Cena €1.32 €2.65

Pilns apraksts

aprakstīt:

Šis pedometrs var efektīvi palīdzēt jums panākumus un uzlabot savu izturību.

Skaits pastaigas darbības tiek aprēķināts, pamatojoties uz kustības vidukli.

Precīzu skaitu, veikt to pedometrs vertikāli, apmēram 14 cm un 6 cm no centra līnijas no vidukļa.

Maksimālais skaits skaitīti soļi ir 99999

skaits attāluma palaist

Aprēķināt kalorijas nodedzinātas

Materiāls: ABS

4 displeja režīmi: soļi, kalorijas, km, jūdzes

Enerģijas taupīšanas auto startēšanas un beidzēšanas

Barošanas avots: 1 x AG10 (iekļauta)

ar jostas klipsi

Krāsas: zils, sarkans, melns un balts

Izmēri: 48x35x22mm

Specifikācija:

Materiāls: ABS

4 displeja režīmi: soļi, kalorijas, km, jūdzes

Enerģijas taupīšanas auto startēšanas un beidzēšanas

Barošanas avots: 1 x AG10 (iekļauta)

ar jostas klipsi

Krāsas: zils, sarkans, melns un balts

Izmēri: 48x35x22mm

Paketē Iekļauts:

1 x Digitālā Pastaigas Pedometrs

1x AG poga akumulators

1x Ķīniešu un angļu rokasgrāmata

piezīmes:

Jo uz datora ekrāna, izšķirtspēja, spilgtumu, kontrastu, utt., faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti, mēs centīsimies mūsu labāko, lai kalpotu jums, paldies par jūsu sapratni!

Ceru, ka jums ir laba iepirkšanās!

Sūtījumu

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu orderafter 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Piegādes Laiks:

Atgriezties & Kompensācijas

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Pack24.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Garantija

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT PRIEKŠMETUS AR

BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Pack24.lv!

Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Kaloriju Aprēķināšanas Funkcija
  • Krāsas: zila, sarkana, Melns un balts
  • Apmācību Vietas: IEROČU
  • Materiāls: 222
  • Modeļa Numurs: Pedometrs
  • Izmērs: 48*35*22mm
  • Sporta veids: Cadio Apmācības

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sporta zāle Svars Pin Iekraušanas Plaukts Fitnesa Trīsi Kabeļu Sistēmas Pielikumu Hanteles, Stienis Plaukts Turētājs Svars Lifts-A
€14.01 €6.31

(motīvs: 1. vieta hanteles atbilstošās pozīcijas apmācības tvēriena stipruma, pirkstu spēku un roku spēku. 2. svaru paplātes, apakšā var palīdzēt jums saglabāt svaru plāksnes, kad paceļat iekavās, treniņam, neuztraucoties par tiem nokrist. 3. lietot kopā ar citiem fitnesa iekārtas, lai sasniegtu diy fitness. 4. stienis atbalsta rāmis ir labs palīgs fitnesa aprīkojums.specifikācija: stāvoklis: 100% pavisam)

Izskatās arī
Krāsains Sviedru Lentes Stiepes Elastīga Aproce Ar Sviedriem Absorbcijas Sieviešu Sporta Apģērbs Darbojas Badmintons Galda Teniss
€0.90 €0.45

(mūsu krāsas sporta aproces ir ideāli piemērota jebkuram aktīva dzīvesveida.rokas sweatband ir paredzēta 360° cieši fit uz rokas, nodrošinot maksimālu atbalstu laikā, fiziskās aktivitātes.izgatavoti no viegliem materiāliem, tas ļauj elastīgi un ātri žāvēšanas. specifikācijas: materiāls: poliesters produkta izmērs: (apm.)10*8cm/3.94*3.15 collas krāsa: melna, zila, rozā iepakojuma)

Izskatās arī
Unisex Ceļgalu Aizsargs, M-XL Sporta ceļsargus Atkārtoti Saglabāt Siltu Viegls Iekštelpu Āra Sporta ceļsargus
€4.93 €2.46

(unisex ceļgalu aizsargs, m-xl sporta ceļsargus atkārtoti saglabāt siltu viegls iekštelpu āra sporta ceļsargus specifikācijas: jūs varat valkāt to neatkarīgi no tā, vai tauku plānas, kā arī tas dod jums atbilstošu hermētiskumu, padarot to ērti valkāt.augsta elastība, traceless un laipni pret ādu var nodrošināt papildu ērtības, lai jūs varētu uzvilkt un novilkt. ko ceļsargus varam)

