Cena €10.13 €16.89

Pilns apraksts

Apraksts:

Izturīgs, viegls un stretch auduma, kas veido montāžas un bieza, vairāku izmēru (garums), lai izvēlētos

Pastiprināta padoms, lai aizsargātu jūsu kuģa

Regulējamu aukliņu aizdari ar slēpto maisu iekraušanai dažas nelielas lietas, ļoti ērts

Aizsargāt jūsu vējdēlis, no skrāpējumiem, saules kaitējumu, un nelielas dings, arī var izmantot kā valdes uzglabāšanas maiss, ja ne lietot

To var izmantot, vējdēlis, grūti valdes, īsā valdes, funboard, vindsērfings, valdes utt.

Specifikācija:

Materiāls: Poliesters

Krāsa: Melna Balta ar Brūnu līniju

Platums: Apm. 48 cm / collu 18.9

Garums (26 opcijas):

5 / 5.1 / 5.5 / 5.8 ft

6 / 6.3 / 6.4 / 6.6 / 6.8 / 6.9 ft

7 / 7.1 / 7.3 / 7.4 / 7.6 / 7.8 ft

8 / 8.2 / 8.6 ft

9 / 9.2 / 9.4 / 9.6 ft

10 / 10.2 / 10.6 ft

Komplektā Ietilpst:

1 Gab., Vējdēlis Zeķes Uzglabāšanas Maiss

Piezīme:

Ņemot vērā atšķirības starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu.

Tur ir 2-3% starpība saskaņā ar manuālo mērījumu, lūdzu pārbaudiet izmēru uzmanīgi, pirms jūs iegādāties šo preci.Paldies!

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: FangNymph
  • CN: Ķīna
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Dzimums: Vīrieši
  • Materiāls: Poliestera

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Nestandarta Daudzfunkcionālā Bāze, Bāzes, Nerūsējošā Tērauda 65*65*20mm Viegli Uzstādīt Augstu Izturības Viegls, Izturīgs, Viegli Uzstādīt
€3.07 €1.57

(motīvs: * izgatavots no augstas kvalitātes neilona materiāla * izturīgs, viegls, augstas stiprības * ideāli piemērots montāžas makšķeres vai karogu mastu uz kajaki ar blīvi un vāciņu * ar 2 nerūsējošā tērauda skrūves, viegli uzstādīt * montāžas gaismas, pole iekavās vai kameras stiprinājumi specifikācijas: produkta nosaukums: daudzfunkcionāla bāzes izmērs:)

Izskatās arī
Uzlīmes PVC Remonts Plāksteris 100x5cm Piederumi Piepūšamās Laivas/gultas Ūdens Sporta Kajaks Plostu Kanoe Karstā Pārdošanas
€1.54 €0.96

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *laivu remonta uzlīmes ir viegli izmantot, jūs varat samazināt tos mazākos izmēros, lai atbilstu jūsu vajadzībām *var izmantot, lai labotu to gabali, un caurumi piepūšamās laivas, plosti, kajaki, kanoe, piepūšamās dīvāni un atpūtas krēsli un ūdens rotaļlietas. specifikācija: *materiāls:)

Izskatās arī
Peldēt Drošības Peldēt Ļoti Redzama Drifta Drybag Augstas Redzamības Piepūšamo Spilvenu Kanoe Smaiļošana Rotaļu Un Plostiem
€21.56 €15.08

(ūdensizturīga peldēt sausā soma iezīmes liela platība plašu uzglabāšanai, bet vēl joprojām kompakts.ar noņemamu jostas padara to perfektu, kanoe un citas aktivitātes brīvā dabā.glabāt savu mantu drošību un sausu ar šo must ir piederums. specifikācija: piepūšamās izmērs: aptuveni 55*38cm/21.65*14.96 collas aptuvenais svars: aptuveni 500g materiāls: pvc sabiezējumu produkta)

Izskatās arī
Niršanas Wetsuit Vīriešu garām Piedurknēm Peldmēteļi, par Treniņu Rotaļu Snorkeling
€149.45 €89.67

(apraksts: 【siltumu un elpojošs] aicina: niršanas wetsuit pieņem augstākās kvalitātes, ādai draudzīga materiāla, 3 slāni, biezums 5mm, neoprēna siltumu, augsti elastīgs audums ērts, elpojošs, lielāku elastību. 【pilnīgu aizsardzību] aicina: uz wetsuit ir izstrādāta ar garām piedurknēm, lai aizsargātu cilvēkus no saules apdegumiem, novērš ķermeņa atdzišanu ūdenī, sniedzot jums brīnišķīgu)

Izskatās arī
Sporta Ūdensizturīgs Kajaks Kabīnes Pārsegs Izturīgs Dubultās Šūtas Regulējams Aizsargs Piederumi, Āra Okeāna UV50 Bloķēšana
€20.01 €14.21

(materiāls: neilons izmērs/svars: s: 95x55cm 205g m: 120x60cm 215g l: 140x62cm 225g xl: 155x63cm 240g produkta iespējas: 1: aizsardzības pārklājums var novērst kajaks pilotu kabīnē ienāk netīrumiem, lapas, sniegs, lietus un insektiem. 2: regulējamas siksnas ir ļoti piemērots smaiļošana. 3: izgatavota no poliestera materiāla, izturīgs, elpojošs)

