Cena €0.45 €4.02

Pilns apraksts

Ekrāna Aizsargs Aizsardzības Vāks Xiaomi Redmi Skatīties 3 TPU Silikona Gadījumā Vāka Amortizatorus Redmi Skatīties 3 Rāmja Aizsargs

Funkcijas:

1,Mīksta Silikona Skatīties Lieta+Rūdīta Stikla ar augstu kvalitātes garantiju.(nav traucējumus oriģināls telefonu atpakaļ.

2,Skaidrs, Pilnībā Segtu Aizsardzības Gadījumā ar dažādu krāsu izvēlēties.

3,Triecienizturīgs Anti-fall Smart Watch band Gadījumā, izturīgs pret Skrāpējumiem un antidetonācijas.

4,Pilna apdrošināšana, lai aizsargātu skatīties no ikdienas bojājumiem.

5,Saglabāt skatīties atpakaļ, skaidri un ērtāk sajūta.

Paziņojums:

1,Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.

2,Ja ir kāda problēma ar jūsu produktu pēc tam, kad esat saņēmuši, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu.

Specifikācijas

  • Veids: Gadījumos,
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: FIFATA
  • Pieteikumu Vecuma Grupā: Pieaugušie
  • Saderība: Visi Saderīgie

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Strāvas Adapteris Lādētājs Statīvu (Dock Stiprinājuma Bāzes Saderīgs ar RealmeTechLife Skatīties-S100 Smart Skatīties Ātrās Uzlādes Kabelis
€1.90

(funkcijas: ootdty ātra uzlāde: ultra-ātru pārsūtīšanas ātrumu.augsta lietošanas biežums, soft line, nodiluma izturība, līkums-pretestība ar ilgu izturību. drošas un praktiskas: novērstu jūsu smart-skatīties no bojājumiem, ko pārstrāvas kad ir izveidots savienojums ar usb strāvas avota. viegli darboties: vienkārši pievienojiet lādētāja kabeli uz skatīties un baudīt ērtāku)

Izskatās arī
DATORA Ekrāna Aizsargs Apvalka Xiaomi Mi Skatīties S2 42mm/46mm Smart Skatīties Aizsardzības Gadījumā, Pilns Pārklājums Rūdīts Filmu Kadru Buferi
€4.41 €3.48

(datora ekrāna aizsargs apvalka xiaomi mi skatīties s2 smart skatīties aizsardzības gadījumā, pilns pārklājums rūdīts filmu kadru bufera malu funkcijas: pilna protective cover-design tur - skatīties ar-labu-nosacījums-ilgāka laika.smart-konstrukcija ļauj piekļūt visām vadības ierīcēm, - sensori - un skatīties iezīmes. viegli uzstādīt un noņemt.slīd viegli savā vietā.dažādas)

Izskatās arī
C tipa Skatīties Lādētāju Garmin Venu 2 plus vivosmart Fenix 5 7 6 5 TACTIX 7 instinkts 2 EPIX 2 Enduro Ātrās Uzlādes Kabelis Vadu
€5.39 €0.45

(izejas īssavienojumu aizsardzība. pārsprieguma un pārslodzes aizsardzību. reālā testa novecošanās, augstu drošības līmeni. labs anti-darbības traucējumus. augsta darba efektivitāte un ātra uzlādes ātrumu. zema darba temperatūra un ilgu darbmūžu.specifikācija: krāsa: melna līnijas garums: 100cm/3.3 pēdas saderīgs modelis: par garmin)

Izskatās arī
H8WA Ekrāna Aizsargs Mi-Band-8 GAB Ja Vāks+Rūdīta Stikla Pārklājumu One-gabals-Čaulas
€6.55 €3.27

(funkcijas: ootdty pilna protective cover-design tur-skatīties labu-nosacījums-ilgāka laika.smart-konstrukcija ļauj piekļūt visiem-kontrole, sensori-un skatīties iezīmes. viegli uzstādīt un noņemt.slīd viegli savā vietā.dažādas krāsas-dot savu skatīties jaunu izskatu. pc materiāla, viegls un ādai draudzīgas jūtas, gludu touch, spēcīgs un oleophobic, un krāsa ir-jaunu, anti-fall,)

