Cena €25.62 €53.37

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

pavisam jaunu un augstas kvalitātes

BĒRNU GALVAS GALVASKAUSA MODELI.Šis mazulis galvas galvaskausa modelis ir ar kustamo apakšžokļa.Galvaskausa modelis lieliski parāda ļoti pamata anatomisko galvas detaļu 30 nedēļas nedzimušo bērnu.Ideāli piemērots anatomijas studijām un klīnikās.

1:1, DZĪVES IZMĒRA.Šis rokas kaulu izmērs: 3.93 3.93 4.72 Collu.Vienkāršas un no-frills skelets ideāls nelielu teritoriju.Kustamā apakšžokļa, viegli novērot un apskatīt.Profesionālā anatomijas mācību prezentāciju modeli.

REĀLI GALVAS STRUKTŪRAS.Paredzētas atkārtojumam un parādīt reālo struktūru un īpatnībām, bērnu galvas.Pieredzējušiem datoru krāsaina glezna, dažādas krāsas, lai atšķirtu dažādas pozīcijas.

AUGSTĀKĀS KVALITĀTES, ATKĀRTOTI.Izgatavoti no augstas kvalitātes videi draudzīgs PVC materiāls, laba izturība, korozijas izturīgs, viegls, un ir liels spēks, nevar viegli deformēties.Ne-smirdošs, nav toksisks, atkārtoti.

PLAŠU PROGRAMMU.Plaši lieto saistībā ar slimnīcu, ārstu birojs, anatomija klasē, uzlabotas studentu un ārstiem, laboratoriju un medicīnas lekciju ziņojumu, skolas medicīnas noformējumu un zinātnes reaserch institūti, izglītības mērķiem tikai.

Specifikācijas:

Materiāls: PVC

Izmērs: Apm. 10x10x12cm/3.93x3.93x4.72in

Krāsa: Balta (Kā Attēlā Redzams)

Svars: Apm. 360g

Komplektā Ietilpst:

1 gab., Zīdaiņu Galvas Skelets Modelis

Piezīme:

1.Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 Iestatiet Fizikas Eksperimentiem, Kuba Bloki, Vara, Dzelzs, Alumīnija, Koka Bloki Mācību
€10.20 €4.90

(apraksts ja jūs meklējat fizikas eksperimentālās cube blokus, tad jūsu pētniecības šeit.tas ir tāpēc, ka mūsu produktus var atbilst jūsu vajadzībām.izgatavota no premium materiāliem un meistarība, un praktiski, un var nodrošināt jūs ar stabilu darba sniegumu. funkcijas - krāsa: asorti krāsas. - materiāls: vara + dzelzi + alumīnija + koks. - izmērs: 4.80x4.80x2.60cm/)

Izskatās arī
12 piezīme Taustiņu, sazinieties ar Gumijas lenti, Lai Yamaha Genos Tyros Motīvs XS6 7 XF6 XF7
€46.17

(12 piezīme taustiņu, sazinieties ar gumijas lenti, lai yamaha genos tyros motīvs xs6 7 xf6 xf7 montāža apraksts: krāsa :pelēka katrs sloksnes ir jāiekļauj 12 taustiņi stāvoklis :jauns veikti ar augstas kvalitātes gumijas izturīga un elastīga saderība : saderīgs ar sekojošiem modeļiem : yamaha genos motīvu xs6 motīvu xs7 motīvu)

Izskatās arī
36 Gab. Adatas Šuvju Neilona Monopavedieni Ar Lineāro Blīvumu Diegu Šūšanas Praksi Komplekts 2/0
€22.37 €9.39

(reāli, gluda un viegli izmantot. mācību demonstrācijas un studiju praksi. paredzēti, lai uzlabotu tehniku, vingrinājumi, piemēram, griešana, šūšanas un knotting. usp: 2/0 krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: plastmasa + nerūsējošais tērauds izmērs: garums: 75cm iepakojuma saturs: 36 x neilona monopavedieni ar lineāro blīvumu paziņojums: šis)

Izskatās arī
6870C-0325A LOĢIKA valdes izveidotu savienojumu ar LCD inverter BoarD LC320WXN-SCC1 T-CON savienot valdes
€1.80

(dēļi tiek izmantotas un pārbaudītas visas preces tiks pārbaudīta .mēs varam jums parādīt attēlus testēšanai pilnībā pārbaudīts, garantija dienas: 60 dienas geleibo elektronika ir profesionālās portatīvo datoru piederumi piegādātājs, tas pieder vareno resursu priekšrocības un pabeigta vadības sistēmas. mēs piedāvājam visu veidu portatīvo datoru pamatplates , ekrānu un piederumi ķīnā,)

Izskatās arī
Abacus, Ķīniešu Abacus Matemātikas Izglītības Skolotājs Kalkulators Karājas Abacus Mācību Abacus 58X19cm Skolotāju
€56.58 €31.69

