Cena €2.48 €3.49

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

2024. gadam gada plānotājs ir kvalitātes papīrs parāda, mēneša kreisās uz labo un nedēļas nogalē bloki gada plānotājs ideāls, lai plānotu tikšanās, pasākumos un svētku dienās.

Gada plānotājs ir liela, lai rakstīt svarīgu uzdevumu vai atzīmē, pirms izlaist no prāta, tāpēc jums nav nekādu problēmu, lai aizmirst īpašiem datumiem notikumu, festivālu un atgādinājumus.

2024 gada kalendārs var easilyeach mēnesī ir vietas, lai ņemiet vērā, mērķis vai papildu atgādinājumus, piemēram, dzimšanas dienu, jubileju tikšanās teamworks projektu un tā tālāk.

Plānotājs ir piemērots skolām, koledžām, universitātēm un uzņēmumiem office professional plānotājs diagrammas liels vadības studiju plānus visa gada garumā.

Jūsu apmierinātība ir mūsu prioritāte, lūdzam iegādāties mūsu produktu, vieglumu.Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu vai ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mūsu.

Specifikācijas:

Materiāls: Papīrs

Krāsa: Kā Attēlā

Iepakojuma Svars: apm.71g

Izmērs: apm.760x520mm/29.92x20.47in

(Vairāk Lielums Informāciju, Lūdzu, Skatīt Foto.)

Komplektā Ietilpst:

1Pc Sienas Plānotājs

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Specifikācijas

  • Ekrānu: -
  • Izmērs: approx.760x520mm/29.92x20.47in
  • Izmantošana: -
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Reklāmas: No
  • Stils: sienas kalendārs
  • Materiāls: Papīrs
  • Iepakojuma Svars: approx.71g
  • Veids: Drukāšanas Kalendārs
  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY, OOTDTY

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Pasūtījuma Ražotāji pielāgotā drukāšana augstas kvalitātes biznesa radošo speciālu papīru, drukas reljefs kokgriezums izliekta vizītkarte
€1.53

(produkta apraksts iespaidu ar metalbusiness karte preces nosaukums augstas kvalitātes vairumtirdzniecības pasūtījuma tukšu reljefs zelta metāla vizītkarti materiāls metāla vizītkarti tickness 0.3 mm-1mm, pasūtījuma apdares matēts,glancēts,pulēts,spogulis,matēts,faktūru,cietā misiņa drukas kodināšana, zelta/sudraba apšuvuma,gravēšana,lāzera,griešanai,ar spiešanu,izgriezt caurumus,perforēts,hologrammas)

Izskatās arī
Recepte Kartes Set Komplekts 4X6inches 100 Double Sided Bieza Cardstock Tukšu Recepte Kartes Komplektu Mamma, Māsa, Meita, Draugs, Dāvanu
€16.32 €10.93

(recepte kartes set komplekts 4x6inches 100 double sided bieza cardstock tukšu recepte kartes komplektu mammai, māsai, meitai, draudzenei dāvanu burvīgs recepte organizators, pie lielas vērtība: padarīt savu parakstu ēdienus tikai kļuva vieglāk.šis komplekts ietver 100 gudrs 4x6 recepte kartes, lai saglabātu jūsu receptes organizēta.katra recepte karte ir dubultie, tāpēc jums ir daudz vietas, lai apstrādātu visvairāk)

Izskatās arī
Janvāris 2024-Jun Galda Kalendāra Piezīmi Bloki Plānotājs Mēneša Kalendārs Bieza Papīra Galda Kalendārs (Rozā)
€15.42 €7.40

(apraksts tas ir kalendārs, kas aptver 18 mēnešu laikā no jan 2024. gadam, lai jun 2025. gadam. lielās dienas bloki dizains ļauj pierakstīt piezīmes un ikdienas plānus par to, bieza papīra efektīvi novērstu tintes asiņot.tur ir plašas telpas, kas paredzēts rakstīšanai uz leju, lai-vai-saraksts un piezīme par katru mēnesi.stāv stabili uz galda, piemērotas mājas, biroja u.c. funkcijas -)

