Cena €2.74 €3.35

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Komplektā Ietilpst:

10 gab. kraft papīra aploksnēs.Izmērs: Apm.170x115 mm/6.7x4.5 collu.

Aploksnes ir jauki un bieza.Laba kvalitātes, viegli rakstīt par.

Diezgan izturīga, izturīga un gluda.

Šis dokuments finansējums ir stīgu un pogu aizdari, lai saglabātu lietas neslīdētu ārā.

Šie ir ideāli piemērots nosūtīšanas vecākais fotogrāfijas, lai ģimenes un draugu;

Liels ielūgumiem vai miscelaneous projektu.Strādā perfekti Ziemassvētku kartītes, Halloween kartes, māksla un amatniecība.

Specifikācijas:

Materiāls:Papīrs

Izmērs:Apm.17x11.5cm/6.69x4.53in

Krāsa:Balta,Pelēka,Gaiši Brūna,Kafijas Krāsa,Zaļa,Sarkana,Zila,Melna, (Nav Obligāts)

Komplektā Ietilpst:

10xPaper Aploksnes

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: N0HC5CC1101131
  • Veids: Papīra Aploksnes
  • Izmērs: Approx.17x11.5cm/6.69x4.53in
  • Materiāls: Papīrs

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5 GAB. Memo Klipu Metāla Rakstāmgalda Foto Klipu vizītkarti Klipu Nerūsējošā Tērauda Piezīme Klipu Par Galda Dekorēšana Kāzu Puse
€26.19 €12.58

(šī elegantā piezīme turētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, naudas sodu meistarība, spilgtas krāsas, izturīga konstrukcija, skaists, ekonomisks, nav viegli deformēties vai mainīt krāsu, izturīgs mūsu labi izstrādāts, ņemiet vērā, turētāju komplekts, top ir piecas dažādas formas sniegpārslas, četru lapu āboliņš, ķiršu ziedu, putnu, sirds, un apakšā ir stabils)

Izskatās arī
Smieklīgi Sienas Kalendārs 2024. Gadam Kuģa Pakaļgals Suns Humora Sienas Kalendārs Skaidrs, Drukāšanas Smieklīgs Dāvanas Dzimšanas Dienas, Ziemassvētku Un Jubilejas
€2.58 €1.24

(meklē jautri un praktisks veids, lai sekotu mēnešiem?izskatās ne tālāk, nekā tas ir smieklīgi dog kalendāra!ar rotaļīgu suni dizaina, šis kalendārs ir pietiekami liels, lai saglabātu visas jūsu svarīgi datumi organizēta.plus, tas ir viegli pakārt pie sienas un padara lieliska dāvana ideja par jebkuru suņa mīļāko jūsu dzīvē! specifikācija: produkta nosaukums: rīstīties kalendāra 2024 materiāls:)

Izskatās arī
2024 Angļu Kalendārā Mēneša Atpakaļskaitīšanas Brīvdienu Sienas (20237-202412) Akvareļu Stila Mājsaimniecības Galda Kalendāri Karājas Dienas
€20.12 €9.46

(apraksts šis kalendārs atpakaļskaitīšanas ir izgatavots no izturīga, kompakta un viegli veikt.svaigas un vienkāršs dizains stils ir piemērots visvairāk birojus, studijas, un citās vietās.tas ir arī labs sienu apdari.ideāls palīgs, lai atcerētos kaut ko svarīgu.kalendārs ļauj jums ierakstīt savu grafiku, jebkurā laikā, jebkurā vietā, varat vienkārši ierakstīt ziņojumus, piezīmes, svarīgiem jautājumiem)

Izskatās arī
2024 Angļu Kalendārā Mēneša Atpakaļskaitīšanas Brīvdienu Sienas (20237-202412) Akvareļu Stila Karājas Plānošanas Biroja Ikdienas
€13.19 €7.25

(apraksts to atzīmējot, kalendārs ir izgatavoti no papīra materiāla, kas ir biezs, droša un izturīga.tas var kalpot jums uz ilgu laiku bez to viegli sabojāt.tas ir ļoti labs kalendārs, vienkāršs dizains, var izmantot mājās, bet arī ofisā, klasē un citās vietās.izsmalcinātu meistarība, izturīgs un praktisks, var izmantot atpakaļskaitīšanas aktivitātes, lai palīdzētu jums labāk izprast festivāls. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
Vintage Caurspīdīgs Kartes Vāciņu Uzaicinājumu Soma Peach Blossom Aploksnē Mākslīgā Pergamenta Sērskābes Papīra Vēstuli Organizators
€4.70 €2.34

(daudz = 10 gab. materiāls : sērskābi papīra izmērs : 17.5 * 12cm amats : aploksnes iepakojums : 10 x aploksnē)

