Cena €4.04 €6.30

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Elpojošs & Ūdensizturīgs: Ūdensnecaurlaidīgs un elpojošs, ļaujot jūsu ādai, lai tā brīvi, vienlaikus nodrošinot vislabāko aizsardzību

Spēcīga Saķere: pieturās ir uzņēmums, tāpēc jums nav'for t jāuztraucas par nokrist, kad jūs valkā to ar dušu.

Viegli

Premium Kvalitāte-Izgatavoti no augstas kvalitātes elastīga auduma materiāla, cieši pieguļošs un ērts, to var viegli norautas.

Plaši Pielietojums: Jūs varat izmantot to ar jūsu, un jūs varat valkāt darbojas, dušas, peldēšana, alpīnismam un citiem pasākumiem.

Specifikācijas:

Vienuma Tips: Sporta Uzlīme

Materiāls: Elastīga Auduma

Krāsa: Sejas/Black(nav obligāts)

Izmērs: Apm. 7.4x7 par cm/2.91x2.75 collu

Svars: apmēram 80 °

Daudzums: 50 Gabalu/iepak

Komplektā Ietilpst:

50 Gabaliņi, Līmes Plankumi

Piezīme:

Tā nav iekļauti iepakojumā.

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • svars: about 80g
  • Krāsa: Sejas/Black(nav obligāts)
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: elastīga auduma
  • Daudzums: 50 Gabalu/iepak
  • Pieteikumu Vecuma Grupā: Pieaugušie
  • Zīmola Nosaukums: peacefair, peacefair, peacefair, peacefair
  • Veids: Gadījumos,
  • Vienuma Tips: Sporta Sensors Uzlīme

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5gab Mīksto Filmu ZIEMEĻU MALU EVOQUE 2 Ekrāna Aizsargs, TPU HD Anti-Scratch Filmas
€3.02 €2.45

(funkcijas: 1.100% jaunpienācēju un laba kvalitāte. 2.materiāls:mīksto tpu 3.piemērots: ziemeļu malu evoque 2 4.līdz pat 99% hd gaismas caurlaidības attiecība. 5.sprādziendrošas funkcija uztur drošības lietotājiem. 6.nodiluma līmenis ir līdz 3h nodrošina, ka jūsu ierīcē ir aizsargāts visos laikos no ikdienas skrāpējumiem,putekļiem, skrāpējumiem, ūdens, eļļas,)

Izskatās arī
28.5 mm Gaismas Niršanas Skatīties Skalu, Sunray-modelis Jūras Ciparnīca Ar Datuma Logu 3/3.8 Pozīcijas NH35 Automātiskā Kustības
€16.41 €9.68

(28.5 mm gaismas niršanas skatīties skalu, sunray-modelis jūras ciparnīca ar datuma logu 3/3.8 pozīcijas nh35 automātiskā kustības motīvs: l brand jaunu un augstas kvalitātes l sunray skatīties skalu padara skatīties izskatās daudz pievilcīgāka l ar gaismas efektu, tas var spīd naktī vai tumšās vietās l jauki aksesuāri, lai mainītu jūsu skatīties, piemērots nh35 pulksteņmehānismu specifikācija: l)

Izskatās arī
1~8PCS Siksnu Mi Grupa 5 4 3 6 Nerūsējošā Metāla Opaska Correa Mi Līkumu 4 Miband 5 Aproces Aproce Globālo Versiju, NFC
€94.19 €55.57

(1~8pcs siksnu mi grupa 5 4 3 6 nerūsējošā metāla opaska correa mi līkumu 4 miband 5 aproces aproce globālo versiju, nfc apraksts: gadījumā modelis: galaxy fit2 sm-r220 svars: 65 grami piemērots rokas apkārtmērs: 5.5-8.7 collas materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: sudraba, melnā, zelta, pieauga zelta process: šis produkts ir izgatavots no nerūsējošā)

Izskatās arī
Datumi Skatīties 6/4 Skatīties 5 Nomaiņa Aproces Piederumu Krāsainu Silikona Aproces Ātri Atbrīvot Siksna
€1.49 €0.77

