Cena €5.88 €9.96

Pilns apraksts

Universāls Ūdens Dzesētājs Ūdens Padeves Smart Pudeles Turētājs Rezerves Daļas Izgatavots no plastmasas, Bezmaksas, bez smaržas, izturīga un ilgstošu izmantošanu Atpakaļ ar četriem durkļi, lai izveidotu savienojumu ar ūdens padeves, mucas, lieliska fiksācija Viegli uzstādīt, var tā vietā, lai, aizstātu bojāto vai vecs, un samazināt jūsu izdevumus Liels nomaiņa accessary, piemērots visvairāk no ūdens padeves, plaši izmanto , biroja Krāsa: balta Materiāls: plastmasa Izmērs: ārējā gredzena diametrs 177mm Iepakojuma Saturs: 1 x ūdens padeves daļām Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.Piezīme: Gaismas un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Ūdens Padeves Daļas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Rezerves Proscenic 780T 790T Robots putekļsūcējs Rezerves Daļas Galveno Suku, Sānu Birste Hepa Filtrs
€22.58 €11.29

(sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana spēcīgs tīrīšanas funkcija padara mājsaimniecības tīrīšanas vairāk laika taupīšanu un darba taupīšanu.tas ir piemērots dažādiem grīdām, tādām kā keramikas flīzes, marmora un koka grīdām. filtrs var saglabāt tīrīšanas veiktspēju sweeper, vienlaikus samazinot iekļūšanu putekļu, putekšņu)

Izskatās arī
58MM Rokasgrāmata Barista Pulveris Kafijas Espresso, Latte Kafijas Aizskart Izplatītājs Nivelieris Rīku Adatu Tipa Kafijas Pulveri
€23.59 €14.86

(izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda materiāls: izvēlēto materiālu, labs palīgs kafijas ieguvē. smalks un krāsains, videi draudzīgs, nekad izbalināt. ērti justies, klasiskā kafija pulveris nospiediet, anti-pirkstu nospiedumu. viegli tīrāms, uzlabot efektivitāti, auduma pulveris. tas ir labs anti-rūsas īpašības un maksimālu kalpošanas laiku. izmērs:58mm materiāls:nerūsējošais)

Izskatās arī
Mīksto Spilvenu Potēti Skropstu Pieaudzēšanas Spilvens Pagalvi Kakla Atbalsts U Forma Profesionālās Salons Ūdensizturīgs Līdzeklis Ādas
€28.86 €14.72

(ergonomisks dizains labākais kakla atbalstu.pu ādas vāks būs pievienot vēl lielāku komfortu .spilvens jūsu ērtāk darbības workspace!atmiņas putu pildījumu.ne-alerģiskas un toksiskas.perfekta skropstu spilvenu krēslu.modeļa numurs: spilvena, lai skropstu pieaudzēšanas forma: u-formas svars: 0.5-1 kg krāsa:melna materiāls:pu ādas + sūklis izmērs:50 x 20 x 12cm iepakojuma saturs: 1 x spilvena tikai iepriekš)

Izskatās arī
Blenderī Piederumi Savietojams Oster Blenderī Asmeņi Bāzes,Savietojams Oster Osterizer Blenderī Rezerves Daļas
€12.85 €6.17

(viegli uzstādīt un viegli tīrāma augstas kvalitātes materiāls:rezerves daļas mikseris ir izgatavots no nerūsējošā tērauda asmeņi,augstas ietekmes plastmasas pamatne,blīvi.ideāls kokteiļus, kokteiļus, sulas un visu pilnībā sajaukts produkts saderīgs: blenderī rezerves daļas fit vairums modeļu oster blenderī(neietilpst: oster pro 1200 un oster otrādi maisītāji)ja šo daļu no jūsu blenderī nojauktu, jums)

Izskatās arī
KHM-420AAA Optisko UMD Disku Lāzeri Objektīva Nomaiņa Daļa Sony PSP 1000
€10.69 €7.80

(par psp1000 khm-420aaa disku objektīva izturīgs, nav viegli sabojāt nomainīt nolietojušās detaļas, ar šo ir psp 1000 kontrolieris vienkārša nomaiņa krāsa:sudraba materiāls:metāla izmērs:10*5*3cm iepakojuma saturs: 1 x objektīvs tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda)

Izskatās arī
AD-12 Nomaiņa Oglekļa Pastiprinātājs, Filtrs Holmss Kopā Gaisa Attīrītājs Aer1 Sērijas HAP242-NUC es Filtrs AOR31
€10.49 €6.71

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un goo d kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija . iepakojums 12 premium oglekļa iepriekš filtrs absorbē un likvidē visus mājsaimniecības nelabvēlīga smaku lietošanai ar holmss gaisa attīrītājs modeļiem: hap2400, hap242, hap9240, hap9242, hap412, hap9412 un hap9414 prasa 1 filtra. hap422, hap424, hap9422 un)