Izskatās arī
Piemērots Garmin Priekštecis 220/230/235/735XT Skatīties Joslas Siksna Divu krāsu Silikona Nomaiņa Aproce Ūdensizturīgs
€6.59 €3.89

(piemērots garmin priekštecis 220/230/235/735xt skatīties joslas siksna divu krāsu silikona nomaiņa aproce ūdensizturīgs apraksts: priekšrocības: 1. metāla sprādze izgatavoti no nerūsējošā tērauda 316 ir vairāk strukturētas, 2. silikona materiāla, kas nav alerģisks un videi draudzīgi 3. tā ir vieglāk nomainīt siksnu instrumentu, ar nazi materiāls: silikona krāsa:)

Izskatās arī
Gredzens Pirksta Pulksteņi Unikālā Sirds Formas Stretchy Joslas Elastīgs Kvarca Gredzena Pulksteņi Stretchy Joslas Elastīgs Kvarca Analogais Pirkstu Gredzens
€3.21 €1.60

(mūsu vintage gredzenu skatīties ir ideāls modes aksesuārs jebkura stila.izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, tas ir viegli lietojams un piemērots dažādām pirkstu izmēriem.ar savu unikālo dizainu, tas atbilst dažādām vēlmēm un stilu.pievienot pieskārienu vintage šarmu, lai jūsu apģērbs ar šo apdullināšanu gabals. produkta nosaukums: pirkstu skatīties produkta materiāls: sakausējuma produkta)

Izskatās arī
Smartwatch Statīvu (Dock Vadu Turētājs, Piemērots Saglabāt Joslas B4 Lite Uzlādes Vadu Turētājs Strāvas Adapteri Bāzes Kabelis
€1.15 €0.83

(funkcijas: izturīgs materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas, šo bezvadu lādēšanas statīvs ir spēcīgs un izturīgs, nodrošinot ilgstošu izmantošanu. ātra uzlāde: ātra datu pārsūtīšanas ātrums.augsta lietošanas biežums, mīkstas līnijas, nodiluma izturība, izturība pret liekšanu ar ilgu izturību. drošas un praktiskas: novērstu jūsu smartwatch tiek bojātas ar)

Izskatās arī
20mm Saprātīga silikona siksna COLMI C60 C61 P8 Plus GT P8 Samaisa P8 Plus P8 Plus P12 Videi draudzīgas silikona siksniņa
€4.27 €2.13

(20mm saprātīga silikona siksna colmi c60 c61 p8 plus gt p8 samaisa p8 plus p8 plus p12 videi draudzīgas silikona siksniņa 20mm piemērots : par colmi c60 par colmi c61 par colmi p8 plus gt par colmi p8 mix par colmi p8 plus par colmi p12 par colmi p10 par colmi p10 par colmi p8 par colmi p8 pro par colmi p8 se par colmi p8 gt par)

Izskatās arī
3D Mīksto Malu Aizsardzības Plēves Segumu, Huawei Skatīties uzstādīt 2/New/Mini Godu ES Fit2 Classic/Active/Elegants Joslā Ekrāna Aizsargs
€3.27

(apraksts : liels ekrāns jutību un ērtu pieskārienu sajūta. ekrāna aizsargs var pretoties skrāpējumiem un bojājumiem no nevēlamas skrāpējumiem. anti eļļas/ ūdens laka, izvairīties no traipu un samazināt pirkstu nospiedumu. viegli uzstādīt, patstāvīgi-ievērojot, neatstāj lipīgu atlieku pēc tam, kad noņemta.paketē ietilpst: 3d ekrānu filmu sausās un mitrās salvetes)

Izskatās arī
1~8PCS Ādas+Silikona Rokas Watchband Par Amazfit VTN 4/3 42 47mm Siksnu Amazfit GTR2e Stratos Smartwatch Band
€7.30 €3.65

