Cena €0.21 €0.60

Pilns apraksts

Funkcijas:

*Ir 5 gabali magnētiskais skrūvgriezis, U/Y/Iekšējais Krusta/Triangle/3 Punkti formas, sapulču visu veidu vajadzībām.

*Ergonomisks dizains ir izmantoti , rokturi ir izgatavoti no gumijas, lai novērstu slīdēšanu dizains dubultu plastmasas piedāvā jums labāk, izmantojot gūto pieredzi.

*Dizaina skrūvgriezi struktūra ļauj jums ietaupīt laiku un pūles darbības laikā.

*Profesionālo rokas skrūvgriezi ir izgatavots no hroma vanādija tērauds, kur tas padara stiprāku lietota un tai lielisku izturību.

*Šis magnētiskais skrūvgriezis, kas var atrisināt sarežģītas problēmas, gaisa filtri, daži high-end parko paneļi, utt.

*Lietošanai:Jūs varat izmantot, mājas, auto remonts, elektroinstalācijas remonts, elektronisko izstrādājumu remonts, mašīnu remonts, utt.

Specifikācijas:

Produkta nosaukums: Īpaša skrūvgriezi

Materiāls: Hroma vanādija sakausējuma tērauda, Gumijas

Krāsa: Zaļa, Sudraba

Izmērs: 16.8x7.5x0.5cm/6.61x2.95x0.2in

Pēc izvēles Veids: U, Y, Iekšējās Krusta Skrūvgriezi, Trīsstūri, Jaunie " trīs punkti

Piemērots: mājas, auto remonts, elektroinstalācijas remonts, elektronisko izstrādājumu remonts, mašīnu remonts, utt.

Daudzums: 1gab.

Komplektā Ietilpst:

1 × Īpaša skrūvgriezi

Piezīmes:

1.Pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas.

2. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

3. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Krāsa: zaļa, Sudraba
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Īpaša skrūvgriezi
  • Materiāls: Hroma Vanādija Sakausējuma Tērauda, Gumijas
  • Izmērs: 16.8x7.5x0.5cm/6.61x2.95x0.2in
  • Ar Rokturi Vai Ne:
  • Magnētiskā: No
  • Iepakojums: Saskaņā ar 5gab
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

F50 Locīšanas Portatīvo Sešstūra Uzgriežņu atslēgu Komplekts Metāla Metriskās 5/6/8/9/10/12mm Skrūvgriezi un Uzgriežņu atslēgu Rokā Instruments, Sešstūra uzgriežņu Atslēgu
€9.16 €4.58

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes unikāls ergonomisks vidū ieliekta kapu dizains, īkšķis var novietot tā, lai ērti darbību. apkures ārstēšanu, augsta cietība; liels griezes moments, stingrs un izturīgs. salokāms, kompakts dizains veikalu 6-disku iekšēji. slim-rokturi ērtai saķeri braucot skrūves un uzgriežņi. gaismas svara, maza izmēra, ērts, lai)

Izskatās arī
Magnētisko Ietekmi Skrūvgriezis Bitu B01 Krusta Vadītājs Anti-slip Ūdensizturīgs 50/75/110/150mm Elektrisko Urbi Elektriķis speciāli Instrumenti
€1.33 €0.97

(funkcijas: *termiski apstrādāts, izturība un augstas cietības, nav viegli valkāt. *profesionālās urbju komplekts, kas izgatavots no s 2 leģēta tērauda, labi veikts un grūts, naglas.cietība var sasniegt hrc 60 grādiem. piemērots elektriskie urbji ar ātruma kontroles ierīci, elektriskie skrūvgrieži, un rokas, skrūvgrieži. * sasniedz garu urbi dzīvi. *niķeļa pārklājumu)

Izskatās arī
65mm 110mm Magnētisko Īpašu Iešķeltu Krusta Skrūvgriezis Bitu Slēdzis Elektriķis FPH2 kontaktligzdai Slēdzis Rokas Instrumenti Sakausējuma Tērauda
€0.83 €0.45

