Cena €1 586.15

Pilns apraksts

Cienījamie klienti, laipni lūgti manā veikalā.Lūdzu, ņemiet vērā, ka tikai tad mēs varam piegādāt produktus uz savu ostu pa jūru.Jums ir nepieciešams doties uz ostu, lai pick up paketes un pilnu muitas formalitātes.Un jums ir nepieciešams pievērst ostas maksas, muitošanas maksas un muitas nodevām.

Paldies par jūsu sapratni.Sākt jūsu iepirkšanās braucienu tagad!

Produkta nosaukums: Piepūšamā Šķēršļu josla

Materiāls: PVC

Produkta Svars: 180 KG

Produkta attēls šādi:

Par Kuģošanas

1. Mūsu produkts cena nav iekļauta shippingcost pasakiet man, lūdzu, savu ostu vai adresi, pirms veicat pasūtījumu.(Mūsu parastie loģistikas metode ir jūras)

2. Ja vēlaties izmantot citu loģistikas metodes, lūdzu, sazinieties ar mani, un es aprēķinās cenu.

Iepakojuma, piegādes un Samaksas Metodes

Produkta Sertifikātu

Saistītie produkti

Kāpēc izvēlēties mūs

Par mums

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vecums: >3 gadiem
  • Materiāls: Piepūšamo Rotaļu Laukums, PVC
  • Veids: Āra Rotaļu Laukums
  • Kategorijas: labirints
  • Zīmola Nosaukums: DINGYURUI

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

100gab Mīksto Zvejas Lures 2g/7cm Bionisko Ēsmu Komplekta Jauktu Krāsu Atkārtoti Zivju Ēsmas Sālsūdens / Saldūdens
€3.57 €1.78

(funkcijas: 1. gudrs dizains: dažādi āķīgs krāsas ar lāpstu asti, lai drop shot, makšķerēšana.ļoti mīksts ēsmu, labi veidots, nav viegli hit vai asaru, nav vienkārši sadalīt. 2. vienkārša lietošana: ideāli piemērots profesionāliem makšķerniekiem, bērniem un iesācējiem.super-elastīgs un augstas kvalitātes gumijas savienojums, kas rada papildu apelācijas pateicoties krāsošana, universāls,)

Izskatās arī
Taktiskā 9mm .223 45ACP 7.62 Kalibra Red Dot Lāzera Kalibrēšanas Redzes Misiņa Bullet for Snaiperis Šautene, Pistole, Bise, kuru Mērķis Airsoft
€19.38 €12.59

(ja jūs vēlētos, vairāk lāzera krāsas, dažādi modeļi, lūdzu, sazinieties ar mums. mūsu produkti nesatur bateriju, lūdzu, iegādājieties savu lr41 poga baterijas. specifikācijas preces nosaukums: red lāzera redzes lāzera viļņa garums: 650nm izejas jauda: < 5 mw punkta izmērs: koncentriskumam: plus vai mīnus 0.3 grādi materiāls: vara h59 barošanas)

Izskatās arī
Sniega Kamanām Sniega Dēli, Ragavas Sniega Slīdni, Mat, Elastīgs Sniega Ragavas, Kas Peld Paklāji
€13.90 €10.15

(funkcijas: ootdty izturīgs materiāls: sniega ragavas ir vieglas un ir izgatavoti no kvalitātes pe materiāla; tā neslīdoša un funkcijas, mīksto kārtu malām un 2 rokturiem, lai satvēriens. viegli pārnēsājams: viegls lineārais polietilēns ir pietiekami izturīgs, lai visu dienu sniega kamanām, bet pietiekami viegls, lai bērni viegli pārvadāt kalnā. bērniem & pieaugušajiem: sniega)

Izskatās arī
GHOTDA Metāla zvejas Rīku, Zvejas spinings LIELO Spoli 8000 9000 10000 Sālsūdens Visu, lai Cīnītos ar Jūras Karpas Rockfish BIG GAME Liela Spole
€60.26 €42.17

(pamatinformācija tips: tālsatiksmes lielu spoli anti-jūras velciet: 15kg pārnesumu attiecība: 4.9:1 izmērs: 8000 9000 10000 materiāls: metāla spolei līnijas ietilpība [mm-m) aq8000: 0.40/350,0.45/270,0.55/180 aq9000: 0.40/360,0.45/280,0.60/220 aq10000: 0.40/370,0.45/290,0.65/260 funkcijas stabilu lielas bremzes ﹥15kg spēcīgas bremzēšanas spēka ﹥lt)

Izskatās arī
Kalnu Skeitborda Cimdi Rullīšu Ilgi Valdes Slīdni Skeitborda Pagrieziena Cimdi Slaidu Bremžu Cimdi Ar Slīdni
€23.60 €12.98

