Cena €3.36 €6.73

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

36 Gabali dzimumu uzlīmes (18 zēns un 18 meitenes) dzimumu prognozes, kas ir pietiekami, lai lielākā daļa no personām, kas bērnu duša spēles, smieklīgi prognozes dod vairāk smieties un atmiņas savā kolekcijā.

Iepakota Iekļauts: 1 mazuļa dzimumu prognozes, plakātu, 18pcs meitene, uzlīmes, un 18pcs zēns uzlīmes.

Izmērs Baby Dušas Prognozes Plakātu: Perfekts izmērs, konstrukcija ļauj daudz istaba viesiem

Materiāls: bērnu duša spēles prognozes krājumus ar augstas kvalitātes papīra, labas cietības un pret mitru ilgtermiņa glabāšanai.

Ideāls Suvenīru: baby dušas prognozes plakāti ir ideāls dzimumu atklāt partija par vienu no svarīgākajiem darbības, kā jaunie vecāki.

Specifikācijas:

Materiāls: Papīrs

Izmērs: norādīts attēlu

Pēc Izvēles Krāsa: Balta, Melna

Daudzums: 1 Set

Komplektā Ietilpst:

1 Plakāts, Karte

18 Zēns Uzlīmes

18 Meiteni, Uzlīmes

Piezīme:

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Jo atšķirība starp dažādu monitoru, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: ADUWRSE
  • Raksts: Dzīvnieku
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Godu: Puse
  • Materiāls: Kartona
  • Modeļa Numurs: L5BF7HH105986
  • Elektroniskā: no
  • CN: Ķīna

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2GAB Loga Kārbas Kronšteini Kronšteini Logu Kārbu Stādāmās Karājas Puķu Kastes Turētāji, lieljaudas Sienas
€32.83 €24.95

(2gab loga kārbas kronšteini kronšteini logu kārbu stādāmās karājas puķu kastes turētāji, lieljaudas sienas [ko jūs saņemsiet] komplekts, 2 regulējami poda iekavās.augšējā platums margu turētājs puķu pods var regulēt ar 2 collu līdz 6,8 collas brīvi saskaņā ar platuma margu.piezīme: pods podu, nav ietverta. [reālu lieljaudas] šāda veida metāla turētājs ir izgatavots no 3mm biezums augstas)

Izskatās arī
Silikona Atkārtoti Salmu Attiecas Ziemassvētku tēmu Atkārtoti Salmu Padomus Segums Atkārtoti Salmu Padomus Vāciņu, Silikona Atkārtoti Salmi
€10.48 €3.88

(aizsargātu jūsu zobi un vidi ar mūsu pārtikas kvalitātes silikona salmiņš cilindrs.praktiski un burvīgs, tā dizains padara šos attiecas uz ļoti pārnēsājamiem un viegli uzvilkt un novilkt, kad, izmantojot.der visiem salmiņiem un citiem universālo salmiņiem. specifikācija: produkta nosaukums: salmu segums produkta iepakojuma izmērs: (apm.)10*10*2cm/3.94*3.94*0.79 collas produkta)

Izskatās arī
Dārza Augļu Izvēle Vadītājs Plastmasas Grozu Lauksaimniecības augstkalnu Augļu Picking Rīku Ķērējs Bayberry Jujube Dārza Piederumi
€8.05 €4.03

(apraksts: plastmasas augļu izvēle ķērējs augļu picking rīku, dārza saimniecības, dārza aparatūras pacelšanas ierīces dārza siltumnīcas rīks specifikācijas: materiāls: plastmasa izmērs: 20 x 10,5 cm/7.8 x 4.09 (l x w) krāsa:oranžs,balts daudzums: 1gab.)

Izskatās arī
Halloween Galvu Halloween Mežģīnes Pieres Matu Stīpām Matu Bantītes Cosplay Hairband Dāvanu Iedomātā Kleita Izskatās Skatuves Piederumi
€10.17 €5.08

(aizzīmju punktiem: 1.izsmalcinātu izskatu: tas halloween galvas funkcijas pērlītēm un ķēdi, pievienot rotājumi, kas noslēpumainību un skaistumu jūsu izskatu.galvaskausa un palmu rotājumi radītu unikālu gotikas stilu, kas izceļas no pūļa. 2.ērti un elpojoši: izgatavota no mīksta mežģīņu auduma materiāla, tas halloween galvas stīpa ir viegls un nav viegli aizķerties matus, sniedzot jums)

Izskatās arī
6Pcs/set Eid Mubarak Banner Moon Star Stērste Griestiem Karājas Rotājumu Fona Ramadāna Kareem Islāmu Musulmaņu Puse Rotājumi
€6.09 €4.15

(posteņa nosaukums: eid banner materiāls: papīrs izmērs: kā rādīt iepakojums: 6pcs/komplekts)

Izskatās arī
Priecīgas Lieldienas Grozu, Apaļas Pārnēsājamas neausta Auduma Uzglabāšanas Kausa Festivāls Dāvanu Mājās Partijas Apdare Lieldienu Piederumi Rotas
€3.78 €1.52