Izskatās arī
60pcs Pusdienas Kaste Pozitīva Kartes Bērniem Pusdienas Kaste Iedvesmojošu Kartes, Smieklīgi Spēles, Kārtis
€8.72 €4.19

(apraksts šie adorable pusdienas kaste piezīmes ir perfekts izmērs, lai jauniešu rokās.ar jautru dizainu un savu izvēli, veicinot ziņu, šie mini notecards ir ideāls veids, kā atdzīvināt kādu dienu.rakstīt personīgo ziņu par inside, vai izmantot tos kā veids, kā sniegt jūsu bērnam dažas pozitīvas atsauksmes vai pamudinājums to lunchbox. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:papīra -izmērs:8.90x8.90x0.01cm/3.50x3.50x0.00in -liels)

Izskatās arī
100gab Portatīvo caurspīdīgas Plastmasas Tekne Maisiņš Plastmasas Maisiņš Šķidruma Dzert Maisiņš Noslēgtā Iepakojumā, Soma
€28.10 €20.23

(100gab portatīvo caurspīdīgas plastmasas tekne maisiņš plastmasas maisiņš šķidruma dzert maisiņš noslēgtā iepakojumā, soma uzticams un kvalitāti: šo slepeno blašķes dzērienu ir izgatavots no pārtikas kategorijas plastikāta materiāla, ar plastmasas ieliktni un piltuves, viegls un nav viegli pārtraukuma, atkārtoti un droši izmantot, kas var dot jums jauka izmantošanas pieredze plaši lieto:)

Izskatās arī
2024 Mēness Kalendāra Tumšo Mežu Kalendāra Radošās Ilustrēts Sienas Mēness Kalendāri Astroloģija Tauriņš Suns, Kaķis Sēņu Kalendārs
€4.04 €2.82

(jaunu un augstas kvalitātes! apraksts: 1. laika vadības rīks: tas 2024. gadam tumšo mežu kalendārs ir ideāls līdzeklis, lai jūs varētu pārvaldīt savu ikdienas dzīvi un darba uzdevumus.tur ir telpas, lai jūs varētu ierakstīt svarīgas lietas, sīkāk katru mēnesi, lai uzlabotu savas laika vadības efektivitāti. 2. lielisks dizains: tumšā meža kalendārā pieņēma unikālu meža tēmu)

Izskatās arī
Viduslaiku Kaķu Kalendāra 2024. Gadam Jautri 12 Mēnešu Galda Kalendārs Dekori Kaķu Mīļotājiem Rakstāmgalds, Mākslas Kaķu Kalendāra Ziemassvētkiem, Jauno Gadu, Dzimšanas Dienu
€9.79 €3.52

(nekad garām nevienu svarīgu datuma vai pēc notikuma ar mūsu drošu un augstas kvalitātes viduslaiku kaķis galda kalendārs.šo vadu viduslaiku kaķu kalendārs 2024. gadam ir ideāls kaķu mīļotājiem un iezīmes apdullināšanu attēlus no mūsu kaķu draugiem viduslaiku uzstādījumi.ieplānot un pievienot šarmu uz jebkuru telpu, ar savu vadu kaķi galda kalendārs. specifikācijas: materiāls: papīrs svars:)

Izskatās arī
Sadzīves Pūķa Gadā Karājas, Karājas Kalendārs Mēneša Kalendārs Mājās Karājas Ikdienas Sienas Kalendārs
€8.52 €3.92

(apraksts tradicionālā ķīniešu kalendāra lietošanai mājās.tas ir izgatavots no papīra materiāla, kas ir smalks un izturīgs.tā piedāvā tev reklāmas dienu gadā.piemērots dodot dāvanas savai ģimenei un draugiem pēc jaunā gada.klasiskā dizaina un skaidrs, drukāšana padara šos kalendārus vairāk unikāls.ar ķīniešu elementus, tas arī var būt dekori. funkcijas - krāsa: kā parādīts)

