Cena €0.99 €1.48

Pilns apraksts

nosaukums: galda kalendārs materiāls: gumijots vai pašlīmējošs papīrs izmērs: 70*63mm(2.76*2.48 gadā) krāsas: 8 krāsas iepakojuma saraksts: 1pc galda kalendārs 1. Izgatavotas no augstas kvalitātes papīra, izturīgs, nav viegli lauzt un rakstīt bez aizķeršanās. 2. Super burvīgs pastāvīgā kalendārs būs labs dekors jūsu darbvirsmas. 3. Jūs varat attīstīt savu reizi grafiku un plāni attiecībā uz šo kalendāru, padarīt savu dzīvi plānots. 4. Par plānoto dzīvi padarīs jūs laimīgu un piepildītu, vairāk nav jāuztraucas par izšķērdēt laiku. 5.Šo gudrs kalendārs uz darbvirsmas, kas jums nodrošinās labāku garastāvokli, vienalga, mājās, skolā vai birojā. 6. Lieliska dāvana jūsu draugiem, ģimenes, kolēģi Ziemassvētki, Jaunais Gads utt.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: 2024 kalendārs
  • Stils: Galda Kalendārs
  • Veids: Drukāšanas Kalendārs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

  1. / Anon - 2023-12-15

    Kalendārā tieši tāpat kā foto. Mazs, gudrs. Es esmu apmierināts ar pirkumu. Paldies pārdevējam par ātru un kvalitatīvu piegādi.

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

3D Memo Pad Kalendāra 2024 Galda Kalendārs Memo Pad Kalendāra Modeli Papīra Mākslas DIY Atzīmē Kalendārā Skulptūru 3D Kalendārs Asaru Prom
€17.82 €8.91

(plānojiet savu gadu ar stilu, izmantojot mūsu 3d papīra kalendāru 2024. gadam. uzkrītošā un drošs, izgatavots no materiāls bez smaržas bez asumiem.noplēst lapiņu, katru dienu, lai atzīmētu svarīgi datumi, piemēram, dzimšanas dienu, ziemassvētki, valentīna diena, un vairāk.padarīt jūsu dzīvi daudz organizēta ar mūsu kvalitātes kalendārs! specifikācija: produkta materiāls: papīra produkta)

Izskatās arī
Smieklīgi Sienas Kalendārs 2024. Gadam Kuģa Pakaļgals Suns Humora Sienas Kalendārs Skaidrs, Drukāšanas Smieklīgs Dāvanas Dzimšanas Dienas, Ziemassvētku Un Jubilejas
€2.58 €1.24

(meklē jautri un praktisks veids, lai sekotu mēnešiem?izskatās ne tālāk, nekā tas ir smieklīgi dog kalendāra!ar rotaļīgu suni dizaina, šis kalendārs ir pietiekami liels, lai saglabātu visas jūsu svarīgi datumi organizēta.plus, tas ir viegli pakārt pie sienas un padara lieliska dāvana ideja par jebkuru suņa mīļāko jūsu dzīvē! specifikācija: produkta nosaukums: rīstīties kalendāra 2024 materiāls:)

Izskatās arī
Līmi Kaklarota Kabatas Rotaslietas Aploksnē Soma Vāku savāca Aploksnes Zīmogi
€8.74 €4.72

(apraksts šis ir mini aploksnē s, kas ir izgatavota no premium pergamenta papīra materiāls.to var izmantot dažādiem nolūkiem, piemēram, kā uzglabāt gredzeni, kuloni, mazās kartes, paskaidrojuma tagus, utt.piemērots veikala lietošanu. funkcijas - krāsa: balta - materiāls: pergamenta papīra - izgatavoti no premium materiāls, ar izsmalcinātu meistarība. - ideāls mini)

Izskatās arī
Sienas Plānotājs 2024-2025 17Inx12in Lielu Sienas Kalendārs Galda Kalendārs, 18 Mēnešu Galda/Sienas Kalendārs Combo Viegli Uzstādīt
€22.86 €7.55

