Cena €0.49 €0.69

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

pavisam jaunu un augstas kvalitātes

PORTATĪVO ROTAĻLIETA.Elastīga kuba, izgatavots no eko-frienly plastmasas, drošs un nav toksisks, kompakts, pārnēsājams.Jautri matemātikas izglītības rotaļlieta ir paredzēta veicinot bērna iztēli, loģisko domāšanu, spēju.

MĀTES-BĒRNU INTERAKTĪVA SPĒLE.Būtisks interaktīvā rotaļlieta noteikti mājās.Palielināt jūtas ar mazu bērnu, bet mācīt viņiem saprast jēdzienu numuri, zīmes, un pēc tam pakāpeniski pamata un vienkāršas matemātiskas darbības.

MAZIEM BĒRNIEM EARLLY IZGLĪTĪBU.A radoša rotaļlieta bērniem un mazbērniem uzlabot naudas mehānisko, veicināta rokas-acs koordinācijas spējas, kā arī mācīšanās pamata displines par saskaitīšanu, atņemšanu, reizināšanu un dalīšanu.Padara bērniem mācīties laimīgi un viegli, bet baudīt izklaides (desmit).

MONTESSORI MĀCĪBU LĪDZEKĻI.Rotaļlieta ir viegla un droša bērniem, lai spēlē.Ir uz ideālu montessori izglītības mācību līdzekļu lietošanai mājās, bērnudārzā, skolā, klasē, agri mācību centrs, vai nedēļas nogalē āra aktivitātēm, vai par braucienu, utt.

PRESCHOOLER DĀVANU KOMPLEKTU.Lieliska dāvana 4-10 gadu vecām meitenēm, zēniem, maziem bērniem un pirmsskolas vecuma bērnu.Lieliska uz Ziemassvētkiem, Jauno Gadu, Bērnu Diena, Pateicības Diena, Bērnu Diena, Halloween, un citām svētku dāvanas.

Specifikācijas:

Materiāls: Plastmasa

Krāsa: Asorti Krāsas

Izmērs: Apm. 6x7cm/2.36x2.76in

Svars: Apm. 23g

Komplektā Ietilpst:

1 Gab Kuba

Piezīme:

1.Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

10pcs trauciņi ar Agara Laboratorijas Agara Plates CILMES Zinātnes Godīgu Projektu Komplekts
€27.60 €12.97

(apraksts ja jūs meklējat profesionālu un pamatoti agara plates, tad jūsu pētniecības šeit.tas ir tāpēc, ka mūsu produktus var atbilst jūsu vajadzībām.izgatavota no premium materiāliem un meistarība, izturīgs un praktisks, un var nodrošināt jūs ar stabilu darba sniegumu. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: agars. - izmērs: 8.50x8.50x1.00cm/ 3.34x3.34x0.39inch. -)

Izskatās arī
Sievietes Iegurņa Reproduktīvo Orgānu Struktūras Modelis Sieviešu Dzimumorgānu Modelis Iegurņa Urīnpūšļa ar Diviem Jostas Iegurņa pamatnes Muskuļu Modelis
€55.70 €51.24

(sievietes iegurņa reproduktīvo orgānu struktūras modelis sieviešu dzimumorgānu modelis iegurņa urīnpūšļa ar diviem jostas iegurņa pamatnes muskuļu modelis apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: pvc izmērs: dzīves lielumu, apm.28*25*14cm paketē iekļauts: 1 gabals)

Izskatās arī
Pin Displejs Vimpelis Banner Emaljas Atloks Broša Žetons Karoga Vienkāršā Tukšu Audekls Sienas Banner Žetons Uzglabāšanas Ziemeļvalstu Telpu Dekorēšana
€7.85 €2.99

(apraksts tos var izmantot, lai rotā attēli, uzlīmes, pastmarkas, pastkartes un interesantu sīkrīkus un tos jebkurā vietā jūsu mājās, piemēram, durvju, ledusskapis, durvis, sienu, un tik un tā būs izgreznot jūsu telpas funkcijas -- tumši melns dizains: pure melna audekla fona banner varat dot savu rotājumi labāk displeja telpu; jūs varat to jebkurā vietā jūs vēlaties, lai izdaiļot ar)

Izskatās arī
8 GAB. 47Mm Skaidrs, Plastmasas Sienas piesūcekni Klipu Skava
€5.97 €4.05

(8 gab. 47mm skaidrs, plastmasas sienas piesūcekni klipu skava produkta nosaukums : piesūcekni klipu;materiāls : pvc plastmasas krāsa : skaidrs;tērps materiāls : stikla, keramikas piesūceknis izmērs : 47mm x 2mm (d x h);klipu izmērs : 35 x 22 x 15mm(l x w x h) ietilpība : 1-2kg;svars : 76g izvēlēties gluda stikla un keramikas virsmas; nospiediet spiedienu no augšas uz beigām. nav)

Izskatās arī
Bērnu Galvas Kaulu Modelis ar Noņemamiem apakšžokļa 1:1 Dzīves Izmēra Cilvēka Galvaskausa Modeli, Medicīnas Mācību Demonstrēšanas Modelis
€53.37 €25.62