Izskatās arī
Cute Karikatūra Panda Galda Kalendārs Kawaii Spole Kalendāra 2024. Gadam Ķīnas Gads Pūķa Mēneša Plānotāja Darba Kārtības Biroja Piederumi
€11.81 €7.09

(apraksts: materiāls: papīrs izmērs: 255*210mm/10*8.3 cm,210*170mm/8.3*6,7 collas,210*180mm/8.3*7.1 cm,210*190mm/8.3*7.5 cm krāsa:kā attēlu 1. augstas kvalitātes: izturīga dubultā līnija saistošu palīdz jums viegli uzsist darbvirsmas kalendāra lapu.videi draudzīgs bieza papīra, var novērst tintes iekļūšanas un nodrošinātu tīru rakstot telpā.viegli rakstīt, un to var izmantot)

Izskatās arī
Tradicionālā Kalendāra Karājas Kalendārs Sienas Tearable Kalendārā Gada Pūķis Ķīniešu Kalendāra Jaunais Gads Mēness Stāv Galda
€18.96 €4.32

(apraksts šī ir tradicionālā ķīniešu mēness kalendārs 2024. gadam. šis kalendārs ir izgatavoti no papīra materiāla, kas ir labi un izturīgi.tas piedāvā jums displejs datums un divdesmit četras saules noteikumiem.labu dāvanu, lai jūsu ģimene un draugi pēc jaunā gada.klasiskās tradicionālo kalendāra vērtē jauno un atbrīvo vecs. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:)

Izskatās arī
Rokasgrāmata "dari pats" Cilpa Kalendāra DIY Kalendārs Office Desktop Mājas Dekoratīvā Digitālo Nelielu Rotājumu Desmit Tūkstoši Gadu Kalendārs
€5.86 €3.98

(specifikācija: materiāls: abs,koka izmērs: 18*13.5 cm/7.1*5.3. paketē iekļauts: 1 rokas diy cilpa kalendārs funkcijas: 1,manuālā diy cilpa kalendārs:ar daudz tukšu telpu, šīs rokasgrāmatas diy cilpa kalendāra aicina savu radošumu.izrotāt to ar uzlīmēm, flomāsteri, vai pat savus zīmējumus, pārveidojot to par unikālu un individuālu mākslas darbu. 2,ilgtspējīgi)

Izskatās arī
Japāņu Oriģināls Oficiālais Ansamblis Zvaigznes!/!! Spēle Ilustrācijas Formula Grāmata Bezmaksas Piegāde Nosūtīt 90days
€101.72 €81.38

(produkta informācija piezīmes: pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast. sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs. tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.tas)

Izskatās arī
100 Aploksnes Naudas Uzkrājumi Problēmas Grāmatas,Uzglabāšanas Budžeta Saistvielu Budžeta Grāmata Naudas Taupīšanas Problēmu Lodziņā Komplekts
€24.53 €11.28

(100 aploksnes naudas uzkrājumi problēmas grāmatas,uzglabāšanas budžeta saistvielu budžeta grāmata naudas taupīšanas problēmu lodziņā komplekts labāko 100 aploksnes ietaupījumu izaicinājums grāmata: budžeta saistviela ļauj ietaupīt naudu un budžeta plānošana ir ļoti interesants, tik daudz, ka jūs varat izmantot šo grāmatu brīvdienas, automašīnas, avārijas līdzekļus, nomaksājot parādus,)

Izskatās arī
2024 Sienas Kalendārs Suņi Dīvaini Unikālo 2024. Gadam Funny Suns Kalendāri Retro Jauno Gadu Piederumi, Sienas Dekori Skolas Mājas Guļamistabas
€14.52 €7.26

(mūsu funny suns 2024 sienas kalendārs ir izgatavots no izciliem materiāliem, kas ir visaugstākās kvalitātes.tas ir ideāls, lai uzturētu sevi grafiku, un atgādināt svarīgas tikšanās.pakārt to savā dzīvojamā telpā vai jūsu ofisa dalīties priekā ar draugiem, ģimeni un kolēģiem.šīs cute suņu bildes liks jums smieties katru mēnesi. specifikācija: produkta nosaukums: viduslaiku suņu kalendāru produkta)

