Cena €99.12 €152.49

Pilns apraksts

Apraksts

Tas ir sienas uzstādīts nagu laka displejs plaukts, kas var palīdzēt jums sasniegt gan dekoratīvās un uzglabāšanas funkcijas.Cietā trīsstūrveida konstrukcija un sabiezējumu un paplašinājās dzelzs plauktos var viegli glabāt un parādīt, nagu lakas, kosmētika, un vairāk.Gludas līnijas un spīdīgu metālisku spīdumu dot stilīgu un elegantu stilu, lai jūsu sienām.

Galvenās Iezīmes

Augstas kvalitātes Materiāls: Šī nagu laka plaukts ir izgatavots no augstas kvalitātes čuguna, kas ir ļoti izturīgs un izturīgs.

Plašs 5-līmeņu Plaukts: 5 līmeņu struktūru, šī nagu laka paliktni var sniegt pietiekami daudz vietas, lai jūsu skaistā un krāsaina nagu laka.Par

ietilpīgs uzglabāšanas dizains ļauj jums novietot divās rindās nagu laka uz katra slāņa, kā arī lūpu, salons, eļļas, smaržas, un mazo kosmētikas pudeles.

Viegli lietojams: atvērtā dizains nagu laka plaukts ļauj viegli atrast krāsu un pudele jūs vēlaties, neatverot vāku vai atvilktnē.

6Set: 3 trīsstūrveida plaukti un 3 pārliktņi var kombinēt pēc vēlēšanās sniegt jums pietiekami daudz jaudas, lai jūs, lai novietotu objektus būs.

Telpas taupīšanas: sienas uzstādīts plaukta var pilnībā izmantot sienas telpas bez aizņem vērtīgo vietu uz jūsu tualetes galdiņš, padarot jūsu galda, vieglāk uztveramu.

Lieliskā Meistarība: virsma no šī nagu laka plaukts izmanto lielisku augstas temperatūras maizes laku process, ar gludu, spīdīgu metālisku spīdumu, tajā pašā laikā veicinot koroziju un nodilumu produkta pagarināt tās kalpošanas ilgumu.

Lielisks nestspēju: Sabiezējumu(0.03) un paplašināti(2.76 gadā) plaukti un cieto trīsstūrveida konstrukcija nodrošina produktu ar nestspēju par 110 mārciņas, lai jūs varētu novietot dažādus priekšmetus, bez jāuztraucas.

Moderns Izskats: unikāla trīsstūrveida forma, struktūra un gluda, balta virsma dod plaukts stilīgs, elegants stils.Unikālo plaukts un krāsaina nagu laka pudeles radīt harmonisku un romantisku attēlu.

Viegli Uzstādīt: produkts ir vienkārša struktūra un pilnu piederumi nodrošināt jūs ar vieglu uzstādīšanu.Jums tikai nepieciešams izmantot skrūves, lai novērstu to uz sienas.

Viegli Tīrīt: produkta vienmērīgu cep apdare un vienkāršas līnijas padara to viegli tīrīt.Jums vienkārši nepieciešams, lai maigi noslaukiet to ar mitru drānu.

Aizsardzības Iepakojums: produkts ir rūpīgi iepakotas kartona kastēs, lai izvairītos no bojājumiem transportēšanas laikā, kas ļauj to sasniegt jums neskarts.

Detaļas

Noapaļotiem Stūriem: noapaļots, gludiem stūriem pasargātu jūsu rokas no skrāpējumiem viegli uzstādīšanu un izmantošanu.

Margas: Katra līmeņa plaukts ir aprīkots ar palielināta guardrail abās pusēs, lai nepieļautu priekšmetu krišanu.

Pieteikums

Tas ir piemērots nagu salons, saloni, veikali, mājas, utt.lai parādītu un uzglabāt preces.

Specifikācija

Materiāls: Dzelzs

Krāsa: Balta/Rozā/Zelta/Melna

Stils: Moderns

Forma: Trīsstūris

Gabalu skaits: 6

Process: Augsta temperatūra Cepšanas Krāsas, Metināšana, Pulēšana.

Montāžas Tips: pie Sienas

Maks.Nestspēju: 50kg/110lbs

Bruto Svars: 6.5 kg/14.33 lbs

Neto Svars: 6kg/13.22 lbs

Iepakojuma Lielums: 68*10*75.5 cm/26.77*3.93*29.72 jo

Katru Trīsstūrveida Reklāmas Plaukts Izmērs: 66*7*70cm/26*2.76*27.6 jo

Katru Horizontāla Josla, Izmērs: 55*8cm/21.65*3.1.

