Cena €0.73 €1.51

Pilns apraksts

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Nosaukums: Izdzēšami, Strūklakas Pildspalvas

Rakstīšanas Punkts: 0.38 mm

Tintes Krāsa: Zila

Materiāls: Plastmasa

Iepakojums: 1pc Izdzēšami, Strūklakas Pildspalvas 1. Lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet Aprakstu par izmēru detaļas.

2. Lūdzu, atļauts 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies.

3. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

4. Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

Specifikācijas

  • Materiāls: Plastmasas
  • Veids: Tintes Pildspalva
  • Rakstīšanas Punkts: 0.38 mm
  • Tintes Pildspalva ir Padoms Materiāls: Citi Metāli
  • Modeļa Numurs: ATMC21F55
  • Īpašu Pieteikumu: Rakstīšana
  • Iepakojums: BRĪVS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Nib Tips: Standarta Tips
  • Nib Materiāls: Nerūsējošā Tērauda

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

6 Gab./Komplekts Melnā Gēla Pildspalvas 0.5 mm ST Nib Kawaii Pildspalvu Komplekts Rakstot Svaigu Krāsu korejas Kancelejas preces Cute Skolas Piederumi Studentiem
€15.84 €9.66

(produkta apraksts : produkta nosaukums: st nib melnu gēla pildspalvu komplekts garums: 14.5 cm iezīmes: push / 0,5 mm / black / st zib materiāls : plastmasas apvalks iepakojuma stāvoklis: mēs izmantojam burbulis maisā, lai wrap produkta cieši, lai izvairītos no bojājumiem transportēšanas laikā. bezmaksas piegāde:visus noliktavā, piegāde tajā pašā dienā. *piezīme:)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Balts un Balts 0.5 mm Nip Pildspalvu Uzņēmējdarbība un Skolas Piederumi Karstā Rakstot Custom Print Logo un ShipFree
€14.11 €9.17

(pildspalvu stāvoklis: 100% new uzpilde: starptautiskā standarta mb uzpilde(tintes pildspalva ir ar pārveidotājs bez tintes) garums: 134mm apm. svars:38 g apm. cienījamais klients:ja jums ir nepieciešams vairāk attēlu par pildspalvu,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani. piezīme: dažreiz krāsu kristālu var atšķirties no attēla,ja jūs vēlaties, lai norādīts krāsu)

Izskatās arī
Nomaiņa Krāsas Pildspalvas Zīmuļi Akrila Marķieri Maināmiem Zīmuļi Krāsas Pildspalvu Uzgaļi 0.7 mm Krāsas Marķieri Krāsošanas Pildspalvas Nip
€5.36 €2.68

(apraksts kas ar neilona materiāla, praktiska un izturīga, ilgstošu lietošanu.pietiekamā daudzumā maināmiem krāsu marķieri padomus , kas ir pietiekami, lai apmierinātu jūsu ikdienas glezniecības nomaiņa.šīs krāsas marķieri padomi var uzskatīt par praktiskas dāvanas bērniem, studentiem, skolotājiem, draugiem, utt. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:neilons -izmēri:2.60x0.30x0.30cm/1.02x0.12x0.12ar -)

Izskatās arī
1+4gab/Komplekts Birojam, Pildspalvas Metāla Lodīšu Pildspalva Ar Piepildīt Dāvanu Kancelejas preces, Rakstot Tekoši Lodīšu Pildspalva Skolas Office Tintes Zils Melns
€2.87 €2.18

(1+4gab/komplekts birojam, pildspalvas metāla lodīšu pildspalva ar piepildīt dāvanu kancelejas preces, rakstot tekoši lodīšu pildspalva skolas office tintes zils melns produkts: lodīšu pildspalvu iepakojumā:1 pen plus 4 uzpildes kāpēc izvēlēties mūs: 1 rūpnīcas tiešā pārdošana (nav starpniecības izmaksas, viegli kontrolēt visas pasūtīt rezerves daļas) 2 vislabāko)

Izskatās arī
0.5 mm Studentu Rakstīt Eksāmenu, Kancelejas preces, Pildspalvas Home Office Gēla Pildspalvas Rakstīšanas Rīks
€4.94

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas ir videi draudzīgi,nav kaitējums,droša un praktiska. gēla pildspalva ir viegli, un to var izmantot vietās, kur rakstīt, var izdarīt, birojos un skolās. viens nib ir rakstāms, vēl ir izdzēšami, kas ir viegli izmantot, un pildspalva ir skaistu un dāsnu. dzēst)

Izskatās arī
Marķieri Marķieri Vieglas Marķiera Krāsas Marķieriem, Estētiskās Atzīmētājs Dropship
€4.48 €3.54

(funkcijas: ootdty atzīmētājs: krāsains marķieris dažādās krāsās, ar mīkstu dizains, viegli grupas lietām un ieplānot.liels lūgums grāmatas vai piezīmes. materiāls: mūsu atzīmētājs lietās ir izgatavots no izturīga kvalitātes plastmasas materiāla.jauki pastelis atzīmētājs ir super mīkstajam ar gludu, mīkstu galu. ātri žāvēšanas marķieri, pildspalvas: jauki maigu)

