Cena €9.84

Pilns apraksts

Kajaku Airi Mount Klipus Universālā Kajaku Airi Turētājs Klipus, Laivu Piederumi, Makšķerēšana Neto Klipu, Ar Skrūvēm, kas Izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, izturīgs un izturīgs pret koroziju, un grūti sabojāt.

Droši: Ērti lietot, samazinot slīpēšanas roku.Izveidot ātru un drošu veidu, lai saglabātu jūsu bradāt.

Viegli Uzstādīt: Ātri un viegli instalēt jūsu bradāt klipu uz pusi savu kajaku, tas airi klipu palīdz turēt jūsu bradāt cieši, lai tas nav nosvīst.Jūs varat atpūsties uz ezera, neturot jūsu bradāt.

Piemērots: Šī bradāt turētājs, piemērots visvairāk kajaki, saderīgs ar Uztveri kajaki, Emocijas, kajaki, Mūža kajaki, Pelican kajaki, Malibu kajaki, Vibe, kajaki u.c.

izmērs:15.2 x 3,5 cm

Materiāls:neilons

krāsa:melna

Iepakojuma Saturs:

4 x kajaku airi

8 x skrūves

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Surf Fin Paddleboard Fin Nomaiņa Piepūšamās SUP Stand Up Paddle Board Piederumi Bloķēšanas Spuras Centrs Fin Iesācējiem Plusi
€6.92 €3.81

(apraksts: nosaukums: sacīkšu fin materiāls: pastiprināta neilona svars :280g izmērs :24cm (9.5 collas) funkcijas: jābūt ūdenssporta mīļotājiem: meklē veidu, kā uzlabot savu paddleboarding tehniku, un, ņemot jūsu prasmes uz nākamo līmeni?jūs vēlētos, lai pārsteigtu sērfot mīlošs draugs, ar perfektu dāvanu?ar paddleboard fin ir tieši tas, kas jums nepieciešams! baudīt)

Izskatās arī
WATERLIVE Oasis Ultravieglajiem Portatīvo Salokāms Pastāvīgā Bradāt Valdes Piepūšamās Vējdēlis Dual drošības Spilveni Ūdens Komplekts 10'5"x32"x6"
€1 393.01 €682.57

(produkta apraksts: zīmols: waterlive nosaukums: oasis 10'5 x32 x6 vējdēlis matterial: pvc izmērs: 318x81x15cm drošības gaisa spiediens: 12-15psi tilpums: 300l ieteicamā slodze-mazāk par 100kg produkta svars: 8.5 kg iepakojuma svars: 13.4 kg iepakojuma izmērs: 55.5x46x31cm iepakojuma saraksts: vējdēlis, mugursoma, gaisa sūknis, asti,)

Izskatās arī
2023 Jaunu Sieviešu Modes Ūdenslīdēju Kostīms Viens Gabals garām Piedurknēm Peldēšana Siltā Sērfošanu Tērps, Saules Ūdens Sports Daivings Peldkostīmi
€73.86 €48.01

(2023 jaunu sieviešu modes ūdenslīdēju kostīms viens gabals garām piedurknēm peldēšana siltā sērfošanu tērps, saules ūdens sports daivings peldkostīmi 3mm sieviešu ūdenslīdēju kostīms iedzīvotāju skaits: pieaugušajiem/sievietes audums: scr hloroprēns gumijas biezums: 3mm ražošanas metode: četras adatas, seši diegi šūšanai izmērs: xs/s/m/l/xl krāsa:)

Izskatās arī
1Pair Unisex Varde Tipa Silikona Zeķturi Peldēšana Rokas Spuras Pleznas Pirkstu Webbed Cimdi Bradāt Ūdens Sporta
€3.29 €1.71

(iezīmes: 100% new band un augstas kvalitātes ātrums: peldēt kā vardes.peldēties un noķert vilni ātrāk!apmācība: palielina izturību un uzlabotu tehniku.lieliski piemērots iesācējiem.hydro rokturis: peldēšana webbed nodrošina pilnu elastīgumu jūsu puses, un palielina turēt uz slidenas virsmas.hidrodinamiskais dizains padara to viegli izmantot.nodrošinot maksimālu efektivitāti uz lietotāja peldoties..specifikācija:)