(burvīgs un daudzpusīga: aprīkots ar zelta karājas caurumiem, šo kalendāru nemanāmi pārveido no darbvirsmas svarīgi, lai burvīgs sienas displejs.rūpīgi izstrādātā black stūriem nodrošina izteiksmīgu izskatu, ka paliek brīva no grumbu.šo kalendāru, kļūst vairāk nekā tikai instruments; tas ir ikdienas atgādinājums, lai iekarot jūsu to-do sarakstu.izvēlēties no dažādām stilīgs un jautri modeļi uzliet)

Izskatās arī
Recepte Kartes Set Komplekts 4X6inches 100 Double Sided Bieza Cardstock Tukšu Recepte Kartes Komplektu Mamma, Māsa, Meita, Draugs, Dāvanu
€16.32 €10.93

(recepte kartes set komplekts 4x6inches 100 double sided bieza cardstock tukšu recepte kartes komplektu mammai, māsai, meitai, draudzenei dāvanu burvīgs recepte organizators, pie lielas vērtība: padarīt savu parakstu ēdienus tikai kļuva vieglāk.šis komplekts ietver 100 gudrs 4x6 recepte kartes, lai saglabātu jūsu receptes organizēta.katra recepte karte ir dubultie, tāpēc jums ir daudz vietas, lai apstrādātu visvairāk)

Izskatās arī
2X MAGICYOYO Atsaucīgi Yoyo K1-Plus Ar Yoyo Maiss + 10 Stīgas Un Yo-Yo Cimdu Gif,Zils
€22.12 €10.84

(gaismas atsaucīgi yoyo, yoyo bumbiņas mirdzumu k1-plus nāk ar regulāru flating gultnis veikts ar abs, stila string triks (1.a, 3.a, 5.a), izturīgs un ir ar augstu veiktspēju saglabāt noctilucent yoyo gaismā vai saules gaismā uz dažām minūtēm, lai uzlādētu ēnas efektu smagāks nekā agrāk, un ir vairāk fun bez svēršanas gredzeni.lieliska rotaļlieta bērniem, draugiem, ģimenēm, utt.;)

Izskatās arī
Albums Papīra Sadalītāji, Beramkravu Pārdales 12 X 12 Collu Albums Papīra Uzglabāšanas Cardstock Cilnes Sadalītāji Failu Bibliotēku, Izturīga
€37.74 €20.38

(ērta dalītāju un cilnes komplekts: iepakojums containsscrapbook papīra organizatori viegli organizācija, kas piedāvā ērtu šķirošanas pieredzi, kas ir pietiekams, lai dalītos lielumam, kas piemērots īsu paziņojumu albums papīrs: mūsu albums uzglabāšanas pasākumus, kas par 12.8 x 12,2 collas ar tab augstums 0.59 collas, kas nodrošina pietiekami daudz vietas, lai uzglabātu īsu paziņojumu albums papīrs)

Izskatās arī
Laimīgu Jauno Gadu Kartes, Aploksnes Apsveikuma Kartītes Jaunā Gada Dāvanu Kartes, Apsveikuma Kartiņu, Jaungada Kartes+24 Baltas Aploksnes
€13.72 €6.86

(apraksts meklējat lielisks veids, kā izteikt jūsu jauno gadu vēlas saviem mīļajiem?izskatās ne tālāk par mūsu jaunā gada apsveikuma kartītes!mūsu kartes ir paredzētas, lai ir gan skaista un sarežģīts, ar dažādu modeļu un dizainu, lai atbilstu jūsu dāvanu vajadzībām.aploksnes padara to viegli saglabāt un nosūtīt. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:12.00x10.00x0.20cm/4.72x3.93x0.08in -)

Izskatās arī
Perpetual Kalendārs Koka Vintage Koka Bloku Kalendārā Mājas Biroja Galda Piederumi Rotā Nedēļu, Mēnesi, Datumu Displejs
€21.80 €15.26

(perpetual kalendārs koka vintage koka bloku kalendārā mājas biroja galda piederumi rotā nedēļu, mēnesi, datumu displejs, premium kvalitātes: izgatavoti no koka ar rokām-krāsošanai, nav izbalināt pēc pāris gadu.tas nav aizņem pārāk daudz vietas uz rakstāmgalda vai uz plaukta. vintage koka bloku kalendārs: augstas kvalitātes koka kalendāra mēneša un datuma displejs.ar 4 numuru dēļi, 3 mēnešu dēļi)

