Cena €2.40 €4.36

Pilns apraksts

Uz 2024. gadam Jēzus Kalendārs ir šedevrs ar izsmalcinātu gleznu, ka gaisma savu ceļu, un jūs piepilda ar Dieva mīlestību.Baudīt uzticību un prieku katru dienu ar garantēto krāsu un detaļas, krāsošana.Izplatīt smalkjūtību un apsvērt visu.

Specifikācija:

Materiāls: papīrs

Pakotņu sarakstu:

2024 Jēzus Kalendārs*1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Mākslas Ainava: Ļaujiet skaista glezna Jēzus katra mēneša lapu iedvesmot miera un pārdomu ar mūsu Jēzus kalendāra 2024. gadam. Ar izsmalcinātu mākslas darbu, šo kalendāru rada sajūtu klusums, lai jūsu ikdienas rutīnas.

2.Dieva Mīlestība Izgaismotas: Izpētīt dievišķo vārdus ar mūsu 2024. gadam Jēzus Kalendāra.Katra glezna nāk ar iedvesmojošu rakstu, lai gaisma savu ceļu un piepildiet savu sirdi ar Dieva mīlestību visā gadā.

3.Izstaro Pozitīvu Enerģiju: Get gatavs, lai to varētu pārvietot ar 2024. gadam Jēzus Kalendāru, kurā būs pacelt savu garu, ar savu iedvesmojošas ziņas katru dienu.Eleganta, attēli un pacilājoša citē Jēzus pievienot ēteriskās sajust savu kosmosa, tas būtu jūsu mājās, biznesa, vai klasē.

4.Izturīgs Materiāls: Dzert skaistumu Jēzus dzīvi, izmantojot mūsu 2024. gadam Jēzus Kalendāra, flaunting 12 lielisku gleznas uz augstas kvalitātes papīra.Bauda garantēta krāsu un sarežģītu informāciju, kas ir saistoša uz pēdējo, kā mēs izmantot augstākās kvalitātes materiāliem un iespiešanas metodes, lai jūs par šedevru, kas ir gan izturīga un valdzinošs.

5.Pārdomāto Dāvanu: Dodiet dāvanu ticību un iedvesmu ar mūsu 2024. gadam Jēzus Kalendāra.Ideāls reliģisko mīļajiem, ar skaistiem attēliem un iedvesmojot Bībeles citātus, kas būs pacēlumu un bagātināt savu dzīvi.Parādīt jūsu aprūpi un atzinību, izvēloties šo dāvanu šodien.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Mēness Datumus Sienas Kalendārs 2024 Gads Pūķis Sienas Kalendārs Svētku Mājas Dekoru ar Auspicious Mēness kalendāra Datumiem, Ķīniešu Jaunā Labas
€11.80 €8.38

(mēness datumus sienas kalendārs 2024 gads pūķis sienas kalendārs svētku mājas dekoru ar auspicious mēness kalendāra datumiem, ķīniešu jaunā labas apraksts: gada pūķis sienas kalendārs ar detalizētu mēness kalendāra datumiem. svētku un labvēlīgs tēmu, domājams, nes veiksmi. klasisks dizains un skaidras izdrukas par elegants un tradicionāla. ērta auklu un āķi, lai)

Izskatās arī
5 Gab. Vintage Ziemassvētku Kraft Vēstuli Papīra Santa Claus, Sniegavīrs Vēstuli Pad Dāvanu Aploksnes Ziemsvētki Puse DIY Apsveikuma kartiņu, Ielūgumu
€8.65 €4.32

(materiāls: gumijots vai pašlīmējošs papīrs izmērs:kā attēlu iepakojuma saraksts:5 gab)

Izskatās arī
1gb Dziļi Svētību Kartes, Pastkartes Ziņu Greating Kartes Studentu Dāvanu Kartes Kancelejas Valentīna Diena
€1.95 €1.27

(materiāls:papīrs izmērs: aploksne:220*110mm pastkarte:215*190mm daudzums:1 iepakojums=1 gab., pastkartes+1 gab., aploksnes paziņojums: pastkarte var būt floded. mēs nosūtīsim tā nejauši,lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā!)