(kalnu skeitborda cimdi rullīšu ilgi valdes slīdni skeitborda pagrieziena cimdi slaidu bremžu cimdi ar slīdni šo bīdāmās cimdi var izmantot, lai palīdzētu bremzēšanas, drifta un dejas, palmu atbalstu līdzsvaru organismā, palīdz grūti bremžu darbību, var pielāgot dažādos gadījumos, aizsargā organismu, veikt dažādas sarežģītas darbības, un padarīt sevi vairāk atdzist! standarta skeitborda cimdu)

Izskatās arī
1pc Mini Portatīvo Oglekļa Mazo Jūras Stienis Mazo Liešanas 1 M 1.3 M Īsu Sadaļā-ar makšķeri Sarauties 30cm maza daļa Mazo Jūras Stienis
€6.38 €4.15

(funkcijas: 1. vibrācijas-eject oglekļa šķiedras vērpšanai stienis: izstrādāts ar augstas kvalitātes oglekļa šķiedras materiāla, tas makšķeri eksponāti ārkārtas jutību un izturību, uzlabojot savu lure zvejas pieredzi. 2. kompakts un pārnēsājams: ultra-īsu garumu un teleskopiskie dizains padara šo stienis ļoti portable, kas ļauj jums, lai paņemiet to līdzi visur, kur savu zvejas ceļojums)

Izskatās arī
Lāzera Āra Medību Šaušanas Katapulta Augstas precizitātes Kaķene Kaķene Fotografēšanas primārās Enerģijas Medībām, Precizitāte Katapulta
€22.47 €11.23

(lāzera āra medību šaušanas katapulta augstas precizitātes kaķene kaķene fotografēšanas primārās enerģijas medībām, precizitāte katapulta)

Izskatās arī
Skeitborda Soma Rokassomu, Pleca Skate Valdes Saņemt Soma Āra Sporta Piederumu Soma, Mugursoma Longboard
€20.73 €12.44

(skeitborda soma rokassomu, pleca skate valdes saņemt soma āra sporta piederumu soma, mugursoma longboard 1. atbalsta portatīvo un vienu plecu. 2. augstas kvalitātes dizaina, šļakatu necaurlaidīgs. 3. salokāms uzglabāšanai, mazu nospiedumu. 4. palielināt bezmaksas regulēšana drošības jostas un priekšējā zip kabatas. 5. aukliņu dizaina un plecu siksna auto līnijas pārstrādi. nosaukums:)

Izskatās arī
Pārnēsājamo Teleskopisko Golfa Bumbiņu Retrīvers Nerūsējošā Tērauda Vārpstu Golfa Bumbu Izvēle Bumbu Uzņemt Scoop Automātiskās Bloķēšanas Scoop
€12.13 €8.49

(funkcijas: izgatavota no premium materiālu, spēcīgs un izturīgs ilgu laiku. automātiskās bloķēšanas scoop novērš bumbu nomešanu. ērts rokturis rokturis lai viegli saimniecībā. teleskopiska konstrukcija, lai apmierinātu dažādas vajadzības. mazo un gaismas pietiekami, lai veiktu ap somā. specifikācijas: materiāls: plastmasas un tērauda izmērs:)

Izskatās arī
Coldre Gloks Maksts Šaujamieroci, Anti Slip Taktiskās Pistole Gumijas Aizsargātu Vāka Rokturis Fotografēšanas Gloks Maksts Medību Piederumu Gloks
€8.01 €4.08

(motīvs: piemērojams ar: kas piemērojami gloks g17 g19 g20 g21 g22 g23 g25 g31 g32 g34 g35 g37 g38 vai kādu citu stiprināt kontroli un samazina atsitiena.palielināt taktiskās medību roktura materiāls: izgatavots no augstas izturības mīksta gumijas materiāla. 100% augstas kvalitātes un pilnīgi jauns silikona uzmava nodrošina ērts ergonomisks rokturis.ļoti piemērots zemapmetuma uzskaites. produkta)

Izskatās arī
Novērstu Zvejas Float Tube Bobber Peldošās Cilmes Sekla Ūdens, Bojām Balsa Flotteur Pêche Zvejas Pludiņi, Koka Vertikālās Peldēt
€3.44 €2.33

(stāvoklis:jauns materiāls: koks+plastmasas virziens:vertikālā peldēt garums:28cm komplektā ietilpst:10pcs x zivis peldēt 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes; videi draudzīgs un bez smaržas. silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņi mājas lapā)

Izskatās arī
1PC Stienis Celtniecības un Remonta Kompozītu makšķeri EVA Grip Roktura Detaļas Zivju Instrumenti Ceļojumā Kempings Upes Un Dīķa Zivis
€6.75 €3.24

(produkti displeja --> produktu apraksts --> funkcijas : * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *izgatavota no izturīga eva materiāls, ērti rokturi. *viegls, viegli uzstādīt. *eva rokturis, mīksta un elpojoša, dos jums ērtu turēšanu sajūta. *kompakts izmērs, viegli pārnēsājams, ideāls ceļojuma, kempings, upes)

