Cena €1.90 €2.93

Pilns apraksts

Materiāls: papīrs

daudzums:1 iepakojums=30 gab.

izmērs:172*114mm

Amats: Atšķirības modeļus, lai cilvēki izceļas.Dažādi stili, var izvēlēties pēc vēlēšanās.Stili ir bagāts, modeļu, ir skaidrs, un iespiešana ir izsmalcinātu.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: BQ2309FFJ
  • Izmērs: 172*114mm
  • Iezīme: Loose Leaf
  • Zīmola Nosaukums: leaffei
  • pielāgotā: No
  • Funkcijas: Apdare
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: Memo Spilventiņi
  • Magnētisms: No
  • Līmi Vai Ne: No

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Mini Cute Karikatūra Notebook Ērts Kabatas Bloknotā Brūna Žurnāli, Dienasgrāmatas 32 Lappuses
€4.22 €2.11

(funkcijas: ootdty veikls un pielāgojama tukšu žurnālu ērts kabatas izmēra liels skiču projektu, ikdienas journaling, vai veikt piezīmes, kad iedvesma hits pasākumi jus4.72x3.27 ,armatūra, labi, kabatā, somā, mugursomā vai portfelī nekad neaizmirstiet, vēl viena ideja, kad esat ceļā, mājās vai katras kabatas vēstnesis ir 16 lapas / 32 lapas, balts papīrs bez līnijām specifikācijas: stils:)

Izskatās arī
Grāmatiņa Grafiku Kalendārs Akadēmiskais Plānotājs Vadības Kalendāri Darīt Notepad katru Dienu Sarakstu Datums
€19.82 €8.52

(apraksts šo to-do sarakstu, notepad ir izgatavoti no uzticama materiāls, un to var izmantot kā grafiku, notepad un kalendārs plānotājs, lai ierakstītu svarīgas piezīmes.uzdevumu saraksts, plānotājs ir piemērots mājās, skolā, birojā, ceļot, utt.tas ir ļoti viegli izmantot, un var sniegt jums labu pieredzi, izmantojot to.šis produkts ir ļoti labi un būs laba pieredze, lai izmantotu. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
Rakstīšanas Vēstnesis Eļļas Glezna Vāks Piezīmju Grāmatu Ar Pildspalvu Vai Grāmatzīmi Stilīgs Vēstnesis Grāmatu Radošo Dienasgrāmata Grāmatu Klases Skola
€16.00 €8.32

(šī vidējiem rakstot vēstnesis funkcijas, eļļas glezna segumu, kas ir gan skaists un izturīgs.šuves-lock saistošu nodrošina, ka lapas, nebūs krist ārā, bet augstas kvalitātes papīrs lepojas ar spēcīgu nestspēju.ar daudz vietas, lai rakstīt šajā vēstnesis ir vairāk nekā tikai notepad - tas ir must-have ikvienam, kas vēlas iemūžināt savas domas un idejas. specifikācija: produkta materiāls:)

Izskatās arī
Karikatūra Studentiem Mini Portatīvo Ziemassvētku Plānotāji Grāmatiņa Bērniem, Dāvanu
€9.97 €4.98

(materiāls: papīrs izmērs: 105 * 85 mm iepakojumā: 1 gab / iepak nosūtīt izlases)

Izskatās arī
2024 Dienas Plānotājs Ikdienas Piena Programma Par Lapu, No Janvāris 2024 Dec 2024. Gadam DayMinder Stundas Tikšanos Grāmatu Ar Biezu Papīra
€16.39 €11.14

(palikt priekšā spēle ar mūsu 2024. gadam plānotājs, kas ir paredzēti, lai saglabātu jūsu aizņemts ikdienas dzīvi organizē.tā ne tikai palīdz ierakstīt dzīves fragmenti, bet atvieglojums tehnoloģiju un acu aprūpes grāmatā ir arī nodrošinātu patīkamu rakstīšanas pieredzi.ar ātru un vieglu lapas atrašanās vietu, jūs varat atvērt savu plānotāju, lai tieši tur, kur jūs vēlaties, jebkurā laikā. specifikācijas: nosaukums:)

