Cena €3.27 €6.55

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Perfekti un atstāj visi taustiņi, kameras, datu pārraides ports un lādētāja ports atvērt.

Viegli snap par un noņemt.

Nav ietekmes uz jūsu ekrāna darbību.

Lielisks roku sajūtu un modes tendenču.

Derīgs GT Cyber 22mm.

Specifikācijas:

Materiāls:Metāla

Platums:Piemērots 22mm pulksteņu siksniņas

Krāsa:Melna,Sudraba

Komplektā Ietilpst:

1x Skatīties Joslas Savienotājs

Piezīme:

Lūdzu atļaut 1mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Veids: Rokas Siksniņa
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: DNVYUAX

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Īstas Ādas Siksna, Lai Xiaomi Mi Joslā 8 Aproce Miband 8 NFC miband 8 Correa Watchband Aproces, Jostas, Metāla Interfeiss
€10.38 €5.18

(īstas ādas siksna, lai xiaomi mi joslā 8 aproce miband 8 nfc miband 8 correa watchband aproces, jostas, metāla interfeiss)

Izskatās arī
2X 8G DDR2 800Mhz Ram Atmiņas 1.8 V PC2 6400 Atbalsta Dual Channel DIMM 240 Pins Uz Mātesplates AMD
€52.30 €31.90

(pilnībā pārbaudīta. kapacitāte:8 gb ātrums: ddr2 800mhz (pc2 6400) kājiņu skaits: 240 adatas tips: atmiņas ram piezīme: dažas mātesplates, var izmantot, bet 4 gb displejs spriegums: ddr2 1.8 v dual channel atbalsts tapas atmiņas ram ddr desktop=184 adatas ddr klēpjdatoru=200 adatas ddr2 desktop=240 adatas ddr2 klēpjdatoru=200)

Izskatās arī
1~4GAB Siksna+Lietā Par Band 7 7pro Viedo rokas Pulksteņu Aproču Mi Grupa 7Pro Silikona TPU Nomaiņa Rokas Siksnas Mi
€3.13 €2.19

(1~4gab siksna+lietā par band 7 7pro viedo rokas pulksteņu aproču mi grupa 7pro silikona tpu nomaiņa rokas siksnas mi apraksts: produkta nosaukums: smart pulksteņu siksniņas piemērojamie modeļi: prosa aproce 7 svars: 15g fit rokas izmērs: 5.5-8.7 collas materiāls: tpu specifikācijas: 1. ērts un elastīgs: izturīgs un mīksts silikona aproce uzlabo gaisa)

Izskatās arī
1~8PCS Siksnu Mi Grupa 5 4 3 6 Nerūsējošā Metāla Opaska Correa Mi Līkumu 4 Miband 5 Aproces Aproce Globālo Versiju, NFC
€94.19 €55.57

(1~8pcs siksnu mi grupa 5 4 3 6 nerūsējošā metāla opaska correa mi līkumu 4 miband 5 aproces aproce globālo versiju, nfc apraksts: gadījumā modelis: galaxy fit2 sm-r220 svars: 65 grami piemērots rokas apkārtmērs: 5.5-8.7 collas materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: sudraba, melnā, zelta, pieauga zelta process: šis produkts ir izgatavots no nerūsējošā)

Izskatās arī
par galaxy skatīties 46/42mm Rīku Dockstation Portatīvo Strāvas Adapteri Lādēšanas Doka Stacijas USB Kabelis
€11.99 €5.99

(apraksts: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes tas padara jūsu gudrai skatīties uzlādes kļūst ērtāk. kompakts un viegls dizains ,ērts, ceļotājiem un biznesa lietotājiem magnētiskā adsorbcijas funkciju, kas nav viegli krist, tāpēc, ka jūsu skatīties drošāk. maza svara, kompakts izmērs, viegli pārnēsājams, jo īpaši ērtu ceļojumu un)

Izskatās arī
Par Xiaomi Redmi Noskatīties 4 Smart Skatīties Dimanta Siksna ar Regulējamu redmi watch4 Smart Joslā Metāla Aproce redmiwatch4 Piederumu
€18.49 €9.24

(dimanta siksnu redmi noskatīties 4 rokassprādze regulējama aproce xiaomi redmi noskatīties 4 smart skatīties metāla grupa correa piederumu 1.speciāli projektēts un izstrādāts siksnu xiaomi redmi noskatīties 4 smartwatch 2.diezgan konstrukcija: izgatavota no premium metāla materiālu ar shinny rhinestones apdare, arī pulēti, bez asām malām, ūdens/sviedru izturīgs, robusts izmantot. 3.viegli)

Izskatās arī
Lādētājs Samsung Galaxy Noskatīties 4 Uzlādes Kabelis Priekš Samsung Galaxy Noskatīties 4 Ar Turētāju Statīvu (Dock Turētājs
€11.51 €7.94

(lādētājs samsung galaxy noskatīties 4 uzlādes kabelis priekš samsung galaxy noskatīties 4 ar turētāju statīvu (dock turētājs atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. izejas īsslēguma aizsardzība, pārsprieguma un pārslodzes filtra aizsardzību. nekustamā mašīnas tests, laba novecošanās drošību. labs)