(funkcijas: ootdty fit watch 6/4 skatīties 5 noskatīties 3 41mm. mūsu sporta datumi var fit ar savu ierīci, nodrošina jums komfortablu valkā pieredzi. izgatavots no videi, ādai draudzīga silikona materiāla, izturīga pret noberšanos, bez smaržas, ūdensizturīgs, bez crackings, ne kairina ādu. alternatīvā caurumi, kas pieejamas, lai jūs varētu pielāgot garumu, viegli uzvilkt)

Izskatās arī
1~8PCS Silikona Nomaiņa Joslas Fitbit Iedvesmot 2 Smartwatch Nomaiņa Delnas Siksniņu, Lai Fitbit Inspire2 Vienkārša Aproce
€15.44 €9.11

(1~8pcs silikona nomaiņa joslas fitbit iedvesmot 2 smartwatch nomaiņa delnas siksniņu, lai fitbit inspire2 vienkārša aproce apraksts: funkcijas: savietojams fitbit inspire2 vienkārša un tieša uzstādīšana compression molding, spēcīgs un izturīgs mīkstums ir mērens, ļoti ērti valkāt izmēru var pielāgot saskaņā ar apstākli, atsevišķu rokas. specifikācijas: krāsa:)

Izskatās arī
Pikseļu Skatīties 2 Silikona Turētāju Bezvadu Lādēšanas Statīvs Turētājs Doks 41QA
€2.05 €1.62

(funkcijas: ootdty pieredze ērtības kā bezvadu uzlāde, izmantojot šo smartwatch kabeli.vienkārši novietojiet skatīties uz doka un baudīt stabilu uzlādi. veikti ar augstas kvalitātes materiāliem, šis adapteris nodrošina efektīvu pārvades un novērš oksidācijas.izturīgs pvc materiāls, nodrošina spēcīgu stiepes izturību, padarot to perfektu, lai ceļotājs un privātpersonām kustībā. izstrādāts)

Izskatās arī
2X Silikona Watchband Par Polar A360 A370 Silikona Aproce Wriststrap Smart Aproce Nomaiņa Balts
€13.80 €8.14

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu veikalā ir dažādas augstas kvalitātes mājas produktiem, lūdzu, jūtieties brīvi izvēlēties un iegādāties.ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! saderība: visas saderīgās tips: rezerves pulksteņu siksniņas saderīgs modelis: polar a360 a370)

Izskatās arī
Silikona Tracker Vāciņu, Silikona Gumijas Piederumi Segtu Finder Izturīgs Un Triecienizturīgs Finder Uz Lietu Pamata Apmales Pet
€1.63 €1.14

(šī drošu gadījumā nodrošina visapkārt aizsardzību jūsu vilces frāzi.tās ir ūdensizturīgas un pārnēsājamo dizains padara to ideāli mājdzīvnieki, bērniem un veciem cilvēkiem.viegla montāža un demontāža nodrošinātu nevainojamu izmantošanu.saglabāt jūsu mīļajiem drošs ar šo uzticamu gadījumā. specifikācija: nosaukums: silikona tracker vāciņu svars: apmēram 18g produkta)

Izskatās arī
Smartwatch Smart Skatīties Uz iOS, Android Bluetooth Zvanu 1.69 collu Smart Aproce Sporta Fitnesa Skatīties Uz Vīriešiem, Sievietēm ar skārienekrānu
€35.22 €17.60

(smartwatch smart skatīties uz samsung iphone bluetooth zvanu 1.69 collu smart aproce sporta fitnesa skatīties uz vīriešiem, sievietēm ar skārienekrānu specifikācijas: * 1.69 collu full touch smart skatīties aproce * outlook un materiāls: plastmasa abs+pc+šķidruma silikona siksniņa * ekrāna tips: tft ekrāns ar skārienekrānu * uzlādes režīmā: magnētiskas uzlādes *)