Izskatās arī
4GAB Atkārtoti Magnētiskās Tāfeles, Ledusskapja, Magnētisko Ziņojumu dēli Uzlīme
€9.80 €4.71

(apraksts šo preci ir ierakstāms sausās tīrīšanas magnēti.izgatavota no premium materiāls, tas ir spēcīgs magnētisms un praktiskas.tā var pielipt magnētiskās dzīvoklis gludas virsmas, piemēram, black dēļi, ledusskapji, metāla organizators, metāla skapji utt. funkcijas - krāsa: melna - materiāls: gumijas magnēts, pp - izmērs: aptuveni 21.00x14.80x0.10 cm/8.25x5.82x0.04in -)

Izskatās arī
2024 Mini Ikmēneša Darbvirsmas Sienas Kalendārs Ikdienas kalendārs Plānotājs Mājas Birojam Dekors J60A
€24.75 €19.06

(funkcijas: ootdty katru dienu sienas kalendārs: 2024 gads pūķis ķīniešu mēness kalendāra.vislabākie vēlējumi viss, kas jums jādara, lai visu gadu. ķīnas sienas kalendārs: sienas kalendārs ir ļoti piemērots kā praktiska dāvana jūsu ģimenei un draugiem jaunajā gadā. zodiaka kalendāru 2024. gadam: sienas kalendārs ir ar labu un biezāka papīra materiāli, un ir, izmantojot)

Izskatās arī
Custom Custom printing anodēta metāla etiķetes Pastāvīgu līmi rūpniecības logo plāksnes pašlīmējoša Alumīnija uzlīmes
€1.53

(produktu apraksts, metāla labels & plāksnes-ar savu dizainu! augstas kvalitātes plāksnes, izmantojot dažādus materiālus, ieskaitot no alumīnija, misiņa un nerūsējošā tērauda biezums svārstās no 0,1 mm līdz 3 mm.slef-līme metāla tagus ekrāna drukāts plāksnes 3d metāla logo anodēta plāksnes diamond cut plāksnes sērijas & svītrkods plāksnes nerūsējošā tērauda plāksnes reljefs nozīmītes)

Izskatās arī
2024 Galda Kalendārs ar Pildspalvu Turētājs ar uzdevumu Saraksts Lapu Maza Rakstāmgalda Apdare Personīgo Dienas Plānotājs Kalendārs Home Office
€5.93 €3.14

(apraksts: 【daudzfunkciju] aicina 2024 galda kalendārs ir gan galda kalendārs un piezīmju bloknotu.tas parāda festivālos, saules ziņā, datumi, mēneši, un citu informāciju.vairāku nodalījumu atpakaļ lapā var ierakstīt, arī ikdienas darbos, piemēram, darīt preces un ikmēneša kopsavilkumu, kas atbilst prasībām, clocking un reģistrēšana. 【ar uzglabāšanas kasti] aicina mazos galda kalendārs)

Izskatās arī
50 Gab. Vizītkartes Iegravēts Alumīnija Giftcard Tukšu Gluda Nosaukums Kartes Sakausējuma Metāla
€8.39 €4.19

(apraksts 50gab alumīnija sakausējuma vizītkartes marķēšana mašīna biznesa iegravēts metāla biznesa apmeklējot nosaukums kartes diy tukšu vizītkartes klientu diy dāvanu kartes funkcijas tā ir lielisku kvalitāti un izsmalcinātu meistarība, uzvalks par savu dažādo pieprasījumu.sublimācijas vizītkarte|vieglās un nekad nerūsē, labs rīks, lai dotu ārā pie pirmās izpildīt.atzīmēt)

Izskatās arī
Kalendārs Plānotājs 2024. Gadam Lielo Sienas Kalendāru Programmas Organizators Ikdienas Grafiku Angļu Karājas Programma Laika Plānošanas 18 Mēnešus
€18.61 €8.75

(nosaukums: sienas kalendārs materiāls: papīrs krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 375*292mm(14.76*11.50 gadā) iepakojuma saraksts: 1pc sienas kalendārs 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams,)