Izskatās arī
Custom 9*15 cm * cute karikatūra auskars maisa plastmasas dāvanu maisu mazo mini rotaslietas maisiņā akciju
€1.53

(postenis vērtība zīmolu slavēt-e modeļa numurs 10 virsmas apstrādes ofseta druka rūpnieciskai izmantošanai, patērētāju elektronikas materiāla struktūru, pe soma tipa soma ar vārstu blīvējuma & rīkoties karstumā pasūtījuma rīkojumu pieņemt iezīme izmantojamo krāsu pielāgot krāsu izmēra custom izmēri pieņemts logo pieņemt pielāgotu logo moq 500pcs iepakojuma kartona pielāgot produkta nosaukumu plastmasas)

Izskatās arī
Kalendārā Darbu Plānotājs Notepad Dienu Spilventiņi Notebook galda Plānošanas Kraftpapīrs Mēneša
€14.29 €6.86

(apraksts tas ir noteikts grafiks plānošanas piezīmju bloknoti.jūs varat to izmantot, lai piezīmi un diy savu plānu, uzrakstīt jūsu to-do sarakstu un pieredzi, vai rakstīt dienasgrāmatu ikdienas dzīvē.tas ir ļoti praktisks un jums patīk tā trauslo izskatu.tas ir piemērots lietošanai mājās, skolā, birojā utt. funkcijas -krāsa:kafija -materiāls:pvc, kraftpapīrs -izmērs:31.00x22.20x0.50cm/12.18x8.72x0.20in -)

Izskatās arī
2X MAGICYOYO Atsaucīgi Yoyo K1-Plus Ar Yoyo Maiss + 10 Stīgas Un Yo-Yo Cimdu Gif,Zils
€22.12 €10.84

(gaismas atsaucīgi yoyo, yoyo bumbiņas mirdzumu k1-plus nāk ar regulāru flating gultnis veikts ar abs, stila string triks (1.a, 3.a, 5.a), izturīgs un ir ar augstu veiktspēju saglabāt noctilucent yoyo gaismā vai saules gaismā uz dažām minūtēm, lai uzlādētu ēnas efektu smagāks nekā agrāk, un ir vairāk fun bez svēršanas gredzeni.lieliska rotaļlieta bērniem, draugiem, ģimenēm, utt.;)

Izskatās arī
10PCS Jauno Gadu Pakešu Mini Monētu Naudu Kabatās Vislabākos Novēlējumus Maza Izmēra Veiksmi, Naudu, Soma, Pūķis Modelis Sarkanā Aploksnē
€0.87 €0.42

(produkta veids: red aploksnes izmērs: 4.5*4.5 cm(1.77*1.77 gadā) materiāls: papīrs krāsa: sarkana pakete ietver: 10pcs sarkano aploksnes 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies.bērni 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem)

Izskatās arī
Janvāris 2024-Jun Galda Kalendāra Piezīmi Bloki Plānotājs Mēneša Kalendārs Bieza Papīra Galda Kalendārs (Rozā)
€15.42 €7.40

(apraksts tas ir kalendārs, kas aptver 18 mēnešu laikā no jan 2024. gadam, lai jun 2025. gadam. lielās dienas bloki dizains ļauj pierakstīt piezīmes un ikdienas plānus par to, bieza papīra efektīvi novērstu tintes asiņot.tur ir plašas telpas, kas paredzēts rakstīšanai uz leju, lai-vai-saraksts un piezīme par katru mēnesi.stāv stabili uz galda, piemērotas mājas, biroja u.c. funkcijas -)

Izskatās arī
Kartes Aploksnes Dzīvnieku Apsveikuma kartiņu Aploksnē 24pcs Studentu Burtu Rakstīšanas Prom No Mājām Koledžas Dāvanas, Jubileja, Dzimšanas diena
€19.73 €9.86

