Cena €3.81 €6.92

Pilns apraksts

Apraksts:

Nosaukums: Sacīkšu fin

Materiāls: Pastiprināta neilona

Svars :280g

Izmērs :24cm (9.5 collas)

Funkcijas:

Jābūt Ūdenssporta Mīļotājiem: Meklē veidu, kā uzlabot savu paddleboarding tehniku, un, ņemot jūsu prasmes uz nākamo līmeni?Jūs vēlētos, lai pārsteigtu sērfot mīlošs draugs, ar perfektu dāvanu?Ar paddleboard fin ir tieši tas, kas jums nepieciešams!

Baudīt Izcilu Stabilitāti un Līdzsvaru-Izgatavots no ļoti izturīga materiāla, ar labi optimizēta bāzes od , plus gludu malu, tas paddleboard fin nomaiņa nodrošina maksimālu stabilitāti un līdzsvaru laikā, stūres manevriem.

Problēmu Bezmaksas Uzstādīšana: Mūsu bradāt valdes nomaiņa fin nepieciešami nekādi instrumenti, un ir ērts, problēmu-free iekārta ar ātrās atbrīvošanas noņemams sistēma ar slide-dizains.

Uzlabot Ūdens Pārrāvuma: Paredzēti iesācējiem, veicināt fin varat uzlabot savu ūdens pārrāvuma prasmes, palielinātu veiktspēju neatkarīgi no ūdens apstākļiem.Optimālu izliekuma fin uzlabo savu plūsma, pārvietojoties pa ūdeni.

Iespējas Ir Bezgalīgas: Šie sup dēļa spurām ir neticami daudzpusīga, ir saderīgs ar plašu sērfošanas dēļi, bradāt dēļi, kajaki, longboards, neatkarīgi no tā izmēra vai zīmolu.

Iepakojuma saraksts: Sacīkšu fin x 1

Piezīme:

1.Sakarā ar ekrānu un citu objektīvu iemeslu dēļ, var būt ar noteiktu krāsu atšķirību, lūdzu, saprast.

2.Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 1-3 cm kļūdu, paldies.

Specifikācijas

  • Veids: Skimboards
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Gadījumā Cilvēki: Unisex

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2023 Vasaras Pludmales Īsās Bikses Peldēšana Riepas Vīriešiem, Peldēties Darbojas Peldmēteļi, Volejbols Vīriešu Atpūtas Sporta Sērfošanu Kuģa Šorti
€25.12 €13.57

(kindest un svarīga piezīme: lūdzu, izvēlieties atbilstoša izmēra saskaņā ar izmēru chart . lūdzu atļaut nelielas, 1~3 cm starpība, jo manuāla mērīšana. ja jums ir jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.)

Izskatās arī
3/4gab Piepūšamās Laivas PVC Plāksteris Laivu Aksesuāri Piepūšamās PVC Laivas, Plostus, Laivas Kanoe, Kajakus, Sērfinga
€7.18 €3.59

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *piemērots pvc piepūšamās laivas, plosti, laivas, kajaki, kanoe laivas, sērfinga dēļi *viegli lietot un instalēt specifikācija: *materiāls: pvc *krāsa: melna, balta, zila un zaļa (kā bildes šovs) *izmēri: apm. 9cm (kā bildes šovs) *svars:)

Izskatās arī
Kajaku Airi T, Rokturi, Airi Rīkoties ar Kanoe Laivu, Sērfot Bradāt Daļas, Sērfošanu Rīkoties ar Bradāt, lai Dinghy Ūdens Sporta Zvejas Laivas
€3.00 €1.53

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: airi rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes pe materiāla, kas ir pret nodilumu izturīgs, izturīgs, viegls un izturīgs. 【ergonomisks dizains] aicina: aira t rokturis ir ergonomisks, nonslip un ērti turēt. 【viegla uzstādīšana] aicina: surf bradāt roktura nomaiņa, viegli uzstādīt un lietot.pārnēsājams un viegli lietojams. 【size] aicina:)

Izskatās arī
2gab Laivu Airi Bloķēšanas Plastmasas Kajaku Kanoe, Jūras Laivu Dinghy Oar Bloķēšanas Rowlock Ragu Sānu Stiprinājums
€3.18 €2.20