Izskatās arī
QuickFit Siksniņu Rokassprādze Par Garmin Fenix 7 7X Pro 5 5X 6 6X Pro Siksna Watchband Band 22mm 26mm Ātri Atbrīvot Silikona Rokas Joslā
€6.17 €2.46

(quickfit siksniņu rokassprādze par garmin fenix 7 7x pro 5 5x 6 6x pro siksna watchband band 22mm 26mm ātri atbrīvot silikona rokas joslā spalvu: *joslas platums:22/26mm *materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes silikona , veselīgu un videi draudzīgu *compression molding, spēcīgs un izturīgs *materiāls: silikona *maigumu ir mērens, ļoti ērti valkāt viegli)

Izskatās arī
Silikona Aizsardzības Vāks Airtags Locator Anti-zaudēto Ierīci, Mīkstu Keychain Aizsargājošu Uzmavu Buferi Gadījumā Ar Sprādzi
€3.36 €2.25

(jaunu un augstas kvalitātes! nosaukums: piemērots apple airtags locator silikona aizsardzības pārklājums metāla gredzenu sprādzes sporta mīkstas gumijas apvalks apraksts: 1. dizains aizsardzības gadījumā, kas atbilst ergonomika, un tā ir izgatavota no mīksta silikona materiāla, kas ir putekļu izturīgs un drop-pierādījums. 2. gaismas un plānas, reālā mašīna 1:1 pelējuma atvēršanas)

Izskatās arī
Par XKT12 Austiņas Ādas Mazgājams Pārsegs Anti Putekļu Mājokļu Piedurknēm neslīdoša Gadījumā
€7.82 €3.83

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu austiņas, kas aizsargāts ar šo silikona gadījumā, kas paredzēti, lai novērstu skrāpējumiem un bojājumiem ikdienas lietošanai. izgatavoti no mīksta materiāla, šī lieta nodrošina aizsargājošu slāni jūsu austiņas, samazinot nodilumu.tās anti slip dizains pievieno saķeri ar ceļu un stabilitāti, nodrošinot, ka tie uzturēšanos droši jūsu rokās, bet,)

Izskatās arī
Rokas Joslā, Lai Ticwatch Pro 2020. Gadam Siksnu Ticwatch Pro 3 GPS/GTX/E2/S2 Neilona Aproce Aizstāt Jostas Smart Skatīties Piederumi
€5.23 €2.61

(rokas joslā, lai ticwatch pro 2020. gadam siksnu ticwatch pro 3 gps/gtx/e2/s2 neilona aproce aizstāt jostas smart skatīties piederumi iespējas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.veikti ar piemaksu neilona kodolīgi un vogue stils un pievienot krāsu uz savu attēlu.viegli uzstādīt un noņemt, ideāls darbs, vai ceļojumu. 22mm saderīgs ar: par ticwatch pro 3 lte par ticwatch pro 3 gps ticwatch pro 3 ticwatch)

Izskatās arī
3D Izliektas Filmu par Huawei Skatīties Pumpuri Screen Protector Anti-scratch Aizsardzības Fim Vāks Huawei Pumpuri Smart Skatīties Piederumi
€3.19 €1.91

(apraksts liels ekrāns jutību, ērtu pieskārienu sajūta. triecienizturīgs, lai palielinātu aizsardzību skatīties.shatterproof un izturīgs pret skrāpējumiem. a oleophobic pārklājumu ekrāna aizsargs, efektīvi aizsargā jūsu smartwatch no ūdens, eļļas, vai lietus lāses.augstas kvalitātes anti-pirkstu nospiedumu ekrāns ar augstu caurskatāmības, saglabājot sākotnējo krāsu un spilgtumu. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
LEMFO Y5 Smart Skatīties Vīrieši IP68 Ūdensnecaurlaidīga Sporta Pulksteņi Asins Skābekļa sirdsdarbība Smartwatch 350mah Tālvadības Mūzikas 1.85 Collas
€160.83 €48.96