Biezums: 0.7 mm/0.03 gadā

Uzstādīšana

Pārvietot visu trīsstūrveida plaukts pie sienas augstumā apmēram 1,5 m/4.92 pēdām, un atzīmējiet to. (Visi trīs caurumi būtu jāmarķē)

Izmantot elektrisko urbi, lai padarītu caurumi iezīmētais laukums (No. 6 urbis ar cieto sienu, No. 8 urbi, lai dobas sienas)

Izmantojiet āmuru, lai perforators zaļo izplešanās cauruli sienā caurumu. (Dobas sienas uz baltas izplešanās caurule)

Izmantot elektrisko urbi, lai pagrieztu pašvītņgriezes skrūves uz izplešanās caurule iekšā (atstājiet nedaudz vietas)

Visu trīsstūrveida plaukts tiks saskaņota, lai pakārt uz instalēšana ir pabeigta. (To pašu metodi uzstādīšana horizontāla josla.)

Paketē Iekļauts

3* Sienas piestiprināms Nagu laka griežami

3* Horizontālie Stieņi

Visas Palīgierīces, kuras Vajadzīgas Uzstādīšanai

Piezīmes

Lūdzu atļaut nelielas krāsu atšķirības, ko izraisa fotografēšanas gaismas un 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Specifikācijas

  • Instalācijas Veids: Pie Sienas Piestiprinātās Tips
  • Metāla Tips: dzelzs
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Biezums: 0.7 mm/0.03 gadā
  • Forma: Trīsstūris
  • Process: Augsta temperatūra Cepšanas Krāsas, Metināšanas, pulēšanas
  • Katru Trīsstūrveida Display Rack Izmēra: 66*7*70cm/26*2.76*27.6 jo
  • Klasifikācijas: Nav locīšanas Plaukts
  • Veids: Uzglabāšanas Turētāji & Pakaramie, Nagu Laka Griežami
  • Gabalu skaits: 6
  • Katras Horizontālās Joslas Izmērs: 55*8cm/21.65*3.1.
  • Maks. Nestspēju: 50kg/110lbs
  • Nē. Līmeņu: 5-Layer
  • Preces tips: Nagu Laka
  • Izmantošana: Dažādi
  • Materiāls: Metāla

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sega Uzglabāšanas Maisa Tilpums Apģērbu Uzglabāšanas Soma Segas, Skapis Organizācijas Telpas taupīšanas Putekļu necaurlaidīgs Saliekami Mājas
€3.76 €2.07

(sega uzglabāšanas maisa tilpums apģērbu uzglabāšanas soma segas, skapis organizācijas telpas taupīšanas putekļu necaurlaidīgs saliekami mājas apraksts: augstas kvalitātes apģērbu uzglabāšanas soma. izturīgi materiāli un izsmalcinātu meistarība. plaša un elpojošs dizains. salokāms ērtai glabāšanai, ja to neizmanto. mitruma izturīgs un putekļu izturīgs)

Izskatās arī
Dekoratīvie Zemniecisks Sveķu Sienas Pakaramais Āķis Putnu Uz Zara Drēbju Pakaramais
€8.55 €3.59

(apraksts: materiāls: sienas āķi, kas izgatavoti no augstas kvalitātes sveķu, ciets, izturīgs, un augstu izturību . moderns un stilīgs dizains: ļoti ieekonomēt vietu un izturīga, mētelis āķi ar putniem uzrāpušies uz filiāles dizains, veikalā un pakārt savus objektus, sienas vai mākslas dekori. viegli uzstādīt: var izmantot skrūvi ar fiksētu, durvis, skapji, foyers, entryways, mudrooms,)

Izskatās arī
Perforators bezmaksas mobilo telefonu lādēšanas paliktni Sienas uzstādīts tālvadības uzglabāšanas kaste daudzfunkcionālā vannas istaba uzglabāšanas plaukts
€17.03 €8.17

(šis produkts rada traceless uzlīmes.gluda kaļķu sienas, keramikas flīzes, stikla un metāla virsmām var izmantot. šis produkts ietver glabāšanas un traceless uzlīme.)

Izskatās arī
Izvelkams Drēbju Pakaramais Multi-funkcionālo Apģērbu Pakaramais Locīšanas Veļas Plaukts
€39.16 €16.05

(apraksts tas var palīdzēt jums organizēt un uzglabāt labi, lai jūsu drēbes, kas ir vairāk sakopta un viegli ietaupīt vairāk vietas.ar izsmalcinātu meistarība, neslīdoša un izturīga, draudzīgs jūsu drēbes.šī ir lieliska piekare un būs labs uzglabāšanas izvēle jums.pelnījuši jūsu izvēles. funkcijas - krāsa: balta. - materiāls: plastmasa. - izmērs: 53.00x37.30x10.50cm/20.83x14.66x4.13)