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes bērnu galvas galvaskausa modeli.šis mazulis galvas galvaskausa modelis ir ar kustamo apakšžokļa.galvaskausa modelis lieliski parāda ļoti pamata anatomisko galvas detaļu 30 nedēļas nedzimušo bērnu.ideāli piemērots anatomijas studijām un klīnikās. 1:1, dzīves izmēra.šis rokas kaulu izmērs: 3.93 3.93 4.72 collu.vienkāršas)

Izskatās arī
VHF K4 35mm 40mm CADCAM Frēzēšanas Burs ime Icore-250I Cirkonija Zobu Bloķēt Frēzēšanas Bur CADCAM Urbt Bur Zobārstniecības Instrumentu
€20.78 €13.51

(griešanas bur cirkonija zobu bloķēt dimanta slīpēšanas burs lielas atlaides frēzēšanas bur :gabalā urbt 300teeth)

Izskatās arī
Mini Magnēts Maisītāju 2 Neatkarīgas Darba Panelis Lab Maisītāji Adjusat Ātruma Ātri
€42.39 €27.55

(1356 funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2 in 1 maisītāju, palīdzēs jums, lai maisa 2 konteineri tajā pašā laikā, bet neatkarīgi.atbalsta 1000ml+1000ml maisot jaudu.jūs varat palaist 1 panelis vai 2 atkarībā no pieteikumu.galda izmēri virsma ir izgatavota no rūdīta stikla materiāla panelis, izturība, viegli tīrāma un izturīga. izgatavots no laboratorijas kvalitātes)

Izskatās arī
100gab Skaidrs, Testa Mēģenes ar Vāciņiem 25 Ml Plastmasas Caurule 16 X 150 Mm Plastmasas Pudelītes Zinātnisku Eksperimentu Grupa Krājumi
€39.78 €23.47

(pietiekami, lai atbilstu jūsu vajadzībām: jūs saņemsiet 100 gabali, no plastmasas pudelītes kopā; to daudzums ir pietiekams, lai jūs varētu piemērot un aizstāj, un varat viegli apmierināt jūsu ikdienas lietošanai, un citas prasības darba kārtībā, un, kas ilgst: katra plastmasas caurule ir izgatavota no kvalitatīvas plastmasas, uzticamu un ilgtspējīgu, nav viegli deformēties vai salauzt, un var turēt)

Izskatās arī
1Pc Dia 13 25 50mm Plastmasas Šļirci Filtra Turētājs, Noņemams Adatu Filtrācijas Vadītājs Atkārtoti Maināmiem Membrānas Filtru
€3.16 €2.11

(funkcijas: to var izmantot atkārtoti, lai aizstātu filtra membrānu pieprasa dažādos eksperimentos. to var sterilizēt, pēc 125°c), ir ātrās plūsmas ātrumu, ir viegli izmantot, ir ilgs kalpošanas laiks, un nav noplūdes šķidruma. filtrs ir standarta medicīnisko šļirču rozetes, kas ir piemērota vispārējā šļirces un ir plašs pielietojuma spektrs. izmantoto filtru var izmantot)

Izskatās arī
Putu dambretes kauliņus Uzstādīts Liels Krāsu Putu Sešu Sided dambretes kauliņus Klucīši ar Punktiem Spēlē Kvadrātveida Bloks Matemātikas Mācīšanas Izglītības Rotaļlieta
€11.61 €9.40

(funkcijas: ootdty daudzums: iepakojums satur kopā 6/12 gabalu nelielu putu dambretes kauliņus krāsains; pietiekamā daudzumā un dažādām krāsām var atbilst jūsu daudzveidīgu vajadzībām un koplietošanas vajadzībām. izglītības rotaļlietas: ar dambretes kauliņus ir lielisks mācību palīglīdzeklis, interesantu, var būt jāpiemēro skolotājs klasē mācīt bērniem iemācīties saskaitīšanu,)

Izskatās arī
Skolotājs Rādītāju Stick Tāfeles, Norādot Stienis Iekštelpu Mācību Līdzekli, Bagāžnieka rādītāju Stick Mācību
€7.04 €3.52

(apraksts praktiski displejs mācību nūjas ir lieliski instrumenti, lai palīdzētu studentiem koncentrēties, izmantojot baltās tāfeles, kartes, kabatas kartēm.izplatīt daudzpusīga mācību nūjas studentiem, lai mudinātu viņus aktīvi piedalīties nelielās grupās vai, lai palīdzētu viņiem koncentrēties uz konkrētu daļu no teksta lasīšanas. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:pp,)

Izskatās arī
Silikona Cilvēka Ādas Šūšanas Apmācības Modeli, Injicēšanas Prakses Pad,Vēnu Ierakti
€12.70 €8.25