(priecīgas lieldienas grozu, apaļas pārnēsājamas neausta auduma uzglabāšanas kausa festivāls dāvanu mājās puses piederumi dekoratīvi apdares bērniem rotaļlietas specifikācija: produkta izmērs: 24 * 13 * 13cm/9.4*5.1*5.1 jo produkta materiāls: non auduma produkta iepakojums: opp maisā piezīme: sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var)

Izskatās arī
3PCS Rotājumi Vāks Vīna Pudeli Par Ziemassvētku Rotājumi,Svētku Dāvanas, 3.9X10.6 Inch
€15.25 €9.46

(1. trikotāžas vīna pudele vāki ir izgatavoti no poliestera, kas ir zināma elastība, un to ir viegli stiept.jūs varat nodot to uz ārpusi no pudeles, kā rotājums, šie maisi pievienotu svētku pieskārienu. 2. piemēram, ziemassvētku rotājumi, šie vīna pudele vāki ir lielisks papildinājums ziemassvētku.šie rotājumi var saģērbt ziemassvētku puse, un ir ideāls dekorēšanai vīna un šampanieša pudeles. 3.)

Izskatās arī
Putnu Eglīšu Rotājumi, Ziemas Rotājumi 3PCS Putnu Rotājumi Ar Virvi, Roku darbs Rotājumi Kolibri Jutos Ornaments
€7.81 €3.13

(uzlabot skaistumu jūsu mājās vai dārzā ar mūsu jutos kolibri.izgatavots no izvēlēto materiālu, tas piedāvā augstākās kvalitātes, un to var viegli pieslēgt, lai kaut ko.tā ir lieliska dāvanu izvēle too!dot savu dzīves telpu pieskārienu dabas un krāsains apdare ar šo skaisto kolibri. specifikācija: materiāls: filcs produkta izmērs: melnā un zaļā tits: 13.5*7.5 cm balts)

Izskatās arī
Custom printed logo spilgtas gaismas, pildspalvas ar Apdruku, Personalizētu Stylus pildspalvas Bagāžnieka Black Rakstot Tintes kāzas, dzimšanas dienas dāvanas
€27.23 €21.79

(materiāli tintes, tukšu tintes, gumijas ♥ personalizētu - pēc spožas gaismas lodīšu pildspalva ar irbuli. šī krāsains, klasiskās reklāmas pildspalva būs mīļākie pēc kāzām, konvencijas, bērnu dušas, grand atveres, skatēs, family reunions, skolas pasākumos, ziemassvētku dāvanas, dzimšanas dienas, korporatīvi pasākumi un tik daudz vairāk! ♥ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: -----)

Izskatās arī
10Pcs Ziemassvētku Santa Claus Konfekšu, Cepumu Ārstēt Dāvanu Kraft Papīra Maisi, Drukas Santa Claus par Labu Balta Papīra Maisiņi
€1.85 €1.30

(produkta nosaukums: par labu papīra maisiņi materiāls: augstas kvalitātes gumijots vai pašlīmējošs papīrs krāsas: kraftpapīrs sākotnējo krāsu, balts izmērs: 13x16cm+2cm daudzums: 10 gabali iepakojumā iepakojums: atsevišķi iepakotas opp maisiņu lietošana: piemērots saimniecībā, konfektes, kafijas pupiņas, sīkdatnes, loterijas biļetes, un citas mazas dāvanas piemērots)

Izskatās arī
Elegantas Mākslīgā Sulīgs Bonsai - Iekštelpās Vai ārpus Telpām Viegli Tīrīt ilgstoši Izturību
€24.53 €14.72

(apraksts: iekštelpu un āra lietošanai: uzlabot savu kosmosa ar šo mākslīgo sulīgi augi, kurus var izmantot gan telpās, gan ārā. viegli tīrīt: nav nepieciešams raizēties par to, ka netīrumi vai putekļi.šo mākslīgo sulīgs augiem ir viegli tīrīt, nodrošinot, ka tie vienmēr izskatās svaiga un elastīga. zemas apkopes: ar šo mākslīgo sulīgs augiem, jūs varat baudīt skaistumu augu)

Izskatās arī
50 100gab 12inch Skaidrs, Lateksa Baloniem, Konfeti Pārredzamu Balons, Dzimšanas dienu, Bērnu Dušas Kāzu Dekorācijas, Bērnu Globos
€13.14 €8.54

(50 100gab 12inch skaidrs, lateksa baloniem, konfeti pārredzamu balons, dzimšanas dienu, bērnu dušas kāzu dekorācijas, bērnu globos)

Izskatās arī
Halloween Salvešu Gredzenu Galvaskausa Spooky Smaidošas Sejas, Ķirbju Drukāt Ilgi Pušķis Lielas Krelles, Elastīgās Virves, Salvešu Turētājs, Svētku Dekori
€1.13 €0.45

