojas Pārgājieni
€5.49 €3.57

(sarežģītas un neiedomājami telpām, kas ir pietiekami mazi, lai tikai klipu ap jūsu vidukļa pār savu peldkostīmu, tomēr pietiekami liela, lai noturētu essentials (tālrunis, istabas atslēga, kredītkartes utt.).mīlestība gludu, gludu struktūru un dizainu.tas ir ūdens izturīgs, pārāk!daudz kabatas iekšpusē un viens gar aizmugures, lai saglabātu lietas organizēta.arī būtu lieliski, pastaigas, suņu traktēti,)

Izskatās arī
Augstas jaudas noņemšanas otrās paaudzes uzacu mazgāt tetovējums 532nm 755nm1064nm noņemšanas žubīte mols balināšanas plankumi
€702.71 €562.17

(mašīna var būt piegādāti no noliktavas amerikā, polija un meksikā.ierašanās laiks ir 3-10 dienas.jums nav nepieciešams, lai nodzēstu muitas pats. jums nav nepieciešams maksāt muitas nodevas sevi!)

Izskatās arī
Zīda Zobenu Maisiņu Savākt, Lai Zobeni seguma Uzglabāšanas Maisi Tai-chi Samurai Saņemt Izsmalcinātu Delikāts Ilgi
€8.07 €4.44

(apraksts luksus zīda zobenu soma.dubultā slāņa, kas izgatavoti no sintētiskā zīda.aizsargāt savu zobenu no skrāpējumiem un putekļiem.piemērots vairumam japāņu samuraju zobenu, kā arī ķīnas tang zobenu un tai chi zobenu.šo zīda zobenu soma sniegs jums labu pieredzi, un tā ir laba izvēle. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā - materiāls: zīds - izmērs: aptuveni)

Izskatās arī
Roktura - Biceps Power Dabas Skvoša Rīki Fitnesa Aprīkojums Mājas Sporta zāle
€71.39 €64.25

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#ff0d00;font-family:roboto;font-size:32px;color:#ff0d00;background-color:#fff;font-style:normal;font-weight:bold;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-2{padding:0;margin:0;color:#333;font-size:14px;white-space:pre-wrap}#detail_decorate_root .magic-3{padding:0;line-height:20)

Izskatās arī
Ceļsargus UV Aizsardzību Dzesēšanas Roku Piedurknēm Kompresijas Roku Piedurknēm Vīriešiem/Sievietēm Elkoņa Lencēm Riteņbraukšana Beisbols 1 Pāris
€4.72 €2.97

(ceļsargus uv aizsardzību dzesēšanas roku piedurknēm kompresijas roku piedurknēm vīriešiem/sievietēm elkoņa lencēm riteņbraukšana beisbols 1 pāris specifikācija: funkcija: funkcijas: palīdz palielināt kaloriju dedzināšanu.ieroču izskatās slaids un vesels, un augšdelma vairs nav mīkstais. pielietojums: piemērots cilvēkiem ar tauku uzkrāšanos uz augšdelma.ideāls, lai palīdzētu)

Izskatās arī