Cena €12.08 €15.09

Pilns apraksts

HSSE velmēšana Pieskarieties UNF 0-90 0-80 1-72 2-64 3-56 4-48 5-44 6-40 8-36 8-40 3/16 12-32 12-28 Mašīna Skrūvi Smalka Vītne ūdens Krāni

detalles del producto > > >

Tips: Formēšanas Tap / Roll Piesitiet

Gadījumā Detaļu:

piemērots zemu oglekļa tērauda, vidējo oglekļa tērauds ar augstu oglekļa tērauda, leģēta tērauda, nerūsējošā tērauda, vara vai vara sakausējuma lējumi, utt., kas neražo, sasmalcināts mikroshēmas; apstrādes ietekme tērauda ir labāk.

Piezīme:

Ekstrūzijas vadu pieskaroties ir plastiskās formēšanas metodi, kurā slīpēšanas materiāls ir iespiests apakšējā caurumu, lai izveidotu pavedienu.Tāpēc, nē, šķeldošana notiek, un nav čips, flauta, tāpēc to sauc arī par ditchless (čipu) stieples piesitiet.Šī pieskaroties nav sabojāt vītni vai pieskaršanās, jo problēmas, piemēram, šķeldošana.Ekstrūzijas pieskaroties ir vislabāk piemērota, plastmasas materiāli, piemēram, alumīnijs, varš, cinks, misiņš un mazleģēta tērauda.Kad, izmantojot ekstrūzijas pieskaroties, izmēru mazāku caurumu jāizvēlas saskaņā ar prasībām attiecībā uz precizitāti, tāpēc, ka augstas precizitātes, augstas kvalitātes diegus var lieti.Par materiāla īpašībām un pārklājuma apstākļos, mums ir dažādas precizitātes pakāpes.Klientiem izmantot.

Iepakojuma & Piegāde:

WALTETAP piedāvā dažādas kuģniecības metodes, kas uzskaitītas zemāk, kā arī bezmaksas piegāde uz zemes daudzi no mūsu produktiem.Visus vienumus, kas pretendētu uz bezmaksas piegāde tiks norādīti uz produkta datu lapā.Kuģniecības laiks ir pamatā darba dienās (no pirmdienas līdz piektdienai), izņemot brīvdienās un Svētku dienās.Atkarībā no jūsu pasūtījumu, pirkumu var ierasties pakām.

ATGRIEZTIES & NOMAIŅA POLITIKA

Pie WALTETAP , mēs smagi strādājam, lai nodrošinātu pozitīvu iepirkšanās pieredzi ar mums.Ja kāda iemesla dēļ jūs neesat pilnībā apmierināts ar savu pirkumu, jūs varat atgriezt jūsu produktiem, 60 dienu laikā, kamēr tās ir jaunas, veselas, un nemodificētu.Mēs nevaram garantēt, ka jūsu prece tiks pieņemts par kompensācijas vai apmaiņu, ja tas šīm prasībām neatbilst.Atgriešanās pieprasījumiem ārpus 60 dienas prasa īpašu atļauju.Visa peļņa, kas iesniegts attiecībā uz kompensāciju veiks atjaunošanas maksa un piegāde.

Atsauksmes: Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tātad, jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Kad esat saņēmis savu preci, lūdzu atstājiet atsauksmi par mums, jo šīs būs informējiet mūs, ka ir saņemta jūsu vienumus.Mēs arī atbildēsim, dodot jums pozitīvas atsauksmes, ka pašā dienā.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem.lūdzu atstājiet mums pozitīvas atsauksmes.Sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas neitrālu atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

NOMAIŅU

Par jebkuru jautājumu, ar jūsu produktu, lūdzu, sazinieties ar mūsu Tehniskā Atbalsta komanda problēmu novēršana palīdzība.

Lūdzu, esiet gatavi ar šādu informāciju:

Pasūtījuma numurs

Pirkuma apliecinājums

Video vai foto bojāto/bojātu preci

Pasta adrese

Kontakta telefona numuru

Specifikācijas

  • Materiāls: HSSE-M42
  • Zīmola Nosaukums: VOKET
  • Virsmas Apdare:
  • Veids: Piesitiet
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Preces Nosaukums: Roll Tap / Veido Piesitiet
  • DIY Piederumi: Metālapstrāde
  • Kvalitāte: Vislabākā Kvalitāte A++++++

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Kalnu Velosipēds Vadu airētājs pats par sevi Knaibles Multi-function Riteņbraukšanas Bremžu Kuteris Šķēres Labošanas Rīks
€20.17 €9.88