Izskatās arī
Jaunas D Gredzenu Kajaks D Gredzenu Kajaks Kajaku Piederumi Cilpas Skrūves Laivu Klāja D Gredzenveida Skrūvēm, Universālais 12 D Gredzenu Universal
€12.49 €7.49

(postenis ziņas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. * 12 gabali premium neilona kajaks d gredzens * viegls, spēcīgs un izturīgs. * izmantot tos, lai nodrošinātu klāja līnijas, bradāt siksna, palaist šoks vadu takelāžas un vairāk. * viegli uzstādīt un ērti lietot. * liels rezerves piederumi, kajaks, kanoe, laivu, zvejas plostu, dinghy un tā tālāk. specifikācijas: *materiāls:)

Izskatās arī
J Forma, uz Leju, Āķi 6 gab Portatīvo Neilona Sprādzes J-Āķi Vieglais Svars Kajaks Siksniņa Āķis Kajaks Rezerves Daļas DIY
€8.91 €4.45

(šie j forma, uz leju āķi ir izstrādāts no izturīga neilona materiāla, kas nodrošina ilgstošu lietošanu.ar viegli-ņem dizains, šie āķi ir ideāls smaiļošana elastīgās virves izmantošana.āķi pasākums 0.2 collas, un ir paredzams plašs lietojuma diapazons, no kempinga, lai brauc un vairāk! specifikācija: nosaukums: j āķi kajaki izmērs: aptuveni 26*16,5 mm/1.02*0.65 collas materiāls:)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Dump Valve Airu Laivu Piederumi, Gaisa Matraču PVC Viegli Izmantot
€4.44 €2.75

(apraksts: 【premium materiāls] aicina šo laivu noplūdes vārsts izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, izturīga un izturīga, ilgs kalpošanas laiks. 【ar virvi] aicina drenāžas vārsts piepūšamās laivas ir veidotas ar virvi, 3.4 cm/1.34 collu diametrs, 1.8 cm/0.71 collu dziļumu, viegli darboties. 【galvenā funkcija] aicina drenāžas vārsts zvejas laivu var novērst ūdens iekļūšanu)

Izskatās arī
2X 80Mmx50mm Montāžas Āķis Sienas Vai Griestiem, Ar Apaļo Gredzenu Nerūsējošais Tērauds - Kategorijas / Attachment
€17.14 €11.32

(2x 80mmx50mm montāžas āķis sienas vai griestiem, ar apaļo gredzenu nerūsējošais tērauds - kategorijas / attachment 360 grādu rotācija. stabilu mount, 180kg slodzes. griestu stiprinājums ir laba izmēru 80mm x 50mm. sienu un griestu stiprinājums no nerūsējoša tērauda droša pieķeršanās linga trenažierus, boksa grozi vai citu sporta inventāru. krāsa: sudraba īpašuma: savukārt)

Izskatās arī
Kajaks Rokturus ar Skrūvēm Pad Acu DIY Viegls Kanoe Rīkoties ar Kajaku Pārvadāt Roktura, Laivu Āra Bagāžas Kajaks Piederumu
€14.20 €8.81

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina šo kajaku rokturi ir izgatavoti no augstas kvalitātes izturīga pvc materiāla, uzticams, lai greifers. 【ergonomisks dizains] aicina laivu pusē mount veikt rokturi ar ergonomisku dizainu, sniedz ērti justies, vairāk izturīgs rokturis. 【iezīme] aicina mūsu kajaku rokturi ir divreiz caurumi, garums 29cm/11.42 collu, un viegli uzstādīt.iepakojumā)

Izskatās arī
Sieviete Diver Ūdenslīdēju Kostīms 2mm Neoprēna Niršanas Aprīkojums Rozā krāsā ar garām Piedurknēm Bikini Peldkostīms Sievietēm Peldkostīmi
€171.50 €85.75