Izskatās arī
Viens Gabals Profesionālās JAUNU Galda Tenisa Raketes Nūju Soma Oxford Ping Pong Gadījumā Ar Bumbiņas Maisiņā, 30 X 20 Cm Augsta Kvalitāte
€20.77 €3.12

(viens gabals profesionālās jaunu galda tenisa raketes nūju soma oxford ping pong gadījumā ar bumbiņas maisiņā, 30 x 20 cm materiāls: oxford krāsa: zila un melna izmērs: 30x20cm ( par vienu gabalu galda tenisa rakete) svars: 125g paketi, ieskaitot, 1x galda tenisa soma( bumbiņas, kas nav iekļauti))

Izskatās arī
IDD Viesuļvētras 8 Galda Tenisa Gumijas Elastīgs Augsta neelastību for Speed & Loop Pimples-jo Ping Pong Gumijas ar Blīvu Sūklis
€33.08 €22.49

(idd viesuļvētras 8 augsta neelastību elastīga gumijas + blīvs sūklis 25# jaunu blīvu sūklis, 15% vairāk elastīgās nekā tradicionālie sūkļi. specializēts, kas paredzēti, lai uzlabotu spin un ātrumu 40+ jauns materiāls, galda tenisa bumbiņas ar viegli kontroli. izmanto pasaules čempions - chen meng zīmols: dhs produkts: galda teniss gumijas modelis: hurricane)

Izskatās arī
1pc Zvejas Vilinājums Plastmasas Inovatīvu Jet-tipa Ūdens Sadursmes ar Augstu īpatnējo Centrs Dizains Iebūvēts Nerūsējošā Tērauda Lodīšu
€2.20 €1.09

(funkcijas: *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un izturīgs. * inovatīvi jet-tipa ūdens sadursmes, augsts īpatnējais dizaina centrs. * ēsmu iezīmes reālistisku gleznu un spilgtas 3d acis, kas padara ēsma izskatās kā īsta zivs peldēšana ūdenī, ja zveja. * metāla bumbu: iebūvēts nerūsējošā tērauda bumbu, lai saglabātu līdzsvaru ēsmu un sasniegtu visilgāko mešana)

Izskatās arī
10Pcs/daudz Peldošo 10g-50g Putu Jūras Zvejas Peldēt ar 5gab Glow Stick EVA Boya Mest Stienis Pludiņiem Bobber Flotador Flotteur Risināt
€5.81 €3.78

(motīvs: peldošās:10g svars:1,7 g peldošās:15g svars:1.8 g peldošās:20g svars:2.1 g peldošās:30g svars:2.2 g peldošās:40 g svars:2.5 g peldošās:50g svars:3.4 g 1:svārstība ir galvenokārt izmanto, lai metot pole peldošos zvejas, pat tad, ja jūs mest desmitiem metru, kā standarta joprojām uzkrītošā. 2:kas var uzstādīt 3.7/4.5 mm glow stick, var)

Izskatās arī
Zvejas Gaismas Mini LED Zemūdens Gaismas Vilinājums, Piesaistot Zivju Rīki
€1.52 €0.91

(apraksts: kvalitatīvs materiāls: kvēlojošs zvejas vilinājums ir izgatavots no izturīga materiāla, kas izturīgs pret ietekmi un berzi. lieliskas dāvanas: zvejas gaismas, kas var palielināt jūsu nozveju un liek jums izbaudīt savu zvejas darbības.ideāls dāvanas zvejas entuziasti un draugi. augsts spilgtums: mini displejs, led gaismas padara vizuālo pozicionēšanas precizitāti, zemu enerģijas)

Izskatās arī
VIENU IZVĒLI 9.0 DM Karalis spēlēja Kārtis,DIY CUSTOM galda Spēles PROXY Kārtis Spēlē
€1.42

(uzmanību: 1.cenā visas iespējas ir tikai vienības cenu, nevis kopējo cenu. 2.lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties pareizo daudzumu un cenu pirms pirkšanas. piemēram: ja jūs vēlaties, lai 12 kartes ,jums ir nepieciešams izvēlēties 10-30 gribu iespēju.un pēc tam palielināt to skaitu līdz 12. 3. gribu zināt, sarakstus un attēlu?lūdzu, sazinieties ar mums pa pack24.lv)

Izskatās arī
Taktiskā OKW PL350 Gaismas 1000 Lumeni LED Metāla Lukturīti lieljaudas Medību Skautu Uzmanības centrā Fit 20mm
€114.50 €73.28

(funkcijas: nosaukums: okw pl350 lukturīti baterijas tips: 1*cr123a/1*18350 (nav iekļautas) krāsa: bk/de materiāls: alumīnija sakausējuma no ievietot: 1000 lm funkcija: konstanta-par fit: pistole dzelzceļa / picatinny rail)

Izskatās arī