Cena €7.99 €16.64

Pilns apraksts

Iepakojuma Saturs: jūs saņemsiet 2 izmēģinājuma rīki pievienoto lietošanas instrukciju, tur ir pietiekami daudzumu, lai atbilstu jūsu vajadzībām izmantot un nomaiņai, varat arī kopīgot ar citām personām

Uzticamu Plastmasas Materiāli: izmēģinājuma piederumi ir izgatavoti no kvalitātes plastmasas materiālu, kas nav viegli kūst, velku un pauze, nodrošinot funkcionālo pat ekstrēmi augsta temperatūra, tie var kalpot jums uz ilgu laiku

Standarta Pasākums Rīki: aviācijas ploteris pasākumus jūras jūdzes un juridisko km, kā arī šķērsgriezuma mērogā (1: 500, 000), WAC mērogā (1: 1, 000, 000) un termināla platība (1: 250, 000), palielinot precizitāti un efektivitāti savu darbu un pētījuma

Ērti Lasīt: lidmašīna ploteris ir izstrādāta ar matēta balta fona un vienādi vārdi, kas ir viegli lasīt mērogā, un tie nav izbalināt viegli, nodrošinot jūs ar jauku, izmantojot pieredzi

Plašs Pielietojums: pilots aviācijas aksesuāri var tikt piemērota lidojumu plānošanai, lidojumu apmācību un pētījumu, portatīvo un precīzu instrumenti ir piemērots jums, kas ir piemērots drukas dažus modeļus, mērīšanas daži dati un vairāk.

Jaukas dāvanas: Jūs varētu sūtīt ploteris komplektu kā dāvanu uz savu ģimeni, draugiem, kolēģiem un daudziem citiem cilvēkiem, viņi būs priecīgi un pārsteigti, kad viņi saņem šādu praktisku un skaistu dāvanu, parādot savu aprūpi un veicināt jūsu attiecības.

Materiāls: Plastmasa

krāsa: caurspīdīgs

Iepakojuma Saturs:

2 x Aviācijas ploteri

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Displeja Izmērs: 1" - 2"
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Savietojamas Audio Un Video Iekārtas Stils: Austiņas & Austiņas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Austiņu Silikona Gadījumā Austiņu Aizsardzības Putekļu Necaurlaidīgs Ādas Precīzu Samazinājumu Austiņas Aizsardzības Piegādes Atbalss Pumpuri 2023 Presei
€7.89 €1.89

(austiņu silikona gadījumā austiņu aizsardzības putekļu necaurlaidīgs ādas precīzu samazinājumu austiņas aizsardzības piegādes atbalss pumpuri 2023 presei aizzīmju punktiem: 1.anti-slip un triecienizturīgs: šo austiņu silikona gadījumā nodrošina anti-kritums aizsardzības un lielisku saķeri uz jūsu austiņas, neļaujot tiem nokrist, vai bīdāmās.tas ir izgatavots no mīksta, augstas kvalitātes silikona)

Izskatās arī
Caixa De Som 80cm Gara Josla Sound Blaster Bluetooth Lādēšanas Skaļruni, TV, Bāra Skaņas Mājas Bezvadu Echo Sienas Smago Bass Surround
€72.73 €50.91

(modname=ckeditor jauda: 10w skaļrunis: 2-collu 45 magnētisko high-end skaļrunis * 2+subwoofer diafragma * 2 akumulatora: 1200ma vadu: l: 1.5 m 3,5 m dubultā noslēdzās audio kabelis, usb vīrietis, 55 * 21d0 straight plug vada garums 1m funkcijas: bluetooth, tf, usb, aux, koaksiālie produkta specifikācija: 812 * 60 * 60mm)

Izskatās arī
Austiņas Lādēšanas Gadījumā Protector Anti-zaudēja Silikona vienkrāsainu Dizainu seguma Nomaiņa AirPods
€0.45 €0.27

