Cena €2.32 €3.68

Pilns apraksts

Nosaukums: Taisni Valdnieks

Materiāls: Alumīnija sakausējuma

Svars: 22.5 g/25.5 g

Krāsa: Rose sarkans, zils

Izmērs: 15 cm/30 cm

Funkcijas: Viegls un pārnēsājamo, salokāms dizains, daudzfunkcionāla izmantošana Funkcijas:

1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produktus.

2. Augstas kvalitātes metāla materiālu, kas nav viegli, lai izjauktu, un izturīgs.

3. Locīšanas noapaļots dizains, nolokāmi, pogas ir mīkstas un gludas bez traucēšanas, un noapaļoti stūri ir gludi, bez hurting rokās.

4. Skaidrs, mēroga un precīzu zīmējumu padarīt labu mērījumu un zīmēšanas rīks, kuru var izmantot lielākajā daļā situāciju.

5. Tas ir piemērots arī šujmašīnas un apģērba dizainu, un savu viegls funkcija, padara to viegli veikt.

Piezīmes:

1.Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Komplektā Ietilpst:

1 x Taisnu Lineālu

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Vienkāršu Stilu Studentu 30cm Kancelejas Piederumi Kompass, paralēlais Lineāls, Zīmēšanas Rīku Taisnstūri, Lineāls, Transportieris
€5.68 €2.38

(vienuma tips: taisni valdnieks materiāls: plastmasa izmērs: apm.30cm/11.81 gadā krāsa: kā parādīts attēlā daudzums: 1 gab. paketē iekļauts:1 x taisnu lineālu valdnieks var izmantot kā instrumentu klasē, lai apmierinātu mērīšanas vajadzībām, pedagogiem un studentiem, tas ir arī labs līdzeklis mērīšanas ikdienas dzīvē. taisni valdnieks ir izgatavots no plastmasas,)

Izskatās arī
10pcs 100% oriģinālā jaunu akciju OPA2340UA 2340UA SOP-8 darbības pastiprinātājs
€5.56

(anjixin co.,ltd ir liels uzņēmums ar 10 gadu,visi posteņi, mūsu veikalā ir 100% oriģinālā jaunu,mēs ceram, ka ikviens klients var būt apmierināti ar tiem.)

Izskatās arī
Komplekts Ģeometrija Kompass, Transportieris, Lineāls, Zīmēšanas Matemātika Instruments, Transportieri, Piederumi Rasēšanas Students Skolas Kompasi Komplektu Klasē
€10.20 €4.80

(apraksts matemātika kopu, kas paredzēta pieredzējušiem matemātika ar visiem būtiskajiem posteņiem, pasniedzējiem un studentiem jebkurā līmenī. izturīgs metāla kompasi nav saliekt vai flex lietošanas laikā. ergonomisks kompass galva ir ērti turēt. ideāla ģeometrija komplektu par papildu studentiem! funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls:)

Izskatās arī
Jaunā Alumīnija sakausējumu, Trīsstūra Lineāls Studentiem Matemātika Ģeometrija Metāla Iestatīt Office Skolas Kancelejas Piederumi Lineāli 2gab/komplekts
€2.93 €2.58

(jaunā alumīnija sakausējumu, trīsstūra lineāls studentiem matemātika ģeometrija metāla iestatīt office skolas kancelejas piederumi lineāli 2gab/komplekts)

Izskatās arī
3X Dzeltens 2M platības ziņā ir atšķirīgas 6ft Lentes Mērītājs Mērīšanas Lenti Mēroga Metāla Kapsula
€10.58 €7.09

(produkta nosaukums: mērīšanas lenti; materiāls: plastmasa, tērauds krāsa: dzeltena; mērīšanas skalas: metriku, collas, pēdas pasākuma garums: 2 metriem, 6 pēdas, 79 collas lentes platums: 1.2 cm / 0.5 collas konteinera izmērs: 5.3 x 4.8 x 1.8 cm / 2.1 cm x 1.9 cm x 0.7 collu (l x w x t) svars: 56 g/gab gluda bagāžnieka dizains ir izmantot vienkāršu ieguve. bloķēšanas)

Izskatās arī