Izskatās arī
Janvāris 2024-Jun Galda Kalendāra Piezīmi Bloki Plānotājs Mēneša Kalendārs Bieza Papīra Galda Kalendārs (Rozā)
€15.42 €7.40

(apraksts tas ir kalendārs, kas aptver 18 mēnešu laikā no jan 2024. gadam, lai jun 2025. gadam. lielās dienas bloki dizains ļauj pierakstīt piezīmes un ikdienas plānus par to, bieza papīra efektīvi novērstu tintes asiņot.tur ir plašas telpas, kas paredzēts rakstīšanai uz leju, lai-vai-saraksts un piezīme par katru mēnesi.stāv stabili uz galda, piemērotas mājas, biroja u.c. funkcijas -)

Izskatās arī
Mākslas Kalendāru 2024. Gadam Ikmēneša Sienas Mākslas Ragana 2024. Gadam Kalendāra Gudrs Dangling Kalendāra Svētku Dāvanu 12 Mēnešu Krāsains Kalendārs
€8.36 €5.85

(šajā apdullināšanas fantasy sienas kalendārs ir nodilumizturīga un pārliecināts, lai piesaistītu uzmanību.ar daudz vietas, lai plānotu, tas ir viegli šūpoties un padara lieliska dāvana jebkuram gadījumam.sekot līdzi savu gadu stilā nemazinot izturību. specifikācija: nosaukums: raganu kalendārā 2024 izmērs: (apm.)30.7*30.5 cm/12.09*12.01 collas materiāls: papīrs iepakojuma)

Izskatās arī
Pasūtījuma 600g vides aizsardzības kokvilnas papīra vizītkartes dizains custom-kvalitatīvu drukāšanu, zīmoga un spiedoga iespiešana
€1.53

(produkta apraksts specifikācija produkta nosaukums vizītkarti zīmola golden crown(custom etiķetes ir pieejama) materiāla vinila, pvc, pp, pet, krītots papīrs pu āda, utt līme uz ūdens bāzes līme eco-friendly naftas bāzes līme uz spēcīgu līmi, iepakojumā ar roll krāsu cmyk vai pantone krāsu, dizainu, izmēru 274mm x274mm, 4 x6 , 3 x 2 , utt., kas pielāgota izmēra funkcija ūdensizturīgs/izturīgs izcelsmes)

Izskatās arī
100 Aploksnes Ietaupījumu Izaicinājums Saistviela, Jauni Budžeta Saistvielu Naudas Taupīšanas Seifs,Izaicinājums Naudas Taupīšanas Grāmata
€18.53 €12.42

(sasniegt savu uzkrājumu mērķis: 100 aploksnes izaicinājums saistviela ir ideāls instruments, lai palīdzētu jums ietaupīt naudu un sasniegt finansiālos mērķus.ar nelielu maisiņu ar 100 tagus, jūs varat viegli izsekot jūsu progresu! izturīgs un ūdensizturīgs: izgatavoti no augstas kvalitātes pu, šis budžets ir gan mīksts un izturīgs, nodrošinot to drošumu un izturību jūsu dokumentus, rēķinus un)

Izskatās arī
Pasūtījuma Pielāgotu Baltā Kāzu Ielūgumu
€1.53

(pielāgots baltās kāzu ielūgumu 1) art. - nr.: snic-c-017 2) materiāls: papīra 3) krāsa: balta, vairāk krāsu, jums ir izvēlēties 4) forma: kvadrāts 5) izmanto: kāzas, svinības., dzimšanas dienu 6) kartona iepakojumā: 500 gab vienā iepakojumā 7) karte: personalizēto viesi nevarēja nākt, lai jūsu īpašu dienu, kas ir laimīgākais brīdis jūsu)

Izskatās arī
2Pack uzstādīt Dobi Kraftpapīrs Ziņu Apsveikuma kartiņu Vēstuli Aploksnē Romantec dāvanu kastē tauriņš 18*11CM
€3.34 €2.17

(materiāls:papīrs izmērs: apsveikuma karte : 18*11cm daudzums:1lot=2packs; 1pack =1letter papīra + 1envelope + 1greeting karte)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Kartes Turētāju Skrāpējumiem izturīgs Un Darba Žetons Saderīgu Stabilu Fiksāciju vizītkaršu Turētājs
€8.14 €4.88

(apraksts: derīguma termiņš: izgatavoti no pvc , šīs kartes īpašniekam ir izturīga un ilgi kalpo. izsmalcinātu kuģiem: ar delikāts modeļus un gludas līnijas, šīs kartes turētājs apvieno praktiskumu un estētiku. divi valkāšanas veidi: šīs kartes īpašnieks var valkāt vai nu ar nozīmīti klipu vai kakla siksniņa, nodrošinot elastīgu un dažādu reizes. stabila fiksācija:)

