Cena €0.90 €1.43

Pilns apraksts

Ieplānot un pievienot dažas jautri ar savu darbu, ar jauno 2024 Dzīvnieku Galda Kalendārs.Raksturo burvīgs karikatūra dizaina, katru mēnesi ir viegli noņemams un nāk ar parocīgu memo sadaļā.Designed ar neslīdošu pēdas, šo portatīvo kalendārs nebūs sabrukuma vai slaidu pie jūsu galda.

Specifikācija:

Nosaukums: Cat Galda Kalendārs

Kalendāra izmērs: (apm.)12*17cm/4.72*6.69 collas

Iepakojuma Izmērs: (apm.)7.5*12.5*2.5 cm/2.95*4.92*0.98 collas

Svars: (apm.)0.13 kg

Iepakojuma Saraksts:

1* Kaķu Kalendāra 2024

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Jautri un Gudrs: Tas kaķis galda kalendārs padarīs jūsu dzīvi pilns ar jautrību un prieku.Jūs varat redzēt dažādus modeļus no karikatūra kaķi katru mēnesi, kas raksturo gudrs izteiksmes un pozas.

2.Noņemams Struktūra: Ar noņemamu dizains, mūsu Kaķis Galda Kalendārs ļauj veikt katra mēneša kalendāra individuāli un veikt piezīmes ar vieglumu.Ieplānot pie sava rakstāmgalda vai ārā, ar šo ērti kalendāra.

3.Izturīgs Fonds: Cat Galda Kalendārs nodrošina stabilu un elegants risinājums ar koka pamatni, kas neļauj sabrukt, vai slaids.Saglabāt savu darba vietu, organizēt un nodrošināt ar šo ilgstoša piederumu.

4.Mainīgas Pieteikums: ieplānot un uz ceļa ar mūsu Kaķis Galda Kalendārs, kas raksturo burvīgs kaķis ilustrācijas par katru mēnesi.Ar ērtu memo pad aizmugurē katrā lapā, jūs varat viegli plānu un prioritātes jūsu grafiku un uzdevumus.

5.Telpas taupīšanas Kalendārs: Ar portatīvo izmēru un daudzpusīga izvietošanas iespējas, šis kaķis galda kalendārs ir lielisks papildinājums jebkurā darba vai mājas dekoru.Tas ietaupa vērtīgo vietu, bet pievienojot pieskārienu iegriba.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Smieklīgi Sienas Kalendārs 2024. Gadam Kuģa Pakaļgals Suns Humora Sienas Kalendārs Skaidrs, Drukāšanas Smieklīgs Dāvanas Dzimšanas Dienas, Ziemassvētku Un Jubilejas
€2.58 €1.24

(meklē jautri un praktisks veids, lai sekotu mēnešiem?izskatās ne tālāk, nekā tas ir smieklīgi dog kalendāra!ar rotaļīgu suni dizaina, šis kalendārs ir pietiekami liels, lai saglabātu visas jūsu svarīgi datumi organizēta.plus, tas ir viegli pakārt pie sienas un padara lieliska dāvana ideja par jebkuru suņa mīļāko jūsu dzīvē! specifikācija: produkta nosaukums: rīstīties kalendāra 2024 materiāls:)

Izskatās arī
H4GA Kraft Papīra Aploksnē String Slēgšanas Kāzu Ielūgumi, pastkartes, Rēķinu,
€10.30 €5.15

(funkcijas: ootdty komplektā ietilpst: 10 gab. kraft papīra aploksnēs.izmērs: apm.170x115 mm/6.7x4.5 collu. aploksnes ir jauki un bieza.laba kvalitātes, viegli rakstīt par. diezgan izturīga, izturīga un gluda. šis dokuments finansējums ir stīgu un pogu aizdari, lai saglabātu lietas neslīdētu ārā. šie ir ideāli piemērots nosūtīšanas vecākais fotogrāfijas,)

Izskatās arī
Kaķis, Bet Caurums Kalendāra Ģimenes Planner Kalendāra 2024. Gadam Smieklīgi Kaķi Un Gudrs Kaķis Fotogrāfijas Ikmēneša Sienas Kalendāru Dzīvnieku Mīļotājiem
€4.94 €2.46

(get gatavs, lai nestu prieku, lai jūsu ikdienas rutīnas ar šo kaķi muca kalendārs!izgatavots no augstas kvalitātes un vides materiāls, tā funkcijas ierakstāmo iecelšanu funkciju un izceļ skaistumu mūsu kaķu draugiem.ideāls dāvanu, lai jūsu kolēģi, tas būs padarīt jūsu ikdienas grafiku mazliet gaišāku un vairāk uzjautrinoši. materiāls: papīrs produkta izmērs: tuvu 25*19cm(9*7inch), open)

Izskatās arī
UV Dtf Uzlīmes Pārneses Wraps uz Krūzes, Tases Tumbleri 16oz Libbey Stikla Pudeles konservu Kārbas Krūzes Wraps Etiķetes, Vairumtirdzniecība
€1.53

