Cena €2.34 €4.70

Pilns apraksts

daudz = 10 gab. Materiāls : Sērskābi Papīra Izmērs : 17.5 * 12cm Amats : Aploksnes Iepakojums : 10 x aploksnē

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: BCDA5D33
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmērs: 17.5 * 12cm
  • Veids: Logu Aploksnes
  • Materiāls: Parasta Papīra
  • Izmantošana: Dāvanu Aploksnes

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Priecīgus Ziemassvētkus Kalendāra Izsmalcinātu Mazo Ziemassvētku Galda Kalendāri Plānotājs Elastīgu Galda Kalendārs Daudzfunkcionālu Galda Stāv
€5.20 €1.88

(uzturēšanās organizēta ar mūsu ļoti izturīga un izsmalcinātu pastāvīgā kalendārs!ideāls, lai jūsu darbvirsmas, ierakstīt mēneša plāni, mērķi, emocijas, un vairāk, neietekmējot ikdienas lietošanai.der uz somas, atvilktnes un plaukti.sekojiet savam grafikam un paliktu uz augšu jūsu mērķus ar vieglumu! specifikācija: nosaukums: ziemassvētku kalendāru materiāls: papīrs produkta)

Izskatās arī
Mūžīgs Datums Kalendārā Grozāms Nedēļas Dienas, Perpetual Kalendārs Regulējams Foto Aksesuārus, Kompakts Kalendāra Dāvanas Kafejnīca Kopmītnē
€32.68 €16.33

(izturīgs pret skrāpējumiem, ar skaidru drukāšana, tas nav aizņem daudz vietas - ideāls klasē vai klienta lietošanai. specifikācijas: materiāls: sakausējums + koks produkta izmērs: aptuveni 12x9x12cm/4.72x3.54x4.72 collas svars: apmēram 400g iepakojuma saraksts: 1gb * rotācijas beztermiņa calenda skatīt vairāk produkta aprakstu 1.ilgtspējīgs risinājums:)

Izskatās arī
UV Pārsūtīt Uzlīmes Personalizēt Waterpoof Pārskaitīt Etiķetes Skropstu Lodziņā Pudeli Vairumtirdzniecības Drukāšanas Iepakojums
€1.53

(---šajā sarakstā ir 1gb uv dtf wraps pārsūtīt ielīmi, 16oz stikla kauss izmērs. (cup) nav iekļauts) ---izmērs kausa wrap pārskaitījums:faktiskais saņēma produkta izmērs ir noteicošais,pastāvīgu & ūdensizturīgs. ---pielāgojami(jebkāda izmēra),lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas kotētās cenas. ---daži modeļi ir blīvas, ar daudz līniju.tur var būt dažas līme paliek)

Izskatās arī
Pasūtījuma Augstas kvalitātes PVC, UV Druka Kredītkartes Izmēra Spīdīgs Garantija Dalības ID Biznesa Dāvanu Kartes
€1.53

(produkta apraksts mums ir ķīniešu ražošanas rūpnīca specializējas ražošanas viedkaršu/etiķetes.mūsu kompānija izstrādā un ražo dažādu kartes par 19 gadiem.mūsu bizness ir izplatījusies visā pasaulē. specifikācija atslēgu kartes tips uv karte materiāls pvc, pet, caurspīdīga pvc drukāšanas heidelberg ofseta druka / pantone sietspiede amatniecība spīdums/)

Izskatās arī
Manhwa Viņa Joprojām Ir Cut Šodien Sēj.3 ar GuoSiTe Ķīnas Dubultā Sieviešu GL Jauniešu Campus Komiksi Nosūtīt 60days Bezmaksas Piegāde
€37.28 €29.83

(produkta informācija piezīmes: pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast. sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs. tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.tas)

Izskatās arī
Naudas Taupīšanas Uzdevums Komplekts, 100 Aploksnes Izaicinājums Saistvielu Ietaupīt 5050 Naudas Aploksnes Budžeta Plānošanas Viegli Izmantot
€14.72 €9.86

([ūdensizturīgs un izturīgiem materiāliem]: mūsu budžeta grāmatu ar naudas aploksnes ir izgatavotas no mīksta, ūdensnecaurlaidīga, un nopietni izturīgs materiāls.tas nebūs asaru, kas viegli, saglabājot jūsu svarīgus dokumentus, rēķinus un naudas līdzekļu drošu un skaņu.šis budžets papīra tāfele aploksnē ir jūsu draugs, lai organizētu savu naudas uzkrājumu. [izturīga ietaupījumu saistvielu]:)

Izskatās arī
50 Gab. Vizītkartes Iegravēts Alumīnija Giftcard Tukšu Gluda Nosaukums Kartes Sakausējuma Metāla
€8.39 €4.19