(apraksts: šo anti-zaudēja silikona vāks airpods ir cieši fit,jums nav nepieciešams, lai apgrieztu to lielumu un mainīt tā formu. šo anti-zaudēja vāks airpods ir ādai draudzīgs un mīksts, jo tā izmanto silikona izdarīt,un jūs nejustu nekādu diskomfortu, kamēr pieskaras. virsmas šajā gadījumā aizsargs airpods ir viegli, lai jūs, lai attīrītu un krāsu uz virsmas, nebūs viegli izbalināt. šīs)

Izskatās arī
Uzskaites Ceļojumu Aizsardzības Gadījumā 310 Skaļrunis Ūdensizturīgs Portatīvo Veikt Uzglabāšanas Gadījumā, Anti-Uv Skrāpējumiem Pierādījumu Gadījumā
€43.49 €17.39

(funkcijas: 1. visaptveroša aizsardzība: šis skaļrunis aizsardzības maisiņu, putekļu necaurlaidīgs, ūdensizturīgs, skrāpējumiem izturīgs, un uv necaurlaidīgs, faktiski pagarina dzīvi 310 2. viegli uzstādīt: vienkārši ielieciet putekļu aizsardzības vāks uz skaļruņa, sānu vāks ir aprīkots ar elastīgu siksnu, kas var viegli nosaka, 3. augstas kvalitātes materiāls: galvenā struktūra,)

Izskatās arī
KOMANDA BLACKSHEEPT TBS Dimanta Antenas Crossfire Raidītājs TX CRSF 915/868Mhz Ilgi Diapazona Radio Sistēma, RC Sacīkšu Dūkoņa
€29.74 €29.44

(crossfire antenas valda pār visiem antenas orientāciju, valkā & asaru, un ne-directionality ir avots dažu klāstu jautājumus ar mūsu lielos attālumos un mini quad piloti.mēs apsēdāmies ar ibcrazy un viņš izstrādāja šo antenu ir tikpat izturīgs, cik vien iespējams.dimanta ilgst uz visiem laikiem!vairāk diapazons ar nelielu directionality, lai dotu jums vairāk diapazonā, kad peld pie jums, bet)

Izskatās arī
Austiņas EVA Gadījumā forPS5 IMPULSA 3D PS4 zelta 7.1 Austiņas Novērstu Kaitējumu Vāciņu
€12.05 €8.68

(funkcijas: ootdty grūti kvalitātes eva materiāls ir daļēji-ūdensdrošs, triecienizturīgs un izturīgi, lai aizsargātu austiņas no triecieniem un šļakatām. tas ir viegli un ērti, lai mums atvērt un aizvērt ar rāvējslēdzēju dizains. tas nodrošina pilnīgu aizsardzību jūsu ierīci, triecienizturīgs. aizsargāt jūsu austiņas no triecieniem, iespiedumi, putekļi, dirts)

Izskatās arī
2.4 G Bezvadu Lavalier Mikrofons Raidītāji+Uztvērējs Klipu par Mic ar 3,5 Mm Audio Kabeli Viedtālrunis,1 Velciet 1
€20.37 €13.45

(šo mikrofonu atbalsta atbalss efektu un reālā laika auss atpakaļ, viena mašīna ar vairākām funkcijām.šis mikrofons ir plug-and-play un automātiski izveidot savienojumu, lai jūs varētu izmantot to un ērti.šo mikrofonu pieņem viedās trokšņu samazināšanas un 360 grādu izkliedētā pikaps, kas var sniegt jums augstas precizitātes un skaidru ierakstu pieredzi.tas ir izgatavots no abs materiāla. 2,4 ghz bezvadu)

Izskatās arī
1/2/3PCS Tws Austiņas Austiņas Ar Mic V5.3 Čipu Rokā Bezmaksas auss Trokšņa Slāpēšanas Blutooth Bezvadu Austiņas Hifi
€9.73 €5.84

