Cena €4.90 €7.90

Pilns apraksts

288716 Sūkšanas Ieplūdes Sietiņš Un 288749 Bezgaisa Krāsas Smidzinātāju Mašīnas Filtru Kombinācija Daļas Piemērots Bezgaisa Krāsas Smidzinātāju

[Aizstāt Daļu skaitu]: 288749, 288716

[288716 Saderīgs ar ]: Der X5/LTS15, X7/LTS17, ProX7/ProX17, ProX9/ProX19, ProX17/ProLTS 170 un ProX19/ProLTS 190 Bezgaisa Krāsas Smidzinātāji

[288749 Saderīgs ar ]: Der Graco izsmidzināšanas pistoli modeļi SG10, SG20, SG Pro, SG2 un SG3

[Funkcija]: Pagarināt sūkņa darba mūžu un mazinātu padoms aizsērēšanu ar tīrīšanu un nomaiņa filtrs regulāri, Viegli nomainīt un uzstādīt.

[Piezīme]:Nelielas krāsu atšķirības vai atšķirīga veida, un šo produktu var valkāt ražošanas laikā, bet tas neietekmē izmantot.Lūdzu, nav iebildumu, paldies!

Materiāls: metāls + plastmasa

Krāsu, kā parādīts attēlā

Iepakojuma Saturs:

1 x 288716 sūkšanas ieplūdes sietiņš

3 x 288749 filtri

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: NOYAFA
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

18V Brushless Elektriskā Uzgriežņu atslēgas Ietekmes Socket Uzgriežņu atslēgu 520Nm par Makita Akumulatora Rokas Urbi Uzstādīšana 1/2 Kārba Varas Instruments, Uzgriežņu atslēgas
€64.88 €24.14

(18v brushless elektriskā uzgriežņu atslēgas ietekmes socket uzgriežņu atslēgu 520nm par makita akumulatora rokas urbi uzstādīšana 1/2 kārba varas instruments, uzgriežņu atslēgas modelis: d39422 apgriezieni bez slodzes: 0 - 4000 apgr. / min. ietekmēt biežums: 0 - 4000 ipm maksimālais griezes moments: 520n.m kvadrātveida bloks: 1/2 1. iezīme: 520n.m augsts griezes)

Izskatās arī
367D Universāls Blīvēšanas Sprauslu Aplikatoru Integrētu Gumijas Uzgalis Rīks ar Perforētu
€3.47 €2.40

(funkcijas: ootdty 【blīvēšanas instrumentu] aicina mūsu universal integrēts gumijas uzgalis rīks ir izstrādāts ar 45 grādu muti, lai apmierinātu visu veidu nepilnības dzīvē.neatkarīgu aizsardzības pārklājums novērš bloķēšanu un atkritumiem. 【15 dažādu izmēru] aicina uz blīvēšanas sprauslu aplikatoru apdares rīks pakā ir 15 dažādu izmēru blīvēšanas sprauslas no 5mm,)

Izskatās arī
1000Pcs Skavas Naglas U/ Durvju /T Formas Nagu Formas, Skavotājs, Koka Mēbeles, Sadzīves Izmantot Herramientas 8/10/12mm Saistošs Rīks
€0.76 €0.37

(funkcijas: *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *u formas nagus: plaši izmantoti, lai noteiktu vadi, iepakojums, grāmatu iesiešanu, utt. *durvju formas nagus: plaši izmantoti mēbeles, dīvāni, sēdekļi, koka kastes, dekorācijas utt. *t-formas nagi: plaši izmanto dekorēšanai koka mēbeļu, grīdas un sienu paneļi, durvis un vērtne, reklāmas, kokapstrādes utt. *piemērots)

Izskatās arī
Usb Gaisa Ventilators Āra Bārbekjū Ventilators w 3-Ātruma Bezvadu Grils Koka Plīts Trieciens
€9.86 €7.40

