Cena €7.73 €14.31

Pilns apraksts

Apraksts:

【Perfekts Polsterējums Pad] aicina: Šī līdzsvara spilventiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes TPE materiāla, kas ir super ērtas, mīkstas, nonslip, izturīgs, ādai draudzīgi, viegls, un pārnēsājamo.

【Līdzsvaru un Izturību] aicina: joga spilventiņu var uzlabot vispārējo līdzsvaru un palielināt galveno spēku, un tas ir piemērots spēka vingrinājumi, joga, pilates, un balets.

【Daudzfunkcionālu Izmantošanu] aicina: mīkstu pamatni var izmantot kā meditācijas spilvenu, vai sēdekļa spilventiņu, lai iegūtu vairāk komfortu, stāvot, sēžot, ceļiem, kad darba, dārza, mājokļa tīrīšanas un vairāk.

【Iekštelpu Āra] aicina: Nodarbības Līdzsvara Spilventiņi ir ideāli piemērots iekštelpu vingrinājumi vai āra aktivitātes, piemēram, jogas vingrinājumus, un līdzsvara mācības, tas ir fitnesa iekārtas, lai jūsu mājās, trenažieru zāle.

【Viegli Rūpēties] aicina: Līdzsvara Spilventiņi ir viegli noslaucīt tīru mitru drānu, pēc tam, kad mācības, tikai minimāla apkope ir nepieciešama, ar smalkām meistarība, un to var izmantot ilgu laiku.

Specifikācija:

Materiāls: TPE

Izmērs: 40cmx33cmx6cm/15.75inchx12.99inchx2.36inch

Komplektā Ietilpst:

1 Vingrojumu Līdzsvara Spilventiņu

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • Silikona Paklājiņš: jogas paklāja soma
  • Zīmola Nosaukums: Tooyful
  • Modeļa Numurs: Izmantot Līdzsvara Spilventiņu
  • exercise mat: jogas paklājiņi
  • MainKey3: Jogas Paklājiņš Bieza Non slip Mājas Treniņu Sievietēm
  • Mat: Jogas paklājiņš
  • Pilates: Trenažieru zāle
  • MainKey2: Izmantot Līdzsvara Spilventiņu Plašu Augstākā Līmeņa Fiziskās Treneris
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • mājas sporta zāle: grīdas paklāji
  • MainKey4: Ceļa Potītes Stiprums Apmācību Krēsla Spilvenu Valde
  • MainKey6: Sievietes Vīrieši Treneris Balansēšanas Dejas Pilates Darbu
  • MainKey1: Līdzsvara Spilventiņi
  • joga matt: Sporta grīdas
  • MainKey5: Pieaugušie, Bērns Ceļojumu Mājas Trenažieru Zāle, Fitness Aprīkojums
  • Materiāls: tpe
  • mat vingrinājumi: Jogas paklājiņš

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1pc Sloksnes, Rokas Atbalsta Svarcelšana Sporta Mācību Kultūrisms Rokas Aizsargs, Siksnas Wraps Lencēm Band Aizsargs
€3.55 €2.48

(iezīme 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2.piemērota plaukstas aizsargs, siksnas paredzēti, lai palīdzētu mazināt sāpes un pietūkumu, kas saistīts ar karpālā tuneļa sindromu. profilaksei un dzīšanas sporta traumas vai atkārtojas stresa, traumām. atbalsta vājas vai ievainotas plaukstas, saglabājot pilnu apriti īkšķi un pirkstiem. viegls un ērti visu)

Izskatās arī
Sabiezēt Ceļgala Atbalsta Lencēm Elastīgs Ceļa Piedurknēm Locītavu Sāpes Atvieglojums A2UF
€4.39 €3.73