(1431 funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes injekciju apmācības spilventiņa modelis, kas izgatavots no silīcija dioksīda gelu.tas ir netoksisks un veselīgi.svarīgākie punkti ir, ka tas ir cikla izmantošanai, un pārnēsājamo. injekcijas mācību pad modeli var aizstāt reālu personu, lai praksē, palīdzējusi injekcijas mācību pilnīgu laimi un drošību. tekstūru)

Izskatās arī
Saules Sistēmas Modeli, kas Bērnu Agrīnās Mācīšanās CILMES Rotaļlieta, Zinātne Astronomijas Komplekti Dropship
€32.17 €22.84

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: šis augstākās kvalitātes puses brauc modelis ir noderīgs, lai pētītu planētu attiecības zeme, mēness un saule. var saprast cēloņus skaits parādībām, piemēram, zemes rotācija. to, ka šis modelis ir arī par mācību pamatjēdzieniem a specifikācija: tips: debess instruments materiāls:)

Izskatās arī
5X Samazināt Līdz 12Mm 3/4 Collu Jaunākās Caurules, Cauruļu Griezējs Neilona, Pu Pvc Gumijas, Silikona Plastmasas Caurule, Caurules, Šļūtenes, Kuteri
€12.08 €9.05

(sagriež ptfe ptfe caurulītes un citas caurules viegli un tīrs griezums,mala gluda samazināt līdz 12mm tube & šļūtenes griezuma tips: lāpsta daudzums: 5pc krāsa:zila materiāls:abs+ metāla izmērs:8 x 2,5 x 2,5 cm iepakojuma saturs: 5 x cauruļu griezējs tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas)

Izskatās arī
Prezentāciju Rīks Bagāžnieka Rādītāju Regulējams Garums Nerūsējošā Tērauda Pirkstu Lasījumā Skolotāju Rādītāju ar Bērnu
€1.11 €0.53

(prezentāciju rīks bagāžnieka rādītāju regulējams garums nerūsējošā tērauda pirkstu lasījumā skolotāju rādītāju ar bērnu apraksts: unikāls un praktiski bagāžnieka rādītāju, kas paredzētas iesaistoties un efektīvas prezentācijas un mācību. izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda un plastmasas materiālu stiprību un izturību. regulējams garums, kas)

Izskatās arī
Perforēta gumijas kontaktdakšu, Gumijas aizbāžņi ar caurumiem, pilns komplekts, P10
€18.15

(perforēta gumijas kontaktdakšu, gumijas aizbāžņi ar caurumiem, pilns komplekts, p10)

Izskatās arī
4 GAB. Tuning Dakša -Skaņas Dziedināšanas Uzstādīt Tuning Dakšiņas Kā Parādīts Dziedināšanas Čakru Skaņas Terapiju Saglabāt Ķermeņa
€63.17 €37.90

([high quality] regulēšana dakšiņu komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla.salīdzinājumā ar tērauda tuning dakšas tirgū, tā ir tīrāka meistarība, vieglāks svars un izturīgs izturīgs pret koroziju alumīnija sakausējuma konstrukcija. [precīzas frekvences] tuning dakšiņu komplekts ir vairāk precīzu frekvenci un frekvences līdz 25 sekundēm. [daudzfunkcionāls] korekcijas dakšiņu)

Izskatās arī
Dropship Plastmasas Cilvēka Mini Galvaskausa Dekoru Balsta Skeletu Galvas Halloween Kafijas Bāros, Dekoratīvie
€2.19 €1.27

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty postenis apraksts: cilvēka galvaskausu materiāls: plastmasa krāsa: kā parādīts attēlā gadījumos : bāri, kafijas bāri, haunted mājas, slepenos telpas, skolas, kas butaforijas un tā tālāk izmērs:11*8.5*8cm/4.33 *3.35 *3.15 daudzums:1gab.)

Izskatās arī
Cinka, Vara Elektrodu Sloksnes Augļu Enerģijas ražošana, Zinātne Eksperiments Piederumi
€7.50 €3.60

(apraksts objektam ir noteikta vara elektrodu sloksnes un cinka elektrodu strēmelēs.šie metāla elektrodu sloksnes var izmantot, lai izveidotu diy augļu baterijas, lielu mācību, prezentācijas un vairāk. ļaujiet bērniem veikt augļu akumulatora eksperimentus ar sevi, izzināt noslēpumus, kā arī uzlabot viņu roku-par spēju. funkcijas -krāsu: zelta, sudraba -materiāls: cinka,)

Izskatās arī
LCD Valde L46F3200E Loģika kuģa LTA460HM06 A60EDGEC2LV0.2 izveidotu savienojumu ar T-CON savienot valdes savienot valdes
€0.53

(dēļi tiek izmantotas un pārbaudītas visas preces tiks pārbaudīta .mēs varam jums parādīt attēlus testēšanai pilnībā pārbaudīts, garantija dienas: 60 dienas geleibo elektronika ir profesionālās portatīvo datoru piederumi piegādātājs, tas pieder vareno resursu priekšrocības un pabeigta vadības sistēmas. mēs piedāvājam visu veidu portatīvo datoru pamatplates , ekrānu un piederumi ķīnā,)

Izskatās arī