(halloween salvešu gredzenu galvaskausa spooky smaidošas sejas, ķirbju drukāt ilgi pušķis lielas krelles dekoru krāsains dekoratīvās elastīgās virves salvešu turētājs uzlabot jūsu halloween puse ar šo gudrs un spooky autiņu gredzeni. izveidot interesantu un pārsteidzošu atmosfēru, lai viesi, ar šo uzkrītošā halloween rotājumi. lielisks papildinājums, lai halloween pusēm, haunted)

Izskatās arī
8pcs Praktiskā Radošā Rāpojošs Spooky Aksesuārus Halloween Aksesuārus Plastmasas Dekoru, Galda Dekoru, par Iepirkšanās Mall Puse
€7.44 €4.46

(8pcs praktiskā radošā rāpojošs spooky aksesuārus halloween aksesuārus plastmasas dekoru halloween dekoru iepirkšanās mall puse mājas apraksts vai jūs vēlaties, lai padarītu jūsu halloween puse biedējošu un rāpojošs?jūs vēl neuztraucoties par dekorēšanas haunted māju?pēc tam, mūsu galvas dekori ir rūpīgi jāsagatavo, lai jūs.ideāls aksesuārs dekors jūsu haunted house, dārzs, pagalms,)

Izskatās arī
10 Gab. Zelta Kūka Topper Tiny Baby Mazo Rhinestone Tiara Kronis Ziedu kompozīcijas Dušas Dzimšanas dienu, Kāzu Dekori
€9.81 €4.31

([pietiekamu daudzumu]jūs saņemsiet 10 gabali, zelta mini crown kūka toppers.ar to, cik niecīga vainagu rotājumi, lai apmierinātu jūsu ikdienas lietošanai, kas ir augstākās kvalitātes un oriģinālu stilu, tiem, aizraujošu crown kūka toppers būs lieliska kūka apdare, lai jūsu kūka izskatās vairāk skaisti un garšīgi, un jums būs pilnīgi apmierināts! [izsmalcinātu meistarība]mūsu cute maz crown kūka toppers)

Izskatās arī
12Pcs Karstspiedes Kraft Papīra Maisiņi, Somas Mīlestības Dāvanu Iesaiņojuma Partijas Apdare Zvaigžņu Konfekšu, Cepumu Iepakojuma Soma
€7.75 €4.42

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. produkta nosaukums: kraft paper bag materiāls: papīrs krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 24*13*8cm(9.45*5.12*3.15 gadā) (apm.) paketē iekļauts: 12* papīra maiss( nav iekļautas uzlīme), piezīme: tur var būt nedaudz atšķirīgs manuālo mērījumu kļūda, lielumu, krāsu, var būt nedaudz atšķirīgs, jo fotosintēzes efektivitāti)

Izskatās arī
Ziemassvētku Adventes Kalendārs Atpakaļskaitīšanas Gnome Koka Ziemassvētku Rotājumi Rotājumu Mājas Jauno Gadu Navidad Kulons Piederumi
€13.92 €5.57

(ziemassvētku adventes kalendārs atpakaļskaitīšanas gnome koka ziemassvētku rotājumi rotājumu mājas jauno gadu navidad kulons piederumi aizzīmju punktiem: 1.uzticams materiāls: izgatavots no izcilas koka, šo ziemassvētku galda adventes kalendārs ir gan spēcīgs un izturīgs.tās augstas kvalitātes konstrukcija nodrošina, ka tā ilgs daudzus brīvdienu sezonu, lai nāk. 2.plaši pielietojams: izplatīšanos)

Izskatās arī
Rotā Orhideju Podu Augiem, Puķu Podi Āra Likvidēšana Sveķu Poda Telpās
€16.88 €8.78

(apraksts vienkāršu stilu, puķu podu ir labi izgatavotas ar sveķu materiālu, kas nav viegli, lai saņemtu bojāts.to caurumu dizains, kas padara augiem viegli augu un izdzīvoja.sveķu, puķu pods un rene ir piemērota augiem, ziediem un citiem. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā -materiāls:sveķi - izmērs: 21.00x15.00x15.00cm/8.25x5.89x5.89in -piezīme: sakarā ar)

Izskatās arī
Ziemassvētku kartiņu Komplekts Uzņēmējdarbības Ziemassvētku Kartītes, Asorti Santa Claus Holiday Karšu 12 Priecīgus Ziemassvētku Apsveikuma Kartītes, Aploksnes ar
€6.16 €1.23

(ziemassvētku kartiņu komplekts uzņēmējdarbības ziemassvētku kartītes, asorti santa claus holiday karšu 12 priecīgus ziemassvētku apsveikuma kartītes, aploksnes ar apraksts: augstas kvalitātes papīrs materiāli paliekošu iespaidu. 12 dažādi ziemassvētku dizainu, lai izvēlētos no, tostarp santa claus un ziemassvētku eglītes. katrā komplektā ietilpst 12 apsveikuma kartītes,)

Izskatās arī