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu ceļgaliem, silts ar šiem ziemas ceļgala atbalsta lencēm.mīksts trikotāžas audums, kas nodrošina lielisku izolāciju aukstā laikā. izgatavots no neilona auduma materiāla, šie ceļa lencēm piedāvā lielisku komfortu un ventilāciju.polsterēta leņķveida uzmava nodrošina amortizāciju un palīdz mazināt spiedienu uz locītavām. piemērots sievietēm,)

Izskatās arī
Galda Boksa Maisu Darbvirsma Ar Piesūcekni Galda Boksa Izmantot Bērniem Ātrums Līdzeklis Stresa Bumbu Pieaugušo Apmācību Boksa
€6.76 €3.37

(produkta nosaukums: galda boksa ātrumu bumbu produkta izmērs aptuveni : augstums: 40cm/15.74 gadā pavasara augstums: 13cm/5.11 gadā iesūkšanas diametrs: 17.7 cm/6.96 gadā produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:pu+atsperu tērauda produkta iespējas: 1. spēcīgs piesūcekņus: boksa bumba ir aprīkots ar jaudīgu piesūcekņus, kas piešķir)

Izskatās arī
4. jūlijā ap Galvu stiprināmas Kokvilnas Amerikāņu Sweatbands, Lai Rokas Un Galvas Ērti Sviedru Absorbējošu Izmantot Basketbols Futbols
€1.65 €1.16

(vai jūs meklējat komfortablu un stilīgs aksesuārs jūsu sporta aktivitātes?ja tā, tad jums būs mīlestība mūsu svītrainām sweatbands komplekts.tie ir izgatavoti no mīksta un elpojoša materiāla, kas uzsūc sviedrus un saglabā jums atdzist.tie ir anti-skid konstrukcija, kas pasargā no slīdēšanas pie jūsu galvas vai plaukstu locītavas.viņi ir ideāls basketbols, futbols, skriešana, sporta zāle, un vairāk.tie)

Izskatās arī
Fitnesa Smago Rokturi Rokas Rehabilitācijas Attīstītājs roktura Muskuļu Spēka trenažieri Karpālā Expander
€2.98

(funkcijas: palielināt jūsu grip palielināt savu liftu. izcila ēkas apakšdelma spēku. darbojas lieliski, lai palielinātu ātrumu, spēku un varu rokas, rokas, pirkstus un apakšdelmiem. lielisks atjaunošana un rehabilitācijas līdzeklis artrīta, carpel tunelis, reimatoīdais artrīts, tendinīts, pēc operācijas, tenisa elkonis, plaukstu locītavu sastiepumiem un salauztu pirkstu vai plaukstas. ergonomisks)

Izskatās arī
1~8PCS Stienis Pad Tupēt Svarcelšana Plecu Protecter Sporta uzvilkt Gripper Iekārtas Svaru, Sporta Kluči, Svars Pacelšanas Stienis
€9.08 €4.54

(1~8pcs stienis pad tupēt svarcelšana plecu protecter sporta uzvilkt gripper iekārtas svaru, sporta kluči, svars pacelšanas stienis apraksts: produkta nosaukums: automašīnas drošības jostas plecu vāciņu materiāls ledus zīda materiāls krāsa: melna, produkta izmērs: 24*6 * 6cm stils: divas iespējas neto svars: 30g specifikācijas: 1. ērti un)

Izskatās arī
Kreka Krāsotas Kendama Rotaļlietas Āra Fitnesa Bumbas Vilcienu Acu-roku Koordināciju, Bērniem, Pieaugušajiem, Āra Fun Žonglē Bumbu Sporta
€17.22 €8.78

(funkcijas: izgatavoti no labas kvalitātes koka, rokturis ir izturīgs un anti-slip turēt. var trenēt veiklību, acu-roku koordināciju un reakcijas spēju. elastīga krāsa ar diezgan un spilgtas krāsas, uzkrītošā un colorfast. palīdzētu atbrīvot spiedienu, laba izklaide, rotaļlietas. piemērots iesācējiem, jauka dāvana bērniem un ģimeni. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Batuts Polu Cepures 1 Collu Batuts Neto Aizsardzības Attiecas Batuts Bārs Caps Būra Caps Batuts Daļas Nomaiņu
€2.36 €1.65