(1/2/3pcs tws austiņas austiņas ar mic v5.3 čipu rokā bezmaksas auss trokšņa slāpēšanas blutooth bezvadu austiņas hifi apraksts: pārraides diapazons: 10m ūdensnecaurlaidīgs reitings: iedarbību ipx4 austiņu akumulatora: 30mah uzglabāšanas akumulators: 200mah spriegums: 3.7 v materiāls: plastmasa neto svars: 34g bruto svars: 58g iepakojuma)

Izskatās arī
Miris Kaķis Āra Pretvēja Mākslīgo Kažokādu Priekšējā Stikla Vairogs Mic Vāciņš Mikrofons Vēja Matu Uz Interviju Mikrofons Blue Humoru
€3.33

(šo mikrofonu vējstikla/priekšējā stikla kažokādas austiņas ir paredzēti, lai samazinātu vēja trokšņa ierakstot āra vai nelabvēlīgi vides apstākļi tas var filtrēt, troksni, lai iegūtu skaidru ierakstu -der mikrofons, piemēram, kapacitāte mikrofons, electret kondensatora mikrofons, utt. -tās mākslīgās kažokādas ir speciāli izstrādāta tā, lai samazinātu vēja troksni, saglabājot)

Izskatās arī
Metāla Sienas Stiprinājums Stand Surround Skaņas Turētājs Glabāšanas Piederumi Sony SA-RS3S Audio Skaļrunis
€40.52 €24.72

(funkcijas: var pagriezt pa kreisi un pa labi, lai pielāgotu leņķi nāk ar nepieciešamo skrūves uzstādīšanai teicamu kvalitāti, izsmalcinātu informāciju ar saprātīgu cenu izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un nodilumizturīga specifikācija: materiāls: metāla krāsa: melna daudzums: 1 gadījumā modelis: sony sa-rs3s piezīme:)

Izskatās arī
5GAB Audio Taisni jack Savienotājs Ligzda divu Kanālu Stereo Mikrofona Ligzda Audio Adapteri
€0.60 €0.41

(motīvs: 100% jaunu un augstas kvalitātes. materiāls:vara + pvc krāsa:melna izmērs:kā parādīts attēlā pakete ietver:5gab piezīme: 1.lūdzu, pieļauj maz kļūdu, jo manuāla mērīšana. 2.sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
1PC 4 Collu 95mm Maza Izmēra Ragu Tweeter Plastmasas Vītni Muti Skaļruņu Remonts Piederumi Plastmasas korpuss Mājas Skaļruņu Aksesuāri
€4.30 €2.89

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!materiāls:plastmasas izmēri:4in krāsa:melna iepakojums iekļauti: 1gb piezīme: 1. lūdzu, ņemiet vērā, ka foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, ļaujiet 5-10mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
Novatoriskas Spēles Gaitu Maksimālu Aizsardzību Spožo Modes Nepievelk Putekļus Austiņas Gadījumā, Uzlabota Funkcionalitāte, Augsta Kvalitāte Top Rated
€2.46 €1.48

(novatoriskas spēles gaitu maksimālu aizsardzību spožo modes nepievelk putekļus austiņas gadījumā, uzlabota funkcionalitāte, augsta kvalitāte top rated apraksts: produkta nosaukums: austiņas aizsardzības gadījumā materiāls: silikona krāsa: melns, balts, tumši zils, sarkans, tumši zaļš, dzeltens, debesis zilas, rozā stils: universal specifikācijas: 1.100%)

Izskatās arī
AU-402RCA Stereo Audio Pults, Multi-Kanālu Audio Avota Reverberator Skaļuma Kontroli 3.5 Mm Austiņu Vadītāja 4 Ievadi Viegli Izmantot
€23.66 €13.72