Izskatās arī
Kajaku Airi Mount Klipus Universālā Kajaku Airi Turētājs Klipus, Laivu Piederumi, Makšķerēšana Neto Klipu, Ar Skrūvēm
€9.84

(kajaku airi mount klipus universālā kajaku airi turētājs klipus, laivu piederumi, makšķerēšana neto klipu, ar skrūvēm, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, izturīgs un izturīgs pret koroziju, un grūti sabojāt. droši: ērti lietot, samazinot slīpēšanas roku.izveidot ātru un drošu veidu, lai saglabātu jūsu bradāt. viegli uzstādīt: ātri un viegli instalēt jūsu bradāt klipu)

Izskatās arī
Peldēšanas Apmācību Iekārtas Izpletni Regulējams Ūdensizturīgs Peldēšanas Apmācības Jostas ar Pretestību Izpletni Bērniem,B
€16.45 €6.25

(paredzēti, lai kāds, kas vēlas nepārtraukti ir jāpeld, lai sportistiem, kuri vēlas apmācības darbu veikšanai.piemērots visiem pieaugušajiem un bērniem, kuri vēlas, stiprums apmācību.josta ir iesaiņots, ar neoprēna, kas sniedz jums komfortu.izrādās mājas baseinā par profesionālo vidējo arēnā.viena cilpa ir instalācija.tātad, jūs varat pakārt uz jostas uz jebkuru pole ap peldēties baseinā. - lielisks)

Izskatās arī
3mm Niršanu, Snorkeling Wetsuit Vīriešu Pilna Ķermeņa Neoprēna Wetsuit Sērfošanu garām Piedurknēm Peldkostīmu Peldēšana Ūdenslīdēju Kostīms Zemūdens
€62.77 €47.07

(apraksts: materiāls: 90% neoprēna + 10% neilons izmērs: apskatīt attēlu svars: 1.2 kg krāsa: melna amats: silts, sauļošanās, gadījumā scenārijs: snorkeling sērfot, citi sporta veidi ar bumbu, ierobežot problēmas, peldēšana ar ūdeni saistīto uzdevumu, zvejas sporta produkta funkcijas 1: 3mm zemūdens mētelis ir piemērota ūdens temperatūra 55)

Izskatās arī
WATERLIVE Oasis Ultravieglajiem Portatīvo Salokāms Pastāvīgā Bradāt Valdes Piepūšamās Vējdēlis Dual drošības Spilveni Ūdens Komplekts 10'5"x32"x6"
€1 393.01 €682.57

(produkta apraksts: zīmols: waterlive nosaukums: oasis 10'5 x32 x6 vējdēlis matterial: pvc izmērs: 318x81x15cm drošības gaisa spiediens: 12-15psi tilpums: 300l ieteicamā slodze-mazāk par 100kg produkta svars: 8.5 kg iepakojuma svars: 13.4 kg iepakojuma izmērs: 55.5x46x31cm iepakojuma saraksts: vējdēlis, mugursoma, gaisa sūknis, asti,)

Izskatās arī
2gab Laivu Airi Bloķēšanas Plastmasas Kajaku Kanoe, Jūras Laivu Dinghy Oar Bloķēšanas Rowlock Ragu Sānu Stiprinājums
€3.18 €2.20

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * piemērots kajaki, kanoe, jūras laivas, gumijas laivas, laivas, ūdens plosti, jahtas, utt. specifikācija: * materiāls: plastmasas *krāsa: melna (kā bildes šovs) *izmērs: garums apm.14.8 cm (kā bildes šovs) *svars: aptuveni 80 ° komplektā)

Izskatās arī
Neoprēna Wetsuit Vīriešiem Niršanu Pilns Uzvalks Spearfishing Peldkostīmi, Snorkeling, Sērfošanu Viens Gabals, Kas Ziemā Saglabāt Siltu Peldkostīmu
€67.39 €47.18

(vīriešu/sieviešu viengabala garām piedurknēm wetsuit-3mm neoprēna materiāls: neilons + neoprēna, biezums 3mm dizains sērfošanu, ziemas peldēšana, niršana ar akvalangu, snorkeling,kombinēts, stand-up paddle iekāpšanas, zveju, okeāna atpūtas, utt.ūdens sporta veidiem. izmērs rokasgrāmata:)

Izskatās arī
Rīks, ar akvalanga Soma Rezerves Svara Jostu Daivings Daivers Durable Turētājs Kabatas Nomaiņa 1000D Neilona 15.5*12*4.5 cm
€42.19 €21.10

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *piemērotas, lai veiktu mīksto svars somas *rezerves kabatām jums svara jostu. *rezerves svars kabatā, niršana ar akvalangu specifikācijas: *materiāls:neilons 1000d *krāsa: melna,zaļa,zila(kā parādīts attēlā) *izmērs:15.5*12*4.5 cm(kā parādīts)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Dump Valve Airu Laivu Piederumi, Gaisa Matraču PVC Viegli Izmantot
€4.44 €2.75