Izskatās arī
Lasīt Sloksnes Teikums Marķieri Fluorescences Izcelt Sloksnes PET Plānas Uzlīmes Dienasgaismas Lapiņas N Reizes Uzlīmes
€6.60 €3.10

(apraksts šie posteņi ir lasījumā marķieri, kas izgatavoti no augstas klases materiāls.izcelt lasījumā sloksnes ir piemērots iesācējiem un bērniem, kuri tikko iemācījušies lasīt. ar vairāku krāsu izvēli, tas var rosināt bērnu interesi lasīt. funkcijas -krāsa: kā parādīts attēlā -materiāls: pet -izmērs: 14.00x0.50x0.10cm/ 5.50x0.20x0.04inch -piezīme:)

Izskatās arī
3D Papīra Mākslas Notepad Asaru Prom Muižas Skulptūru Muižas Memo Pad Memoscape Pad Artropad Pad Memo 3D Spilventiņu DIY Apdare Dāvanu
€28.10 €19.67

(atklājiet jauna līmeņa iztēli ar muižas 3d griešanai mākslas notepad, kur jūsu skices, kas nāk uz dzīvību!katra lapa satur skaistu un daudzveidīgu reljefu, ka var noplēst, kā jūs turpināt būt pārsteigts un izklaidē.pievienot burvīgo gaisotni, lai jūsu ikdienas lietošanai, kas papildināta ar multi-krāsainu dekoratīvo papīru un fantastisks formas.atraisīt savu radošumu un izpētīt pasauli 3d māksla ar)

Izskatās arī
Personalizētu Iedvesmojošu Vēstnesis Lepni par Jums Dāvanu, kas Jums Ir Laba Grāmatiņa Darbinieku Atzinību Dāvanas Paldies Dāvanu Grupa Dāvanu
€9.39 €5.63

(mūsu veikalā ir paredzēta, lai izveidotu ekskluzīvas dāvanas ikvienam. šeit jūs varat atstāt visu, kas jums ir nepieciešams, pielāgot, un mēs apmierinātu visas vajadzības. piezīme: ja nav atzīmēja informāciju, mēs nosūtīsim jums tukšu grāmatiņa.ja ir kāds saturs, kas ir jālabo, lūdzu, nosūtiet to uz klientu apkalpošanas laiku (24 stundu laikā))

Izskatās arī
A5 100 Lapas Biezā Līniju Klade PU Ādas Biznesa skiču burtnīcu Skolas Office Travel Daily Iknedēļas Plānotājs
€14.80

(a5 100 lapas biezā līniju klade pu ādas business notebook skolas office travel daily iknedēļas plānotājs specifikācija produkts , a5 līniju tukšu grāmatiņa materiāls ,80 gsm papīra krāsas, pievienotas fotogrāfijas izmērs , a5 100 lapas=200 lapas paka, 1 x notepad)

Izskatās arī
50Pieces Retro Kolāža Papīra pamats Rozā, Zils, Sarkans ziedu Tauriņš fairyFairy Materiāls Tauriņš Zīmogs Albums Apdare
€3.00 €1.95

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums=50 gab. izmērs:169*105*8mm amats: atšķirības modeļus, lai cilvēki izceļas.dažādi stili, var izvēlēties pēc vēlēšanās.stili ir bagāts, modeļu, ir skaidrs, un iespiešana ir izsmalcinātu.)

