Cena €3.23 €5.13

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izdzēšami Vai Ne: No
  • Veids: Gēla Pildspalva
  • Materiāls: Plastmasas
  • Rakstīšanas Punkts: 0.5 mm
  • Izmantošana: Biroju Un Skolas Pildspalvas, Rakstīšana
  • Gēla Pildspalvu Tinti Tips: Gēla Tintes
  • Krāsa: PIC

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

4 Gab. Karikatūra Žirafe Gēla Pildspalvas Korejas Radošo Dzīvnieku Silikona Pildspalvu Studentu Rakstot Biroja Kancelejas Preces Melnas Tintes Pildspalvu, Paraksts
€3.00 €2.52

(4gab karikatūra žirafe gēla pildspalvas korejas radošo dzīvnieku silikona pildspalvu studentu rakstot biroja kancelejas preces melnas tintes pildspalvu, paraksts iezīme stils: karikatūra dzīvnieku gēla pildspalvas iepakojuma daudzums: 4gab 0.5 mm black uzpilde nerūsējošā tērauda adatu uzpildes ka ir viegli salikt un izjaukt, ir kopīgas veidi un to var viegli aizstāt tiešām)

Izskatās arī
Disney Cartoon Princess Candy Krāsas Pildspalvu Stienis Krāsains Neitrāls Ūdens Krāsu Pildspalvu Rokas Grāmatas Un Kancelejas Preces Karikatūra Pildspalvu Vairumtirdzniecības Dāvanas
€19.79 €12.86

(padomi 1.vairumtirdzniecības un dropshipping ir gan apsveicama. 2.par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides. 3.par dropshipping,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. pakalpojumu laika pekinā laiks: no 9:00 līdz 18:00 pm; londona laiks: no 2:00 līdz 11:00 pm; maskavas laiks: no 4:00 līdz 13:00)

Izskatās arī
0.5 mm Nospiediet Rakstot Automātisko Zīmuli Karikatūra Kawaii Arhitekts Mehāniskā Zīmuļa Ieskicējot, kas Dzen Zīmuli
€1.32 €0.63

(vienība : mehāniskā zīmuļa krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: aptuveni 160mm(6,30) specifikācijas: 0.5 mm(0.02 gadā) iepakojums:1pc mehānisko zīmuli 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams,)

Izskatās arī
12Pcs Dubultā Līnijas Kontūru Pildspalvas Mākslas un Amatniecības, Mirdzoša Malas Pildspalvas Spīguļi, Pildspalvas Bērniem Karšu Pieņemšanas Lūžņi Rezervāciju
€6.84 €5.54

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes atlaist savu radošumu ar šo komplektu 12pcs dubultu līniju metāla kontūra marķieri kontūra pildspalvas. paredzēti, lai nodrošinātu vienmērīgu plūsmu un vieglu vadāmību, un šīs pildspalvas ir ideāls dažādos mākslinieciskos uzdevumus. piemērots māksliniekiem, studentiem un profesionāļiem, šīs pildspalvas ir universāls)

Izskatās arī
0.5 mm, Melna Tinte Taisni Šķidruma Lodīšu Pildspalvas Biroja preces Students Skolas Piederumi, Kancelejas Rakstīšanai Augstas kvalitātes Pildspalva
€21.80 €13.73

(0.5 mm, melna tinte taisni šķidruma lodīšu pildspalvas biroja preces students skolas piederumi, kancelejas rakstīšanai augstas kvalitātes pildspalva nosaukums: deli taisni šķidruma rollerball pildspalvu modelis: s1656 specifikācijas: 0.5 mm pilnu adatu caurule motīvs: 1. augstas kvalitātes tintes, nav viegli smudge, ja ir radušās ūdens, tintes viskozitāte ir tikai tiesības,)

Izskatās arī
1Set Bambusa Lodīšu Pildspalvu Reklāmas Pildspalvas Vides Aizsardzības Pildspalvu Rakstīšanas Rīki
€31.03 €18.31

(1set bambusa lodīšu pildspalvu reklāmas pildspalvas vides aizsardzības pildspalvu rakstīšanas rīki piemērots darba vieta un adrese izmēri: apm. 13.5 x 1.1 cm nosaukums: augstas kvalitātes koka lodīšu pildspalvas krāsa:kā parādīts attēlā materiāls:bambuss iepakojuma saturs: 50 x bambusa lodīšu pildspalvu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti)

Izskatās arī
96 Gab Prēmijas Zīmēšanas Zīmuļu Komplekts ,kurā ietilpst 72 Krāsainu Zīmuļi un 24 Skiču Komplektu,Mākslas Zīmuļu Komplektu Zippered Ceļojumu Gadījumā, Dāvanu
€48.30 €20.56

(96pcs mākslinieku zīmēšanas komplekts:sastāv no 72 krāsas zīmuli(ar ne.uz zīmuli ķermeņa), 12 ieskicējot zīmuli(5h 4h 3h 2h hb b 2.b 3.b 4.b 5.b 6.b 8.b); 3 ogli, zīmuli(mīksts, vidēji, grūti), 1 grafīta zīmuli(6.b), 8 zīmēšanas piederumi(3blending celma, 1metal asināmais, 1vinyl dzēšgumiju, 1pencil paplašinātāju, 1sandpaper bloks, 1sketching pad); augstas kvalitātes core/svins:katra zīmuļa)