(au-402rca stereo audio pults, multi-kanālu audio avota reverberator skaļuma kontroli 3.5 mm austiņu vadītāja 4 ievadi viegli izmantot binaural ieejas un izejas ir bieži izmanto, lai kontrolētu mazu signālu, starp skaņas avotu un preamplifier vai starp preamplifier un jaudas pastiprinātāju, un ir savienoti ar audio cilpas, lai regulētu skaļumu.ir divi interfeisi: 3,5 mm un rca lotus.tā pieņem tips 09 potenciometra)

Izskatās arī
Rezerves Solo Top Vadītājs, Staru Pad Ādas, Gumijas, Galvas saites, lai Beats Solo 2.0 Solo 3.0 Bezvadu Austiņas Melna
€8.14 €4.72

(saderīgi modeļi: solo 2.0 vadu / solo 2.0 bezvadu / solo 3.0 bezvadu austiņu (tikai).ne citu austiņu modeli.augsta elastība, izturīga un mīksta auduma, padarot jūsu ausis ērtāku.pavisam jaunu un augstas kvalitātes, vislabāk nomaiņa, remonts jūsu austiņu, viegla montāža.krāsa:melna materiāls:gumijas iepakojuma saturs: 1 * ādas, gumijas, galvas stīpa tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
Deju Kaķis Bezvadu Austiņu Stāvēt Pildspalvu Turētājs Austiņu Turētājs AirPods 1&2 un Pro Desktop Displejs (Balts)
€1.72 €1.44

([interesanti austiņu stāvēt]: parādīt radošumu un jautru, interesantu izskatu dos vairāk sarakstē. [viegli atrast] austiņas, dažkārt tiek ievietotas ar roku, bet nevarat to atrast.tagad jūs varat nodot to uz kaķa roku, un tas tiks rezervēta jums. [saderīgs ar airpods, utt.] piemērots karājas airpods 1&2 un pro, un vairāk, bluetooth austiņas. [labākā dāvana]: radošu un jaunu dāvanu, kas pārsteigs jūsu ģimeni)

Izskatās arī
Izskatās arī
Botāniskais Saulespuķu Alfabēta Burtu Mīksto TPU Case for AirPods 2 1 Caurspīdīga Silikona Bezvadu Bluetooth Austiņas Box Ietilpst
€6.78 €3.39

(100% jauni augstas kvalitātes,kas izgatavoti no augstas kvalitātes mīksta silikona , tas ievērojami uzlabo triecienizturība, nodrošinot maksimālu aizsardzību jūsu airpods. - materiāls: mīksta silikona (viegli izjaukt) - piemērots airpods 1/2 - iezīmes: maiga tekstūra, anti-vibrācijas; novērš netīrumus, profilēšanai un nodilumu; precīza lādēšanas caurumu, vispusīgu aizsardzību, maza)

Izskatās arī
VR Kabeļu Skavas, Sprādzes Datu Līnijas Fiksāžas Austiņu Vadu Klipu Meta Meklējumos 3 Saites Standarta VR Austiņas Siksna Datu Vadu Turētājs
€5.00 €3.00

(piemērots meta meklējumos 3 austiņas, datu kabelis, aksesuāri komplektā paredzētas vr tikai drukas piederumi iekļauti, nav iekļauti ouest3 austiņas nosaukums:par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs piemērojamie modeļi: par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs krāsa:melna/balta process: 3d drukāšana ietver:1gb par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs cienījamais)

Izskatās arī
Ausu Spilventiņi, lai CORSAIR HS55 Austiņu Komfortu Iekļautās Trokšņa Slāpēšanas Earmuff Dropship
€9.62 €4.72

(funkcijas: ootdty uzlabota komforta ausu spilventiņi, lai corsair hs55 austiņas sūklis ausu spilventiņi par ērtu un patīkamu klausīšanās pieredzi. izgatavoti no augstas kvalitātes sūklis, ausu spilventiņi ir izturīgs un mīksts, kas nodrošina ilglaicīgu komfortu. ausu spilventiņi ir liels, lai ikviens, kurš vēlas pilnveidot savu komforta līmeni. ideāls lietošanai intensīvas)

Izskatās arī