Izskatās arī
2024 A6 Programmu Grāmatu PU Ādas Portatīvo Dienasgrāmata Iknedēļas Plānotāju, Piezīmju grāmatiņas, Lai Do Saraksts angļu Notepad Ar Kalendārā
€4.87 €2.67

(nosaukums: 2024 programma grāmata materiāls: papīrs+pu shell stils: a6 lapas: 60sheets/120pages izmērs: 175x95mm krāsa:rozā, melns, balts, zils, pelēks funkcijas: 1.uz plānotājs notepad ir ideāli piemērots studentiem, ceļotājiem, biroja darbiniekiem un skolotājiem.tā vienkārši un moderns izskats padara to mīļākie starp cilvēkiem. 2.piedāvājam labākās plānošanas notepad studentiem, ceļotājiem, biroja)

Izskatās arī
10Pcs Dobi Materiāli papīrs Rokasgrāmata Mežģīnes Bloknoti Materiāliem ažūra Skolas Albums Papīra Apdare 160*95MM
€4.03 €2.62

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums= 10 gab. izmēri:160*95mm amats: materiāli papīrs noslēpums rokasgrāmatu sēriju, liela izmēra vintage tumši vēja rokasgrāmata apdares 6 modeļi, modelis ir labi izstrādāts un skaistu dizains ir piemērots izmantošanai daudzās vietās, ideāls scrapbooking, kartes veidošanā, dāvanu iesaiņošana, apdares un citu radošu projektu)

Izskatās arī
A5 Piezīmju Blociņš Ar Koka Pildspalvu Mākslīgās Ādas Dzīvnieki Modelis Cietos Vākos 200 Lapām Izklāta Papīra Žurnāla Piezīmju Grāmatas, Roku Darbs Dāvana Unisex
€26.15 €19.62

(produkta informācija, vāku materiāls: faux ādas (cietos vākos). produkta īpašības: 3d gofrēts vāciņu izmērs : 21.5*14.5 cm papīrs: izklāta papīra (80 ° gsm) lapām: 100 loksnes /200 lapas, koka pildspalvu: 0.5 mm, melna tinte. ( mēs esam uzpildes pārdošanai, lūdzu, sazinieties ar mums) * postenis ietver: notebook + pildspalva. * 同行请勿盗图,否则直接投诉,谢谢。)

Izskatās arī
30pcs/daudz Memo Kluči, Materiālu, Grāmatu, Bibliotēkas Stāsts Vēstnesis Scrapbooking papīra Karte, Fona Dekorēšana Papīra
€2.40 €2.16

(materiāls:papīrs iepakojums: 1pack=30pcs izmērs: kā attēlā. dizains: 6 dizainu.izvēlēties dizainu ar savu self .paldies)

Izskatās arī
200PCS Kawaii Candy Krāsainu Cilnes Grāmatzīmi, Piezīmju Lapiņas, Piezīmju Lapas Indekss Sloksnes DIY Kancelejas preces Skolai, Biroja Piederumi
€1.34 €0.87

(apraksts: plašu lietojumu: šīs lapiņas karoga cilnes ir piemērots faila, mapes, katalogi, dators, ziņu dēļiem, lasījumā piezīmes, dienasgrāmatas, arhīvu un dokumentu klasificēšana un marķējums, kas ir piemēroti studenti, pasniedzēji un biroja darbiniekiem, lai atzīmētu un izcelt. pārdomāto dizainu: tās krāsainās lapas, marķieri ar daļēji caurspīdīgu konstrukciju, kas nav slēpt jebkādu)

Izskatās arī
Programma Kawaii Grāmatiņa Ar Spiediena Samazināšanas Funkcija Notepad Zeszyt Iknedēļas Plānotāju, Papīra, Ūdens Un Netīrumiem, Izturīgs Vāks
€24.42 €12.21

(tips: spiediena samazināšana gudrs objektu uz vāka ir pievienots vēlāk, un tai piemīt īpašības, par maigumu un izlases kalšanai. rokas grāmatas programmas тетради дневник школьный karnetes defter دفاتر libretas libretas y papeleria caderno блокнот)

Izskatās arī