(funkcijas: īpaši izstrādāta 1 collu batuts stabi, tas ir viegli, lai atbilstu ar savu batuts stabi, lai nodrošinātu jūs ar drošu un uzticamu lekt pieredzi. izgatavoti no pp, biezs un stabils, spēcīgs un izturīgs, nav viegli, lai izjauktu vai spuroties, kas nodrošina anti-nodiluma aizsardzību jūsu batuta drošības tīkls top. viegli lietot, tas der tikai uz augšu magnēts, un tur tīrā vietā)

Izskatās arī
Loka Šaušana Compound Bow Sakausējuma Balstās Kritumu Prom Bultiņas Atpūtas Rudenī Mikro Regulējams Atkrīt Labo Roku Medību Šaušanas Piederumi
€38.15 €26.70

(loka šaušanas bultas, atpūtas savienojums priekšgala rudenī mikro regulējams kritumu prom balstās uz labās rokas medību šaušanas sakausējuma piederumi materiāls : alumīnija sakausējuma krāsa:melna neto svars :78g lietošana:medības/šaušana, loka šaušana -augstas kvalitātes alumīnija ,viegls un kompakts,ātra un vienkārša uzstādīšana -ņemot incraese leju)

Izskatās arī
Elektronisko Pedometrs Fitnesa Puses Wisking Rīku, Elektriskā Daudzfunkcionālā Abs Īstenot
€11.62 €5.81

(apraksts 1 komplekts pedometrs fitnesa pedometrs multi - function pedometrs 3d elektronisko pedometrs kaloriju skaitītāji funkcijas ražotas ar uzticamu abs materiāla, nodiluma izturīgs un izturīgs.klips par pedometrs|vienkāršs un moderns.ļoti praktisku pieaugušajiem un bērniem, kas vēlas, ierakstīt savas darbības un sasniegtu fitnesa mērķis.klips par pedometrs|var tikt apgriezti, lai jūsu)

Izskatās arī
1gb Ceļgalu Aizsardzībai Sporta Ceļgala Pad Aizsardzības Rīku amortizācijas Ceļgala Aizsargiem, Elpojošs Sūklis Spilvena
€3.93 €2.75

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: sūklis tips: aizsardzības aprīkojums izmērs:s,m,l krāsa:melna,rozā daudzums:1gb izmērs ziņas: s: 20cm x 12,5 cm/7.87 x 4.92 , liecina svars: 20-40kg (apm.) m: 24cm x 13cm/9.45 x 5.12 , liecina, svars: 40-55kg (apm.) l: 26.5 cm x 14.5 cm/10.43 x 5.71 , liecina svars: 55-70kg (apm.) funkcijas: izturīga)

Izskatās arī
MGB801 Slodzes 400kg Multi-Rokturi Mācību Stienis, Bārs Sūklis Pad Stienis, Satvērēji Svaru Celšanas Pull Up Bar, Svars Apmācība
€129.95 €110.46

(cienījamais klients draugs: 1. kad paka ieradās, lai jūsu costoms, lūdzu, jāmaksā nodoklis, un sūtījumu paņemt, mums nav atbildīgs par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa. 2. ja jūsu adrese ir tālvadības pults, lūdzu, sazinieties ar mums, un ir nepieciešams samaksāt tālvadības izmaksas 36usd.mgb801 slodzes 400kg multi-rokturi mācību stienis, bārs sūklis pad stienis, satvērēji)

Izskatās arī
Pirkstu Spēku Exerciser Universālā Pirkstu Exerciser Roku Uzdevumā Treneris Daudzfunkcionāls Pirkstu Extensor Strengthener Pirkstu
€15.49 €10.84