Izskatās arī
300 kg Gultņu Trīsi Celšanas Klusa Riteņa trenažieru Zāle U-Rievotas lieljaudas Trīsi Riteni Uz Treniņu, Iekārtas Kabeļu Mašīna
€13.06 €10.45

([lielas slodzes kapacitātes un izturīga]: 300 kg / 661lb nesošajām.izturīga neilona groove, izturīga, nodilumizturīga, anti-rūsas, droša, sniedz jums visvairāk ērtības darbā. [klusums]: double-sided klusums gultnis, bez trokšņa. [360 grādu šarnīrsavienojums top gredzenu & vienmērīgu]: elastīga un grozāms, novērš virvi no vīšanas.gluda veltnis nodrošina labu virvi šķērsot. [wide)

Izskatās arī
Vairumtirdzniecības Kustamo Līdzsvara Baļķa Vingrošana Līdzsvara Baļķi Pārdošanai
€214.39 €203.67

(#detail_decorate_root .magic-0{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-1{overflow:hidden;width:750px;height:354px;margin-top:0;margin-bottom:0;margin-left:0;margin-right:0}#detail_decorate_root .magic-2{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:354px}#detail_decorate_root .magic-3{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
1~8PCS 10-100Kg A-Tipa Regulējams Roku Varu Izmantot Smago Gripper Fitnesa Muskuļu Mācību Spēku Expander Pirkstu
€9.44 €4.62

(1~8pcs 10-100kg a-tipa regulējams roku varu izmantot smago gripper fitnesa muskuļu mācību spēku expander pirkstu apraksts: produktu kategorijas: rokturis materiāls: abs art. - nr.: elektronisko balsu skaitīšanas gripper krāsa: a-tipa 100kg klasiskais melns (classic black [iebūvētu elektronisko balsu skaitīšanas], a-tipa 100kg armijas zaļā [iebūvētu elektronisko balsu skaitīšanas] piemērojami)

Izskatās arī
JAUNAIS Sporta Aproce Daudzfunkciju Rāvējslēdzējs Darbojas Soma Viegla Rokas Maciņš, Maisiņš Sporta zāle, Fitness Sports Riteņbraukšana Aproce Rokas Soma
€5.94 €2.14

(sporta aproce daudzfunkciju rāvējslēdzējs darbojas soma viegla rokas maciņš, maisiņš sporta zāli fitnesa sporta velosipēdu aproce rokas soma funkcijas: 1. ar atmiņas funkciju un rāvējslēdzēja aizdari, to var glabāt mazus priekšmetus, piemēram, atslēgas, monētas, utt. 2. vairs tveicīgs, kad valkāt uz ilgu laiku 3. sviedru absorbējošu, elastīgu specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
1 Pāris Universālā Futbola Shinguard Kājas Aizsargs Konkurences Futbola Shin Guard Spilventiņi Bērniem, Āra Sporta Slidošana Kāju Atbalsts
€4.64 €2.88

(apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: viegli lietot, vienkārši segtu jūsu shin ar šo spilventiņu un uzvilkt zeķes. ar mīkstu pe odere, kas padara valkā daudz ērtāk. viens izmērs der visvairāk, un super viegls. specifikācijas: krāsa: melna, sarkana, dzeltena, zila ,zaļa materiāls: pvc izmērs: apm. 14*7*5cm komplektā)

Izskatās arī
Vingrošanas Gredzenu Stīpām Noņemams, sporta, fitnesa, svara zudums
€56.40 €53.58

(produkta apraksts specifikācija postenis vērtība izcelsmes vieta ir ķīna brand name jianna modeļa numurs 00336 produkta nosaukumu smart hulalink krāsa pielāgota krāsa materiāls abs lietošanas jogas vingrinājumu logo klienta logo izmērs 24joint iepakojuma krāsu kaste līdzeklis durable funkciju visaptverošu fitnesa vingrinājumi oem 20pcs iepakošanas & piegādes, lai nodrošinātu labāku drošību jūsu preces,)

Izskatās arī
Skaitīšanas Lecamaukla Izlaižot Virvi Izmantot Regulējams Bezvadu Lecamaukla Fitnesa Sporta Apmācības, Mājās, Sporta Aprīkojums
€19.94 €9.96