(apraksts 50gab alumīnija sakausējuma vizītkartes marķēšana mašīna biznesa iegravēts metāla biznesa apmeklējot nosaukums kartes diy tukšu vizītkartes klientu diy dāvanu kartes funkcijas tā ir lielisku kvalitāti un izsmalcinātu meistarība, uzvalks par savu dažādo pieprasījumu.sublimācijas vizītkarte|vieglās un nekad nerūsē, labs rīks, lai dotu ārā pie pirmās izpildīt.atzīmēt)

Izskatās arī
Japāņu Oriģināls Oficiālais Ansamblis Zvaigznes!/!! Spēle Ilustrācijas Formula Grāmata Bezmaksas Piegāde Nosūtīt 90days
€101.72 €81.38

(produkta informācija piezīmes: pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast. sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs. tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.tas)

Izskatās arī
2024 Sienas Kalendārs Mēneša Kalendārs Sienas Karājas Kalendārs Plānotājs Mūsdienu Desktop Ikdienas Kalendārs, Notepad Ikdienas Mājas Birojs
€14.43 €7.08

(apraksts tas karājas kalendārs ir vienkāršs stils, skaidrs, drukāšanas un saskaņotu krāsu saskaņošana.karājas kalendārs ir bagāts saturs, svētku dienas un datumi ir skaidrs , un tukšajā vietā var rakstīt, lai ierakstītu šodienas plānus, kas ir ļoti ērti.iekšējās lapas ir skaidri jāuzdrukā, un to var izmantot, lai atzīmētu datumu.un tas var būt jūsu labākā izvēle. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
100 Aploksnes Naudas Uzkrājumi Problēmas Grāmatas,Uzglabāšanas Budžeta Saistvielu Budžeta Grāmata Naudas Taupīšanas Problēmu Lodziņā Komplekts
€24.53 €11.28

(100 aploksnes naudas uzkrājumi problēmas grāmatas,uzglabāšanas budžeta saistvielu budžeta grāmata naudas taupīšanas problēmu lodziņā komplekts labāko 100 aploksnes ietaupījumu izaicinājums grāmata: budžeta saistviela ļauj ietaupīt naudu un budžeta plānošana ir ļoti interesants, tik daudz, ka jūs varat izmantot šo grāmatu brīvdienas, automašīnas, avārijas līdzekļus, nomaksājot parādus,)

Izskatās arī
100Pcs/Daudz Tukšu Caurspīdīgs Pauspapīrs Aploksnes Diy Daudzfunkciju Dāvanu Kartes Aploksni
€32.11 €18.62

(modeļa numurs:xf1308x*2 lietošana:dāvanu aploksnes tips:maciņš, aploksne 1.izmērs:175*izmantots 125mm; 2.svars:aptuveni 5.9 g/iepakojumā;1lot=100gab krāsa:balta materiāls:papīrs iepakojuma saturs: 100* aploksnes tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu)

Izskatās arī
Sadzīves Galda Kalendārs Ikdienas Mēneša Pastāvīgā Dekoratīvās Biroja Galda Virsmā
€16.34 €5.72

(apraksts šī galda kalendārs ir labs, lai jūs varētu pierakstīt kaut ko, ka jūs vēlaties veicināt sevi.ideāls palīgs, lai jūs varētu atcerēties kaut ko svarīgu.gluda un bieza papīra materiāla, var atzīmēt dažas svarīgas lietas par to. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:21.00x17.50x8.00cm/8.25x6.88x3.14in - piemērots skolotājiem,)

Izskatās arī
Ķīniešu Gads Pūķis Sienas Kalendārs 2024. Gadam Ķīnas Mēness Gads Pūķis Sienas Kalendārs Tradicionālo Svētku Rotājumi Mājās
€8.59 €4.89

(ķīniešu gads pūķis sienas kalendārs 2024. gadam ķīnas mēness gads pūķis sienas kalendārs tradicionālo svētku rotājumi mājās apraksts: izsmalcinātu sienas kalendārs paredzēts ar 250g dubultā vara papīra vāks touch of elegance un tradīcija. spilgtas krāsas un stingru tekstūru, kas uzreiz nozvejas acs, kas izgatavoti no 58g gaismas papīra, skaidrs, drukāšanas un maigas acis. funkcijas)

Izskatās arī
50 Gab Soma, Rotaslietas Auskari Mazās Uzņēmējdarbības Maisiņš Dāvanu Maisiņi Beramkravu Uzglabāšanas Maisiņi Jewlery Piederumi
€8.26 €4.55