(pārsteigums jūsu mīļākie koledžas students ar mūsu izturīgs un gudrs atvērt, kad aploksnes!pilnīgi formas veikt jebkur, šie piešķīrumi ir ideāls valentīna diena klāt, izlaiduma dāvana, vai vienkārši pārdomāto žests.ļaujiet viņiem zināt, jūs esat tur viņu pat tad, ja tu nevari būt. specifikācija: materiāls: papīrs izmērs: 15.2*10.2 cm produktu saraksts: atvērts,)

Izskatās arī
100gab Portatīvo caurspīdīgas Plastmasas Tekne Maisiņš Plastmasas Maisiņš Šķidruma Dzert Maisiņš Noslēgtā Iepakojumā, Soma
€28.10 €20.23

(100gab portatīvo caurspīdīgas plastmasas tekne maisiņš plastmasas maisiņš šķidruma dzert maisiņš noslēgtā iepakojumā, soma uzticams un kvalitāti: šo slepeno blašķes dzērienu ir izgatavots no pārtikas kategorijas plastikāta materiāla, ar plastmasas ieliktni un piltuves, viegls un nav viegli pārtraukuma, atkārtoti un droši izmantot, kas var dot jums jauka izmantošanas pieredze plaši lieto:)

Izskatās arī
2024 Fun Suns Sienas Kalendārs Kalendārs Dāvana Draugiem, Ģimenei, Kaimiņiem, Kolēģiem Radiniekiem, Mīļajiem
€11.11 €7.23

(organizēt savu gadu ar mūsu 2024. gadam dog kalendāra!attēloti gudrs dizains, kas būs atdzīvināt savu dienu.izgatavots no augstas kvalitātes materiāla un viegli pakārt ar caurumu.ideāls mājdzīvnieku īpašniekiem, kas vēlas pārvaldīt savu laiku, baudot suns-tematiskas mākslas darbu. specifikācija: produkta materiāls: papīra produkta svars: aptuveni 150g produkta izmērs: (apm.)30.5*30.5)

Izskatās arī
Sadzīves Pūķa Gadā Karājas, Karājas Kalendārs Mēneša Kalendārs Mājās Karājas Ikdienas Sienas Kalendārs
€8.52 €3.92

(apraksts tradicionālā ķīniešu kalendāra lietošanai mājās.tas ir izgatavots no papīra materiāla, kas ir smalks un izturīgs.tā piedāvā tev reklāmas dienu gadā.piemērots dodot dāvanas savai ģimenei un draugiem pēc jaunā gada.klasiskā dizaina un skaidrs, drukāšana padara šos kalendārus vairāk unikāls.ar ķīniešu elementus, tas arī var būt dekori. funkcijas - krāsa: kā parādīts)

Izskatās arī
Cute Karikatūra Panda Galda Kalendārs Kawaii Spole Kalendāra 2024. Gadam Ķīnas Gads Pūķa Mēneša Plānotāja Darba Kārtības Biroja Piederumi
€11.81 €7.09

(apraksts: materiāls: papīrs izmērs: 255*210mm/10*8.3 cm,210*170mm/8.3*6,7 collas,210*180mm/8.3*7.1 cm,210*190mm/8.3*7.5 cm krāsa:kā attēlu 1. augstas kvalitātes: izturīga dubultā līnija saistošu palīdz jums viegli uzsist darbvirsmas kalendāra lapu.videi draudzīgs bieza papīra, var novērst tintes iekļūšanas un nodrošinātu tīru rakstot telpā.viegli rakstīt, un to var izmantot)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Kartes Turētāju Skrāpējumiem izturīgs Un Darba Žetons Saderīgu Stabilu Fiksāciju vizītkaršu Turētājs
€8.14 €4.88