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes augstas paturot liels vējš un uzticamu drošības usb 5v,-12v pūtējs ir piemērots projektiem, kas paredz, dzesēšanas un ventilācijas ar ierobežotu likvidēšana; plug spēlēt un izveidot uguns ātri, palīdzot jums veikt bārbekjū vieglāk. plaši izmanto auto pēc tam, izslēdzot ventilatoru, nekavējoties)

Izskatās arī
800W Elektrisko Koka Router Mašīna Kokapstrādes Elektriskais Trimmeris Rievu Mašīna, Elektriskā Koksnes Frēzēšanas Griešanai Maršrutētāju elektroinstrumentus
€125.19 €68.85

(800w elektrisko koka router mašīna kokapstrādes elektriskais trimmeris rievu mašīna, elektriskā koksnes frēzēšanas griešanai maršrutētāju elektroinstrumentus produkta iespējas: 1.pastiprināta neilona ķermeni,dziļi precīzu un kontrolēt,regulēt dziļumu rievu / apgriešana pēc vajadzībām,viegli lietot; 2.visi vara stieples motoru,spēcīgu jaudu, piemērots dažādu intensitāti darba,nav)

Izskatās arī
Ir 2021. Jaunu Gaisa Die Slīpmašīna Slīpēšanai, Dzirnavu Gravēšanas Instruments, Pulēšanas Darbgaldi
€12.55 €10.79

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: ideāli piemērots pulēšanai un slīpēšanai dažādu metāla veidnes nāk ar 2 veidu ietvarus, lai atbilstu dažādu dzirnaviņas ar 2 uzgriežņu atslēgas, viegli, lai novērstu ietvarus alumīnija apvalks, izturīgs un uzticams, lai izmantotu specifikācija: tips: taisns die grinder gaisa ieplūdes:)

Izskatās arī
Par REDMOND Filtru Putekļsūcēju Mazgājams Balts Piederumi Putekļu Filtrēšanai Daļas RV-R650S Pārstrādājams Nomaiņa
€3.22 €1.76

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes * m ade augstākās kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantošana * putekļu sūcēju aizvietot filtru daļas *tas rada lielu ātrumu, rotējošo ai rflow, lai novērstu cieto daļiņu atdalīšanai no gaisa.novērš līdz 99.97% no mikroskopiskas putekļu daļiņas, kā maza kā 0 3 mikroni, šis putekļsūcējs nodrošina pu rified gaisa)

Izskatās arī
220V-240V Degvielas Sūkņa Nodošanas pašiesūcošos Eļļa Dīzeļa Pārneses Sūkņu Eļļas Sūknis
€347.92 €233.11

(apraksts dīzeļdegvielas sūknis ir daudzfunkcionāls risinājums, kas paredzēts, lai efektīvi sūknēt dīzeļdegvielu transportlīdzekļiem, būvniecības objektos, zemnieku saimniecības un citi āra degvielu darbināms aprīkojums, dažādās vidēs.tās lietotājam draudzīgs dizains nodrošina ērtības, uzticamība, viegla darbība, un vienkāršu apkopi.intuitīva displejs funkcionē arī precīzi parāda summu,)

Izskatās arī
3 Gab 7 Collu Sūklis Buferu Uzlikas Putu Spilventiņi Komplekts Slīpēšanas Disku Riteņi Auto Rezerves Polisher Pulēšana, Vaskošana Elektroinstrumentus
€6.68 €4.01

(informācija: *brand jaunu un augstas kvalitātes *griezt un pulēt visgrūtāk oksidēts automobiļu pārklājumi, cieta skaidrs, mēteļi un krāsu slīpēšana skrāpējumiem, ar rupjās buferu uzlikas *griezt un pulēt visgrūtāk oksidēts automobiļu pārklājumi, cieta skaidrs, mēteļi un krāsu slīpēšana skrāpējumiem ar rupjo pulēšanas spilventiņi *materiāls: sūklis *izmērs:)