Izskatās arī
Ķīniešu Kalendāri Ikdienas Ķīniešu Jaunā Gada Kalendārs Sienas Tearable Kalendāra Karājas Kalendārs Tradicionālā Mēness Kalendāra
€11.13 €5.56

(apraksts vai jums ir nepieciešams mēness kalendāru?tad jums noteikti ir nepieciešams 2024. gadam kalendāru, jo tas ir skaidrs, drukāšana, detalizēti pieraksti par tradicionālie festivāli, un klasisks dizains.šī dekoratīvā karājas pie sienas kalendāru ir jūsu labākā izvēle, lai pilnībā apmierinātu savas vajadzības.un arī tas var būt jūsu sienas dekori mājās vai birojā. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
2024 Sienas Kalendārs Suņi Dīvaini Unikālo 2024. Gadam Funny Suns Kalendāri Retro Jauno Gadu Piederumi, Sienas Dekori Skolas Mājas Guļamistabas
€14.52 €7.26

(mūsu funny suns 2024 sienas kalendārs ir izgatavots no izciliem materiāliem, kas ir visaugstākās kvalitātes.tas ir ideāls, lai uzturētu sevi grafiku, un atgādināt svarīgas tikšanās.pakārt to savā dzīvojamā telpā vai jūsu ofisa dalīties priekā ar draugiem, ģimeni un kolēģiem.šīs cute suņu bildes liks jums smieties katru mēnesi. specifikācija: produkta nosaukums: viduslaiku suņu kalendāru produkta)

Izskatās arī
5gab Gudrs Ziedi, svētās Locīšanas apsveikuma kartiņu Valentīna Ziemassvētku Puse ielūgumi Dāvanu Vēstuli, Apsveikumu Kartiņas 21*9.5 CM
€2.24 €1.46

(materiāls:papīrs svars:aptuveni 19.5 g/iepak izmērs:par apsveikuma kartiņu 215*190mm/envelope220*110mm daudzums:1 lote=5pack=5 gab apsveikuma kartiņu+5gab aploksnē nosūtīt izlases dizainu)

Izskatās arī
Koka Galda Kalendārs Perpetual Kalendārs Retro Mājas Unikālas Dāvanas,Mēneša Datuma Displejs, Galda Rotājumi Birojs
€15.39 €7.85

(koka galda kalendārs perpetual kalendārs retro mājas unikālas dāvanas,mēneša datuma displejs, galda rotājumi birojs unikālais dizains: koka kalendāra komplekts ietver 5x8inch akrila kalendāra, 1 koka pamatnes, un 4 dienas, marķējums, gredzeni, (3 kalendāra lietošanai, un ceturtā backup nozaudēšanas gadījumā).viegli lietot, nav nepieciešams, lai aizstātu to kalendārā atkal. ideāls izmērs:)

Izskatās arī
50 Gab Soma, Rotaslietas Auskari Mazās Uzņēmējdarbības Maisiņš Dāvanu Maisiņi Beramkravu Uzglabāšanas Maisiņi Jewlery Piederumi
€8.26 €4.55

(apraksts papīra somas rotaslietas un aksesuāri ir ideāls, lai demonstrētu skaistu informāciju par savu rotaslietas.izgatavoti no papīra, šie maisi ļauj redzamību figūras.viņu vienkāršs un moderns dizains padara tās piemērotas vairākas reizes, piebilstot, a touch of elegance jūsu rotaslietas kolekcijas. funkcijas - krāsa: balta -materiāls:papīra - izmērs: 8.00x8.00x0.10cm/3.14x3.14x0.04in -materiāli,)

Izskatās arī
2024 Galda Kalendārs Tukšs Dekoratīvu Papildus-lielu Papīra Home Office Desktop
€20.04 €7.81

(apraksts vai jūs meklējat darbvirsmas bloķēt kalendāru?pēc tam jūs varat palaist garām mūsu produktu.šis bloks kalendāru, ar radošu izskatu, funkcijas bloki mēnesi un datumu.manuālu darbību, dizains, jums ir nepieciešams, lai nomainītu bloķētu ar sevi, ļaujiet jūs zināt, dienas labāk. funkcijas - krāsa: melna -materiāls:papīra - izmērs: 23.00x20.00x7.00cm/9.04x7.86x2.75in -šāda)

Izskatās arī