(---šajā sarakstā ir 1gb uv dtf wraps pārsūtīt ielīmi, 16oz stikla kauss izmērs. (cup) nav iekļauts) ---izmērs kausa wrap pārskaitījums:faktiskais saņēma produkta izmērs ir noteicošais,pastāvīgu & ūdensizturīgs. ---pielāgojami(jebkāda izmēra),lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas kotētās cenas. ---daži modeļi ir blīvas, ar daudz līniju.tur var būt dažas līme paliek)

Izskatās arī
30 Gab. Papīra Red Pakešu Aploksnes Ķīniešu Pūķis Dāvanu, Veiksmi, Naudu, Soma, Maisiņš Jauno Gadu trīsdimensiju Pavasara Festivāls 2024
€7.04 €0.45

(apraksts vai jūs joprojām meklējat karikatūra sarkano aploksnes par gaidāmo ķīniešu jauno gadu?tad paskatieties mūsu sarkano aploksnes!šo svētku dizaina red paciņas var droši atstāt jums neaizmirstamas atmiņas par šo jauno gadu.ķīniešu jaunais gads, sarkanā aploksnē ir izgatavota no papīra materiāla, izturīgs, lai ilgi lietot. funkcijas -krāsa: asorti krāsas -materiāls:papīra -izmērs:)

Izskatās arī
Perpetual Kalendārs Koka Vintage Koka Bloku Kalendārā Mājas Biroja Galda Piederumi Rotā Nedēļu, Mēnesi, Datumu Displejs
€21.80 €15.26

(perpetual kalendārs koka vintage koka bloku kalendārā mājas biroja galda piederumi rotā nedēļu, mēnesi, datumu displejs, premium kvalitātes: izgatavoti no koka ar rokām-krāsošanai, nav izbalināt pēc pāris gadu.tas nav aizņem pārāk daudz vietas uz rakstāmgalda vai uz plaukta. vintage koka bloku kalendārs: augstas kvalitātes koka kalendāra mēneša un datuma displejs.ar 4 numuru dēļi, 3 mēnešu dēļi)

Izskatās arī
54 Loksnes/Set Back No Sliekšņa (Hu Xin) Pokera Kārtis Hou Minghao Un Zhou Jūs Attēls Spēle, Spēlēja Kārtis Cosplay Dāvanas
€19.15 €13.40

(izmērs: 88*62 mm materiāls: papīra paketē ietilpst: 54 loksnes)

Izskatās arī
50 Gab. Vizītkartes Iegravēts Alumīnija Giftcard Tukšu Gluda Nosaukums Kartes Sakausējuma Metāla
€8.39 €4.19

(apraksts 50gab alumīnija sakausējuma vizītkartes marķēšana mašīna biznesa iegravēts metāla biznesa apmeklējot nosaukums kartes diy tukšu vizītkartes klientu diy dāvanu kartes funkcijas tā ir lielisku kvalitāti un izsmalcinātu meistarība, uzvalks par savu dažādo pieprasījumu.sublimācijas vizītkarte|vieglās un nekad nerūsē, labs rīks, lai dotu ārā pie pirmās izpildīt.atzīmēt)

Izskatās arī
48Pcs Valentīna Diena Dāvanu Kartes Bērniem Valentīna Klasē Apmaiņas Jautri Pack Izturīgs, Viegli Uzstādīt
€21.44 €9.86

(svinēt valentīna dienu, īpašā veidā ar dāvanu kartēm visiem jūsu mīļajiem.pārliecinoties, ka jūsu sirds ziņas jāierodas stilā. mūsu valentīna kartes iepakojums izceļas ar īpašu dizainu par tiem, kuri mums rūp nāk prātā.' šis ziņojums, kas par fonu spīdīgu sarkanu siržu, kas ir pārliecināts, lai sasildītu jūsu mīļajiem sirdis. pārsteigums jūsu valentine ar sentimentāls sveicienu,)

Izskatās arī
2024 Kalendāra Karikatūra Mini Dinosaur/Panda/Spaceman/Meitene Galda Kalendārs Plānotājs Ieraksts Kawaii Galda Piederumi Apdares
€4.61 €2.30

(laipni lūdzam vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības 1)ja vēlaties šo preci,lūdzu, pievienojiet to uz savu vēlmju sarakstu 2)ja jums patīk mūsu veikals,lūdzu, pievienojiet to jūsu veikals saraksts .tur ir daudz atlaides, lai jūs.^-^ 3)nekādu problēmu, tikai justies brīvi sazināties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu uzreiz. paziņojums: 1.)