(1~8pcs ādas+silikona rokas watchband par amazfit vtn 4/3 42 47mm siksnu amazfit gtr2e stratos smartwatch band apraksts: gadījumā modelis: galaxy watch5 galaxy watch5 galaxy noskatīties 4 galaxy noskatīties 4 classic galaxy watch3 41mm svars: 19 g mazs izmērs der rokas apkārtmērs: 5.1-7.5 collas liela iekļaujas delnas apkārtmērs: 6.5-9.1 collas materiāls:)

Izskatās arī
Velosipēds Datora Bezvadu Savienojumi Ūdensnecaurlaidīgs Dizains, Izturīga Konstrukcija Izturīgs Un Uzticams Ilgu Akumulatora Dzīves 4.0
€77.73 €46.64

(velosipēds datora bezvadu savienojumi ūdensnecaurlaidīgs dizains, izturīga konstrukcija izturīgs un uzticams ilgu akumulatora dzīves 4.0 apraksts: zīmols: cycplus krāsa: melna materiāls: abs izmantojiet bateriju tips: 1100mah akumulators uzlādes ports: micor usb interfeiss uzlādes laiks: 4-5 stundas kalpošanas laiks: 30-35 stundas iezīmes: uzlāde)

Izskatās arī
MT3 8G Smart Skatīties Bezvadu Zvans ar skārienekrānu Smartwatch Izmantot Tracker Atmiņas Mūzikas Ierakstīšanas Funkciju, Sporta Aproce
€45.94 €23.89

(funkcijas: 1.augstas izšķirtspējas ekrāns: šī smart skatīties ir 1.28-collu tft full-touch ekrāns ar 240*240 izšķirtspēja, kas sniedz jums skaidru un delikāts displejs, kas ar augstu krāsu piesātinājumu un nekustamā un spilgts displejs. 2.ērti valkāt: siksna ir izgatavota no mīksta tpu.lietotājam draudzīgs dizains padara jūs ērti un modes valkāt, un jūsu acis nav apnicis viegli. 3.smart)

Izskatās arī
C tipa Smartwatch Doks Lādētāja Adapteri Magnētisko USB Uzlādes Kabelis Bāzes Vadu Stieples Google PixelWatch Smart Skatīties Piederumi
€15.99 €6.71

(c tipa smartwatch doks lādētāja adapteri magnētisko usb uzlādes kabelis bāzes vadu stieples google pixelwatch smart skatīties piederumi specifikācija: kabeļa garums: 1m svars: 20g krāsa: melns, balts produkta iespējas: atbalstu 2a augsts tekošā uzlāde, akumulatora uzlāde ir stabils un nav karsti. iepakojums saraksts: bezvadu skatīties lādētājs * 1 piezīmes: pateicoties)

Izskatās arī
uhgbsd Nerūsējošā Tērauda Lietā, + Silikona Siksniņa Apple Skatīties Iwatch Ultra 49mm Watchband Aproce Piederumi
€52.51 €49.88

(-iepakojuma saraksts : 1 * siksna gadījumā (skatīties nav iekļauts) produkta informācija produkta nosaukums: ultra nerūsējošā tērauda integrētas siksnas gadījumā krāsa: 22 krāsas iepakojums: cartonspackaging materiāls: nerūsējošais tērauds + silikagela svars: aptuveni 185g ar iepakojumu)

Izskatās arī
5gab Par Garmin Instinkts 2X Saules Sports Taktiskās Rūdīta Stikla Ekrāna Aizsargs Smart skatīties 9H 2.5 D Filmu
€3.34 €2.67

(motīvs: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2. burbulis bez līmes viegla uzstādīšana & auto adsorbcijas 3. 9h cietība 4. anti-oil & anti-ūdens un anti-pirkstu nospiedumu pārklājumu 5. ultra plānas 6. izturīgs pret sprādzienu un anti-scratch & neiznīcināmas filmu 7. hd caurlaidība & liels ekrāns jutība & ērtu pieskārienu sajūta 8.materiāls:)

Izskatās arī
Bold Karabīne Kempings Klipu Komplekts Alumīnija Sakausējuma Tūrisma Āķu Zvejas karabīne Sprādzes Turētājs Keychain Mugursoma sprādzes
€6.45 €3.23