(produkti displeja --> produktu apraksts --> motīvs: *speciālās krusta skrūvgriezi mazliet par elektriķi ir izgatavota no leģēta tērauda ar cietību līdz hrc63 °. *smilšu terapijas, vairāk anti-rūsas un stingrākas skrūves iesaistīšanās. *ar magnētismu, jūs varat strādāt daudz vieglāk. *krāsu atšķirības, viegli strādāt. *specifikācija: fph2(5,5 mm), garums:)

Izskatās arī
Labās Puses Vītne Mirst M1 M2 M3 M5 M6 M7 M8 M10 M13 M14 M16 Metāla Pavedienu Rīku, Metriska Vītne Die
€4.36 €2.61

(labās puses vītne mirst m1 m2 m3 m5 m6 m7 m8 m10 m13 m14 m16 metāla pavedienu rīku, metriska vītne die apraksts: mirst forma: apaļa materiāls: sakausējuma tērauda izmēri: m3 nominālais diametrs: 1 augstums: 1 vītnes tips: 55 ° konusveida cauruļu vītnes darbības joma: manuāla modelis: m3 sistēma: metriskās precizitāte: m3)

Izskatās arī
1pc Locīšanas Butterfly Knife,Drošas Prakses Rīku Āra Spēles,EDC Pudele Nazis,Portatīvo Rokas, Sporta Aksesuārus
€13.48 €0.58

(laba prakse rīks:tērauda tauriņš ķemme piemērots, mācīties, kā izmantot simulācijas rīki, izvairītos no rokas griešanai un zilumi, bez griešanas malas, bez asiem asmeņiem, ir ideāla izvēle iesācējiem. portatīvo un praktiskā: svara līdzsvars nerūsējošā tērauda tauriņš ķemme,centrs masa nodrošina, ka jūs varat vērsties pa darbību, salokāms dizains ir ērts un praktisks, jūs varat ņemt)

Izskatās arī
Maza Izmēra, Kompakts Dizains Skrūvgriezi neslīdoša Biti 25mm 50mm Leģēta Tērauda Pārrobežu Ietekme PH2 Elektriskie Rokas Urbi
€0.36 €0.25

(funkcijas: *svītrainu vadītājs ir anti slīdēšanas funkciju.tas var novērst visu kopējo izmēru bojāts vai lobīta skrūves. *skrūvgriezi biti ir magnētisms, to var noķert skrūvi viegli un ātri, un noteikt to, lai novērstu urbis slīdēšanu un uzlabotu darba efektivitāti. *šie skrūvgriežu daļas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, pieņemt papildu leģēta tērauda, indukcijas)

Izskatās arī
Bezvadu Sprūdrata Uzgriežņu Atslēgas 90 Grādu Lieljaudas Taisnā Leņķī Pneimatiskās Izraisīt Taisni Pneimatiskās Uzgriežņu Atslēgas Vēja Uzgriežņu Atslēgas Instruments
€79.13

(izturīgs un stabila kustība: stabilu darbību, augstu izejas jauda, mazs gāzes patēriņš, izturību un augstu lietderības koeficientu. liels griezes moments jauda: griezes moments un jauda ir pat un rotācijas ātrums ir stabils.tas tiek izmantots, lai palīdzētu noņemot skrūves.lūdzu, nav piespiedu kārtā noņemt. galva ir izstrādāta ar pozitīvu un negatīvu seku, kas var tikt galā ar dažādām)

Izskatās arī
Tauriņš Prakses Šūpošanos Treneris Blade Saliekamais Nazis Dāvana Vīriešiem-Ne Malas
€38.30 €30.65

(c94 zobenu galvu kopējais garums:240mm asmens garums:98mm roktura garums:123mm asmens materiāls:440c asmens stils: nav asas treneris virsma:akmens mazgāšana roktura materiāls: g10 + nerūsējošā tērauda svars:195g(ieskaitot iesaiņojumu) asmens tips:butterfly sistēma:ar lodīšu gultņiem krāsa: zila,krāsains funkcija: ar)