(stiprināt jūsu pirkstiem ar mūsu regulējams pirkstu strengthener!ideāls tenisa spēlētāji, un ikviens, kas vēlas uzlabot savu pirkstu spēku.ar lielisku elastību, tas ir viegli izmantot, un var iederēties jebkurā sporta soma vai mugursoma.uzsākt mācības jau šodien! specifikācija: nosaukums: ar roku satvēriens strengthener materiāls: silikona, neilona produkta svars: aptuveni 95g produkta)

Izskatās arī
1/2GAB Efektīvu Karstā Gulta Nolīdzināšana Universāls Uzlabotā Drukāšana Ender-3 Sērija Cr-10 Sērijas karstumizturīga Augstas Temperatūras
€9.33 €6.53

(1/2gab efektīvu karstā gulta nolīdzināšana universāls uzlabotā drukāšana ender-3 sērija cr-10 sērijas karstumizturīga augstas temperatūras apraksts: produktu kategorijas: viltus skropstas materiāls: pe putu, neausts specifikācijas: 110 vienību/rullis pe putu, 110 gabalu/rullis neausts audums izmērs: kā parādīts attēlā specifikācijas: var izmantot: skropstu)

Izskatās arī
Jogas Bumbu, Sporta Zāle, Fitnesa Liels Balons, Grūtniecēm, Pilates Balansēšanas Jomā Zemesriekstu Masāža Fitball
€31.21 €20.29

(nepieciešamības preces mājas fitness viegli ir enchanting līknes pusstundu dienā drošības un sprādziendrošu tehnoloģiju bumbu siena ir biezāka par diviem milimetriem, kas ir droša un sprādziendrošu pvc vides aizsardzības materiālu produkta displejs uzlādes instrukcijas 100cm jogas bumbu, sporta zāle, fitnesa liels balons, grūtniecēm, pilates balansēšanas jomā)

Izskatās arī
Hantele Rack Statīvs AFrame Svars Plaukts Hanteles Kompakts Hantele Turētājs Mājas Sporta Zāle Space Saver Trīsstūra Formas Svaru
€29.72 €13.37

(apraksts 1pc hantele uzglabāšanas turētājs šiks hantele display rack hantele saimniecības stāvēt. funkcijas 1pc hantele uzglabāšanas turētājs šiks hantele display rack hantele saimniecība stand.|hantele uzglabāšanas plaukti, bezmaksas svaru hanteles komplekts par mājas sporta zāle izmantot.|tās kosmosa taupīšanas dizains ļauj izvietot svars koka paliktni kādu daļu savu sporta zālē)

Izskatās arī
Kakla Nestuvēm Massager Dzemdes Kakla Chiropractic Vilkšanas Ierīcei Spilvens Kakla Nestuvēm Portatīvo Mugurkaula Palīdzēt Miega Remonts Vilces
€2.60 €1.82

(šī dzemdes kakla masāžas spilvens ir galīgais risinājums jūsu atpūtai vajadzībām.ar magnētu acupoints, jūs varat baudīt šiatsu masāža, pilnībā pielāgojamas, ar regulējamu augstumu.piemērots pieaugušajiem un grūtniecēm, šī vieglā svara spilvens uzreiz atbrīvot jūsu kakla sāpes un stresu bez jebkāda diskomforta. specifikācija: nosaukums: dzemdes kakla vilces spilvens produkta)

Izskatās arī
Horizontāla Josla, Cimdi Vingrošanas Sporta Svaru Celšanas Apmācības Crossfit Fitnesa Kultūrisms Laiks Palmu Aizsargs
€15.43 €4.66

(sporta horizontāla josla, cimdi, svaru celšanas specifikācijas 3 dizainu izvēle: 1.profesionāls dizains materiāls:pātagot svars:190g uz pāri izmērs:16.5 cm*20.5 cm 2.papildu desgin materiāls:ādas microfiber svars:140g uz pāri izmērs:18.5 cm*19cm 3.parastā desgin materiāls: ādas microfiber svars:40 g uz pāri izmērs:17cm*18)

Izskatās arī