Izskatās arī
6 Gab. 4 Collu /100 Mm Smilšu 50 Dimanta Sausā Pulēšanas Spilventiņu Granīta, Marmora Elastīgu Sveķi, Slīpēšanas Disks, Keramikas Akmens Polisher Disku
€15.67 €10.65

(elastīgs, piemērots dažādu formu pulēšana sausa pulēšana, strādā bez ūdens, ērts un mazāk piesārņojuma pulēšana ar ātro ātrumu un bez scrach.piemērots dažādu apgr. / min. elastīga un pulēšana.nosaukums :4 collu dimanta sausā spilventiņi daudzums: 6 gab. specifikācija:diametrs 100 mm/4 collas,dimanta smiltis, 50# krāsa;zilā materiāls: diamond + sveķi pielietojums:granīta & pulēšana, marmora iepakojuma)

Izskatās arī
5V USB Powered Bārbekjū BBQ Gaisa Pūtējs Kempings un Āra Cooking Piliens kuģis
€4.80 €2.92

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes augstas kvalitātes un izturīga: bbq gaisa ventilators ir izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, drošs, nav toksisks un bez smaržas, tā ir zema skaļš, un tas ir moderns un skaists.šis produkts nepieciešams, lai enerģijas vai varu izmantot, tas nav uzlādējamas. augsta veiktspēja: tas novērš putekļu piesārņo savu)

Izskatās arī
16.8 V Bezvadu Elektriskā Ietekmes Bezvadu Elektrisko Urbi Lielas Jaudas Litija Baterijas Bezvadu Lādēšanas Rokas Urbi Elektrisko Instrumentu
€23.87 €7.34

(laipni bq veikalā pircējs padomi: mīļā, lūdzu, pārbaudiet tā modeļa, ja pasūtījuma, vai sazināties ar mums, izmantojot tiešsaistes klientu servisu! mēs darīsim visu iespējamo, lai novēlu jums smaidu uz jūsu sejas dārgie draugi. paldies par iepirkšanās buqu veikalā!no sirds ceru. var būt laimīgs un apmierināts no brīža, kad jūs atvērtu paku. ja jūs neesat apmierināts ar saņemto preci, es ceru,)

Izskatās arī
10pcs 100 Mesh Bezgaisa Smidzinātāju Filtrs Elektriskie Krāsas smidzinātāju Sūkņa Filtrs 390/395/ 490/ 495 Smidzinātāji 287033 Lateksa Mašīna
€6.99 €4.54

(funkcijas: *lietošanai ar sākotnējo mašīna, sg2 un sg3 smidzināšanas mašīnas * viegli-out smidzināšanas mašīnas filtru *filtri lielu nevēlamu daļiņas no aerosola materiāls *obligāta, izsmidzinot zemas kvalitātes krāsu *lieto, lai filtrētu krāsu, lai nepieļautu sprauslu aizsērēšanu *izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda sieta filtrs *par)

Izskatās arī
15mm/25mm Daudzfunkcionāls Dzirnaviņas Mini Electric Belt Sander DIY Pulēšanas un Slīpēšanas Mašīnas Kuteri Malām Asināmais
€108.88 €42.47

(šis ir daudzfunkcionāls belt sander, mini portatīvo, ar zemu trokšņa līmeni, viegli uzstādīt un ekspluatēt, ir mājas diy rīks. funkcijas: korpuss ir izgatavots no nerūsējošā tērauda materiāla, stingra un praktisks. smiltis no smilšu josta ir vienādi, nav viegli zaudēt, smilšu, vairāk nodilumizturīga. izmanto ātrgaitas gultņi, ātrgaitas, augsta griezes momenta un klusāku. ar)

Izskatās arī
CNC Offline Kontrolieris Ar Touchscreen CNC Router Offline Kontroles Modulis 2.8 Collu GRBL Offline Kontrolieris
€42.24 €32.95