Izskatās arī
U-formas Atvērums Knaibles Nerūsējošā Tērauda 45N Sadzīves Perforators Pip Marķieri Piederumi, Rokas Instrumenti, Daudzfunkcionāls Mini Knaibles Notcher
€4.70 €2.11

(modelis notcher ietaupiet laiku ar šo vienkāršo instrumentu, lai nodrošinātu precīzu marķējums jūsu modelis galvenie punkti rīks, kas rada 1/4 dziļi laukumā samazinājumu malas modeļiem izmantot atzīmēm slopers vai raksti)

Izskatās arī
Vīriešu Āra Portatīvo Salokāmo Nazi Augstas Cietības Izdzīvošanas Self-Defense Tērauda Militārās Taktikas Tūrisma, Medību, Zvejas Nazi
€28.62 €12.88

(loģistikas sekošanas informāciju var apskatīt šajā mājas lapā: www.17track.net kļūsti veikala sekotāji un baudīt 2% ekskluzīvas atlaides)

Izskatās arī
1set Portatīvo Vienu Caurumu Perforators 4.5 mm lieljaudas Caurumu Maliņu Aplīmēšanas Caurumošanas Plier Rokas
€10.06 €4.52

(trīs soļi caurumošanas caurumu pagrieziet pozicionēšanas mēroga vadības rokturi sānos caurumu urbšana atrast to vēlamajā pozīcijā vieta materiāliem, kas nepieciešami, lai būtu štancēti caurumošanas zonas un novietojiet caurumošanas nazis ar caurumošanas stāvoklis 3. turiet rokturi un nospiediet uz leju, stingri, lai pabeigtu kalšanas process darbības uzstādot aizsardzības)

Izskatās arī
Barošanas Urbi Vadītājiem, Stieple, Griešanas Instruments, ar Hex Rīkoties, lai Uzlabotu Efektivitāti un Nodrošinātu Vadu Savienojumi, Krāsa Sarkana
€1.75 €0.97

(funkcijas : *brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *ir trīs krāsas, lai jūs varētu izvēlēties:zilā,melnā un sarkanā krāsā. *vadu savienotāja vadītāja ar 1 / 4 čaks ir piemērota lielākajai daļai disku kontaktligzdas vai treniņi, lai paātrinātu iekārtas, vadu savienotāji *piemērots vairumam vadu segtu universālā)

Izskatās arī
Rīks Torx Skrūvgriežu Daļas Hex Iešķeltu Krusta Vadītājs 16 Gab Leģēta Tērauda, Urbt Pneimatiskie Instrumenti Magnētisko Augstas Kvalitātes
€21.68 €10.85

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavota no augstas kvalitātes leģēta tērauda; virsma, tērauda materiāls, krāsa. *spēcīgs magnētiskais, var sūkāt skrūves viegli, kad, izmantojot. *var izmantot, lai manuāli elektriskais skrūvgriezis, skrūvgriezis, urbis, pneimatiskie instrumenti, utt. *izsmalcinātu meistarība, katras malas var precīzi bloķēšanas skrūvi,)

Izskatās arī
Manuāla Griešana Trapecveida Asmens Asmens Biezums 0,6 mm 2.36×0.7 Collu 60# Oglekļa Tērauda Melnā un Sudraba Viegls
€8.37 €4.44

(funkcijas: *izgatavotas no augstas kvalitātes tērauda asmens, izturīgs, viegls, izturīgs, nav viegli, lai izjauktu. *asas un izturīgas: viegli griezt, un tam ir ilgs kalpošanas pakalpojumu. 10pcs gadījumā, ja uz ilgu laiku, izmantojot. *atdala no gaisa ar rūsas-novērst eļļas, kas novērš rūsas vai skarbs. *to var izmantot arī mājas dekorēšanai, biroja piederumi, mehāniskā griešana,papīra,)