Izskatās arī
Par T10S Robots putekļsūcējs Nomaiņa, Rezerves Daļas, Piederumi, Sānu Birste Hepa Filtrs Putekļu Maisa
€18.32 €10.63

(izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu vērā rūpīgāku tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu iekļūšanu gaisā, ko elpojam jums.kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt tas ir labākais, lai aizstātu rezerves daļas, ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem turēt)

Izskatās arī
Mīksto Roller Cleaner Galvu Dyson V6, DC58, DC59, DC61, DC62, DC74 Bezvadu putekļsūcējs Nomaiņa Cieto Grīdas Pielikumu
€46.48 €28.35

(tas ir pavisam jaunas un ir augstākās kvalitātes. tas ir diezgan aizstātu savu veco, sasmalcinātas, kas nav darba grīdas vadītājs. viegli uzstādīt un noņemt. šī quick-release gāzturbīnu suku galvenais ir saderīga ar dyson v6 dc58 dc59 dc61 dc62 dc74 bezvadu stick putekļsūcēji tips:putekļu sūcēju daļas krāsa:kā parādīts attēlā materiāls:abs iepakojuma)

Izskatās arī
Mājas Tīrīšana Sānu Birste Tīra Rīks RoborockS55 S50 1S Robots putekļsūcējs
€7.46 €3.66

(funkcijas: ootdty papildpiederumi ir izstrādāti, ar apaļu suku, kas var labāk tīrīt putekļus un gružus stūri un jomās un sniegtu visaptverošu tīrīšanas efektu. izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs un izturīgs, nodrošinot ilgu kalpošanas laiku. sešstūra varat paķert un tīra grīdas malām, stūriem un grūti pieejamām šauru jomās, un rūpīgi noņemt netīrumus)

Izskatās arī
Tvaika Uzgalis Padoms Snīpis par Gaggia Classic/Klasiskās PRO, Piena Putu Pagatavošanai, Pārtikas Klases Nerūsējošā Tērauda
€14.18 €7.37

(nerūsējošā tērauda uzgalis ir klasiskā/klasiskās pro espresso kafijas automāti.izmantojot nerūsējošā tērauda materiāla, produkts ir izturīgs, anti-rūsas un veselīgi.tas ir viegli kafijas aparāti, lai kontrolētu temperatūru.turklāt, tas var arī samazināt mitruma saturu un veikt piena putu vairāk maiga un perfekta. 3 caurumiem galvas ļauj tiks izmests no vairākiem virzieniem, tādējādi samazinot problēmu)

Izskatās arī
Rezerves Piederumi ABIR X5 S6 X8 Robots putekļsūcējs, Rezerves Daļas, Rullīšu Suka Galveno Suku Vāciņu
€38.35 €24.93

(izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga unikāli izstrādāti sukas ar pakāpieni, lai pielāgotos dažādām grīdas virsmām, kas noņem visu, sākot no maziem putekļu lieli noguldījumi kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt tas ir ieteicams, ka jūs nomainīt rezerves daļas, ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem, atkarībā no lietošanas biežuma turēt mašīnu,)

Izskatās arī
Rezerves Rezerves Daļas Galvenās Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Auduma XCLEA H30 Plus / H40 Plus
€21.72 €13.90

(iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu iekļūšanu gaisā, ko elpojam jums. unikāli izstrādāti sukas ar gumijas protektori lai pielāgotos)

Izskatās arī
Galvenais/Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Auduma Daļas XiaoMi Mijia Robots Vakuuma-Mop Pro / 2 Pro / MJSTS1 putekļu Sūcēju Daļas
€27.51 €17.88

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu iekļūšanu gaisā, ko elpojam jums. unikāli izstrādāti sukas ar gumijas protektori lai pielāgotos)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda ražotāja Pielikumus, kas noteikti visiem kitchenaid stenda mikseris bļoda 5 kvarts Noliekt Galvas Stāvēt Mikseris Bļoda
€15.09 €12.08

(par šo preci nerūsējošā tērauda kitchenaid: gan no iekšējā, gan ārējā slāņa bļoda ir izgatavota no modernizētas premium 304 nerūsējošā tērauda, pārtikas klases un nontoxic, izturīga, nav viegli ar rūsu, absorbē smakas vai iegūt traipu,vairāk izturīgas kitchenaid mikseri bļodā krāsains gatavošanas: piemērots kartupeļu, makaronu, cepumu, siera kūka matējums un, ideāls kitchenaid)