Izskatās arī
12pcs Karikatūra Gēla Pildspalva ar Krāsainu Koala Apvalks, 05mm Melnas un Zilas Tintes Pildspalvas DIY Japāņu Biroja Kancelejas piederumi un Skolas Piederumi
€10.60 €4.24

(apraksts ar radošo dzīvnieku formas, dizaina, pildspalva ir perfekta, lai bērni un studenti izmantot studiju.šādu skaisto dizainu var ievērojami rosināt viņu interesi par rakstīšanu.ar tā palīdzību, mājasdarbs un uzdevums ir vairs murgs par tām. izvēlēties vienu, kā dāvana jūsu bērniem, un es uzskatu, ka tas var pievienot vairāk jautrības par viņiem. funkcijas - krāsa: kā)

Izskatās arī
Biroju un Skolas 0.5 mm Metāla Želeja-tintes Parastā Gēla Pildspalvas Biroja preces Stacionāro Piegādes Gēla Lodīšu Pildspalvas Metāla Pildspalvas Pildspalvu Gell
€7.65 €6.89

([xlmodel]-[custom]-[8888] bezmaksas piegāde pa gaisu 5% atlaide, 2 gab. vai vairāk zīmols: deli art. - nr. s99 0.5 mm, melna tinte metāla korpuss [xlmodel]-[foto]-[0000])

Izskatās arī
B36C 1 Kārba 0.7 mm Krāsas Mehāniskā Zīmuļa Piepildīt Izdzēšami Studentu Stacionārā
€0.85 €0.42

(motīvs: ootdty uzpildes var aizstāt. lieliska dāvana/kancelejas preces ikvienam. specifikācija materiāls: sveķi krāsa: kā attēlā rakstīšanas punkts: 0.7 mm kastes izmērs: garums: apm.7.8 cm/3.07 daudzums: 1box piezīme: 1.pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas 2.lūdzu atļaut 0-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties,)

Izskatās arī
K92F Izturīgs Metāla Pildspalva Mūžīgā Pen Biroja Sanāksmes un Ceļojumu Žurnālos
€7.56 €3.78

(funkcijas: ootdty pieredze ērtības ar šo 2 in 1 universal irbuli, attēloti izturīgs metāla korpuss un mūžīga zīmuļa galu. izgatavots no kvalitatīva metāla, šī universāls pildspalva apvieno funkcionalitāti capacitive stylus un parasto zīmuli, nodrošinot netraucētu un precīzu rakstot uz jebkuru touch ekrāni. paredzēts biroja speciālisti, un biroja darbiniekiem, šī pildspalva)

Izskatās arī
Labas Pirkstu Spēļu Vērpšanai Pildspalvu, Kancelejas preces, Dāvanu Vērpšanai Lodīšu Pildspalvu Praktiski nodilumizturīga
€2.24 €1.46

(labas pirkstu spēļu vērpšanai pildspalvu, kancelejas preces, dāvanu vērpšanai lodīšu pildspalvu praktiski nodilumizturīga specifikācijas: abas puses rotējošo pildspalva ir izgatavota no svērto nerūsējošā tērauda materiāla, kas uzlabo līdzsvaru un stabilitāti, tādējādi jūs varat viegli atrast līdzsvara punktu, lai pagrieztu pildspalvu. spēlējot ar pirkstu vērpšanai pildspalvu,)

Izskatās arī
Daudzkrāsains 4 1 Lodīšu Pildspalva 0.7 mm Sarkana Zaļa Zila Piepildīt Skolas kancelejas
€0.94 €0.46

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes. funkcijas: 4 krāsas vienā: melns, zils, sarkans, zaļš mīksta rakstīšana slip-on-lodīšu pildspalva, 0.7 mm vienkāršs dizains ar ērtu rokturi pieredzi, piemērots ikdienas pierakstu veikšanai un rakstiski. specifikācijas: tips: lodīšu pildspalvu rakstīšanas punkts: 0.7 mm izmantošana: biroju un skolas pildspalvas materiāls:)

Izskatās arī
Jinhao X750 Luksusa Vīriešu Fountain Pen Uzņēmējdarbības Studentu 0.5 mm Papildus naudas Sodu Nib Kaligrāfijas Biroja preču Rakstīšanas Rīks
€3.56 €2.32

(jinhao x750 luksusa vīriešu fountain pen uzņēmējdarbības studentu 0.5 mm papildus naudas sodu nib kaligrāfijas biroja preču rakstīšanas rīks 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes tintes pildspalva ir iedvesmojoties no sena vēsture un krāšņa tradicionālā kultūra, ķīnas, kas veicina naudas sodu, mākslas elementi un dizaina koncepcijas, un tas apstrādā un gatavo pasaules vadošo metodes.pateicoties)

Izskatās arī
Apple Zīmuli 1. Un 2. Paaudzes Modificētu Adatu Caurules Amortizācija Izslēgt nodilumizturīga Papīra Filmu Pildspalvas Galu
€2.28

(apple zīmuli 1. un 2. paaudzes modificētu adatu caurules amortizācija izslēgt nodilumizturīga papīra filmu pildspalvas galu funkcijas: 1. stingru polsterējumu un klusums 2. super amortizācija un anti-slip 3. kritumu izturīga un nodilumizturīga 4. nav ievainots ekrāna un nav nulles 5. justies kā rakstīt uz papīra apraksts: modelis: zib izmērs: 14.65 x 4.9 mm piemērojamie)

Izskatās arī