Izskatās arī
2gab Vakuuma Kompresijas Soma Ceļojumu Portatīvo Roku Roll Soma Uzglabāšanas Soma dropshipping
€9.26 €6.20

(funkcijas: mājturība & organizācijas, uzglabāšanas maisi, ceļošana un iepirkšanās maisiņu. klasificēti un uzglabāti, ilgu uzglabāšanas laiku, viegli aprūpi. telpas taupīšanas, uzglabāšanas drošību. specifikācijas: materiāls: pa+pe krāsa: rozā izmērs: 350x500mm paketē iekļauts: 2gab x vakuuma kompresijas maiss funkcijas: uzglabāšanas)

Izskatās arī
Virs Durvīm Karājas Uzglabāšanas Maisi 4 Lielas Kabatas Veļa Kokvilnas Somas Dzīvojamā Istaba Guļamistaba Vannas istaba
€10.29 €7.61

(funkcijas: materiāls: visi dabas linu, kokvilnas audums, biezāka auduma, kas padara mūsu karājas tips apretētājs vairāk izturīgas un grūti, un var saglabāt savu formu arī tad, kad karājās pie sienas. telpas taupīšanas: izklaides organizētājs ar kabatām, kas var pilnībā izmantot sienas, durvis, koridoru fragmentus, skapji, sadales skapji un citas telpas, lai uzglabātu objektus, padarot savu istabu,)

Izskatās arī
Alus un Kolas Dzērienu Pudeles Vāciņu Jaunu Āra Piknika Vākšana Portatīvo Niršanas Materiālu Vākšanu Vīna Pudele Aizsardzības Soma
€21.48 €12.24

(alus un kolas dzērienu pudeles vāciņu jaunu āra piknika vākšana portatīvo niršanas materiālu vākšanu vīna pudele aizsardzības soma)

Izskatās arī
12 Collu Slinks Susan Organizators - Non-Skid Koka Vinilplašu Organizētāja Skapis, Pieliekamais, Virtuves Countertop, Ledusskapis Izturīgs
€28.08 €21.62

([pakete iekļauj] ir 12inch diametrs x 2.5 collu augstas lielums slinks susan organizatori.viegli rotējošs koka vinilplašu slinks susan.tas padara skapji, skapji, countertops, virtuves un galda plāksnes, galda virsmas vairāk sakopta un sakārtota. [360° rotējošs] vinilplašu slinks susan var griezties 360° leņķī, lai viegli piekļūt, garšaugi, garšvielu, konservu, utt.iebūvēto rokturi ir viegli grip un)

Izskatās arī
4gab Priekšējie Miglas Lukturi Pagrieziena Signāla Kaste Aizmugurē Taillight Aizsardzības Vāks Toyota FJ Cruiser 2007-2020
€123.54 €67.94

(1. jauns un skaists, qulity, viegli instalēt un ilgstošai lietošanai. 2. pareizi savienotājs nē sadalīšanas vai apvienošanas. 3. uzcelta stingrus kvalitātes kontroles standartus.nav viegli bojājumiem, ar ilgu kalpošanas ilgumu 4. stabilu veiktspēju, augsta uzticamība.ideāls aizstātu savu veco 5. izgatavots no augstas kvalitātes materiāla,dod asāku un vairāk sophisiticated izskatu jūsu automašīnas tips:astes)

Izskatās arī
Sienas Uzstādīts Turētājs Dyson Virsskaņas Matu Fēns, Pašlīmējošas Sienas Karājas Kontaktdakšu Organizēt
€19.94 €13.95

(modname=ckeditor sienas uzstādīts turētājs dyson virsskaņas matu fēns, pašlīmējošas sienas karājas kontaktdakšu organizēt 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. moderns dizains-piestiprināts pie sienas, perfekti organizē par dyson virsskaņas matu fēns, ar kontaktdakšu turētājs.kārtīgi.mūsdienu rotā jūsu māju, frizētava. augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Virtuves Āķis Banānu Forma Nagu-bezmaksas Uzglabāšana Apģērbu Pakaramie Sienas, Griestu Noteikšanu
€8.76 €4.47

(apraksts ērts un praktisks griestu āķis sniegs jums labāku mājas glabāšanas un apdares metodes.tas var palīdzēt jums efektīvi saglabāt vairāk dzīves telpas, un lai tas izskatās vairāk organizēti.tas ir ļoti praktisks līdzeklis, aksesuārs.augi var pakārt pie griestiem, dekorēšanas jūsu istabā svaigā veidā. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:čuguns -izmērs:11.50x8.00x5.60cm/4.52x3.14x2.20in -ātra)

Izskatās arī
Tarot Somas Un Somiņas Puses, Dāvanu Maisiņi 13x18cm Saules Dieva Raksts Aukliņu Tarot Kartes Samta Maisiņš Tarot Kartes Auduma Soma, Rotaslietas
€7.67 €3.83