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * piemērots kajaki, kanoe, jūras laivas, gumijas laivas, laivas, ūdens plosti, jahtas, utt. specifikācija: * materiāls: plastmasas *krāsa: melna (kā bildes šovs) *izmērs: garums apm.14.8 cm (kā bildes šovs) *svars: aptuveni 80 ° komplektā)

Izskatās arī
Darbojas Sērfošanu Beachwear Karstā Pārdošanas Vīriešiem Sportwear Fitnesa Kultūrisms Peldēšanas Šorti Vīriešu Peldkostīmi Šorti Bermudu Masculina
€24.53 €13.25

(vīriešu vasaras tīrtoņa krāsu zaudēt liela izmēra pludmales, bikses, šorti ikdienas ātri sausas vīriešu, āra sporta bikses motīvs: 【materiāls] aicina tā ir izgatavota no kokvilnas, kas ir izturīgs un piemērots jūsu ceļojumu. 【funkcijas] aicina modes dizains padara jums vairāk pievilcīgāku. [matching] vīriešu bikses ir, un viegli, un viņi var arī būt saskaņota arī)

Izskatās arī
8Pcs Bostonas Vārstu Nomaiņa Universālā Gaisa Vārsts Piepūšamo Plostu Baseins Laivu, Kajaku Nomaiņa
€13.25 €8.35

(8pcs bostonas vārstu nomaiņa universālā gaisa vārsts piepūšamo plostu baseins laivu, kajaku nomaiņa derīguma termiņš: izgatavota no premium augsta blīvuma plastmasas, stingra, korozijas izturība un izturīgs, lai izmantotu. vienvirziena vārsta: tas vārsts, kas ir vienvirziena inflācijas vārstu, piemērots strauju inflāciju. pārsega dizains: kompakts dizains ar dzinēja pārsegs nodrošina)

Izskatās arī
2016 Chaparral VRX 223 Vilces Mat Kāju Paliktni, pašlīmējošās Sporta Kabīnes Peldēšanas platforma, Kabīnes Pamatni Pielāgojamu
€1 639.48 €1 311.58

(2016 chaparral vrx 223 peldēt platforma kabīnes laivu mat 1、eva grīdas ir 1/4 (6 mm) biezs divu toņu mat.jūs varat izvēlēties krāsas, faktūras un mākslīgās teak iespējas. 2、papildu pielāgotu tekstu, logo, var būt iekļauts uz eva grīdas. 3、visu maršrutēšanas logo un parādītu beveled malām izvēlētā grunts krāsu.visi eva grīdas nāk ar jūras pamatnes līmi. 4、visu eva grīdām,)

Izskatās arī
1gb Kajaks Mount Bāzes Piepūšamā Airu Laiva Nomaiņa Ar Montāžas Skrūves, Smaiļošana Stieņa Turētājs Portatīvo Piederumi Laivas
€3.03 €1.52

(motīvs: 1. tas var būt uzstādītas droši un viegli par kajaks noteikt zvejas stieņa turētāji . 2. šis produkts ir ļoti viegli uzstādīt un viegli lietot, viegls, un pārnēsājamo. 3. šis produkts ir lielisks aksesuārs smaiļošana un var izmantot zvejai. 4. izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tai ir labas kvalitātes, un to var izmantot ilgu laiku. 5. nāk ar nerūsējošā)

Izskatās arī
30 Grādu Margas Kārta Bāzes 22Mm Jahtu Klāja Margu Bāzes Kārta Šķībi Caurules Sēdekļa stiprinājumu Vairākas Kolonnas Leņķis
€25.97 €5.19

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. produkta apraksts: 1. super bull pulēšana, lielisku jūras ūdens koroziju 2. izturīga, labas kvalitātes, cēls un elegants, piemērots dažādu jahtas 3. precizitātes cast, kas izturīgs pret koroziju, rūsas izturīgs, spēcīgs un izturīgs materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa:)

Izskatās arī
Kajaku Airi Turētājs Ilgstošu nodilumizturīga Kajaku Airi Bāze Kanoe Laivu Airi Valdes Klipu Turētājs Kajaku Piederumi
€7.16 €2.44