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tērauda stiepļu troses, tērauda stiepļu trošu kuteris var viegli griezt tērauda stiepļu troses, un var arī izmantot stiepli un kabeli, dzelzs stieples griešanai, un rokasgrāmata dari pats . ar hroma vanādija tērauda, ar kopējo siltuma apstrādes knaibles ir griešanas malas un vienmērīgu griešanas virsmām, apvienojumā ar automātisko)

Izskatās arī
Efektīva 6pcs Ietekmes Bitu Elektrisko Skrūvgriezi Ietekmes Urbt Skrūvgriezis PH2 Padomus Komplekts
€11.41 €5.70

(funkcijas: ootdty sasniegt izcilus rezultātus ar 6pcs trieciena skrūvgriezis bitu komplekts!izgatavots no kvalitatīva tērauda, šie skrūvgriezis bitu piedāvā uzticamu sniegumu un izturību. daudzpusīga un efektīva, kā arī šīs ietekmes skrūvgriezis bitu nonāk dažādos izmēros, lai atbilstu dažādiem pielietojumiem.drošu fit konstrukcija nodrošina stabilitāti un novērš slīdēšanu,)

Izskatās arī
Bārs Extender Ultra Nodokļa Uzgriežņu atslēgu, Adapteri Rīku ir Pārāk Griezes moments Ilgi Griezes moments Pagarināšanu 13.3 collu Portatīvo Plānas Smago Atslēgu Pastiprinātāja Papildus
€35.99 €16.20

(13.3 collu ultra smago plānas papildus atslēga bārs dinamometrisko atslēgu griezes moments pagarināšanu ilgi, pārāk extender rīku adaptera nodokļa pastiprinātājs portatīvo universāls ļoti gara griezes momenta pārveidotāju pilnībā pārklājumu, lai novērstu koroziju, atslēgu extender 13.3 collu lieljaudas par garāžas mehānika funkcijas: 1. uzlabota rīku garums: izmantojot šo augstas)

Izskatās arī
10Pieces Mini Sešstūra Allenfor Atslēgu komplektu Uzgriežņu atslēgu, Skrūvgriezi Rokā Instruments
€7.10 €3.55

(funkcijas: ootdty izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda materiāla, izturīgs, stingrs un stabils, lai mēs izmantotu, un tam ir ilgs kalpošanas laiks.tas ir viegli un ērti uzstādīt un montēt. sešu kontaktu virsmas ir piemērotas, lai kopīgi un fiksēto skrūvi. ar nickelplating virsmas apstrādes tehnoloģija, tā ir laba oksidēšanās izturība, augsta izturība, augsta)

Izskatās arī
Sēņu Nazi, Sēņu Nazi Locīšanas Kempings Medību Trifeļu Ražas Asas Naži Dabīgā Koka Rokturis ar Saru Suku Asmens SS
€3.03 €2.03

(funkcijas: 1.sēņu nazis ar otu ir speciāli izstrādāta, lai lasot sēnes dabā, barības nazis, kas paredzētas sēņu cienītājiem un veģetārieši, tas ir ideāls sēņu barošanās instrumenti pacelt morels porcini sēnes gailenes un trifeļu. 2.rokturis sēņu nazis ir izgatavots no augstas kvalitātes koksnes un ir speciāli pulētas, lai palielinātu izturību un izturību, šķiedras otu beigās rokturi ir ideāli)

Izskatās arī
7.8 mm Cauruļveida Datorizētu Taustiņu Griešanas Mašīna Griezēji Dienvidkoreja KLOM Portatīvo Plūmju Taustiņu, Kopētājs
€84.23 €58.96

(modname=ckeditor destription : piezīme: pls atstāt mums ziņu, ja jums ir nepieciešama citu palīdzība. 7.8 mm dienvidkoreja klom portatīvo plūmju taustiņu, kopētājs kopums, kas ietver: 1pc x 7.8 mm dienvidkoreja klom portatīvo plūmju taustiņu, kopētājs)

Izskatās arī
1gb Magnetizer Demagnetizer Skrūvgriezi Magnētiskā Uzņemt Rīku Skrūvgriezi Rokā Instruments Ātri Screwdrives Magnetizing Mašīna
€5.71 €4.57

(1gb magnetizer demagnetizer skrūvgriezi magnētiskā uzņemt rīku skrūvgriezi rokā instruments ātri screwdrives magnetizing mašīna produkta apraksts: *viegls un kompakts, viegli pārvadāt.tas ir ērti, lai pārvērstu jebkuru instrumentu, asmens uz magnētisko pārstrādātājam skrūves, uzgriežņi un metāla daļiņas.liels demagnetizing pincetes, skrūvgrieži un citi mazi darbarīki. *bez baterijām)

Izskatās arī
69HC Praktiski Skrūvgriezi rokas Skrūvgriezi par Stingrāku Demontāžas Darbu
€7.22 €3.60