Izskatās arī
20PCS Klasiskā Kraft Tukšs Mini Papīra Logu Aploksnes Kāzu Ielūgums Aploksnes Dāvanu Aploksnes
€3.97 €2.78

(20pcs klasiskā kraft tukšs mini papīra logu aploksnes kāzu ielūgums aploksnes dāvanu aploksnes klasisks, vintage un vienkāršs dizains. ideāls, izmantojot ar savu kāzu un puse ielūgumus. šīs aploksnes ir liels saimniecību vizītkartes, paldies piezīmes, dāvanu kartes, un scratch off spēles kartes! tā būs laba dāvana sev un savam draugam. krāsa: melna/balta/brūna materiāls:)

Izskatās arī
30 Gab./Komplekts Krāsa Pastnieks Tukšums Skatuves Pastkarte Foto Sienas Apdares Kartes Dāvanu Ziņu Kartes Kancelejas Preces
€5.46 €4.37

(izmērs: 143*93 mm materiāls: papīrs iepakojumā ietilpst: 30 gab./komplekts)

Izskatās arī
Pasūtījuma Piliens kuģa Modernu LED Ilūziju, Spoguļi Neona Zīme, Led Gaismas Pasūtījuma ūdensizturīgs augstas kvalitātes
€1.53

(mārketinga kampaņas produkta apraksts specifikācija led temperatūras/izmēra/formas pielāgojamu krāsu rgb/normāla garantija 1year piederumi adapteri/visi piederumi un 1:1installing veidni faq izvēlēties mūs iepakošanas & piegādes, lai nodrošinātu labāku drošību jūsu preces, profesionāli, videi draudzīgu, ērtu un efektīvu iepakojuma pakalpojumi tiks sniegti.)

Izskatās arī
2024 Galda Kalendārs Tukšs Dekoratīvu Papildus-lielu Papīra Home Office Desktop
€20.04 €7.81

(apraksts vai jūs meklējat darbvirsmas bloķēt kalendāru?pēc tam jūs varat palaist garām mūsu produktu.šis bloks kalendāru, ar radošu izskatu, funkcijas bloki mēnesi un datumu.manuālu darbību, dizains, jums ir nepieciešams, lai nomainītu bloķētu ar sevi, ļaujiet jūs zināt, dienas labāk. funkcijas - krāsa: melna -materiāls:papīra - izmērs: 23.00x20.00x7.00cm/9.04x7.86x2.75in -šāda)

Izskatās arī
Mini Galda Kalendārs 2024. Gadam Desktop Kalendārs Mini Ikdienas Grafiku, Mājā, Birojā, Skolā
€1.30 €0.65

(apraksts nosaukums: mini galda kalendārs materiāls: papīrs izmērs: 70*65*35mm(2.76*2.56*1.38 gadā) krāsa: 8color iepakojuma saraksts: 1pc mini galda kalendārs 1. izgatavotas no augstas kvalitātes papīra, izturīgs, nav viegli lauzt un rakstīt bez aizķeršanās. 2. super burvīgs pastāvīgā kalendārs būs labs dekors jūsu darbvirsmas. 3. jūs varat attīstīt)

Izskatās arī
Jēzus Kristus 2024 Sienas Kalendārs, Kas Iedvesmo Sienas Dekori Kalendāri Jēzus Plakātu Kalendāra 11.4 X 8.3 Collu Kristīgo Ticību Svētki
€10.21 €7.15

(šis jēzus art sienas kalendārs ir ideāls reliģisko cilvēki, kuri vēlas palikt organizēta, baudot mirkļus pacēlumu un pārdomas.katru mēnesi funkcijas skaistu mākslas darbu, kas nes mieru un atgādina jums par jūsu garīgo ceļu. produkta nosaukums: 2024 jēzus kalendārs materiāls: papīrs produkta izmērs: 29x21cm svars: 0.16 kg produkta veids: dāvanu stils: vienkāršs)

Izskatās arī