(svarīga informācija materiāls:neilons iepakojuma lielums: l: 8.6 cm/3.39 , w: 8.2 cm/3.23 , h: 2.2 cm/0.87 (apm.) apskats: šo kajaku airi turētājs ar izturīga struktūra un nodilumu var sasniegt ilgtermiņa lietošanai un nav viegli deformēties vai salauzt.jūs varat instalēt to viegli. šo kajaku airi turētājs, kam piemīt augsta izturība, ir ideāls aksesuārs kajaks,)

Izskatās arī
3mm Wetsuit Cimdi Siltuma Anti Slip Neoprēna Niršanu Cimdi Sērfošanu Cimdi Spearfishing Peldēšana Raftings Smaiļošana
€7.60 €3.01

(funkcijas: ideāls roku aizsardzībai - šīs neoprēna cimdi ir salīmētas blind šūtas, stingru, bet elastīgu, nodrošina ideālu aizsardzību jūsu roku dažādos ūdens sporta veidos, turēt rokās drošas pret jebkuru bīstamu priekšmetu vai radības. paturēt rokās siltu - niršanas cimdi ir izgatavoti no premium neoprēna, kas ir siltuma un pārklāti ar mīksta elastīga auduma, nepārtraukti turēt)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes 6 platības ziņā ir atšķirīgas 6ft Laivu Spārnu Līnijas Spēcīgu Neilona Materiāls ir Viegli Lietot Ātri izveidot Savienojumu ar Fenderi un Radzes Termiski Apstrādāts Trošu Galiem
€10.72 €5.36

(produkti displeja --> apraksts: * brand jaunu un augstas kvalitātes * izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * augstas stiprības neilona materiāla, augsta izturība, augsta stiepes spēks, var izturēt skarbajiem jūras vides * jūras spārnu līnijām ir viegli lietošanai, ne speciāli instrumenti vai aprīkojums ir nepieciešams, viņi var ātri pieslēgt)

Izskatās arī
Laiva ar Izliešanas korķi, Nerūsējošā Tērauda 1 collu ar Skrūvēm Kārta Laivu Transom Drenāžas Spraudni, lai Kuģis Kajaku Kanoe, Jūras Laivu Piederumi
€14.57 €7.57

(apraksts: izmērs: jūras laivu ar izliešanas korķi, der 1 hole, ārējais diametrs 5cm/1.97 collas premium materiāls: garboard drain plug ir izgatavotas no augstas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda materiāla, augsta pulēta virsma, izturīga, izturīga, nerūsējoša. izmantošanai par lielāko laivu: nerūsējošā tērauda izliešanas korķi, ir plaši piemērota laivu rāmja posmiem, zivis,)

Izskatās arī
Drifta Peldēt Vilkt Virvi, Kajaku Piegādes Makšķerēšanas Piederumi, Laivas Boja Bumbu Elastīga Siksna Lielākajiem Profesionālo Ierīču Pvc enkurs
€10.21 €4.60

(apraksts ja jūs meklējat profesionālu un par saprātīgu cenu boja, tad jūsu pētniecības šeit.kas tāpēc, ka mūsu produkts var atbilst jūsu vajadzībām.izmantojot augstas klases materiāli, praktiskās un.nav viegli deformēt, kas sniedz jums daudz ērtības. funkcijas laivu peldošo bumbu spilgtu krāsu, nav viegli izbalināt, viegli atrast mērķis, ļoti profesionāla un perfekta boja bumbu.|laivu)

Izskatās arī
175 Gramu Viegli Mest un Noķert Disku 11inch Pusei par Labu Vasaras Āra Backyard Games Planieris Nozvejas Peld ar Disku Dropshipping
€15.20 €7.91

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes rūpīgi cirsts: mūsu peld disku rotaļlieta ir spēcīgs un elastīgs pe materiāla.priekšpusē un aizmugurē, kas peld ar apakštase tiek speciāli pulētas, lai nodrošinātu adhēziju un malas apaļas, lai ietilptu izliekuma palmu, uzlabot noskaņu, kas peld ar apakštase. lieliski peld disks: līdzsvarota garu taisnu lidojumu.viegli mētāt un ķert,)

Izskatās arī
Kickboard Bērniem Peldēšanas Putas Kuģa, Baseins Ergonomisku Komfortu Un Veiktspēju Veicina Dabas Peldēšana Stāvoklis
€2.49 €1.75