(sieviete diver ūdenslīdēju kostīms 2mm neoprēna niršanas aprīkojums rozā krāsā ar garām piedurknēm bikini peldkostīms sievietēm peldkostīmi)

Izskatās arī
Laiva ar Izliešanas korķi, Nerūsējošā Tērauda 1 collu ar Skrūvēm Kārta Laivu Transom Drenāžas Spraudni, lai Kuģis Kajaku Kanoe, Jūras Laivu Piederumi
€14.57 €7.57

(apraksts: izmērs: jūras laivu ar izliešanas korķi, der 1 hole, ārējais diametrs 5cm/1.97 collas premium materiāls: garboard drain plug ir izgatavotas no augstas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda materiāla, augsta pulēta virsma, izturīga, izturīga, nerūsējoša. izmantošanai par lielāko laivu: nerūsējošā tērauda izliešanas korķi, ir plaši piemērota laivu rāmja posmiem, zivis,)

Izskatās arī
Apmācība, Sērfošanas Fingerless Ir Unikāla, Guļamistaba, Viesistaba, Mājas
€7.77 €4.97

(nin668 apmācība, sērfošanas fingerless droša un izturīga, biroja, auto, dīvāns nin668 objektu specifikācija: produkta apraksts funkcijas: neoprēna cimdi ūdens izturības treniņa palīdz toni un nostiprina muskuļus webbed pirkstiem iegūt lielāku dzinēju izmantojot ūdens pirkstiem dizains četri veidā stiepjas atpakaļ šūts ar ūdeni)

Izskatās arī
175 Gramu Viegli Mest un Noķert Disku 11inch Pusei par Labu Vasaras Āra Backyard Games Planieris Nozvejas Peld ar Disku Dropshipping
€15.20 €7.91

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes rūpīgi cirsts: mūsu peld disku rotaļlieta ir spēcīgs un elastīgs pe materiāla.priekšpusē un aizmugurē, kas peld ar apakštase tiek speciāli pulētas, lai nodrošinātu adhēziju un malas apaļas, lai ietilptu izliekuma palmu, uzlabot noskaņu, kas peld ar apakštase. lieliski peld disks: līdzsvarota garu taisnu lidojumu.viegli mētāt un ķert,)

Izskatās arī
Kajaku Airi Turētājs Kajaks Dziesmu Mount Piederumi Zvejas Laivu, Kajaku Dzelzceļa Piederumi, 4 Pack
€22.73

(produkta iespējas: [kajaku airi turētājs sliežu piestiprināšanas ierīču]: ideāls, lai uzturētu jūsu bradāt droši noglabāts, kamēr jūs esat uz ūdens. [kajaks sliežu piestiprināšanas ierīču]: ideāls montāžas jūsu bradāt turētājs tieši uz jūsu kajaks ir celiņu sistēma. [kajaku airi turētājs]: perfectfor saglabājot jūsu airiem droši savā vietā, kamēr jūs esat zveju. [jābūt,)

Izskatās arī
10Pcs Koka Caurumu Sveces Komplekts 7 Izmēri Jūras Koniskas, Koniskas Drenāžas Aizbāzni scupper sveces, lai laivas, Jahtu Daļas un Piederumi
€14.58 €10.20

(daudzums:10pcs 7sizes modelis: scupper sveces laivu materiāls: koka detalizēti: 1. jūras koniskas, koniskas thru-korpusa avārijas mīksta koka sveces ir izgatavotas no augstas kvalitātes žurnāla materiālu, vieglais svars, augstas izturības-svara attiecība, labu elastību, triecienizturība, bagātu un skaistu tekstūru un krāsu, viegli apstrādāt, uz konusa. 2. šis kabatas caurumu)

Izskatās arī
Niršanas Maska, Brilles Uzglabāšanas Kaste Niršana, Snorkelēšana Uzstādīt Daudzfunkciju Sejas Segtu Trubiņa Rāvējslēdzēju Gadījumā, Zemūdens Peldēšana
€1.65 €0.77