(apraksts: 【premium materiāls] aicina šo laivu noplūdes vārsts izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, izturīga un izturīga, ilgs kalpošanas laiks. 【ar virvi] aicina drenāžas vārsts piepūšamās laivas ir veidotas ar virvi, 3.4 cm/1.34 collu diametrs, 1.8 cm/0.71 collu dziļumu, viegli darboties. 【galvenā funkcija] aicina drenāžas vārsts zvejas laivu var novērst ūdens iekļūšanu)

Izskatās arī
2X 80Mmx50mm Montāžas Āķis Sienas Vai Griestiem, Ar Apaļo Gredzenu Nerūsējošais Tērauds - Kategorijas / Attachment
€17.14 €11.32

(2x 80mmx50mm montāžas āķis sienas vai griestiem, ar apaļo gredzenu nerūsējošais tērauds - kategorijas / attachment 360 grādu rotācija. stabilu mount, 180kg slodzes. griestu stiprinājums ir laba izmēru 80mm x 50mm. sienu un griestu stiprinājums no nerūsējoša tērauda droša pieķeršanās linga trenažierus, boksa grozi vai citu sporta inventāru. krāsa: sudraba īpašuma: savukārt)

Izskatās arī
Regulējams Niršanas Fin Sprādzes - Ātri Atbrīvot Siksna, lai Atvērtu Papēža Pēdas Pleznas - Pleznas Nomaiņa
€4.62 €1.85

(par samaksu: mēs atbalstām šādus maksājumu metodes.visi maksājumi, kas veikti par pack24.lv apstrādā alipay. 1) mēs pieņemam alipay, west union, tt.visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors darījuma. 2) maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3) ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un)

Izskatās arī
Laivu Miskastes Maiss ar Saliekamās Konstrukcijas Uzglabāšanas Ātri Tīrīšanas Laivu Atkritumu Konteineru Kempings Sēklis Zvejas Kajaks RV
€29.64 €16.30

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: laivu miskastes maiss ir izgatavots no augstas kvalitātes oxford auduma materiāli, spēcīga un izturīga. 【funkcijas] aicina: acu pontonu laivu miskastes maiss ir izturīgs, atkārtoti lietojami un mazgājami.ātri uzstādīt uz laivu, margas, āra filiāles vai citās vietās. 【aukliņu maisiņš] aicina: laivu trash var pieņemt aukliņu dizains, viegli vilkt)

Izskatās arī
175 Gramu Viegli Mest un Noķert Disku 11inch Pusei par Labu Vasaras Āra Backyard Games Planieris Nozvejas Peld ar Disku Dropshipping
€15.20 €7.91

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes rūpīgi cirsts: mūsu peld disku rotaļlieta ir spēcīgs un elastīgs pe materiāla.priekšpusē un aizmugurē, kas peld ar apakštase tiek speciāli pulētas, lai nodrošinātu adhēziju un malas apaļas, lai ietilptu izliekuma palmu, uzlabot noskaņu, kas peld ar apakštase. lieliski peld disks: līdzsvarota garu taisnu lidojumu.viegli mētāt un ķert,)

Izskatās arī
2x Kajaku Airi Turētājs Klipus Zvejas tīklu Klipu Smaiļošana Raftings Kanoe
€5.71 €3.08

(apraksts: 【komplektācija] aicina: jūs saņemsiet 2gab kajaku airi turētājs klipi(ieskaitot skrūves), 5gab bungee klāja cilpas piesaista acis, 10pcs nerūsējošā tērauda skrūves. 【augstas kvalitātes] aicina: kajaku airi klipi ir izgatavots no abs plastmasas, izturīgs, pret nodilumu izturīgs, nav viegli sabojāt, un pārtraukums, var stingri turiet jūsu bradāt. 【viegli uzstādīt] aicina:)

Izskatās arī
Vairumtirdzniecības Anti Miglas Objektīvs Silikona Maska, Elpošanas Trubiņa Spuras Uzstādīt Neoprēna Maza Tilpuma Pieaugušo Maska, Elpošanas Trubiņa Niršanas Masku Un Elpošanas Trubiņa Komplekts
€80.69

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-2{platums:750px;augstums:750px;pārplūde:hidden;margin-bottom:0}#detail_decorate_root .magic-3{pozīcija:radinieku;left:0;top:0;platums:750px;augstums:750px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Portatīvo Siltuma Dzesētāja Soma Dzērienu Dzesētājs Organizators Alumīnija Folijas Siltuma Kaste Ūdensizturīgs Ledus Iepakojuma Pusdienas Kaste Kajaks
€55.21 €18.22

(portatīvo siltuma dzesētāja soma dzērienu dzesētājs organizators alumīnija folijas siltuma kaste ūdensizturīgs ledus iepakojuma pusdienas kaste kajaks apraksts: 1. izgatavoti no augstas kvalitātes 600d oxford audums. 2. tas var būt jūsu iecienītāko dzērienu un ledus. 3. piesūcekni dizainu, spēcīgu adsorbcijas spēku, var būt stingri adsorbcija uz klāja. 4. sniedz strukturālu)

Izskatās arī