(apraksts: izveidota, lai palīdzētu bērniem iemācīties peldēt un sniedz pārliecību, ūdenī. iebūvēts rokturis viegli satveršanas. piemērots bērniem un pieaugušajiem. viegls, un necaurlaidīga. nav viegli lauzt funkcijas: stils: valdes materiāls: eva sakarā ar apgaismojuma un ekrāna setting atšķirībām, preces krāsa var nedaudz atšķirties)

Izskatās arī
Saliekamais Enkurs Zvejas Piederumus, Ūdensmotocikla Enkuru, Kajaku Kanoe Laivu, Jahtu, Ūdensmotocikla Alumīnija Viegls, Neliela
€16.61 €9.80

(apraksts: nosaukums: enkurs komplekti virves garums: 5 metri materiāls: liets alumīnija iepakojums saraksts: 1 komplekts x enkurs komplekti (blue alumīnija enkuru + dzeltens polipropilēna virves + soma + nerūsējošā tērauda atsperes āķis) piezīme: faktiskā produkta krāsa var atšķirties no foto dēļ gaismas. tur var būt nelielas novirzes, mērījumu,)

Izskatās arī
31 Gabalu Jūras Kajaku Kanoe Enkura Ratiņu Komplektu, Laivu Piederumi, Takelāžas Gredzens
€17.40 €9.22

(apraksts: 【tips] aicina : 31pcs kajaku kanoe enkura ratiņu komplektu, viegla montāža. 【kajaku piederumi set] aicina : ieskaitot 1x 30ft virvi, 1x zig zag radžu, 1x takelāžas o ring, 2x karabīne, 2x skriemeļi, 4x kajaks pad acīm, 8x m5x25mm skrūvi, 2x m5x30mm skrūves,10x m5 riekstiem. 【izturīgs materiāls] aicina: jūras kajaku kanoe enkura ratiņu komplekts ir izgatavots no pp, metāla)

Izskatās arī
Zvejas Stieņa Turētājs Rīku Klāja Mount Noņemams Profesionālās Skava Plaukts Grozāmos Aizstāj Laivu Stieņa Turētājs Doks Kajaku Kanoe
€54.13 €29.77

(apraksts: 【izturīgs materiāls] aicina zvejas stieņa turētājs ir izgatavots no pp, smagu darbu, prēmijas, viegls, un to var izmantot ilgu laiku. 【regulējams turētājs] aicina zvejas pole turētājs ir grādiem regulējams pagriezt, un jūs varat mainīt virzienu. 【viegla uzstādīšana] aicina uz baitcaster stieņa turētājs ir ļoti izstrādāta, var klips pār laivu sliedes/klāja/sānu(clip)

Izskatās arī
Alumīnija Roku Truck Enkura Trolejbusa Kajaks Daļas, Piederumi Locīšanas Jūras Komplekts Zvejas Laivu, Plostu
€38.56 €18.89

(apraksts kajaks enkura komplekti portatīvo salokāmo enkuru, boju, lai kanoe, kajaku plosta funkcijas enkurs ir viegli izmantot, uzglabāšanas draudzīgi, un vidi, jebkāda veida.jūras enkurs|paredzēti ārā: no līdz no zvejas kajaks mēs esam jums attiecas.ultra enkurs|tas ietver arī pp piepūšamās glābšanas boja un nerūsējošā tērauda snap āķa, lai ātri un viegli veidot savienojumus.kanoe)

Izskatās arī
20 Gab 10.75 Collu Vējdēlis Fin Lodziņā Valdes Ilgi Valdes Veikbords Centrs Fin Lodziņu, Sērfošanas Piederumi,Melns
€113.08 €83.68

(20 gab 10.75 collu vējdēlis fin lodziņā valdes ilgi valdes veikbords centrs fin lodziņu, sērfošanas piederumi,melns superior materiāli, lai var izturēt ūdens spiedienu un uv. super viegls un izturīgs.viegli veikt. lielisks aksesuārs vējdēlis sportu. spēlēt svarīgu lomu sērfošanu sportu. izmērs: 27cm materiāls: haicui materiāls krāsa: melna iepakojuma)

Izskatās arī