(funkcijas: lecamaukla ir viegli darboties un piemērots vairumam vecumiem un sagatavotības līmeņiem.tā ir aprīkota ar lodīšu gultņu sistēmas, kas nodrošina vienmērīgu un ātru rotācijas, tur jūs prom no briesmām un pārrāvumi.ērts rokturis ir ergonomiski izstrādāti un anti-slīdēšanas, sniedzot jums labu saķeri un labāk kontrolēt.virves garums var būt brīvi pielāgot savu augstumu, un priekšroka. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Kvalitātes Pātagot Sporta Cimdi Kāti Anti-Skid Svars Pacelšanas Rokturi Uzlikas Deadlifts Treniņu Fitnesa Cimdi Pull ups Bracer Aizsardzība
€23.78 €11.89

(specifikācija: nosaukums: pātagot svarcelšana cimdi materiāls: pātagot/sbr izmērs:bezmaksas izmērs apmēram garums: 21.5 cm platums: 21 cm siksniņas garums: 43.5 cm krāsa: melna,dzeltena iepakojuma saraksts: 1 pāris no svarcelšana cimdi)

Izskatās arī
Hidrauliskās roktura strengthener, tvēriena stipruma mācību ierīces, apakšdelms
€18.54 €10.19

(apraksts: 【hidrauliskie amortizatori ar slapju ceļu strengthener] aicina: šajā roktura strengthener piedāvā regulējamu spēkā diapazonā no 50-165lbs, tāpēc tas ir piemērots dažādu spēku mācību vajadzībām.hidrauliskā amortizācija bremžu sistēma, ir izstrādāti stabilitāti un izturību, nodrošinot nemainīgi augstu pretestību, izmantojot šķidruma dinamiku un augstu izturības hidraulisko cilindru. 【ergonomisks)

Izskatās arī
18-22 CM Jogas Bumbu Vingrinājumu, Vingrošanas Fitness Pilates Bumba, Līdzsvara vingrojumus trenažieru Zāle, Fitness Joga Core Bumbu Iekštelpu Mācību Jogas Bumba
€4.59 €3.25

(28511 motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. daudzums:1 gab. gluda virsma zaļās vides aizsardzības materiālu,nekaitīgu,veselību, nav toksisks,svaigi un garšas augstas kvalitātes eksplozijas izturīgs materiāls novērš nejauša sprādziena apstākļi, jo pats materiāls, lai palielinātu drošību vistālāk specifikācija: materiāls:pvc krāsa:rozā,violeta,zila,pelēka,sarkana pēc)

Izskatās arī
Pretestības Joslas Komplekts Jogas Treniņu Datumi Mājās Izmantot Joslas, ar Durvju Enkuru Rokturi Potītes Siksnas Sporta zāle
€22.88 €11.89

(pretestības joslas komplekts jogas treniņu datumi mājās izmantot joslas, ar durvju enkuru rokturi potītes siksnas sporta zāle apraksts: 5 pretestības joslas komplekts: melnais 30£, sarkans 25 lbs, gree 20 mārciņas, zilā 15£, dzeltena 10 mārciņas. komplekts 5 fitnesa datumi nāk 5 dažāda paaugstināma caurules, divas polsterētas rokturi, divas potītes siksnas, durvju enkurs un ūdensizturīga)

Izskatās arī
Izturības Rallija Efektīvu Sviedru absorbējošu Sabiezēt Astoņu rakstzīmju Skaistu Atpakaļ Rallija Sporta
€9.71 €6.51

(izturības rallija efektīvu sviedru absorbējošu sabiezēt astoņu rakstzīmju skaistu atpakaļ rallija sporta specifikācijas: tas var būt jūsu portatīvā trenažieru zāle , jo tā ir izstrādāta ar viegls, kompakts un viegli pārvadāt, produktu var uzglabāt viegli, un jūs varat izmantot jebkurā brīdī.ergonomisks putu rokturis ir neslīdoša, sviedru absorbējošu un ērti turēt.tas novērš kuprītis. neapšaubāmi,)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Kinezioloģijas Lentu Elastīgā Auduma Muskuļu Iedarbība, Pretsāpju, Atbalsta Loka Ceļa Pad Fitnesa Sporta Aizsargs Pārsējs
€5.87 €2.93