(apraksts: derīguma termiņš: izgatavoti no pvc , šīs kartes īpašniekam ir izturīga un ilgi kalpo. izsmalcinātu kuģiem: ar delikāts modeļus un gludas līnijas, šīs kartes turētājs apvieno praktiskumu un estētiku. divi valkāšanas veidi: šīs kartes īpašnieks var valkāt vai nu ar nozīmīti klipu vai kakla siksniņa, nodrošinot elastīgu un dažādu reizes. stabila fiksācija:)

Izskatās arī
2024 Sienas Kalendārs Mēneša Kalendārs Sienas Karājas Kalendārs Plānotājs Mūsdienu Desktop Ikdienas Kalendārs, Notepad Ikdienas Mājas Birojs
€14.43 €7.08

(apraksts tas karājas kalendārs ir vienkāršs stils, skaidrs, drukāšanas un saskaņotu krāsu saskaņošana.karājas kalendārs ir bagāts saturs, svētku dienas un datumi ir skaidrs , un tukšajā vietā var rakstīt, lai ierakstītu šodienas plānus, kas ir ļoti ērti.iekšējās lapas ir skaidri jāuzdrukā, un to var izmantot, lai atzīmētu datumu.un tas var būt jūsu labākā izvēle. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
2024 Sienas Kalendārs Suņi Dīvaini Unikālo 2024. Gadam Funny Suns Kalendāri Retro Jauno Gadu Piederumi, Sienas Dekori Skolas Mājas Guļamistabas
€14.52 €7.26

(mūsu funny suns 2024 sienas kalendārs ir izgatavots no izciliem materiāliem, kas ir visaugstākās kvalitātes.tas ir ideāls, lai uzturētu sevi grafiku, un atgādināt svarīgas tikšanās.pakārt to savā dzīvojamā telpā vai jūsu ofisa dalīties priekā ar draugiem, ģimeni un kolēģiem.šīs cute suņu bildes liks jums smieties katru mēnesi. specifikācija: produkta nosaukums: viduslaiku suņu kalendāru produkta)

Izskatās arī
100Pcs/Daudz Tukšu Caurspīdīgs Pauspapīrs Aploksnes Diy Daudzfunkciju Dāvanu Kartes Aploksni
€32.11 €18.62

(modeļa numurs:xf1308x*2 lietošana:dāvanu aploksnes tips:maciņš, aploksne 1.izmērs:175*izmantots 125mm; 2.svars:aptuveni 5.9 g/iepakojumā;1lot=100gab krāsa:balta materiāls:papīrs iepakojuma saturs: 100* aploksnes tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu)

Izskatās arī
Sadzīves Galda Kalendārs Ikdienas Mēneša Pastāvīgā Dekoratīvās Biroja Galda Virsmā
€16.34 €5.72

(apraksts šī galda kalendārs ir labs, lai jūs varētu pierakstīt kaut ko, ka jūs vēlaties veicināt sevi.ideāls palīgs, lai jūs varētu atcerēties kaut ko svarīgu.gluda un bieza papīra materiāla, var atzīmēt dažas svarīgas lietas par to. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:21.00x17.50x8.00cm/8.25x6.88x3.14in - piemērots skolotājiem,)

Izskatās arī
Karikatūra Dog Kalendāra 2024. Gadam Neglīts Suņi Renesanses Glezniecība 2024. Gadam Kalendāra Karikatūra Suņiem, Sienas Dekori Kalendāra 12 Mēnešu
€11.85 €8.29

(karikatūra dog kalendāra 2024. gadam neglīts suņi renesanses glezniecība 2024. gadam kalendāra karikatūra suņiem, sienas dekori kalendāra 12 mēnešu vienkāršotu plānu: sasniegt jūsu mērķus ar vieglumu, izmantojot mūsu 2024. gadam smieklīgi sienas kalendāru.ar skaidru plānu un daudz vietas piezīmēm, jūs varat tagad ir vairāk detalizētu grafiku. daudzfunkcionāls pielietojums: šo 2024. gadam smieklīgi)

Izskatās arī