Cena €3.79

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izcelsme: JP(Izcelsmes valsts)

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Izskatās arī
4 Pack Izstrādes Kompass Ar Bloķēšanas Matemātikas Loku Kompasa Zīmējumu Metāla Kompass Ar Riteņu Ģeometrija Kompass Loku Dalītāju Kompass
€15.90 €10.02

(4 pack izstrādes kompass ar bloķēšanas matemātikas loku kompasa zīmējumu metāla kompass ar riteņu ģeometrija kompass loku dalītāju kompass visas metāla materiāls: smags sods kompass, garantē jums ilgstošu apmierinātību ērta kontrole: tur saspringts un nofiksētu ar šo regulējama stūre lietotājam draudzīgs: ne vairāk slīdēšanu no pirkstiem, ar šo precīza ģeometrija kompass jūs)

Izskatās arī
3X Zaļā Plastmasas Studentiem Taisnstūra Formas Zīmējums Apļa Veidni Valdnieks
€5.98 €3.83

(produkta nosaukums: studentu valdnieki; krāsa :skaidrs;valdnieki apļa mērīšana: 2mm-40mm valdnieks mērīšana: 20cm;lineāls izmērs: 21.5 x 10,5 cm / 8.5 cm x 4.1 cm(l x w) svars: 99g materiāls: plastmasa izglītības kancelejas preces, zīmēšanas veidni valdnieki izstrādāta ar 2mm-40mm skalas, kas izgatavoti no plastmasas materila. tas var palīdzēt jums projektu, dažādas)

Izskatās arī
M17F 12 collu Alumīnija Arhitekts Mēroga Trīsstūrveida Mēroga Mēroga Lineāls par RASĒJUMU
€2.91 €1.89

(funkcijas: ootdty mistubishi mēroga un plastmasas skalas, kas paredzēti, lai veicinātu projektu sagatavošanu un mērīšanas arhitektūras rasējumi, piemēram, stāvu plānus, zils izdrukas, un ortogrāfisko prognozes. trīsstūrveida lineāls no liela ietekme, alumīnija un augstas kvalitātes plastmasas, veidot, lai pēdējā.mēroga skaidrs, iebūvēta mērogā. precīzu impērijas mērogā,)

Izskatās arī
K Sveķu Zīmējumi Veidni Valdnieks Par Fizikālās Un Ķīmiskās Instrumentu Mērīšanas Rīks
€1.54 €0.75

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: vienkārši, praktiski un precīzi veidnes zīmēšanas valdnieks. profesionāla kvalitāte ļauj jums koncentrēties uz jūsu radošumu, lai pievērstu fizikāli ėīmiskās instruments. piemērots arī dažādos gadījumos: jūs varat izmantot tos, mākslas, dizaina, arhitektūras, tīklu, tehniku, frekvenču mērījumiem un zīmēšanas veidnes,)

Izskatās arī
Izskatās arī
Izskatās arī
5-In-1 Brošēšana Komplekts Grāmatu Saistošs Komplekti grāmatu iesiešanas Vāks Līdzekli, Lai Padarītu Grāmatas Vāka DIY Rīks
€12.85 €9.00

(5-in-1 brošēšana vāciņu komplekts:mūsu daudzfunkcionāls diy pozicionēšanas valdnieks valdes,nemanāmi integrējot mērījumi,marķēšana,noapaļotiem stūriem un regulējama papīra trūkumu.ideāli piemērots dažādiem roku darbs, foto albumi,bukleti un papīra amatniecība,tas ļauj jums, lai parādītu savu unikālu radošu grāmatu vākus, bez piepūles. grāmatu iesiešanas covertool:no ikdienas piezīmju)

Izskatās arī