(jaunais smart skatīties �� y5 | pasaulē ir tavējā ➤1.85 hd liels displejs ➤bluetooth zvanu un bt 5.3 ➤asins skābekļa un asins spiediena monitoringa ➤izdevumi sirds ritma sensoru : hx3605 ➤ip68 ūdensnecaurlaidīga un magnētiskas uzlādes smartwatch sporta skatīties papildu funkcijas hd ips ekrānu augstas kvalitātes core funcitons viens)

Izskatās arī
22mm Siksnu Polar Skatu M2 M Grants X X Pro Titan Aproce Mīksta Silikona Siksniņa Aproce Nomaiņa Correa
€6.43 €2.57

(22mm silikona siksna polar skatu m/m2/smiltis x/x pro soft aproce aproce par polar smiltis x pro titan correa jostas funkcijas: joslas platums: 22mm materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes silikona, veselīgu un videi draudzīgu compression molding, spēcīgs un izturīgs materiāls: silikona mīkstums ir mērens, ļoti ērti valkāt viegli pielāgot garumu, lai atbilstu)

Izskatās arī
Skatīties Joslas Aizdare 20mm 22mm Tauriņš Aizstāj lieljaudas Locīšanas Viegli Uzstādīt Izvietošanas Aizdare Nerūsējošā Tērauda Vīrieši Sievietes
€6.43 €3.53

(apraksts: 【materiāls] aicina skatīties joslas aizdare, kas izgatavoti no cieta nerūsējošā tērauda, izturīgs. 【size] aicina 20mm un 22mm, vāciņu izmērs 30mmx24mm, biezums 7mm, garums sprādze 43mm. 【paketi] aicina 1pc sprādzes aizdare, nāk ar 4gab pavasara bārs. 【viegli lietojams] aicina vienkārša un tieša montāža un demontāža. 【ideāls] aicina izsmalcinātu)

Izskatās arī
Skatīties Siksnu Nomaiņa Mīksto TPU Smart Skatīties Jostas Aproce Fitbit Luxe Skatīties Remonta Piederumi
€3.96 €3.36

(mīksto tpu skatīties siksnu nomaiņa smart skatīties jostas aproce fitbit luxe skatīties remonta piederumi apraksts: l brand jaunu un augstas kvalitātes l mīksto tpu materiāla, lai sniegtu jums komfortablu valkā pieredze l caurspīdīga želejveida krāsa, aproce, lai tā izskatās vairāk pievilcīgu un modes l viegli uzstādīt, nomainīt sākotnējo bojātas, saplēstas, netīras)

Izskatās arī
HUAWEI SKATĪTIES GT Cyber Mirgošanas Gadījumā,Huawei Oriģinālās Gumijas Siksna, Mainītas Siksnas, Uzlabotas Sporta Modes Oficiālais Skatīties Piederumu
€172.84 €103.70

(huawei skatīties gt cyber mirgošanas gadījumā,huawei oriģinālās gumijas siksna, mainītas siksnas, uzlabotas sporta modes oficiālais skatīties piederumu zīmols: huawei produkta materiāls: gumijas produkta svars 43.5 g ērts rokas apkārtmērs klāstu 140-210mm platums 22mm pakete ietver: siksna ar lietu*1,kastes.)

Izskatās arī
130db Aizsargātu Brīdinājuma Personīgo Aizsardzības Sirēnu Anti-uzbrukums Bērnu Drošība Meitene Vecāka gadagājuma Sievietes, kas Pārvadā Skaļi Trauksmes signalizācija Keychain
€27.16 €14.13

(130db aizsargātu brīdinājuma personīgo aizsardzības sirēnu anti-uzbrukums bērnu drošība meitene vecāka gadagājuma sievietes, kas pārvadā skaļi trauksmes signalizācija keychain apraksts: funkcijas: *personas modinātājs palīdz šoka un atturēt uzbrucējs un pievērstu uzmanību laikos ir nepieciešams, izmantot kā aizsardzību. *augstas 120-130db self defense personas modinātājs)

Izskatās arī