Izskatās arī
Custom Custom printing anodēta metāla etiķetes Pastāvīgu līmi rūpniecības logo plāksnes pašlīmējoša Alumīnija uzlīmes
€1.53

(produktu apraksts, metāla labels & plāksnes-ar savu dizainu! augstas kvalitātes plāksnes, izmantojot dažādus materiālus, ieskaitot no alumīnija, misiņa un nerūsējošā tērauda biezums svārstās no 0,1 mm līdz 3 mm.slef-līme metāla tagus ekrāna drukāts plāksnes 3d metāla logo anodēta plāksnes diamond cut plāksnes sērijas & svītrkods plāksnes nerūsējošā tērauda plāksnes reljefs nozīmītes)

Izskatās arī
Pasūtījuma Augstas kvalitātes PVC, UV Druka Kredītkartes Izmēra Spīdīgs Garantija Dalības ID Biznesa Dāvanu Kartes
€1.53

(produkta apraksts mums ir ķīniešu ražošanas rūpnīca specializējas ražošanas viedkaršu/etiķetes.mūsu kompānija izstrādā un ražo dažādu kartes par 19 gadiem.mūsu bizness ir izplatījusies visā pasaulē. specifikācija atslēgu kartes tips uv karte materiāls pvc, pet, caurspīdīga pvc drukāšanas heidelberg ofseta druka / pantone sietspiede amatniecība spīdums/)

Izskatās arī
Naudas Taupīšanas Uzdevums Komplekts, 100 Aploksnes Izaicinājums Saistvielu Ietaupīt 5050 Naudas Aploksnes Budžeta Plānošanas Viegli Izmantot
€14.72 €9.86

([ūdensizturīgs un izturīgiem materiāliem]: mūsu budžeta grāmatu ar naudas aploksnes ir izgatavotas no mīksta, ūdensnecaurlaidīga, un nopietni izturīgs materiāls.tas nebūs asaru, kas viegli, saglabājot jūsu svarīgus dokumentus, rēķinus un naudas līdzekļu drošu un skaņu.šis budžets papīra tāfele aploksnē ir jūsu draugs, lai organizētu savu naudas uzkrājumu. [izturīga ietaupījumu saistvielu]:)

Izskatās arī
Pasūtījuma Custo irror Reftive Vip eber Lāzera Gravēšana Busins N RFID etal Auto i ip Slots/Logo/Qr Kodu
€1.53

(17 gadu pieredze, rfid režīms prct dcription aterial: etal/stainls tērauds/pvc/abs/pet/pp/taa utt. dieon: cr80 stāvēt lielums 85.5*54 vai custoize c: drukas, lāzera gravēšana, , qr kodu, uid, agnet spe, īpašu viņa,ect. ip: visu veidu ips freqncy: 125khz, 13.56 hz, 860hz,-928hz sle: pieejams onthly)

Izskatās arī
Pasūtījuma LANGYUE Iespiesti Papīra Salvetes pasūtījuma logo audi 18gsm Salvetes Luksusa
€1.53

(produktu apraksts preces nosaukums papīra salvetes krāsas attēlā redzams materiāls % koka celulozes izmantošana puse mīksta vakariņas papīra salvetes logo akceptē pielāgotus logo iepakojums taras iepakošanai; iepakojuma ar plēves apvalkā vai kā jūsu pieprasīto oem & odm piekļuves oem, odm pakalpojumi piegāde 7-10)

Izskatās arī
Rakstāmgalda Mēneša Kalendārs Office Desktop Stāv Kalendārs Mājsaimniecības Galda Kalendāru Mājas Piederumu Kalendārs
€5.41 €3.09

(apraksts šo vienkāršo stila kalendāra ir izgatavoti no papīra materiāla, izturīgs, izmantojot.radošā un unikāls dizains ir piemērots visvairāk birojus, studijas, un citās vietās.šis produkts ir arī labs desktop apdare.ideāls palīgs, lai atcerētos kaut ko svarīgu.ar kalendārā, jūsu dzīve kļūs daudz produktīvāku un efektīvāku. funkcijas -krāsa:violeta -materiāls:papīra -izmērs:16.00x9.50x7.00cm/6.29x3.73x2.75in -ar)

Izskatās arī
Custom , Videi Draudzīgu plūdu aterial N Rfid Automašīnu s i Nepieciešams Dign Iespiesti N plūdu Apmeklējot Busins Karte
€1.53

(specifiion eco friendly plūdu aterial n rfid automašīnu s i nepieciešams dign iespiesti n plūdu apmeklējot busins cardftureeco draudzīgu mīksts, cofoable, lit eit, atkārtoti clre1.aterial&sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; ooden//le&sp;2.dieon/sizediaeter 20,25,30,34,40 vai rec vai custo siz.elast: 200*15: 35*26, caurumu 15.2*2 vai custoized3.pliionaccs)

Izskatās arī