Izskatās arī
Sākotnējo Magnētisko Bezvadu Lādētājs Apple Skatīties 8/6/5/7 Ultra USB C Tipa Ātrās Uzlādes Kabelis priekš iwatch Sērija 8 7 6 3 5 4 2
€7.62 €0.45

(funkcijas: produkta nosaukums: lādētājs apple skatīties produkta apraksts: piemērots apple skatīties lādētāju, ar spēcīgu adsorbcijas spēju, viena pieskāriena maksas, jebkurā laikā, jebkurā vietā izmantot. specifikācija:svars 18g izmērs :kopējais garums: 102 .8cm/40.47 gadā, no kuriem kārta daļa * 2.8 * 2.8 * 0 .8cm/1.10*1.10*0.31 materiālu abs, uzlādes strāva 5v-1a paketē)

Izskatās arī
Skatīties Siksniņa Silikona Sēdeklis Skatīties Josta ar Dual Krāsas Nomaiņa Garmin Gaiši Zila
€4.60 €2.76

(apraksts: šī regulējams skatīties siksnas ļauj pielāgot to, pamatojoties uz rokas izmēra. šo skatīties siksniņa ir izgatavota no mīksta un ādai draudzīga silikona, ērti lietot šo skatīties jostas funkcijas dual-krāsu dizainu, un tas ir stilīgs un elegants, viegls, lai atbilstu. šo pulksteņu siksniņas ir ērti piesprādzēt un ir viegli valkāt, vai pacelšanās. šī)

Izskatās arī
22MM Trapecveida Dual-Krāsu Skatīties Siksnu Garmin Fenix 6 Safīra Silikona Aproce Siksnu Garmin Pieeja S62 Watchband
€18.99 €8.16

(22mm trapecveida dual-krāsu skatīties siksnu garmin fenix 6 safīra silikona aproce siksnu garmin pieeja s62 watchband funkcija s: l šis produkts ir izgatavots no silikona , kas ir ūdensizturīgs, sweatproof, ērtu un mīkstu l dažādas krāsas par savu izvēli l arī var izmantot, lai uzlabot jūsu skatīties, lai tā izskatās unikāli l stilīgu un elegantu izskatu, parādīt savu)

Izskatās arī
2X arābu Numuru Kvarca Vīriešu Kabatas Pirksta Gredzenu Skatīties 0.87 Collu KARSTĀ
€6.83 €4.10

(2x arābu numuru kvarca vīriešu kabatas pirksta gredzenu skatīties 0.87 collu karstā atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. unikālo stila gredzeni unikāls dizains, lieliska dāvana! materiāls: metāls izmērs: apm. 22 mm stāvoklis: 100% new svars: apm. 60 g konversija:)

Izskatās arī
Smartwatch Anti-Scratch Gadījumā PC Ūdensizturīgs Aizsargs Triecienizturīgs Korpuss Grūti Piedurknēm Kadru Buferi Apvalka Coros Tempu 3
€3.05 €2.45

(funkcijas: ootdty aizsargāt jūsu skatīties ar šo augstas kvalitātes un izturīgas datoru gadījumā.tā ir izstrādāta, lai garantijas jūsu smartwatch no skrāpējumiem, gružu, un ietekmi, nodrošinot tās longevitys. precīzu caurumu izgriezt ir viegli pieejams viss, pogas un sensori, un tā viegla un segtu nav pievienot svaru vai taras. paredzēts gan vīriešiem, gan sievietēm, šī stilīgs)

Izskatās arī
Aizsardzības Gadījumā, Samsung Galaxy SmartTag 2 Izturīgs Silikona Aizsargs Vāciņš Samsung Galaxy Gudru Frāzi, 2 GPS Piederumi
€1.79 €0.45

(aizsardzības gadījumā, samsung galaxy smarttag 2 izturīgs silikona aizsargs vāciņš samsung galaxy gudru frāzi, 2 gps piederumi saderīgas samsung galaxy smarttag 2 materiāls tracker aizsardzības pārklājums ir izgatavota no premium imitācija silikona.unikālo procesu padara protector gadījumā vairāk ādu-draudzīgs.tostarp 10 dažādi spilgti un moderns krāsas, lai jūs varētu izvēlēties.drošības un anti-zaudēja,)

Izskatās arī
50gab Silikona Siksna Xiaomi Mi Joslā 8 Nomaiņa Krāsains Siksnas Xiaomi Miband 8 Sporta Rokas Aproces Aproce
€175.79 €56.25

(50gab silikona siksna xiaomi mi joslā 8 nomaiņa krāsains siksnas xiaomi miband 8 sporta rokas aproces aproce ja jums ir nepieciešams, lai sajauc krāsas, lūdzu, sazinieties ar mums.paldies. apraksts: vēlamais tpu, multi-krāsu pēc izvēles, ādai draudzīgs un elpojošs, 1:1 reālā mašīna fit gadījumā zīmols: mi joslā 8 siksniņas materiāls: tpu gadījumā rokas apkārtmērs:)