(apraksts papīra somas rotaslietas un aksesuāri ir ideāls, lai demonstrētu skaistu informāciju par savu rotaslietas.izgatavoti no papīra, šie maisi ļauj redzamību figūras.viņu vienkāršs un moderns dizains padara tās piemērotas vairākas reizes, piebilstot, a touch of elegance jūsu rotaslietas kolekcijas. funkcijas - krāsa: balta -materiāls:papīra - izmērs: 8.00x8.00x0.10cm/3.14x3.14x0.04in -materiāli,)

Izskatās arī
2024-2025 Angļu Kalendārs Sienas Starptautiskajiem Svētkiem Dienesta (012) Ikmēneša Mājsaimniecības
€19.61 €9.22

(apraksts šis kalendārs ir izgatavots no droša un papīra materiāls, izsmalcinātu un skaistu, praktisku un izturīgu.dizains ir ļoti vienkāršs un vienkārša.ļoti ērti izmantot, maza izmēra, viegls svars, viegli izmantot, un uzskata, perforēta dizainu varat nodot to uz sienas.ar vienkārša un moderna dizaina, tas kalendārs var karājas, arī izdaiļot jūsu mājās.un tas var būt jūsu labs palīgs. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
Karikatūra Dog Kalendāra 2024. Gadam Neglīts Suņi Renesanses Glezniecība 2024. Gadam Kalendāra Karikatūra Suņiem, Sienas Dekori Kalendāra 12 Mēnešu
€11.85 €8.29

(karikatūra dog kalendāra 2024. gadam neglīts suņi renesanses glezniecība 2024. gadam kalendāra karikatūra suņiem, sienas dekori kalendāra 12 mēnešu vienkāršotu plānu: sasniegt jūsu mērķus ar vieglumu, izmantojot mūsu 2024. gadam smieklīgi sienas kalendāru.ar skaidru plānu un daudz vietas piezīmēm, jūs varat tagad ir vairāk detalizētu grafiku. daudzfunkcionāls pielietojums: šo 2024. gadam smieklīgi)

Izskatās arī
Tukšs Galda Kalendārs DIY Roku apgleznoti Grāmatu Kalendāri Pieņemšanas nomaināmās Papīra Krāsošana Kraft Desktop
€10.65 €5.22

(apraksts vai jūs vēlaties, lai izveidotu savu galda kalendārs?vēlaties, lai izveidotu unikālu stilu galda kalendārs, lai jūsu draugi vai ģimenes locekļi?ja tā, mēģiniet mūsu produktiem.šis diy galda kalendārs pieņemšanas nomaināmās grāmatu var atbilst jūsu vajadzībām ļoti labi. funkcijas -krāsa: haki. -materiāls: kraftpapīrs. -izmērs: aptuveni 21.00x17.00x7.00cm/8.25x6.68x2.75inch. -)

Izskatās arī
vienreizējās lietošanas 8oz 12oz 16oz ledus konteineru, custom printed ledus deserts kausa iepakojuma bļodā ar vāku un karoti
€1.53

(vienreizējās lietošanas 8oz 12oz 16oz ledus konteineru, custom printed ledus deserts kausa iepakojuma bļodā ar vāku un karoti produkta apraksts materiāls pārtikas klases papīrs izmērs 4oz,6oz,7oz,8oz,10oz,12oz,16oz,20oz,24oz krāsa 1 - 8 krāsas logo pasūtījuma pieņemams dizains oem/odm stils dubultu sienu,/vienu)

Izskatās arī
5gab Vintage Koka Graudu Apvalkos Brūna Papīra Kāzu Ielūgums Pastkartes, Dāvanu Aploksnes, korejiešu Kancelejas preces Skolai, Biroja Piederumi
€4.67 €2.33

(apraksts: materiāls: papīrs krāsa:kā picture rādīt aploksnes izmērs: aptuveni 16.5*11cm vēstuļu bloki izmērs: aptuveni 21*14.5 cm iepakojums saraksts: 5gab aploksnes / 10sheets vēstuli padas/5pcs zīmogs uzlīme (nav iekļauts citi aksesuāri) piezīme: 1. nelielas krāsu atšķirības ir pieļaujama, pamatojoties uz dažādiem gaismas un monitori 2.sakarā)

Izskatās arī
Galda Kalendārs Bloķēt Beztermiņa Galda Kalendārs Desk Kalendārs Mēneša Bloķēt Kalendārs, Galda, Galda Office Home Galda Dekori
€12.12 €5.70

(apraksts šo trauslo un praktiskus koka bloku kalendārā ir uz mēnesi un datumu.izgatavotas no dabiskiem un stipriem koka materiāliem, nodilumizturīga, nav viegli deformēt, spēcīgs un izturīgs.un šis ir klasisks dāvanu gadu pēc gada, ko var izmantot ilgu laiku. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:koks - izmērs: 15.00x6.00x4.30cm/5.89x2.36x1.69in - labas)

Izskatās arī