Izskatās arī
Rotaslietas Knaibles Rotaslietu izgatavošana Instrumenti Rotaslietu izgatavošana, Remonts Vadu Ietīšana Frēzēšana Kuģiem, Rotaslietu izgatavošana Labošanas Rīks
€5.92 €3.96

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izstrādāts ar augstas kvalitātes neilona materiāla, šīs knaibles piedāvā ilgstošu izmantošanu. viegls un pārnēsājamo, šīs knaibles nodrošina ērtu rokturi turēšanai maziem priekšmetiem. piemērots diy entuziastiem un profesionāļiem, šīs knaibles var izmantot mājās, semināri, laboratorijas, un vairāk. no)

Izskatās arī
PVC Cauruļu Iekšpusē, Kuteris, Ar 4gab Zāģu,Plastmasas Cauruļu Griezējs Ar 1/4 Collu Sešstūra Stieņa
€12.74

(pvc cauruļu iekšpusē, kuteris, ar 4gab zāģu,plastmasas cauruļu griezējs ar 1/4 collu sešstūra stieņa jūs saņemsiet 1 komplekts pvc cauruļu iekšpusē, kuteris, tostarp 4 zāģu plātnes (1.73 in/ 44mm, 1.37 in/ 35mm, 1.26 in/ 32mm, 1.26 in/ 32mm), bagātīgu daudzumu, lai atbilstu dažādu izmēru griešana caurules.tur ir pārklāta ar aizsargājošu eļļu uz zāģa asmeni, lūdzu, noslaukiet to tīru pirms)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Gaisa Slēdži Skrūvgriežu daļas Speciālu Skrūvgriezi Zaļā Speciālo Sarkano Krustu 110mm Dzeltena Sakausējuma Tērauda
€29.07 €9.88

(motīvs: *speciālās krusta skrūvgriezi mazliet par elektriķi ir izgatavota no leģēta tērauda ar cietību līdz hrc63 °. *fosfatēšana black attieksmi, vairāk rūsas pierādījums, vairāk saspringts, skrūves iesaistīšanās. *ar magnētismu, jūs varat strādāt daudz vieglāk. *krāsu atšķirības, viegli strādāt. *specifikācija: fph1,fpz1(4,5 mm), fph2,fpz2(5,5 mm), fph3,fpz3(7mm),)

Izskatās arī
8pcs Rupjas Riffler Failus 190mm Oglekļa Tērauda Dubultā Izliektas, kas Noslēdzās Rokas Instrumenti Koka Rasp File Set Darbnīcu Aprīkojums
€20.82 €11.03

(funkcijas: *jauns dizains ar ergonomisku rokturi, fails tiks padara darbu ērtāku un effcicient. *kodīgas iedarbības eļļa jādzēš, pirms sākat lietot failus, kas nevar izmantot, lai beat grūti lietas, jo tas ir viegli būt pārtrauca. *tērauda suka, būtu jāizmanto, lai sekotu virzienā faila tekstūra izdzēst lūžņus par failu pēc tā iesniegšanas un griešana. *failus, būtu jāizvairās)

Izskatās arī
Augsta Oglekļa Tērauda Garš Deguns Plakanknaibles Uzstādīt Taisns Izliekts Žokļa 4gab Ilgi Sasniegt Knaibles
€59.52 €29.76

(funkcijas: ootdty sasniegt visvairāk nepieejami jomām ar mūsu 5 garš deguns plakanknaibles. izgatavots no izturīga 45# tērauda, šīs knaibles funkciju, ērtu rokturi drošu fiksāciju. paredzēti profesionāļiem un diy entuziasti, šo garu degunu knaibles ir ideāls elektronisko inženieri, rotaslietas veidotājiem un amatnieku mīļotājiem. vai jūs esat remonts, elektronika, veidojot)

Izskatās arī