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. krelles skaits: 5 krelles vienu rindu x 13 rindās ar reset pogu viens biezumu virs un četras lodītes tālāk dot konkrētus redzams displejs numurus ar pērlītēm līdzeklis matemātikas izglītības iesācējiem nav marring anti-pretslīdes gumijas kājām, par pamatu abacus saglabā savu abacus slīdēt. gan praktiska, gan izglītības. vecums:)

Izskatās arī
50gab Biosharp Šūnu Sietiņš, Neilona Filtra Membrānu, Piemērots 50 ml Centrifūgas Mēģenēs, ko Izmanto Lab Šūnu Kultūras, Filtrācijas
€262.52 €144.39

(50gab biosharp šūnu sietiņš, neilona filtra membrānu, piemērots 50 ml centrifūgas mēģenēs, ko izmanto lab šūnu kultūras, filtrācijas 40um/70um/100um biosharp bs-40-xbs 40um zilo šūnu sietiņš, neilona filtra membrānu( 50gab ) biosharp bs-70-xbs 70um balto šūnu sietiņš, neilona filtra membrānu ( 50gab ) biosharp bs-100-xbs 100um dzeltena šūnu sietiņš, neilona filtra membrānu ()

Izskatās arī
100 Gab Pārredzamu Kvadrātveida Stikla Slaidi Coverslips Coverslides Par Mikroskopa Optisko Instrumentu Mikroskopu Segtu Slīdēšanas
€0.99 €0.63

(apraksts : 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes mūsu profesionālas klases stikla vāks kombinē laukumā un izgatavots no augstas kvalitātes stikla. ne-miglošanas, bez aizķeršanās un nav burbuļi, tos saskrāpējot vai svītrām. slaidus iepriekš notīrītas, dzīvoklis, un optiski skaidrs. superb seklums vienotu traucējumus-brīva virsma. specifikācijas : izmēru)

Izskatās arī
SF-10l Ķīmiskā Izmēģinājuma Augu Stikla Jaka reaktora Laboratorijas bioreaktors Reakcijas Traukā (PTFE Maisot Bradāt siltuma atdzist ķīmisko vielu
€2 592.32

(zhongyi kori iekārtas co,ltd ir profesionāla ražotājs stikla reaktoros (ieskaitot atsevišķa slāņa stikla reaktoru ar ūdeni, eļļu, vanna , dual dubultā slāņa sienas stikla apvalkā reaktoru , triple slānis vai trīs slāņu stikla reaktori ķīmiskā apvalkā borsilikāta stikla reaktors ar zemāk izmērs: 1) apvalkā stikla reaktori izmērs: 1l 2l 3l 5l 10l 20l 30l 50l 100l 150l 200l 2) ex-pierādījums)

Izskatās arī
15X100mm caurspīdīgas Plastmasas Kārta Apakšā Mēģenē Ar Korķa Aizbāžņiem Skolas Laboratoriju Piederumi Piederumi
€0.40 €0.26

(produkta specifikācijas: materiāls: plastmasa krāsa: caurspīdīga neto saturs: 20ml produkta iespējas: 1. redzamība: caurspīdīga mēģenē ir izgatavota no caurspīdīga materiāla, kas var skaidri parādīt krāsu, formu un mainīt iekšējā materiāla, kas ir ērts, lai novērojumu un pētījumu. 2. derīguma termiņš: caurspīdīga mēģenē ir izgatavots no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
10X Zilā Svaigu Jūras Fona Akvāriju Okeāna Ainavas Plakātu Zivju Tvertnes Fona
€26.22 €14.95

(10x zilā svaigu jūras fona akvāriju okeāna ainavas plakātu zivju tvertnes fona izmērs(l x w): 30cm x 60cm brand new augstas kvalitātes ļoti skaista un burvīgs labs noformējums par savu akvāriju materiāls: abs iepakojuma saturs: 10 x double sided akvāriju ainavu plakāts tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas)

Izskatās arī
DARHMMY Medicīnas Mācību Starpenē Griešanas un Šūšanas Apmācību Simulators
€118.50

(funkcijas: 1. šis modelis ir paredzēts prakse starpenes griezumu un šuvju. 2. galvenā struktūra simulators ir starpenē, kas ir izgatavoti no imitētu putas, un iekšējā muskuļi ir mīksta pvc.simulators ir uzmontēts plastmasas rāmis. 3. ir divi rokturi aizmugurē un apakšā simulators, kas tiek izmantotas, lai regulētu spriedzi starpenē. 4. tiesības aizmugures griezumu, pa kreisi aizmugures)

Izskatās arī
75mm Stikla Kapilāro Cauruļu Praktiski Tīru Portatīvo Kušanas Caurules Hematokrīta Caurules Parauga Piederumu
€5.01 €2.41

(apraksts komplekts ietver 100 kapilārās caurules.viņi atkārtota apstrādāts, lai recēšanu.tās ir piemērotas un izmantotas. funkcijas 🌡stikla smērēšanās kapilāru tiek plaši izmantota, lai plānslāņa smērēšanās, jo bioķīmisko, phytochemical, organisks, un analītiskiem lietojumiem.|🌡precīzi izlasīt sākotnējo kušanas temperatūra un pilnu kušanas temperatūru, un aprēķina)