(funkcijas: ootdty šis komplekts skrūvgrieži, ir ļoti izturīgs un ideāli piemērots dažādu skrūvju pievilkšanas un demontāžu uzdevumus. ar kvalitātes materiāli un rūpīgi izstrādāts, šie skrūvgrieži, ir izturīgs pret deformāciju un nodrošinātu drošu izmantošanu. veidota ar ergonomisku rokturi ērts rokturis un viegli ar tām darboties, šie skrūvgrieži, ir piemērots lietotājiem,)

Izskatās arī
5mm Apaļa Kāta Torx Galvas Skrūvgriezi Bitu Kopu T5-T25 Drošības Bitu Magnētiskais Skrūvgriezis, lai 801 Elektrisko Urbi
€14.03 €8.42

(specifikācija: nosaukums:801 torx elektriskais skrūvgriezis bitu materiāls: s2 sakausējuma tērauda magnētisms: magnētiskā kāta diametrs: 5mm vadītājs: t5/t6/t7/t8/t9/t10/t15/t20/t25 garums: 60mm funkcijas: 1. s2 leģēta tērauda materiāla, cietība līdz aptuveni hcr60, izturīgs. 2. skrūvgriezi galva ir apstrādāta ar spēcīgu magnētisko)

Izskatās arī
1PC HSS Sešstūra Uzgriežņu atslēgas Skrūvgrieži skrūvgriezi Tools1.5 mm 2.0 mm 2,5 mm 3,0 mm Remonta Rīku Komplekts, Lai Rc Modeļa Automašīnas Laivu Lidmašīna
€2.94 €1.88

(funkcijas: *4 izmēru, lai jūs varētu izvēlēties no:1,5 mm 2,0 mm,2.5 mm,3,0 mm *izgatavotas no augstas kvalitātes tērauda, kas ir anti-korozijas un nodrošina, izmantojot ilggadējo. *titāna tērauda skrūvgriezi ir ļoti augsta cietība un cieta nodilumizturīga slāni, kas veidojas uz virsmas titāna tērauda pēc ārstēšanas. *ar neslīdošu alumīnija rokturi, kas ir viegli izmantot,)

Izskatās arī
Roku pierunāt gofrētu knaibles saspiešanas instrumenti gofrētu koaksiālā kabeļa savienotājs S-561H īpašu rīku crimper
€11.30

(roku pierunāt gofrētu knaibles saspiešanas instrumenti gofrētu koaksiālā kabeļa savienotājs s-561h īpašu crimper instruments 1.preci nav: s-561h 2.materiāls: oglekļa tērauds 3.piemērošanas joma: koaksiālais koaksiālo kabeļu savienotājs 4.gofrētu diapazons: par gofrētu pierunāt koaksiālā kabeļa savienotājs 500,600,1000 5.garums: 230mm 6.svars: 0.7 kg jūs varat pasūtīt vairāk mirst nosaka saskaņā ar)

Izskatās arī
Skrūvgriezis Socket Set Phillips Torx Skrūvēm ar Uzgriežņiem Vadītāja Mehāniskās 6.3 mm Uzgriežņu atslēgu 34 1 Skrūve Bitu Kopu Turētāja Adapteris, Remonts, Instrumenti,
€27.00 €13.49

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.portatīvu precīzijas s crewdriver komplekts.kompakts, pārnēsājams dizains ar elegantu izskatu specifikācija: 34 gabali skrūvgriezis bitu kopa ar vienotas līnijas phillips hex skrūves korekcija konuss vadītāja produktu papildu informācija: lūdzu, skatiet detaļu diagrammas zemāk piezīme: 1.sakarā ar gaismu un ekrāns)

Izskatās arī
Ietekme Urbis Skrūvgriežu daļas 1/4\\\'\\\'(6.35 mm) Hex 2 X 65mm Leģēta Tērauda, HRC62° Sudrabs Elektriskie Skrūvgrieži
€11.30 €5.42

(motīvs: *ar ph2 krusta skrūvgriezi mazliet par elektriķi ir izgatavota no leģēta tērauda ar cietību līdz hrc62°. *spoguļa apdare, vairāk anti-rūsas, un skrūves sadarboties ciešāk. *ar magnētismu, jūs varat strādāt daudz vieglāk. *var izmantot rokas urbji, elektriskie skrūvgrieži, trieciena urbji un vairāk. *augstas cietības skrūvgriezi, var izmantot kā ietekmes bitu,)

Izskatās arī
2Sides Aprakti Skrūves ar Skrūvgriezi Mazās Skrūves Dubultā Galvu, kas Darbojas Visu Veidu Iešķeltu Krusta Skrūvgriezi Mazo Skrūvi
€0.95 €0.52