(produkta apraksts 1. izgatavots no cietā alumīnija sakausējuma, spēcīgs un izturīgs 2. izmantojot d-veida alumīnija sakausējuma pulēšana ārstēšana, ūdensizturīgs un nodiluma izturīgs 3.izmanto: karājās pie mugursomas, atslēgu riņķi, ūdens pudeles, teltis, virves un citiem savienojumiem, un viss, kas nepieciešams 4. īpaša piezīme: drošības apsvērumu dēļ, tas nav ieteicams,)

Izskatās arī
GT2 Pro Siksnas Silikona Watchband par Huawei Skatīties GT 2 42 46mm/GT 2e/GODS Magic2 Josla Sporta Aproce 20 22MM Aproce Correa
€2.80 €1.40

(20mm 22mm silikona joslu samsung galaxy skatīties active 2 aktīvās 3 rīku s2 watchband aproce siksnu huami amazfit rkp * produkta nosaukums: silikona pulksteņu siksniņas * izgatavots no videi draudzīgas silikona * īpašības: tas ir nodiluma izturība, augsta temperatūras izturība, bez deformācijas, nav toksiska, bez smaržas, bez kaitējuma cilvēka ķermeni un ilgu darbmūžu. * priekšrocības:)

Izskatās arī
Mini Izsekošanas Ierīce Apple Atrast Manu Gudru Frāzi, Bērnu Finder Pet Auto Zaudēja Tracker Smart Bluetooth Tracker IOS Sistēma pk airtag
€30.75 €6.10

(smart tracker darbojas ar apple atrast manu app šeit jūs varat saņemt to ātri pievienots ,lūdzu, izlasiet lietošanas rokasgrāmatu un izveidot savienojumu ar nav daudz apturēt, ja pievienojat 1.noņemiet izolācijas akumulatora 2.nospiediet vienu reizi, lai sāktu,jūs dzirdēsiet skaņas dididi 3. ierīce--pievienot citu priekšmetu vai priekšmetus,--cita atbalsta postenis 4.meklējot)

Izskatās arī
Metāla+Lietā aizsargs Redmi Skatīties 3 Aktīvo Nerūsējošā tērauda aproce par Xiaomi Skatīties 3 Lite Metāla siksniņu nosedzošais ietvars
€10.83 €5.41

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. personalizētu siksna ar šo rafinēta nomaiņa rokas joslā.skatīties nav iekļautas. premium metāla materiālu ar mērenu maigumu un soda amatniecības padarīt to ērti valkāt un izturīgs. modes dizains, ērti valkāt. izstrādātas ar iebūvētu adatas, viegli uzstādīt un noņemt piezīme: sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu)

Izskatās arī
uhgbsd Balts Sieviešu Skatīties Joslas Huawei Skatīties 2 Classic GT 3 42mm Pro Keramikas 43mm 20mm Keramikas Siksna
€177.21 €168.35

(iepakojuma saraksts : 1 * siksna (neskaitot skatīties) produkta iespējas: keramika ar fāzes maiņas toughening un mikro plaisa toughening, tāpēc ir augsta izturība un stingrība, kas pazīstams kā keramikas steel , cirkonija keramika ir šādas īpašības: 1, keramikas cietība tuvu dabiskiem dimantiem, vieglāks nekā metāla, ar nodiluma, nemaina krāsu un citu gem īpašības; 2,)

Izskatās arī
Korpuss Savietojams GarminVaria UT800 Silikona seguma BicycleRadar Kamera Astes Gaismas Triecienizturīgs Piederumi
€7.27 €3.63

(funkcijas: ootdty spēcīga struktūra nodrošina 360°pilnu ķermeņa aizsardzību jūsu ierīci.unikālo triecienu absorbcijas dizains: 4 stūriem efektīvi absorbēt satricinājumus.paceltām malām dizains nodrošina papildu aizsardzību ekrāna. šī vienkārša un elastīga gadījumā ir izgatavoti no augstas kvalitātes šķidro silikona gēlu, , drošu un videi draudzīgs, super mīksts, izturīgs)

Izskatās arī