(cnc offline kontrolieris ar touchscreen cnc router offline kontroles modulis 2.8 collu grbl offline kontrolieris [touch screen lcd dizaina] ar grbl offline kontrolieris ar touch screen lcd ir viegli lasīt 2.8 collu touch screen displejs, kas ir ļoti viegli darboties.touch screen kontroles dizains offline mašīna var veikt kontroli gravēšanas mašīnas vairāk vienkāršs un ērts. [spēcīgu saderība] cnc)

Izskatās arī
6 Pack Rīks Atbalsta Bāzes Pakaramais 12V, Urbšanas Instruments Pakaramais Plastmasas Urbšanas Instrumentu Stiprinājums Savietojams Ar
€21.67 €13.22

(uzstādīšana m12 12v instrumentu, rīku plaukta saderīgs ar m12 rīki, ko izmanto, lai labot instrumentus uz sienas vai workbench, lai saglabātu tos pienācīgu un pieejamu stingri uzstādītas: katru m12 instrumentu turētāja ir trīs sabiedrība skrūves, ar kuru iespējams piestiprināt pie sienas, stingri un stabili, un to var efektīvi novērst rīki krišanu un bojāšana pulēta virsma: virsmas instrumentu)

Izskatās arī
3X Griešanas Galvu Par Wbt-1 Auduma Elektriskās Šķēres Auduma, Kuteri
€37.61 €22.94

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! 3x griešanas galvu par wbt-1 auduma elektriskās šķēres auduma, kuteri elektriskās šķēres ir plaši izmanto ģimenēm vai dažādām rūpnīcām, kas ir nepieciešams, griešana 0-10mm(atkarīgs no materiālu) . tas ir ērts un pārnēsājamo, iekasējams un elektrisko pieslēgts. ar zemu degvielas patēriņu)

Izskatās arī
1/2/3 Collu Plates Pamatni Pad Slīpēšana Pulēšana Pad Turētājs Sūklis Pad M14 Vītni Pamatnes Plāksne Hook & Loop Līmi Atpakaļ Plate
€2.67 €1.34

(funkcijas : *papildu integrēto iesmidzināšanas liešanas tehnoloģija nodrošina, ka nebūs degumming problēma starp daļām, reņu *izgatavota no mikro-porainu putu materiāls, mīksts un izturīgs, ar izcilu izturību *lieto ar vilnas pulēšanas plāksnes un spodrināšanas sūklis plāksnes, lai iegūtu labu līdzsvarot un uzlabot pulēšanas efekts *speciāli izstrādāta sīkāk, pulēšana,)

Izskatās arī
Suntool HVLP Krāsas smidzinātāju Augstas Kvalitātes 1.3 mm Nerūsējošā Tērauda Sprauslu Smaguma Barības Lakas, Krāsas Smidzinātāju Pistoli
€119.13 €107.22

(suntool hvlp krāsas smidzinātāju augstas kvalitātes 1.3 mm nerūsējošā tērauda sprauslu smaguma barības lakas, krāsas smidzinātāju pistoli specifikācijas: zīmols:de- (w/v) ilbiss modelis: gfg pro paint piegādes režīms: gravitācijas gaisa patēriņš (3.0 bar spiediena): 240-260l/min (8.5 cfm) gun adatu: nerūsējošā tērauda gaisa klp materiāls: hromēts misiņš pārvades efektivitāte (krāsu izmantošana):)

Izskatās arī
Uzlabotu Veiktspēju ar Rullīti, Otu Nomaiņa Xiaomi S10 S12 B106GL Robots putekļsūcējs Uzlabotu Tīrīšanas Efektivitāti
€2.32 €1.62

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes *izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgāks *izsmalcinātu un maigu, ļoti saskaņota ar aprīkojums *ja sweeper strādā, otu pielāgojas un griežas, frekvences, no putekļiem uz putekļiem kaste *efektīvi novērstu netīrumu, putekļu un būvgružu no stūriem un malām, it īpaši jūsu matu un mājdzīvnieku spalvas *nav)

Izskatās arī