Izskatās arī
1Set Rezerves Daļas, Aksesuāri Akmens, Slaucīšanas Mašīna Roborock S8/S8 + S8 Pro G20 Galveno Suku, Sānu Birste Filtra Audums
€39.01 €29.65

(1set rezerves daļas, aksesuāri akmens, slaucīšanas mašīna roborock s8/s8 + s8 pro g20 galveno suku, sānu birste filtra auduma, kas saderīga ar roborock s8 / s8+ / s8 plus robots putekļsūcējs šīs salvetes ir izgatavoti no augstas kvalitātes microfiber materiāls, mazgājams un atkārtoti galvenais birste ir izgatavota no izturīga mīkstas gumijas, kas nodrošina ļoti klusu tīrīšana mop)

Izskatās arī
40X Putekļu Maisiņš putekļsūcējs Filtru Maiss Par Miele FJM Gaiss Tīrs putekļsūcējs
€33.20 €22.58

(pašbloķējoši apkakles snaps izslēgt brīdī, kad tā tiek noņemta no vakuuma, nodrošinot, ka putekļi un netīrumi nekad atbrīvo atpakaļ gaisā, kad viņi notverti šos putekļu maiss filtra 99.97% smalku putekļu, netīrumu un atkritumu ļoti, novēršot tos no cirkulācijas gaisā jūsu mājās, kā arī uzlabojot jums miele putekļsūcēju sniegumu kas ir ļoti izturīgs un būvēt izmantot ilgāk nekā)

Izskatās arī
3X Par Dyson V7 V8, V10 V11 putekļsūcējs Pārredzamu uzgaļa Klipu Nomaiņa Uzglabāšanas Turētājs Turētājs Klipu
€16.93 €9.65

(izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiālu izturība. uzglabāšana suka galvas ar klipu, vairāk veikls un tīru. turiet jūsu pieķeršanās stabili un instalēt tīrītāja vadītājs, kas jums nepieciešams. vairs tērēt laiku, meklējot nākamo tīrītāja vadītājs, jums ir nepieciešams izmantot,ietaupot vairāk laiku un palīdzēt, lai uzlabotu tīrīšanas efektivitāti. spīļveida)

Izskatās arī
1/2gab Par Useelife Cecote Conga pa Kreisi, pa Labi Ripu Useelife 1300 Par Cecote Par Conga 1790 Sadzīves putekļu sūcējs Accessori
€34.32 €18.19

(fonta funkcijas: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga. *palīdzēt robots, lai iet specifikācijas: daļa nosaukumu: nr. materia l: nē izmērs: nr. krāsa: melna uzstādīt: par useelife 1300,lai cecote par conga 1790 putekļsūcējs gabalu skaits: 1/2 produkta nosaukums: rats iepakojuma)

Izskatās arī
Par Kirby Sentria 204808/204811 putekļsūcēja Putekļu Maisiņu Daļas, Universālo F/T Sērijas G10,G10E Dustbags par KIRBY Sentrial
€23.97 €17.98

(putekļu maisiņš putekļsūcējs daļa kirby sentria 204808/204811 universālā f/t sērijas g10 tīra soma saglabāt jūsu mājas robots, kas darbojas ar maksimālu veiktspēju. putekļu maiss ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana. lietošanai ar kirby sentria putekļsūcējs tikai. saderīgs ar modeļiem: postenis kirby sentria 204808/204811 universālā f/t sērijas)

Izskatās arī
10X Mehāniskās Atkausēšana Taimeris, Lai Ledusskapis Daļas TMDF704ED1 Ledusskapja Atkausēšana Taimeris
€70.12 €47.68

(apraksts: 1. viegli lietot, izmantot kā ledusskapi, atkausējiet taimeris. 2. viegli nomainīt. 3. mehānisks taimeris atkausēšanas. tips: ledusskapis daļas krāsa:balta materiāls:varš iepakojuma saturs: 10 x ledusskapja dzesēšanas piederumi tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana un dažādi)

Izskatās arī
Par Ecovacs Deebot Ozmo 920 950 T8 T8 Max T8 Aivi N8+ N8 Pro Plus N8 Pro Robots Putekļsūcējs Rezerves Daļas
€29.88 €17.93

(rezerves deebot ozmo t8 daļas, saderīgs ar deebot ozmo 920, deebot ozmo 950, deebot ozmo t5, deebot ozmo t8, deebot ozmo t8 , deebot ozmo n7, deebot ozmo n8+, deebot ozmo n8, deebot ozmo n8 pro+, deebot ozmo n8 pro inovatīvo par deebot birstes/deebot t8 suku var iekļūt dziļi stūros un malās.nodilumizturīga galveno suku deebot t8 var palīdzēt jūsu putekļsūcējs strādā labāk, un arī samazinātu akumulatora enerģijas)

Izskatās arī