(aizsargāt jūsu tarot kārtis vai citas spēles figūras ar mūsu tarot kauliņu spilvenu.izgatavots no mīksta samta materiāla un atspoguļo izsmalcinātu meistarība, šī soma ir ērti uzglabāt un transportēt jūsu vienumus.saglabāt savu saturu, drošu, ceļojot vai mājās.lieliska dāvana draugam, kuram patīk spēles un mistika. materiāls: kompozīta samts, kokvilnas samta priekšpusē, veļas uz muguras maisa)

Izskatās arī
Regulējams Āķis Plaukts Piesūcekni, Dvieļu Pakaramā Karājās Plaukti Atslēgu Turētājs Lock Tipa Sūcējs Vannas Istabas Piederumi Āķis Organizators
€2.93

(regulējams āķis plaukts piesūcekni, dvieļu pakaramā karājās plaukti atslēgu turētājs lock tipa sūcējs vannas istabas piederumi āķis organizators apraksts: piesūceknis plus lock-style dizainu adsorbcijas un spēcīgu ņemot labu stūri arī var uzstādīt, nav cietis, sienas, vienkārša uzstādīšana lietot ērti, ar sešiem, āķis, varētu būt ap darbībām, un skaisti)

Izskatās arī
Koksnes, Drēbes, Adatas, Naglas Vecās Skolas 50 Skaits Kārta Clothespins Laika Apstākļiem Izturīgi Tapa Lelles, Tradicionālā Peg
€22.02 €11.00

(koksnes, drēbes, adatas, naglas vecās skolas 50 skaits kārta clothespins laika apstākļiem izturīgi tapa lelles, tradicionālā peg produkts: apaļa koka clothespins par dažādiem radošiem projektiem izmanto: šie klipi ir liels, lai padarītu lelles, klases projekti, amatniecība, un mājas dekoru projektiem ideāls: izmanto amatnieku, skolotāji un studenti augsta kvalitāte-izgatavoti no)

Izskatās arī
Zelta Kārtu Uzglabāšanas Trauki, Nerūsējošā Tērauda , Dekoratīvā Uzglabāšana
€5.75 €3.27

(s: apraksts: stilīgs, spīd zelta dekoratīvās renes lietošanai ierakstu veids, galda, tualetes, dīvāns, kumode, vai kafijas galda, utt. izgatavoti no nerūsējošā tērauda ar mīksta misiņa apdare, ir praktisks un izturīgs ir ilgs kalpošanas laiks vienkāršs dizains ar tīrām līnijām, spogulis, pulēšanas procesā, viegli tīrāma.zelta krāsā, kas apkalpo renes iedegties savu istabu)

Izskatās arī
Caurspīdīgs Apavu Uzglabāšanas Plaukts Mājas Dzīvojamā Istabā, Kurpju Ministru Kabineta Dubultā Slāņa Apavu Turētājs Organizators Čības, Čības, Augstpapēžu Kurpes
€20.69 €12.42

(caurspīdīgs apavu uzglabāšanas plaukts mājas dzīvojamā istabā, kurpju ministru kabineta dubultā slāņa apavu turētājs organizators čības, čības, augstpapēžu kurpes)

Izskatās arī
Ziemeļvalstu Sadzīves Žāvēti Augļi Keramikas Plate Augļu Uzkodu Plate Sadalīta Radošo Sadalīta Uzkodu Plate Uzglabāšanas Kaste
€7.12 €5.34

(ziemeļvalstu sadzīves žāvēti augļi keramikas plate augļu uzkodu plate sadalīta radošo sadalīta uzkodu plate uzglabāšanas kaste produktu kategorijas: virtuves piederumi diametra izmērs:8.5 cm materiāls: keramika piemērots: trauku mazgājamā mašīna, ledusskapis, dezinfekcijas kabinets nav piemērojams: mikroviļņu krāsns)

Izskatās arī
Sūkļi Turētājs No Nerūsējoša Tērauda Virtuves Izlietne Iztukšot Grozu Drenāžas Tīrīšanas Suka Āķis Sūklis Uzglabāšanas Plaukts Pie Sienas Āķi Mājas Organizators
€1.30

(sūkļi turētājs virtuves nerūsējošā tērauda izlietne pašlīmējošās drenāžas āķis sūklis uzglabāšanas plaukts pie sienas āķi mājas organizators bezmaksas piegāde apraksts: svars:45g izmērs:4,5x4,5x3,5 cm materiāls:nerūsējošais tērauds specifikācijas: drenāžas un vēdināt, lai novērstu baktēriju augšanu stick, lai netraucētu skatīties, vairāk)

Izskatās arī