(funkcijas: *darbojas visu veidu mazo skrūvi. *atveriet drošības aprīkojumu, un bez skrāpējumiem. *glabāt vai nēsāt skrūvgriezi var izdarīt ātri un viegli atrisināt savas spēļu konsoles, mobilos telefonus un citas problēmas, mainītu lcd ekrāna, aizstāt mājokļu un aizstāt kursorsviru, utt. *augstas precizitātes griešanas galvu pret krusta vārdu vai pienācīgas lieluma un rokturis)

Izskatās arī
12pcs/komplekts 8-19mm Gredzenu Atvērtu Galu, kas Kopā Uzgriežņu atslēgu Komplekts Universal Ātri Metāla CR-V Uzgriežņu Atslēgu Auto Remonta Instrumentu Komplekts
€18.04 €13.71

(yofe 12pcs/komplekts 8-19mm, metāla gredzenu atvērtu galu uzgriežņu atslēgas kombinācija augstas kvalitātes universālo ātro uzgriežņu atslēgu komplekts auto remonts, instrumenti, izmērs:8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19 mm apraksts: ieliektiem krūšu kombinācija uzgriežņu atslēgas; jaunu un augstas kvalitātes; ne vairāk kodēšanas pareizu rīku, lai savu remonts; ģeniāls)

Izskatās arī
Jaunu 0.2 Collu Ultra-plānas Portatīvo Nagu Knaibles Salokāms Nerūsējošā Tērauda Pirksta Nagu Griezējs Trimmeris Šķērveida Manikīrs Pedikīrs Rīks
€8.63 €6.04

(0.2 collu ultra-plānas,kompakts un pārnēsājamo, nerūsējošā tērauda nagu knaibles sharp & anti-splash sniegt viegls tīru griezumu katru clipper ir roku palielinājusi vācijā, kvalificētiem pieaugušo amatnieki. augsta oglekļa satura nerūsējošais tērauds ir rūsas pierādījums & super spēcīga, lai saglabātu asiem asmeņiem. galvenās iezīmes slim dizains - nagu)

Izskatās arī
Tūrisma Naži EDC Lietderība Āra CR Saliekamais Kabatas Nazis Medībām Taktiskās Rīku Tanto 5Cr13Mov Asmens Multi Izdzīvošanas Mape
€33.82 €16.91

(labdien!laipni lūgti mūsu veikalā!kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti visi ir mūsu draugi.modes dizains,100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!specifikācija: kopējais garums: 16.2 cm asmens garums: 7.2 cm asmens platums: 2 cm asmens biezums: 2.7 mm asmens materiāls: 5cr13mov roktura materiāls: 420 tērauda roktura garums: 9.9 cm roktura)

Izskatās arī
7 in 1 Daudzfunkciju Garš Deguns Plakanknaibles 8" collu Kabeļu Griešanas Nipper Par Spriegošanas Stieples, Attvaicējot Elektrisko Kombinācija Knaibles
€26.25 €19.96

(8 smagas konstrukcijas kabeļu griešanas plier 1. izgatavots no augstas kvalitātes cr-v 60 tērauda,štancēta,pilna siltuma harded 2. pvc lieljaudas rokturi. 3. izmērs: 8 collas 4. var izmantot griešana mīksta vara stieple,alumium stieples.destilācija,multi mērķis.)

Izskatās arī
10PCS Hex Atslēgu Urbis Metriskās H1.5-H12 Elektriskā Sešstūra Uzgriežņu atslēgu, Skrūvgriezi Ligzda Sudraba 50Mm
€12.22 €9.28

(pēc termiskās apstrādes, tas ir izturīgs, augstas cietības un nav viegli valkāt. hex atslēga ir piemērots elektriskie urbji, elektriskie skrūvgrieži, un rokas, skrūvgrieži ar ātruma regulēšanas ierīcēm. sešstūra bitu komplekti ir skaidri marķētas, lai jūs varat ātri atrast izmēru jums ir nepieciešams.viegli pārvadāt un izmantot. piemērots elektriskie urbji, elektriskie skrūvgrieži,)

Izskatās arī
HSS Spirāli Norādīja Plug Pieskarieties POT Labo roku taisni flauta apex pieskarieties M6*1
€4.78 €4.30

(funkcijas: 100% kvalitātes un pilnīgi jaunas. materiāls :ātrgriezējtērauda 6542(hss) spirālveida norādīja pieskarieties vītņu apaļa caurule, uz leju rindas adatas spirālveida norādīja pieskarieties sauc arī par podu titāna virsmas produktu,tāpēc ir lielāka precizitāte, un izturīgākas specifikācija: veids m6*1 p2 hss vītnes diametrs 6mm kvadrātveida)

Izskatās arī