(produkta nosaukums:atgūšanas elastīgās lentes produkta izmērs aptuveni:25*5cm/9.84*1.96 gadā produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:kokvilna+spandex produkta iespējas: 1. daudzfunkcionāls muskuļu plāksteris: paredzēti, lai atlēti un fitnesa entuziasti, šī muskuļu plāksteris ir multi-funkcionāla.to var izmantot, lai muskuļu atbalstu, pretsāpju un atgūšanu,)

Izskatās arī
Stemball Swage Un Neredzamā Hex Galvas Vītni Stud Spriedzi Gala Montāžas Spaile Kopā Pakotni 1/8 Collu ,50 Pāriem
€141.28 €98.89

(stemball swage un neredzamā hex galvas vītni stud spriedzi gala montāžas spaile kopā pakotni 1/8 collu ,50 pāru kabelis, stieņi komplektā ietilpst 50pack cilmes kalšanas un 50pack neredzams hex galvas kalti vītņu kniedes, lai padarītu 50 1/8 collu stieņi kabeļi.komplekts ir izgatavots no t316 jūras pakāpes nerūsējošā tērauda.tās var izmantot telpās vai ārā koka un metāla pāļiem, grīdas, margu, balustrāde montāžas)

Izskatās arī
Mājas Sporta zāle Hantele Statīva Stienis Wall Mount Stienis Uzglabāšanas Stienis Statīvā Hanteles, Vingrošanas Mājas Treniņu trenažieru Zāle, Iekštelpu Fitnesa
€24.67 €12.34

(apraksts izgatavots no augstas kvalitātes tērauda materiāla, tā ir stipra, cieta un izturīga.unikālo dizainu un izsmalcinātu meistarība, kas nodrošina tās popularitāti un praktiskumu.vieta jūsu stienis patvaļīgi, bez deformācijas un tas plaukts efektīvi aizsargā savu fitnesa iekārtas tiek saskrāpēts. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:tērauds -izmērs: 14.00x10.00x7.00cm/5.50x3.93x2.75in -tas)

Izskatās arī
2 Pāri Elastīgs, Piemērots Kicking Futbola Bumbu Shin Guard Siksna, Ādas Draudzīgi Neilona Pret Nodilumu Izturīgs Bērniem, Vīriešiem Anti Slip Viegls
€6.85 €5.48

(apraksts: 【premium materiāls] aicina futbola apakšstilba aizsargs, siksnas tiek izgatavotas no liela neilona materiāla, kas ir izturīgs, nav viegli deformēt, ērts un elpojošs un ir ilgs kalpošanas laiks. 【efektīvu protectoin] aicina paplašinātās gumiju var novērst kāju sargi no slīdēšanas, perfekti noteikt apakšstilbu aizsargiem un zeķes vietā, un radīt drošu un stabilu fiksāciju. 【izturīga)

Izskatās arī
Komplekts Spilventiņi Iekārtas, Rokas Ceļgalu Aizsardzības 6pcs Skeitborda Izjādes Drošības Aizsardzības Pieaugušajiem Riteņbraukšana Elkoņu Aizsargi
€33.53 €15.08

(aizsargi pieaugušajiem uzstādīt izjādes auto, rokas 6pcs ceļgalu drošības aizsardzības aizsardzības riteņbraukšana skeitborda spilventiņi iekārtas ceļgalu aizsargi pieaugušo aizsardzību, kas rokas drošības skeitborda 6pcs riteņbraukšana kluči, kluči, aizsargājoši spilventiņi izjādes iekārtas elkoņa šo ceļgalu sargus, elkoņu sargus un plaukstas spilventiņus, kas var nodrošināt jūs ar visu)

Izskatās arī
AOLIKES 1GB Sporta Rokas Aproce Atbalsta Siksnas Wraps Riteņbraukšana Basketbols, Svaru Celšanas, Fitnesa Zāle Rokas Joslās Aizsargs
€2.94 €2.06

(aolikes 1gb sporta rokas aproce atbalsta siksnas wraps riteņbraukšanas darbojas svaru celšanas, fitnesa, trenažieru zāle, tenisa roku datumi specifikācijas: zīmols: aolikes materiāls: neilons,sbr krāsa: melna/zila izmērs: bezmaksas,regulējama paketē iekļauts: 1gb rokas atbalstu (1gb,ne 1pair))

Izskatās arī