Izskatās arī
Skrāpējumiem Izturīgs Korpuss Silikona Uzmava par Smarttag 2 Pet Locator Vāks Mazgāt Ūdensnecaurlaidīgs Anti-zaudēja nepievelk putekļus Gadījumā T3EB
€1.61 €1.18

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu izsekošanas ierīce un drošs ar šo izturīgs silikona gadījumā.izgatavoti no mīksta materiāla, un tā piedāvā uzticamu aizsardzību pret skrāpējumiem un ikdienas valkāšanai. silikona gadījumā, ja piedāvā bez slīdēšanas slapju ceļu, nodrošinot sabiedrības rīcībā un novērš nejaušu pilieni.tās anti slip dizains pievieno stabilitāti uz jūsu ierīci. paredzēta)

Izskatās arī
Rezerves Datumi Smart Skatīties Aproce BIP3 Pro/4 Mini/3/2e/2/par RKP Smartwatch Piederumi
€8.41 €2.19

(funkcijas: 1. speciāli izstrādāti, lai perfekti atbilstu 4 mini smartwatch bez atskrūvēšanos. 2. izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiālu, lai pretoties ūdens un sviedri. 3. piedāvā metāla sprādzes aizdare ar ātri un viegli fit uz siksnas. 4. universāla siksna, lielumu, lai sasniegtu lielāko daļu plaukstas lieluma vajadzībām. 5. plaši atbilst jūsu dzīves ainas,)

Izskatās arī
1/2/3PCS 22 20MM Silikona Skatīties Joslas Siksnas Garmin Fenix 6X 6 6S 7X 7 Easyfit Aproce Fenix 5 5X 5S Plus Smartwatch
€23.01 €16.33

(1/2/3pcs 22 20mm silikona skatīties joslas siksnas garmin fenix 6x 6 6s 7x 7 easyfit aproce fenix 5 5x 5s plus smartwatch apraksts: motīvs: pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegli pielāgot garumu, lai jūsu rokas visu acu aproces pagājis stiepes tests compression molding, spēcīgs un izturīgs noslēgti līgumi dizaina stilā, ar kuru jūs dzīvojat līgumi, un nav)

Izskatās arī
Grūti EVA Ceļojumu Kastē Anti-shake Uzglabāšanas Soma Ūdensizturīgs Triecienizturīgs, lai rokas Pulkstenis Dropship
€2.35 €1.58

(funkcijas: ootdty aizsargājiet savu vērtīgo rokas pulkstenis ar mūsu ceļojumu skatīties lodziņā rāvējslēdzēju.ar crushproof grūti čaumalas un mīkstu interjera materiālu, šajā gadījumā nodrošina jūsu skatīties stayssafe no skrāpējumiem un dings. mūsu skatīties lodziņā gadījumā turētāja ceļojumu ir paredzēts, lai droši turēt savu skatīties vietā, neļaujot tai novirzot)

Izskatās arī
Ekrāna Aizsargs, Gadījumā S1 Gadījumā Skatīties Mini Skatīties Krāsains Aizsargs TPU Rūdīts Shell Filmu, Un Filmu Lietu Vāku
€5.72 €3.43

(ekrāna aizsargs, ja s1 gadījumā skatīties mini skatīties krāsains aizsargs tpu rūdīts shell filmu, un filmu lietu vāku apraksts: izmērs: 5.5*4.88*0.94 cm iepakojuma lielums: 7.50 * 9.20 * 1.70 cm iepakojums: blisteris kartona iepakojums gadījumā modelis: mi skatīties s1 aktīvs specifikācijas: 1.augsta kvalitāte: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2.all-in)

Izskatās arī
20 22mm Skatīties Joslas Garmin Vivoactive 4 3 Mūzikas Venu 2 KV. Priekštecis 645 245m 158 Elastīga Neilona Siksna Venu 2 Plus Watchband
€4.36 €2.18

(20 22mm skatīties joslas garmin vivoactive 4 3 mūzikas venu 2 kv. priekštecis 645 245m 158 elastīga neilona siksna venu 2 plus watchband iezīmes: * zīmola 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. * neilona watchband, viegli uzstādīt * maigumu ir mērens, ļoti ērti valkāt * compression molding, izturīga un izturīga * izmērs var tikt koriģēti saskaņā ar apstākli, atsevišķu rokas ***ja jums ir kādi)

Izskatās arī
Skatīties uz Sievietēm Luksusa Rotaslietas Dizaina Rose Gold Tērauda Kvarca Rokas Pulksteņi Ūdensizturīgs Modes Šveices Zīmols Dāmas Vīriešu Rokassprādze
€5.82 €2.22

(kustība: kvarca virsmas materiāls: stikls gadījumā, ja materiāls: sakausējuma siksniņas materiāls: sakausējuma joslas platums: 14mm band garums:220mm (ietver gadījumā) gadījumā thicknes:6mm lieta diametrs:32mm skatīties svars: 46g aproce svars: 12g)

Izskatās arī