Izskatās arī
20PCS Klasiskā Kraft Tukšs Mini Papīra Logu Aploksnes Kāzu Ielūgums Aploksnes Dāvanu Aploksnes
€3.97 €2.78

(20pcs klasiskā kraft tukšs mini papīra logu aploksnes kāzu ielūgums aploksnes dāvanu aploksnes klasisks, vintage un vienkāršs dizains. ideāls, izmantojot ar savu kāzu un puse ielūgumus. šīs aploksnes ir liels saimniecību vizītkartes, paldies piezīmes, dāvanu kartes, un scratch off spēles kartes! tā būs laba dāvana sev un savam draugam. krāsa: melna/balta/brūna materiāls:)

Izskatās arī
30 Gab./Komplekts Krāsa Pastnieks Tukšums Skatuves Pastkarte Foto Sienas Apdares Kartes Dāvanu Ziņu Kartes Kancelejas Preces
€5.46 €4.37

(izmērs: 143*93 mm materiāls: papīrs iepakojumā ietilpst: 30 gab./komplekts)

Izskatās arī
4gab/set Kancelejas Piederumi Sarkanā Aploksnē Pavasara Svētku Apsveikuma kartiņu Naudu Kabatā Ķīniešu Pūķa Gadā Puse ielūgumi
€4.02 €1.93

(produkta veids:ķīnas sarkano aploksnes izmērs:16.8*8.8 cm(6.61*3.46 gadā) krāsa:jauktas krāsas materiāls:papīrs pakete ietver:4gab/set ķīnas sarkano aploksnes sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet atšķirība 1-2 cm. pateicoties daudziem faktoriem, piemēram, displeja spilgtuma un gaismas intensitāte, faktiskā krāsa, šis produkts var nedaudz atšķirties no attēlā)

Izskatās arī
Koka Galda Kalendārs Perpetual Kalendārs Retro Mājas Unikālas Dāvanas,Mēneša Datuma Displejs, Galda Rotājumi Birojs
€15.39 €7.85

(koka galda kalendārs perpetual kalendārs retro mājas unikālas dāvanas,mēneša datuma displejs, galda rotājumi birojs unikālais dizains: koka kalendāra komplekts ietver 5x8inch akrila kalendāra, 1 koka pamatnes, un 4 dienas, marķējums, gredzeni, (3 kalendāra lietošanai, un ceturtā backup nozaudēšanas gadījumā).viegli lietot, nav nepieciešams, lai aizstātu to kalendārā atkal. ideāls izmērs:)

Izskatās arī
Magnētiskā Akrila Kalendāru, Ledusskapis Sausās tīrīšanas Tāfeles Kalendāra Nedēļas, Mēneša Maltīti Plānotājs Lapa Plānošana
€32.07 €22.13

(katru sausās tīrīšanas tāfeles izmanto 4 spēcīgu magnētu, bet magnēti tiek ietin ar silikona polsterējumu visos virzienos, efektīvi novērst rakstot skrambas uz kalendāra, dzēšana un atvēršanas un aizvēršanas ledusskapja durvīm, kad krītot un skrāpējumiem, ledusskapis. var rakstīt, raiti un skaidri skaidrs, ledusskapis kalendāra, kamēr tinte žūst ātri, lai novērstu izbalēšanu un neizsmērējas.izdzēšot)

Izskatās arī
2024-2025 Angļu Kalendārs Sienas Starptautiskajiem Svētkiem Dienesta (012) Ikmēneša Mājsaimniecības
€19.61 €9.22

(apraksts šis kalendārs ir izgatavots no droša un papīra materiāls, izsmalcinātu un skaistu, praktisku un izturīgu.dizains ir ļoti vienkāršs un vienkārša.ļoti ērti izmantot, maza izmēra, viegls svars, viegli izmantot, un uzskata, perforēta dizainu varat nodot to uz sienas.ar vienkārša un moderna dizaina, tas kalendārs var karājas, arī izdaiļot jūsu mājās.un tas var būt jūsu labs palīgs. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
Desktop Kalendārs Dekori Office brīvi stāvošās Spirāle 2024. Gadam Uzsist Papīra Apdare
€9.89 €4.45

(apraksts stilīgs un praktisks, tas papīra kalendāru, pievienojot pieskārienu stilu uz jūsu rakstāmgalda.piemērotas lietošanai kafejnīcu, restorānu, biroju vai mājām, kā apdare.skaidrs dizains, lasāmību un funkcionālās formatējumu , tas vienmēr būs iespēja parādīt, kārtējā diena un datums. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:18.00x10.00x2.00cm/7.07x3.93x0.79in -piezīme:)

Izskatās arī
Lentes customizationFactory pielāgotas 3d apdrukāta zīda lentes grosgrain lente lentes ar reljefs logo
€0.92

(produkta apraksts msd rūpnīcas logo uzdrukāts lentes pasūtījuma satīna lente, drukāšanas nosaukums, logo lentes piegādātājs materiāls 100% poliestera satīna lentes,grosgrain lente,organza lente,kokvilnas lentas,zelta/sudraba lentes,zelta/sudraba burbuļot lentes...iespiesti kuģiem, tintes drukas, siltuma pārneses drukas, folija print(zelta/sudraba), dvesma drukāt, utt lentes krāsu izvēlēties no mūsu krāsu karte)

Izskatās arī