Izskatās arī
【Jautājums Karte] aicina angļu Nopratināšanas Roku Celšana Kartes Jautri Mācīšanas Jautājumi Stāstu Atstāstījums Kartes Bērniem
€18.06 €10.11

(iestāšanās fani var nopelnīt atlaižu kuponus !! pēc tam, kad pirkt mūsu produktu, mēs rūpīgi pakete to un nosūtīt to jums, cik ātri vien iespējams.lūdzu būt pārliecināti, lai iegādātos.ja jums ir kādas īpašas prasības, lūdzu, atstājiet ziņu ar mūsu klientu apkalpošanas un mēs aprunājam, lai jums, cik ātri vien iespējams. atsauksmes 1.savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes)

Izskatās arī
5gab Silikona Aizbāzni par Koniskā Erlenmeijera Trīsstūris Kolbā Augšējais Diametrs 25mm * Mazāks Diametrs ir 21mm
€4.30 €3.96

(kārtas numurs apraksts jūs varat izmantot, lai kolbu noslēdz ar aizbāzni,testa mēģeni noslēdz ar aizbāzni vai citas pudeles aizbāzni, utt.materiāls: silikons.silikona būs nedaudz dzeltens ir dabiski.silikona aizbāzni ļoti viegli pielīmēt putekļi, tas jātīra pirms lietošanas.materil:silikona augšējais diametrs:25mm zemāks diametrs:21mm augstums:par 39mm)

Izskatās arī
Borsilikāta Stikla Luer Lock Šļirci, 1Ml Precīzu Lab Šļirces Bez Adatas, 10 Gabali
€20.49 €9.22

(arī izgatavoti: izgatavota no premium siltumu, izturīgs pret vairākkārt lietojamu un izturīgu borsilikāta stikla, kas padara šļirces vairāk izturīgs pret termisko šoku.noplūdes-bezmaksas un labs blīvējums: šis labi izstrādāta luer lock, var izvairīties no noplūdēm un nodrošinātu labu blīvējumu.plaša lietošana: to var izmantot kasetne injekcijas, cbd eļļas, ejuices, šķidrumi, līme, veterinārās, mutes,)

Izskatās arī
Grozāms 360 Trīsstūris Tīrīšanas Magic Mop Tīrīšanas Sūkļi Automātiskā Ūdens Žāvēšanai Teleskopiskais Stienis Microfiber Virtuves Grīdas Sienas
€17.49

(specifikācija: produkta nosaukums: trīsstūris mop materiāls: nerūsējošais tērauda stienis + abs plastmasas + šķiedras mop divu stilu: zila un balta kastes izmērs: 27cmx130cm gadījumā scenāriji: vannas istaba stikla tīrīšanas/mājsaimniecības uzkopšanai/grīdas tīrīšanas /griestu tīrīšana/pulveris tīrīšana motīvs: 1. padara tīrīšanu vieglāku.tīrīšanas)

Izskatās arī
250ml/500ml Tetovējums Difuzoru Saspiest Pudeli Tīrīšana, Mazgāšana Piegādes Anestēziju Ne-Aerosola Grima Piederumi laboratorijas Rīks
€3.26 €1.31

(šis tetovējums skalošanas pudeles var izturēt stipras skābes un sārmu metālu koroziju. ievērojami samazina risku, gaisa piesārņojums, kas var rasties pudeles. pārnēsājams un viegls svars, mini bottle, ir ļoti viegli veikt. ideāls jūsu zaļās ziepes vai alkohola germicidal risinājumus vajadzībām. šī saspiest pudeli nav aerosola pudelē. šis tetovējums skalošanas pudeles)

Izskatās arī
Advanced Trauma Novērtēšanas Moduli 16Pcs Traumas Novērtēšanas Modulis Neatliekamās Aprūpes Pirmo Medicīnisko Palīdzību Simulācijas Modeļa Mācību Aprūpe
€475.85 €404.47

(paketē iekļauts: 1 gabals traumas novērtēšanas modulis prece tiks modernizētas, pastāvīgi, izskatu un krāsu, var tikt mainīts, lūdzu, nav iebildumu.un jāņem vērā pirms pasūtījumu, ja jums ir pieprasījums krāsa vai izskats.)

Izskatās arī
Ķīna 24K Zeltu augstas precizitātes 3 CD Disku Komplekts Ķīnas Klasiskā Pop Mūzikas Dziedātāja Dimanta Zhang Bichen 45 Dziesmu Albumu Kolekcija
€26.03 €22.13

(dimants , zhang bichen, ķīna sieviešu dziedātājs pakete ietver: 3 cd / kaste 45 dziesmas valoda: ķīniešu 24k zelta hifi disku spēlēt cd atskaņotājs)

Izskatās arī