(funkcijas: premium materiāls: niršanas brilles uzglabāšanas kaste ir izgatavota no premium eva, kas ir nodiluma izturīgs ilgi lietot. turēt drošā: niršanas brilles uzglabāšanas kaste funkcijas, rāvējslēdzēju un sprādzi, kas var saglabāt savu niršanas brilles droši. viegli lietojams: niršanas brilles uzglabāšanas kaste ir viegli izmantot, un jūs varat tērēt mazāk laika fussing ar)

Izskatās arī
Sēdekļa Laivu Spilvenu Pūķis Pad Bradāt Mašīna Seglu Spilveni Kajaku Airu Flotācijas Sēdekļi Dāvanas Rotaļu Bāzes Mount Slīdēšanas
€11.29 €5.08

(apraksts veikti ar smalkām meistarība, tas sēžamspilvenu der bradāt laivu.sēdekļa pamatni veido eva, padarot jūs jūtaties ērti.sēdekļa spilventiņu ir jauki un iespaidīgi dāvana jūsu draugiem, kas ir nepieciešams, lai pūķis laivu sacensības apmācību. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:eva -izmērs:32.50x15.50x5.00cm/12.77x6.09x1.97in - pūķis laivu airi sēdekļa)

Izskatās arī
Metāla cam Sprādzes Sprūds Sprādzes Stiprinājums ar Skrūvēm Jostas Piederumi Slēdzenes Smaiļošana Sērfinga Auto Jumta Bagāžnieks Sērfot Bagāžas
€5.65 €3.50

(apraksts: tips: sasaista siksnas cam sprādzes materiāls: izgatavots no 304 nerūsējošā tērauda, izturīgs, spēcīgs, un laba izturība. augstu kvalitāti-unikālo dizainu, precizitāti liešana, vienmērīgu izskatu, ilgs kalpošanas laiks. plaši izmantots: metāla sprādzes ir piemērots jumta saites uz leju ar kajaki, kanoe, utt. vienkārša lietošana: viegli pievilkt un viegli)

Izskatās arī
Izturīgs Atsperu skavas Daļa 10pcs 6mm Black Telts Kajaks Slēdzenes Caurule Metāla Airēt Polam Profesionālās Push Klipu
€0.71 €0.39

(produkti displeja --> produktu apraksts --> apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *lietot drošus telts stabi, bradāt dēļi, vai citu bloķēšanas caurules *to var ātri snapped uz apaļas caurules, tops ar pērlītēm ir fiksēts un aizmugures vainagu pole nebūs nesakarīgs specifikācija: *)

Izskatās arī
Bradāt Valdes Plecu Pārvadātājs Siksnas, Polsterēta Auduma Jostu Kajaks Uzglabāšanas Linga, lai Longboard Sērfošanu Paddleboarding Transports
€13.78 €7.57

(apraksts: bradāt valdes plecu siksna: regulējama polsterēta plecu siksna ar aira turētājs cilpas, lai paddleboard, kajaks, valdes uzskaites, transports, iet. quick release: heavy duty, ātrās atbrīvošanas sprādzi on, off, un regulējams josta, lai veiktu bradāt, sērfotājiem augstums, un kuģa lielumu. polsterēta siksna: viegls un izturīgs, ērti pārvadāt, un noņemams, bez slīdēšanas virsma)

Izskatās arī
1pc Neilona Stiepli Kabeļu Ventilācijas Vāciņa Gliemežu Čaulas Ventilācijas Ventilators Ar Jūras Laivu, Jahtu Aksesuāri 58 x 63mm
€2.44 €1.83

(apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. izgatavoti no neilona, izturīga un viegli uzstādīt uv un laika apstākļiem izturīgi un liels maršrutēšanas kabeļi, stieples, u.c. izmanto, lai aiztaisītu un splash pierādījums atverēm, stieples, šļūtenes utt.arī ideāls skapītis vents. ideāls burāšana, laivas, un daudzas citas marines un kokmateriāli laika)

Izskatās arī