Izskatās arī
3pcs Jaunu Japāna Zebra Gēla Pildspalvas Komplekts Tikai Gudrs Raksts, Melna Pildspalva Maināmiem Rollerball Pildspalvu Studentu Piederumi Biroja un Kancelejas preces
€34.25 €20.55

(3pcs jaunu japāna zebra gēla pildspalvas komplekts tikai gudrs raksts, melna pildspalva maināmiem rollerball pildspalvu studentu piederumi biroja un kancelejas preces zebra disney tikai gēla pildspalva melna pildspalva)

Izskatās arī
Valentīna Diena Klāt Gēla Pildspalva 0.5 MM, Melna Tinte, Paraksts Augstas Ietilpības Skolas Office Studentiem, Rakstot Kancelejas Piederumi
€2.55 €1.40

(valentīna diena klāt gēla pildspalva 0.5 mm, melna tinte, paraksts augstas ietilpības skolas office studentiem, rakstot kancelejas piederumi sērija: gēla pildspalva korpusa materiāls: plastmasa vai tā var būt wiped: nē piepildīt krāsa: melna komplektā ietilpst: melna (1 pildspalva + 2 cores), balts (1 pildspalva + 2 cores) pildspalvas uzgali: 0,5 mm izmērs: 145mm*13.6)

Izskatās arī
HongDian Puses-Zīmēšanas Tintes Pildspalvu Žagata Nib Office Biznesa Rakstot tintes pildspalvas, Rakstāmpiederumi skolas Piegādes studentiem Dāvanu pildspalvas
€15.71 €11.11

(piezīme:pildspalva nib nav noteikta stila, un tiks mainīti jebkurā laikā.tas var būt dažādi modeļi, vai to var liektas vai taisnas.lūdzu, nav nopirkt to, ja jums nav pieņemt. hongdian puses-zīmēšanas tintes pildspalvu, zilā žagata zelta pārklājumu pildspalvu, smalkie pērļu 0,5 mm / smalkas pērļu converter tintes pildspalvu apraksts: zīmols: hongdian modelis: 1837 tinte:)

Izskatās arī
QX2B Bagāžnieka Lodīšu Pildspalva ar Vernier-Suports Jaunums Rakstīšanas Pildspalva Students
€4.50 €2.24

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes measring diapazonā.ar suportu instruments mērīšanas diapazons: 0-10cm.skaidrs, metriska mēroga, precīzs mērījums.ir uz ideālu instrumenti mērinstrumenti kalibra, iekšējais diametrs, ārējais diametrs, dziļums, garums, utt. jaunums lodīšu pildspalvu.tas nolaižamās lodīšu pildspalvu ir multi-funkcionāls izstrādāti, ar vernier-suports,)

Izskatās arī
4GAB Glītu Karikatūra Pildspalvas Jauki Karikatūra Tintes Pildspalvas Karikatūra Dzīvniekiem, Rakstot Pildspalvas
€8.19 €4.09

(apraksts šī burvīga karikatūra gēla tintes pildspalva, kas var uzlabot savu studiju vai darba efektivitāti.ideāls dāvanas bērniem, studentiem, balvu, skolotājs, pieaugušo, rakstnieks, mākslinieks, meitene, studiju klasesbiedrs, kolēģis, draugs, draudzene, ģimenes utt., vai personiskās kolekcijas. funkcijas -krāsa: random krāsa -materiāls: silikons -izmērs: aptuveni 21.00x3.00x0.50cm/)

Izskatās arī
1set Krāsas Pildspalvu, Zīmuļu Komplekts Profesionālo Zīmēšanas Mākslas Skices Gleznu Pastelis Bērnu Mākslas Skolas Kancelejas Piederumi
€4.65 €3.12

(produkta informācija: nosaukums: krāsainie zīmuļi tips: taukaina krāsu svina iepakojumā: krāsu kaste iepakojums krāsa: 12/18colors pildspalvu turētājs: ps materiāli izmērs: 17,5 cm svins: 2.5 parasto svina)

Izskatās arī
Black Tehnoloģija Log Salona Mūžīgo Zīmuli Neierobežotu Rakstiski Nav Nepieciešams Asināt Neierobežotu Inkless Zīmuli Mākslas Skice no ink (Nav Tintes
€5.31 €3.40

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: koks+metāls izmērs: 65*41*123mm(2.56*1.61*4.84 gadā) attiecas uz: writting/rasējums/skice paketē iekļauts: 1gb mūžīgo zīmuli ar perforētu 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana,)

Izskatās arī
Nūjiņu, Zīmuļi, Vednis, Puses Dod Priekšroku, Vednis Zizli Zīmuli Burvju Tēmu Puse, Dzimšanas Dienas Skolas Grupa Krājumi
€20.32 €13.00

(nūjiņu, zīmuļi, vednis, puses dod priekšroku, vednis zizli zīmuli burvju tēmu puse, dzimšanas dienas skolas persona piegādā jaunu zizli dizains: ir koka vednis zīmuļi forma zizli, pietiekami, lai jūsu ikdienas lietošanai un nomaiņa vai, lai dalītos ar draugiem vai klasesbiedriem; šo zizli zīmuļi ir gan īpašs, un forši, jauki burvju tēmu dzimšanas dienas ballītes un citus tēmu personām uzticams)

Izskatās arī